Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2019.

 

Gratis weekhoroscoop 2019 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2019 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 49 2019 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2019 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 49 horoscoop: maandag 02-12-2019 t/m zondag 08-12-2019.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 49 2019 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4:
Je hebt een bijzonder gunstige periode voor de boeg om, samen met anderen, tot uitstekende resultaten te komen. Zowel zakelijk als privé. Zakelijk zal het je voor de wind gaan als je anderen erin betrekt en niet alles alleen wilt doen.
Ga vandaag of morgen ook weer eens naar de sportschool of doe iets anders dan achter jouw bureau zitten. Je conditie holt achteruit, als je er niet continu aan werkt.
Alle spieren, die je niet gebruikt, raken in verval en dat kun je makkelijk voorkomen. Met de energie, die je dan hebt, kun je de hele omgeving, zowel op je werk als privé, versteld doen staan.
Geestelijk zul je ook profijt hebben van een goede conditie.
Ach, je weet het eigenlijk wel Ram, maar doen is altijd een tweede.
Als je deze week een avond op stap gaat, kun je leuke mensen ontmoeten.
 
week 49 2019 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5:
Je hebt soms de neiging om van een mug een olifant te maken beste Stier.
Met name als er commentaar komt op iets dat jou direct, maar wat vervelender is, ook indirect aangaat. Negatieve kritiek op iets dat van jou is en met name op iemand, die bij jou hoort, kun je deze week helemaal niet hebben. Probeer dat eens los te laten.
Leer objectief te beoordelen en te veroordelen en bekijk de zaak ook eens van een andere kant.
Jouw waarheid hoeft niet persé de waarheid van een ander te zijn. Je vindt dat anderen je moeten nemen zoals je bent. Dat zou niet moeten inhouden dat je zelf niet zou willen en kunnen veranderen.
Dat wil je best, maar die emotionele knop tussen jouw oren wil niet altijd om, terwijl je rationeel gezien, wel weet dat hij om moet.
Deze week moet je er maar eens een keer of wat proberen daarbij stil te staan. Maak zaterdag een evaluatie!
 
week 49 2019 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6:
Deze week sta je onder een heel prettige aanvoelende invloed. Je bent graag samen met anderen en geniet van sociale contacten. Door deze kracht heb je als Tweelingen een hechte gevoelsband met jouw partner, met een sterke neiging die te willen steunen en voor hem of haar te willen zorgen.
Let deze week ook een beetje op je eetgedrag en ga je niet te buiten aan overdadige maaltijden. Het zal je niet makkelijk vallen, Tweelingen, maar het moet. Donderdag is je beste dag deze week, want dan is er een heerlijk gevoel dat je, helaas maar heel kort, zal “pakken”. Je trekt daardoor wel echt gelukkige en positief ingestelde mensen aan met wie je een heel prettig contact zult hebben. Vind je niet dat je af en te echt te veel eet beste Tweelingen? Eten is voeden en het mag voor jou geen synoniem zijn voor vullen.
 
week 49 2019 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7:
Jij botst deze week met een collega Kreeft, omdat je veronderstelt, dat jij iets anders hebt gezegd, dan dat hij heeft gehoord. Er is echter niets mis met zijn gehoor. Het probleem zit tussen jouw oren.
Enfin, de tijd zal het probleem spoedig oplossen, want de spraakverwarring is snel uit de wereld.
Je voelt je deze week wel op je gemak. Het wordt privé een heerlijke week met als apotheose de zaterdag. Dat komt je deze week echt goed van pas. Opmerkelijk is wel dat een zinnenprikkelende Steenbok jou geheel inpakt, terwijl jouw hormonen normaliter niet zo gemakkelijk het roer overnemen. Het weer kan je niet slecht genoeg zijn en als het regent zul je jouw bed niet uitkomen, maar dat stoort je allerminst.
Haal wijn en tappas in huis! Het wordt smullen.
 
week 49 2019 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8:
Je werk lijkt te stagneren. Het gaat niet zoals je graag zou willen. Tenminste dat denk je. Anderen hebben daar een heel ander idee over.
Luister deze dagen eens goed naar wat de omgeving erover meldt en handel dienovereenkomstig.
Het is sowieso goed deze week met anderen te overleggen, maar soms wil je dat als Leeuw niet. Een andere Leeuw is je goedgezind als het om jouw werk gaat.
Voor het oog van de wereld heb je geen enkele onzekerheid, maar jij weet zelf wel beter. Je doet je best om het te maskeren.
Zet jouw onzekerheden even overboord, daar is het nu de tijd voor.
Blijf bij de les is deze week. En houd jouw conditie in de gaten.
Een beetje joggen zou geen kwaad kunnen. Het weer mag daarbij niet van invloed zijn.
Jouw brillendoekjes

 
week 49 2019 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9:
Je gaat over één van de onderwerpen in jouw werk een heel nieuwe mening vormen en daarmee toon je jouw feitelijke onafhankelijkheid. Reken erop dat er weerstand zal zijn!
De wereld om je heen is wat besluitelozer dan jij en de traagheid om zaken te veranderen, doet je gruwelen.
Dat kan deze week tot gevolg hebben dat je nogal hard reageert op iets dat iemand uit jouw omgeving verkeerd heeft gedaan. In tegenstelling tot jou heeft diegene zeer veel moeite om zijn fout toe te geven. Hij vindt dat hij het probleem korrekt heeft afgehandeld.
Twaalf en zeventien januari zijn gelukkige dagen voor je.
Wat je ermee kunt, zul je zelf moeten bedenken. Ga eens op één van die dagen op stap Maagd!

Brillendoekjes

 
week 49 2019 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10:
Het heeft geen zin om boos te worden op een collega of partner, die zich niet aan zijn afspraken houdt. Gelukkig geeft het thuisfront je een steuntje in de rug. Maar je moet wel eerlijk met partner(s) omgaan Weegschaal!
Jouw wens tot onafhankelijkheid heeft zijn weerslag op jouw relatie. Iets dat je niet altijd in dank wordt afgenomen. Bovendien kan het de jaloezie van een ander opwekken.
Zondag kun je mensen ontmoeten en de beste dag voor de liefde is donderdag. Waar koopavonden al niet goed voor zijn! Misschien moet je even naar een supermarkt als er geen algemene koopavond is, want supermarkten zijn vaak alle avonden open.
Wanneer je met collega’s over jouw werk praat, moet je voorzichtig zijn. Je weet niet wie de poten onder jouw stoel vandaan wil zagen. Maar één van die lieden heeft zijn of haar cirkelzaag al klaar staan.


Jouw Brillendoekjes

 
week 49 2019 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11:
Deze week is er die langverwachte ontmoeting. Er hangen behoorlijke veranderingen boven je hoofd.
Probeer anderen te accepteren zoals zij zijn. Indien je dit niet kunt dan moet je flink oefenen. Spelletjes spelen is geen optie.
Het lijkt alsof je moet kiezen tussen werk en relaties. Je moet eerlijk zijn en het risico lopen iemand kwijt te raken, of je moet doorgaan met dit spel.
Je bent normaliter in staat jouw hoofd koel te houden, alleen wil het deze week niet echt lukken.
Relaties staan onder spanning. Overspel, jaloezie en liefde gaan hand in hand en dat is zeer ongebruikelijk voor jou als Schorpioen.
Als je slim bent houd je jouw gedachten voor je.
Soms heeft niemand er wat aan als je een geheim openbaart.
En denk eraan. Een geheim is geen geheim, als je laat weten dat er een geheim is.


Jouw Brillendoekjes

 
week 49 2019 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12:
Probeer deze week wat vaker over je gevoelens te praten. Je zult er dan achter komen wat je diepste gevoelens zijn. Soms heb je daar wat moeite mee.
De komende week zal de samenwerking met partners of collega’s gemakkelijk verlopen. Je durft veel meer. Je waardeert een partner, die in staat is zijn of haar eigen leven vorm te geven.
De meest succesvolle dag voor relaties is de zondag. Dan vind je de rust bij een vriend of vriendin, die het ook heerlijk vindt om met jou een dag te luieren en naar je verhalen te luisteren.
Het wordt een heerlijke afsluiting van de week, maar dan moet je er wel écht voor open staan.
 
week 49 2019 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1:
Jouw loyaliteit wordt deze week danig op de proef gesteld. Je zit heel dichtbij het vuur. Let daarom goed op dat je jouw vingers niet brandt.
Deze week krijg je ook met aangename spanningen te maken en een stoute ontmoeting met een vreemde is zeer goed mogelijk.
Jouw verlangen naar een korte, maar heftige affaire is momenteel zo groot, dat jouw knieën ervan knikken.
Probeer niet direct toe te geven bij het eerste kontakt, ondanks die knikkende knieën. Als Steenbok zou je toch moeten weten hoe dat werkt.
De ratio kan het deze keer echter van de emotie verliezen.
Maar je beleeft het met deze intensiteit niet meer dan één keer in de zoveel jaar. Let goed op een Kreeft!
 
week 49 2019 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2:
Je neemt deze week een belangrijke beslissing, die jouw werk en carrière flink kunnen beïnvloeden. Het kan ook een beslissing zijn, die met wonen en huis te maken heeft.
In regulier werk zul je deze week niet al te veel zin hebben.
Je kunt besluiten een opleiding of cursus te gaan volgen om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Het kan daarbij best spannend worden. Door deze cursus liggen er wel carrière verbeteringen in het verschiet.
Je moet wat meer aandacht geven aan jouw familie. Een oude vriendschap moet je wat nieuw leven inblazen door eens een keer wat van je te laten horen. Een telefoontje is wellicht genoeg. Een Kreeft wil je wat beter leren kennen
De beste dag voor dit soort relatie verbeteringen is de zondag.
 
week 49 2019 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3:
Ben je single? Kies dan uit twee aanbidders de persoon met de meeste lef. Je bent weer toe aan een korte vakantie en het liefst met de man of vrouw van jouw dromen.
Dit is dan ook een uitstekende periode om nieuwe mensen te leren kennen. Je moet dan ook veel daten en flirten, want dat kan echt iets moois opleveren.
Vooral dit weekend kun je wat de liefde betreft niet stuk. De beste dag voor de liefde is zondag en die begint om middernacht. Haal voldoende lekkernijen in huis, want je zult alles uit de kast moeten halen. Anderzijds hoef je niet zo veel haast te maken. De periode duurt tot maart.
Het is geen alledaagse flirt, waarin je terecht komt. Deze zal echt veel langer duren en kunnen overgaan in iets heel moois.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 49 2019