Online Hulpverlening Nederland
 

Relatieproblemen door traumatische ervaring

 

Anoniem en deskundige hulp bij problemen in je relatie door een traumatische ervaring

Online Hulpverlening Nederland
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
traumatische ervaring
<<< ANONIEM HULP BIJ RELATIEPROBLEMEN DOOR EEN TRAUMATISCHE ERVARING. >>>
 
Volg ons op Facebook.
 
Volg ons op Twitter.
Een traumatische ervaring of gebeurtenis kan zwaar ingrijpen in je relatie en zelfs voor relatieproblemen zorgen. Je vecht en knokt je er doorheen. Het vreet alle positieve energie bij je op. Je weet soms niet meer hoe je moet reageren naar de ander. Je probeert te helpen en het te begrijpen maar je krijgt heel moeilijk contact. Je voelt je verloren en ziet dat de traumatische ervaring alles met zich meesleurt. Je wilt dat alles weet bij het "oude" komt, maar hoe?
 
Voor anoniem en deskundige hulp bij problemen in je relatie door een traumatische ervaring klik op de button, "klik voor hulp".
 
Online Groepssessie Steun - Herkenning - Erkening - Troost - Hulp.
 
Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij een traumatische ervaring organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten slachtoffers met een traumatische ervaring, maar ook voor partners en familieleden van lotgenoten slachtoffers met een traumatische ervaring.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
Info & aanmelden
 
    klik
voor
hulp
 
© Error Error Error Relatieproblemen door een traumatische ervaring