Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2021.

 

Gratis weekhoroscoop 2021 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2021 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 37 2021 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2021 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 37 horoscoop: maandag 13-09-2021 t/m zondag 19-09-2021.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 37 2021 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: De maanden mei en juni zijn maanden waar jij, Ram, met plezier naar kunt terugkijken. Ondanks het feit dat niet alles van een leien dakje ging, kun je toch zeggen dat het in zijn algemeenheid een leuke periode was.
Het doet je weer verlangen naar de tijd, waarin er veel ontmoetingen met nieuwe mensen waren en wat dat betreft kun je als echte Ram je hart ophalen, want oktober zal voor de Ram een zeker zo leuke maand worden als mei was.
Een oude geliefde zal jouw pad kruisen en je zeer vriendelijk tegemoet treden. Je zal van jouw eigen reactie schrikken en hij of zij niet minder.
Als je een partner hebt, zal je die even moeten inlichten, want die ontmoeting zal anders via een omweg het thuisfront bereiken en dan zijn de rapen gaar. De huizenmarkt kan jouw aandacht trekken.
 
week 37 2021 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: De invloed van de sterren doet je deze week naar iets opwindends zoeken Stier. Je wilt de dagelijkse sleur onderbreken. Je staat open voor nieuwe vriendschappen en je laat daarvoor een tot nu toe onbekende kant van jezelf zien. Die kant blijkt voor anderen fascinerender te zijn dan de kant, die je tot op heden toont en dat heeft tot gevolg dat je ook anders denkende mensen aantrekt.
Dat kan ertoe leiden dat je af en toe wat meer aan het dagdromen bent en in het meest extreme geval kun je de werkelijkheid echt ontvluchten. Wees daar niet bang voor en als je een partner hebt, hoeft hij of zij daar evenmin enige angst voor te hebben, want je keert na deze korte opwinding makkelijk in jouw gewone ritme terug.
 
week 37 2021 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Jouw horoscoop bereikt deze week een sterrenstand, waardoor je ineens aan jouw pensioenvoorziening denkt. Los daarvan begin je wellicht deze week al met het maken van grootse plannen. Jouw vooruitziende blik en het vermogen deze plannen goed over te brengen aan de geïnteresseerde omgeving, maken dat die plannen geschikt zijn voor interessante commerciële toepassingen.
Dit aspect heeft uitsluitend positieve kanten Tweelingen! Let er wel op dat je de details goed uitwerkt en laat niets aan het toeval over.
In jouw contact met anderen kun je de komende weken wel enigszins arrogant en eigenzinnig overkomen. Er is niet veel fantasie voor nodig om te concluderen dat je daardoor wat mensen tegen je in het harnas zal jagen.
Misschien moet je daarom even in de spiegel kijken.
 
week 37 2021 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Je lijkt een beetje bij te komen van de uitgaven in juni en juli en als je aan het eind van oktober jouw salaris hebt ontvangen, zijn de problemen voor een groot deel opgelost.
Je zal in de komende maanden nog een beetje moeten oppassen met je impulsieve uitgaven, want er staat een flinke onvoorziene uitgave in november op je te wachten.
Troost je met de gedachte dat je financieel gezien veel dichter bij de superrijken van deze wereld staat, dan dat grote groepen vluchtelingen in Afrika en elders in de wereld van jou af staan. Die zijn vandaag niet eens zeker dat ze schoon water zullen kunnen drinken of iets zullen eten.
 
week 37 2021 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: De Leeuw is deze week het zonnetje in huis en dat straal je ook op jouw omgeving uit. Je familie, vrienden en/of gezin zal c.q. zullen daar blij mee zijn.
Je bent deze dagen een slechte bewaker van jouw portemonnee. Sterker, jij kunt deze week geld uitgeven als water en je zal er over enkele weken flink spijt van krijgen. Dus probeer deze week wat geld in jouw zak te houden! Die Ipad 2 of Samsung Galaxy komt later wel
Jouw hormonen - juist de Leeuw heeft die in grote hoeveelheden - spelen deze week ook een belangrijke rol, maar het kan aan het eind van de week een eigen hersenspinsel blijken te zijn, waar je jouw zinnen op had gezet en dan heb je je opgewonden zonder het beoogde resultaat.
Pas er voor op dat jouw imago geen deuk oploopt!
 
week 37 2021 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Je krijgt deze week een uitstekende kans om wat oud zeer op te lossen Maagd! Daarvoor moet je alle diplomatie uit de kast halen en dan zal je zien dat het probleem tot een klein, onbelangrijk akkevietje wordt gereduceerd.
Probeer ook eens wat te doen aan jouw financiële positie. Vraag opslag aan je werkgever, als je denkt dat je dat verdient of te hebben verdiend en luister niet naar de goedbedoelde hulp en adviezen uit jouw omgeving, want die is veel te bang.
Het is natuurlijk mogelijk dat jouw baas aangeeft dat hij je eigenlijk niet meer nodig heeft, omdat er te weinig werk is, maar dát moet je van te voren even verifiëren. Ga bij jezelf te rade.
Als je het onderste uit de kan vraagt, krijg je - op zeker - de deksel op je neus!
 
week 37 2021 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Je bent er klaar voor om je tijd aan mooie ideeën over reizen te gaan besteden. Je mag dagdromen over bijzondere reizen met bijv. een aircruise, die je in privé vliegtuigen de hele wereld laat zien en je daarbij in zeer comfortabele hotels laat overnachten. Helaas zit het er niet in om al zo’n reis te gaan maken, maar je weet nooit of het er toch eens van komt.
Als je af en toe echt wat opzij kunt leggen om één maal per jaar met een paar vrienden of vriendinnen een leuke trip te maken, ben je ook al heel bevoorrecht ten opzichte van anderen in jouw omgeving. Praat er eens over met je betere vrienden en / of vriendinnen. Het kan deze week zo maar zijn dat zij dezelfde gedachten hebben. Het feestje dat eraan vooraf gaat is al heel leuk.
 
week 37 2021 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Jouw intuïtie werkt uitstekend en als iemand een probleem heeft, is hij deze week bij jou aan het goede adres om hulp te vragen. Gebruik die intuïtie ook bij het nemen van beslissingen met een langdurig karakter. Je moet daarbij de rationele gedachten volledig opzij zetten en uitsluitend op je gevoel afgaan, want dat zal zinvolle gedachten geven en uiteindelijk veel meer profijt brengen dan een rationele beslissing.
Als je in juli een financiële planning hebt gemaakt, is het nu de tijd om het resultaat ervan aan de omgeving te laten zien. Die dacht altijd dat je niet met geld kon omgaan, maar nu zal blijken dat jij er veel meer verstand van hebt.
 
week 37 2021 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Met jouw spraakzaamheid zal je deze week heel wat leuke en interessante gesprekken kunnen voeren Boogschutter! Je hebt, meer dan anders, de neiging om van alles het naadje van de kous te willen weten en je stelt daardoor vragen, die je anders voor je houdt.
Je merkt dat dat je beter bevalt dan jouw mond te houden, want sommige vragen zijn in het geheel niet zo indringend en onbeschaafd als je tot op heden hebt verondersteld.
Je zal zien dat je emotioneel sterker wordt, als je constateert dat niemand verstelt staat van de vragen, die je op hen hebt afgevuurd. Het is natuurlijk ook een beetje de toonzetting, die een vraag al of niet te privé en/of te indringend maakt. Het spreekwoord zegt dat al jaren: c'est le ton qui fait la musique.
Zorg ervoor dat die toon goed is.
 
week 37 2021 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Je krijgt een flinke financiële meevaller deze week. Dat wil zeggen je krijgt er deze week bericht over. En dat komt je zeer goed uit, want die kun je goed gebruiken om iets aan je huis te verbeteren.
Echter, het lijkt of je een andere prioriteit hebt, die steeds belangrijker voor je wordt.
Een weekendje weg zal je goed doen. Buiten worden de problemen niet beïnvloed door de associaties, die je in jouw huis hebt en elders zal je ook telkens nieuwe ideeën opdoen, die er wellicht toe zullen leiden dat je de bakens in het leven volledig gaat verzetten.
Dit gehele proces zal meerdere maanden in beslag nemen en pas in maart tot zijn volle omvang tot je doordringen.
Geef het de tijd!
 
week 37 2021 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Je hebt deze week een groter wordende interesse in een flirt en dan vooral voor de seksuele kant daarvan. Het lijkt wel of er verborgen spanningen zijn, die dit veroorzaken.
Je hebt hopelijk een hechte verbintenis en dan heb je weinig moeilijkheden te vrezen, maar als er wat problemen in je relatie zijn, dan kunnen er gemakkelijk meningsverschillen, (bijna) ruzies en andere onaangenaamheden uit ontstaan.
Je onderdrukt daarmee je seksualiteit en je raakt de spanning niet kwijt door de ontlading, die dat soort seksueel contact met zich mee behoort te brengen.
Als je op dit moment ogenblik geen seksuele relatie hebt, dan voel je je wellicht sterk aangetrokken door iemand uit je directe omgeving. Het is iemand die je al langere tijd kent.
Let wel op een mogelijke kater, als diegene niet in je ideale partnerbeeld past!
 
week 37 2021 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Deze week is gunstig voor alle contacten met anderen. Jouw relaties zijn vol warmte en gevoel en verder zonder oppervlakkige, formele contacten. Je lijkt een persoonlijke band te willen hebben met iedereen, die je deze week tegenkomt. Daarbij heb je een sterke behoefte om de mensen op wie je gesteld bent te beschermen en te verzorgen. De manier waarop je voor anderen zorgt, heeft iets moederlijks Vissen! Jouw innerlijke evenwichtig wordt door anderen gezien en zij voelen zich meer dan gewoonlijk tot jou aangetrokken.
De contacten met de andere sekse zijn deze week aanzienlijk makkelijker dan anders.
Nodig dit of komend weekend wat vrienden bij je thuis uit voor een gezellige avond!
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 37 2021