Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2021.

 

Gratis weekhoroscoop 2021 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2021 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 23 2021 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2021 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 23 horoscoop: maandag 07-06-2021 t/m zondag 13-06-2021.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 23 2021 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Dit is een week met ontmoetingen van verpleegkundigen of technici. Jij kunt ook in contact komen met bankiers en beleggingsadviseurs. Dat kan voor een nieuwe hypotheeklening zijn, maar ook om wat geld te gaan beleggen. Eerdaags kan er een of ander financieel gunstig nieuws voor je kunnen zijn. Deze week is een goede week om iets te investeren of om een nieuwe besparing te starten.
Een onenigheid met een vriend kan ervoor zorgen dat je het achterste van jouw tong moet laten zien. Je vindt dat zeer ongemakkelijk, maar je kunt nu even niet anders ! Jouw eerlijkheid kan wel zinvol zijn voor het doel dat je voor jezelf op lange termijn ooit hebt bedacht. Houd dat maar in gedachten als je zegt wat je nu moet zeggen.
 
week 23 2021 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Je hebt deze week niet de neiging om je neer te leggen bij een nederlaag. Als je tennist of een andere sport beoefent, die je individueel kunt spelen, zal je deze week iedere wedstrijd winnen.
Jouw wilskracht en zelfvertrouwen stralen deze week als nooit tevoren. Je móet daar dus nu gebruik van maken.
Als je solliciteert op een nieuwe baan, dan zou je dat direct moeten doen, want je overtuigt iedere personeelschef ervan, dat jij de beste kandidaat bent. Als je loonsverhoging zou willen hebben, heb je deze week een goede kans. Slechts een door de overheid ingestelde loonstop zal dan roet in het eten gooien. Het blijft een speciale week voor de Stier.
 
week 23 2021 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Het einde van de mindere tijden is nu in zicht. De komende week zie je dat een betere periode aanbreekt, doordat er zich een paar leuke momenten voordoen, die je alleen in je beste tijden hebt gehad. Dat zijn de tekenen van het nieuwe geluk dat op je staat te wachten.
Deze week gaat er nog wel wat stuk in je huis, maar het is niet echt belangrijk en geeft geen noemenswaardige problemen. Als je een halve eeuw eerder was geboren had je er niet eens eentje gehad.
Wie is die vreemde Steenbok, die je elke keer weer ziet opduiken in je omgeving. Laat hem links liggen. Hij is niet eerlijk.
 
week 23 2021 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Jij raakt deze week betoverd door iets moois en je zou het meteen jouw eigendom willen maken. Je moet je echter beheersen omdat één van de huishoudelijke apparaten het zal begeven en dat moet eerst worden vervangen.
Honderd jaar geleden had niemand nog zo'n apparaat. Het huishouden kon makkelijk zonder al die elektrische en elektronische hulpmiddelen.
In de jaren veertig werd door futurologen voorspeld, dat er in ieder huishouden meerdere computers zouden worden gebruikt in het huishouden. Eentje om de koffie te zetten en een andere om de was te doen enz.
Deze week gaat er weer eens een van die computergestuurde apparaten bij je stuk en het stoort je dat het juist gebeurt op het moment, dat je dat apparaat nodig hebt.
 
week 23 2021 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Een vreemde kruist je pad deze week. Bij nader inzien blijkt hij of zij toch niet zo vreemd te zijn als dat je dacht. Het blijkt dat jullie gemeenschappelijke bekenden hebben. Jij kent de broer of zuster van de partner of een collega van deze persoon.
Die indirecte 'gemeenschappelijke' bekende doet je telkens verbazen. Hoe kan het toch zijn dat als je met iemand in contact komt, dat je elke keer weer constateert, dat er die indirecte gezamenlijke contacten zijn?
Het zal je deze week voortdurend bezig houden. Het beènvloedt jouw functioneren echter op geen enkele manier.
Ga af en toe eens wandelen! Dat doet je goed.
 
week 23 2021 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Eigenlijk is er niets bijzonders deze week. Die nieuwe bank of dat nieuwe bed komt er toch wel.
Alles loopt zoals het zo vaak in vele weken gaat. Er zijn geen noemenswaardige invloeden, die je doen schrikken of opwinden, hoewel je dat laatste wel weer eens zou willen. Zoals een korte heftige (buitenechtelijke) affaire c.q. verliefdheid. Nog eentje zit er deze week niet voor je in.
Nee, helaas sta je ès morgens alleen onder de douche, je gaat alleen naar je werk of jeèbent druk met de huishoudelijke bezigheden en verder is er niets nieuws onder de zon. En wellicht is die er ook niet eens.
Kijk maar een film bij Netflix of kijk eens naar de TV.
Uitgaan is er niet bij, maar met een vriendin samen eens een goed glas wijn drinken mag best wel.
 
week 23 2021 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Als je als Weegschaal de vijftig bent gepasseerd, kun je voor jouw gevoel ook tien of twintig jaar jonger zijn en dan ben je waarschijnlijk met jouw leeftijd blijven steken op de leeftijd, waarbij je je het prettigste voelde.
Zo kun je je nog twintig voelen, omdat je toen net ging studeren en je toen de mooiste momenten van je leven had, maar het kan ook zijn dat je die leukste momenten had, toen je in de dertig was.
Als je nu twintig bent en je hebt het heel erg naar je zin in je leven, zal je zien dat je in de toekomst altijd het gevoel zal hebben dat je nog twintig bent. Hoe oud je ook wordt.
Maar ouderen zullen zich deze week meer dan anders realiseren, dat zij toch echt ouder zijn, dan dat zij zich voelen.
Treur daar niet om en blijf zo oud als je jezelf voelt. Dat is een uitstekende methode om jong te blijven en bedenk dat iedereen wel oud wil worden, maar niemand het wil zijn.
 
week 23 2021 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Als je die lening nog wilt afsluiten, moet je het deze week, uiterlijk volgende week afronden.
De tijd is er rijp voor. De rente heeft een goed niveau. Los daarvan! Veel mensen hebben vrienden voor het leven. Jij hebt die ook, maar dan moet je je wel realiseren dat je zo af en toe contact met hen moet blijven onderhouden en niet moet afwachten totdat zij dat doen.
Verlies daarbij niet uit het oog dat ook persoonlijk contact wenselijk is, want een SMS-je of e-mailtje is wel makkelijk, maar nu je wat meer achter dit scherm zit, dreigt er het gevaar dat je denkt dat het persoonlijke contact niet nodig is. Niets is minder waar en klik dus deze week eens op je adressenboekje en neem die hoorn eens van de haak.
 
week 23 2021 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Als je het fysiek of psychisch niet zo makkelijk hebt, zou je er eens met een Ram of Leeuw over moeten gaan praten. Die stap is niet altijd even makkelijk, maar ervaringsdeskundigen zijn voor dit probleem de beste remedie.
Je vindt een klankbord bij iemand, die hetzelfde probleem heeft gehad en heeft overwonnen.
Samenwerken op je werk doet vaak wonderen, terwijl je dacht, dat je er wel alleen uit zou kunnen komen. Aan die samenwerking moet je wennen, maar je zal zien dat je er voordeel aan hebt. Twee weten meer dan één en als dat op elkaar aansluit, ben je drie stappen verder.
Verfraai je huis of verras je partner deze week eens met een bloemetje. De leuke reactie zal juist jou doen opfleuren.
 
week 23 2021 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Het probleem waar je mee worstelt, voelt aan als een heel groot probleem, maar als je het vergelijkt met de problemen, die er in de wereld spelen, valt het in het niet.
Deze week komt dat weer eens tot uiting. Probeer tevreden te zijn met wat je hebt en met de dingen die je geen hoofdbrekens bezorgen. Met enige concentratie kun je die tevredenheid makkelijk oproepen. Door dat te doen, zal je de komende week open staan voor een leuk avontuur, waardoor je deze week nog lang zal herinneren als een week om nog eens te beleven.
Zoiets noemt men een emotioneel liefdesavontuur. Iedere dag in deze week is goed voor je liefdesleven.Bijna iedere Steenbok is daar gek op. Pas wel op met vreemde contacten!
 
week 23 2021 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: In de komende week zal je ineens bewust zijn van het gegeven, dat je vaak een masker voor hebt. Je doet je voor als iemand, die je graag wilt zijn of nog wilt worden.
Naarmate je ouder wordt, zal je steeds meer op jezelf gaan lijken. Met andere woorden het masker, dat je op hebt sinds je pubertijd, zal je zo nu en dan afleggen.
Het zal nog jaren duren, voordat je het helemaal en voor altijd hebt afgelegd. En dan lijk je weer helemaal op jezelf.
Kijk deze week een keer of wat bewust in de spiegel en probeer voor jezelf zo af en toe dat masker af te leggen.
 
week 23 2021 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Je wordt binnenkort door je werk flink op de proef gesteld. Waarmee precies zeggen de sterren niet, maar je hebt iets gemaakt of gedaan en daarbij je uiterste best gedaan om het zo goed mogelijk te doen.
De beoordeling is echter matig en uiteindelijk vind je het zelf ook niet wat het had moeten zijn. Er wordt gevraagd, waarom heb je dat op die manier gedaan. Je hebt geen echt antwoord en zo gaat het met iedere volgende vraag.
Uiteindelijk realiseer je je dat het geen goed werk is geweest.
Het is privé niet te laat om jouw relatie, als je die hebt, deze week te verbeteren. Breek hem sowieso niet af, omdat je denkt een betere partner te kunnen vinden of zelfs denkt die al te hebben.
Je krijgt het waarschijnlijk niet beter dan met deze partner.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 23 2021