Online Hulpverlening Nederland
 

Relatieproblemen door financiële problemen

 

Anoniem en deskundige hulp bij problemen in je relatie door financiële problemen

Online Hulpverlening Nederland
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Financiele problemen
<<< ANONIEM HULP BIJ RELATIEPROBLEMEN DOOR FINANCIËLE PROBLEMEN. >>>
 
Volg ons op Facebook.
 
Volg ons op Twitter.
FinanciŽle problemen voelen als een bedreiging voor de balans en harmonie in je relatie. FinanciŽle problemen en schulden kunnen enorm veel stress veroorzaken. Alles wordt onzeker. Je probeert je te verstoppen maar door de financiŽle problemen voel je machteloosheid en moedeloosheid. Door een uitzichtloze financiŽle situatie leidt dit vaak tot depressieve klachten. En zo ontstaat er een aanzienlijk struikelblok die vaak van grote negatieve invloed is op jouw relatie.
 
Voor anoniem en deskundige hulp bij problemen in je relatie door financiële problemen klik op de button, "klik voor hulp".
 
Online Groepssessie Steun - Herkenning - Erkening - Troost - Hulp.
 
Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij financiële problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met financiële problemen, maar ook voor partners en familieleden van lotgenoten met financiële problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
Info & aanmelden
 
    klik
voor
hulp
 
© Error Error Error Relatieproblemen door financiële problemen