Online Hulpverlening Nederland
 

Relatieproblemen door postnatale depressie

 

Anoniem en deskundige hulp bij problemen in je relatie door een postnatale depressie

Online Hulpverlening Nederland
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
postnatale depressie
<<< ANONIEM HULP BIJ RELATIEPROBLEMEN DOOR EEN POSTNATALE DEPRESSIE. >>>
 
Volg ons op Facebook.
 
Volg ons op Twitter.
Depressieve gevoelens kunnen na een bevalling voor emotionele problemen zorgen en kunnen soms lang aanhouden. Het beperkt jou vooral in je relatie en in je dagelijkse activiteiten. En als deze dan langer dan twee weken duurt, dan heb je mogelijk een postnatale depressie. Je hebt geen macht meer over je gevoelens, je voelt je hopeloos heen en weer geslingerd tussen allerlei emoties. Je vindt jezelf waardeloos en verliest het contact met je omgeving, omdat je het gevoel hebt helemaal alleen te staan met je narigheid. Tot overmaat van ramp komen daar al gauw schuldgevoelens bij, je komt tot niets, je beleeft geen vreugde meer aan de dingen waar je vroeger plezier in had.
 
Voor anoniem en deskundige hulp bij problemen in je relatie door een postnatale depressie klik op de button, "klik voor hulp".
 
 
Online Groepssessie Steun - Herkenning - Erkening - Troost - Hulp.
 
Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij een postnatale depressie organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met een postnatale depressie, maar ook voor partners en familieleden van lotgenoten met een postnatale depressie.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
Info & aanmelden
 
    klik
voor
hulp
 
© Error Error Error Relatieproblemen door een postnatale depressie