Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2020.

 

Gratis weekhoroscoop 2020 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2020 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 28 2020 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2020 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 28 horoscoop: maandag 06-07-2020 t/m zondag 12-07-2020.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 28 2020 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4:
Een vriendelijke Leeuw zal je door een examen helpen. Hij of zij gaat daarbij heel ver en jij grijpt die hulp met beide handen aan. Je slaagt voor die test, maar je moet jouw souffleur de credits geven, want je hebt nog vele jaren plezier van het resultaat.
Het opmerkelijke voor de Ram is, dat je niet gelukkig bent in het kansspel, maar altijd dit soort gelukjes in jouw leven zult hebben. Je maakt nooit die grote zakelijke klapper, waarover je wel eens leest in de krant. Echter, jij zult altijd net dat geluk hebben in je werk, dat je telkens weer op de been houdt. Sterker, je zult daardoor voortdurend in je leven een trede hoger komen. Zowel qua aanzien als qua financiën.
En bedenk Ram, ook dat geluk is zeer waardevol in het leven.

 
week 28 2020 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5:
Als een echte Stier man of vrouw wil je deze week discussiëren over een paar onderwerpen die je deze de afgelopen maanden flink hebben bezig gehouden. Het zijn onderwerpen, die het land en de wereld aangaan, die meer dan ooit je aandacht trekken en je wilt de mening van anderen horen. Soms zijn deze zaken inderdaad voor hen ook belangrijk. Echter meestal is dat alleen voor jou het geval, terwijl de mensen uit jouw directe omgeving met alledaagse zaken bezig zijn en zich in het geheel niet opwinden over deze zaken. Het heeft geen enkele zin aan hun jouw mening proberen over te brengen.
Luister ook naar wat anderen te zeggen hebben over zichzelf en hun problemen, want dat is ook belangrijk.
Je kunt deze week niet zo goed tegen tegen kritiek, maar je moet wel proberen de kritiek te gebruiken in jouw voordeel. Dat is niet altijd makkelijk, maar deze keer lukt het je. En dan zul je zien dat ieder nadeel zijn voordeel heeft.
 
week 28 2020 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6:
Als je deze week ’s avonds uitgaat, zul je een zeer interessant contact krijgen met iemand, met wie je nog veel plezier kunt beleven. Het lijkt in eerste instantie een oppervlakkig contact te worden en dat is het ook in de eerste weken. Dat duurt tot wel oktober. Het zal het begin zijn van een zeer langdurig contact, dat alle richtingen zou kunnen op gaan. Van een gewone goede kennis, een goede vriend en zelfs een relatie voor het leven. Alles zul je terugvinden in deze persoon. Vriendschap, seksuele aantrekkingskracht, zakelijke overeenkomsten en veel meer!
Je moet natuurlijk deze week wel een keer of wat op stap gaan en met name uit die luie stoel komen. Weer en wind trotseren, want anders ontmoet je niemand en gebeurt er niets. Ook in de astrologie heeft iedereen een vrije keus.

 
week 28 2020 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7:
Je hebt deze week een grote behoefte aan sociale kontakten Kreeft. Tegelijkertijd ben je nogal terughoudend als het gaat om iemand het achterste van je tong te laten zien. Je bent niet makkelijk te doorgronden. Die combinatie kan je deze week in de weg zitten, want je zoekt jouw sociale kontakten deze week juist in de groep van mensen, die je dat vertrouwen nooit hebt gegeven en dat weten zij maar al te goed.
Je zult je deze week daardoor het liefst in een grote groep mensen zijn, omdat die groep je ruimschoots de gelegenheid geeft te communiceren, zonder dat ieder van die mensen jou echt kan doorgronden. De gesprekken gaan namelijk nergens over en ook dat is iets, dat je normaliter niet waardeert.
Je zult er wel heel prettige uurtjes aan beleven.
Het is maar wat je onder communiceren verstaat.
 
week 28 2020 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8:
Je kunt heel serieus zijn in de relatie, die je hebt. Je denkt altijd dat niemand in jouw relatie zou kunnen inbreken. Dat wil zeggen. jij zou nooit verliefd kunnen worden of meer dan gecharmeerd worden door een ander, terwijl je al een relatie hebt. Tenminste dat denk je.
Houd deze week die gedachte eens vast, want de kans is levensgroot dat je met iemand in kontakt komt, die jou volledig inpakt met zijn of haar charme. Je kent deze persoon, het zou een Ram kunnen zijn, al enige tijd, maar dat kennen is nogal oppervlakkig. Deze week zal er wat anders aan de oppervlakte komen en je bent er volledig van slag van, maar gelukkig weet je het nog enigszins te maskeren voor de gemeenschappelijke omgeving. Dat kost je echter zéér veel moeite.
Let op Leeuw, want dat gevoel wordt alleen maar heftiger en duurt tot eind oktober. En dan zou er thuis wel eens iemand kunnen zijn, die dat niet echt leuk vindt en uiteindelijk is dat thuisfront veel wijzer dan jij. Die wijsheid zal je nog meer verrassen dan jouw eigen verliefdheid.
 
week 28 2020 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9:
Je krijgt een nogal uithuizig weekje Maagd. Het kan zijn dat je al een afspraak hebt staan, maar er kan in de loop van de week nog eentje bij kunnen komen. Het kan een zakelijke afspraak zijn, maar het kan net zo goed privé zijn. In ieder geval zijn het beide leuke verzetjes voor een verder normale juli week.
Je hebt een voortdurende, latente behoefte even eruit te gaan. Een weekendje weg, maar nog veel liever een weekje weg. Het zit er deze week weer niet in voor je Maagd. Echter, wat in het vat zit verzuurt niet, hoewel je het gevoel hebt dat het juist verzuurt, omdat het in het vat zit.
Je hebt geen tijd en te weinig geld om deze week je plannen daaromtrent te kunnen verwezenlijken.
Door de afspraakjes vergeet je deze onderhuidse behoefte.
 
week 28 2020 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10:
Let deze week goed op dat je jouw spanningen goed afreageert. Je bent geneigd emotionele betrokkenheid op te potten en dat zal je op den duur opbreken, omdat jouw lichaam die spanningen, fysiek gezien, niet kan verwerken. Je denkt wel dat je tegen stress kunt, maar fysiek ligt dat toch enigszins anders.
Het is beter die spanningen niet in je lichaam op te slaan, maar die in uiterlijk zichtbare reacties te ontladen. Je lichaam en je gezondheid zullen daar voordeel aan hebben. Immers, vroeg of laat zullen opgekropte spanningen zich wreken in lichamelijk storingen, die uiterst vervelende vormen kunnen aannemen.
Je zult moeten uitzoeken waar en hoe je moet afreageren, maar doe dat niet verbaal richting de mensen, die het niet hebben veroorzaakt. Dat geeft namelijk weer extra spanningen.
 
week 28 2020 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11:
Dit is een gunstige tijd om de inrichting van jouw huis te verfraaien en (nog) leefbaarder te maken.
Als je gaat shoppen, dan zul je meer geld uitgeven dan dat je van plan was. Als je dat wilt voorkomen, of je wilt binnen jouw budget blijven, dan zul je het shoppen moeten uitstellen of je strikt aan het budget moeten houden. Dit laatste vergt een behoorlijke discipline en die heb je op dit moment niet. De conclusie kun je dus zelf trekken.
Jouw budget is wel voldoende voor een kort, maar zeer enerverend, uitstapje.
Soms is er maar weinig geld voor nodig om je heel gelukkig te voelen.
 
week 28 2020 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12:
Je moet deze week beginnen met het ritme op te bouwen om regelmatig een flinke wandeling te maken. Juist de Boogschutter heeft de afgelopen weken een chronische behoefte aan enige verbetering van zijn of haar conditie, want ook je mentale veerkracht zal er door worden verbeterd.
Begin deze week met twee keer een kwartier tot een halfuur in een flinke wandelpas een paar straten om te lopen. Je hoeft niet hard te lopen en ook geen snelwandelaar te worden om je fitheid te verbeteren.
Je seksuele leven zal er een positieve impuls door krijgen. In het algemeen is dat een drijfveer voor de Boogschutter. Dat is overigens geen nieuws voor jouw omgeving.
 
week 28 2020 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1:
Je kunt in de komende maanden een spirituele dimensie in jezelf ontdekken, die jouw leven en intuïtie aanzienlijk kan doen verdiepen. Tenminste als je daar een beetje voor openstaat. Als je jezelf daarvoor afsluit, gebeurt er totaal niets.
Deze dimensie staat zo ver van jouw huidige leven, dat het waarschijnlijk moeilijk is om het zo maar te accepteren. Je doet er goed aan dat wel te doen, want het is onmiskenbaar van invloed op jouw ontwikkeling.
Begin in deze periode zakelijk niets nieuws. Nog meer verantwoordelijkheden zouden wel eens teveel voor je kunnen zijn en dat zou nadelig op jouw gezondheid kunnen werken. Het is beter de bestaande projecten goed bij te houden en te verbeteren waar dat nodig mocht zijn. Ook een Steenbok mens heeft zijn grenzen!
 
week 28 2020 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2:
Dit wordt, wat geldzaken betreft, een opmerkelijke week voor je, beste Waterman!.
Al die samenvallende sterrenstanden in jouw horoscoop hebben weliswaar een kortstondige, maar stevige invloed op je. Pas op voor mensen, die met mooie praatjes proberen je te verleiden financieel iets te doen, waar je van weet dat het onmogelijk is. Je zult aan jouw eigen standpunten gaan twijfelen, maar de echte Waterman houdt voet bij stuk. Je zult al in oktober zien, dat je intuïtie en/of ideeën van nu juist blijken te zijn.
Je zult deze week nog lang in je geheugen houden, doordat je een heerlijke, maar kortstondige flirt hebt. Geniet ervan!
 
week 28 2020 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3:
Deze week is het gunstig om met niet geleend geld iets leuks te gaan doen. Daarbij moet je bedenken dat het van korte duur moet zijn. De lopende bankzaken blijven domweg liggen en die moeten immers ook worden afgehandeld.
Het is ook een heel geschikte tijd om als leider van groepen mensen op te treden. Je voelt exact aan wat moet worden gedaan en je kunt jouw belang en dat van de groep goed met elkaar verenigen door de groep van één bepaald standpunt te overtuigen. In het overleg met deze groep straal je enthousiasme uit, waardoor iedereen direct tot actie kan overgaan.
Je bent heel direct en krachtig in je optreden, zonder al te assertief te zijn, hetgeen anderen zeer in je zullen waarderen.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 28 2020