Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2018.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2018 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare horoscoop.

Relatie & liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 43 2018 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2018 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 43 horoscoop: maandag 22 oktober 2018 t/m zondag 28 oktober 2018.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 43 2018 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Je bent voor jouw doen deze week in een heel goede fysieke conditie. Niet als een topsporter, maar je hebt als je het goed analyseert niet de klachten van voorheen. Toen leek het alsof je een aantal dagen veel te laat naar bed was gegaan en iedere ochtend te vroeg opstond, waardoor je slaap tekort kwam. Wellicht had het weer daar ook mee te maken, maar wat veel belangrijker is, is dat je deze week de eerste stappen zet om veel beter te leren omgaan met stress. Probeer niet alles naar jouw hand te zetten en geef anderen de gelegenheid hun eigen voorkeuren te houden en ideeën uit te werken. Jij hebt niet alle goede oplossingen in pacht. Soms is wat goed is voor jou slecht voor een andere en vice versa. Met jouw betere fysieke gesteldheid ben je goed in staat die analyse te doorgronden. En dat zal uiteindelijk de stress, die je in feite zelf oproept, doen verminderen.
 
week 43 2018 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Hallo Stier, jij bent geneigd precies het tegenovergestelde te doen van wat je wordt aangeraden en wat anderen zeggen naast je neer te leggen. Je hebt waarschijnlijk evenmin geduld om tegenslagen op te vangen en jouw verplichtingen en verantwoordelijkheden na te leven. Jij hebt een sterke behoefte aan vrijheid en je wilt eens iets geheel anders doen, misschien zelfs iets dat een tikkeltje wild is. Je hunkert naar opwinding en jij handelt op een manier die je in een minder frivole stemming voor onmogelijk had gehouden. Of dat goed of slecht is, hangt natuurlijk af van hoe behoudend je normaliter bent en hoe uitbundig je je nu gedraagt. Voor de ene Stier kan dit een heel bevrijdende ervaring zijn. Voor de andere Stier is het misschien een tikkeltje te veel.
 
week 43 2018 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Je voelde je nog wel eens onzeker of kwetsbaar ten aanzien van jouw lichaam en ooit geneerde je jezelfs voor jouw uiterlijk. Deze week komen die gevoelens weer eens aan de oppervlakte. Dat komt voornamelijk door jouw altijd aanwezige wens te worden geaccepteerd en te worden begrepen zoals je bent met alle tekortkomingen, die tussen jouw oren zitten. Je bent je deze week en ook de komende weken van jouw eigen schoonheid veel meer bewust en daardoor in staat je meer ‘bloot’ te geven. Verwen je lichaam eens met een massage door een goede masseur en ga eens naar de sauna! Je zult zien dat jouw vroegere gevoel van schaamte daardoor nog verder wordt teruggedrongen.
 
week 43 2018 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Vooral de financiën kunnen wel eens wat zorg geven. Je geeft zonder nadenken geld uit en doet alsof het niet op kan. Je hebt het waarschijnlijk nog niet in de gaten, maar eind december breekt er een periode aan waarin jij een tekort aan geld zult hebben. Geef daarom nu niet teveel uit, wat dan loop je in januari en februari helemaal vast. Geld is echter niet jouw enige zorg. Jij waagt je aan projecten die veel meer tijd vergen dan dat je hebt. Vroeger had je ook zo’n periode waarin het leek of je alle tijd van de wereld had, maar dat is niet zo. Met jouw liefdesleven is echter geheel het tegenovergestelde aan de hand. Je houdt jezelf enigszins in de hand, maar dat is nergens voor nodig. Dat nieuwe maatje heeft en geeft een warmte en vriendschap, die je geheel moet omarmen.
 
week 43 2018 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Zo Leeuw! Jouw relaties met anderen worden behoorlijk op de proef gesteld. Je wordt bijna gedwongen na te denken welke relaties waardevol zijn en welke minder waardevol voor je zijn. Daar moet je niet te rationeel mee omgaan, want dat zal tot gevolg kunnen hebben dat je relaties, die je al jaren hebt, zult afbreken en andere, kort geleden gestarte, relaties zult aanhouden. In februari zul je dan spijt hebben van de beslissing die je met deze rationele overweging zou hebben gemaakt. Het is sowieso niet verstandig om met de vrienden te breken na de jarenlange goede contacten, die je met hun hebt gehad. Je hebt momenteel een beetje de neiging een muur om je heen op te trekken. En dat moet je vermijden, want op den duur zul je het gevoel hebben dat je geen contact meer hebt met de mensen van wie je houdt.
 
week 43 2018 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Het oude gezegde: Haastige spoed is zelden goed gaat helemaal voor je op. Houd die gedachte deze dagen eens vast als je een lening wilt afsluiten. Het lijkt erop dat je gaat gokken om een snelle oplossing te forceren. Doe dat niet, want met banken kun je ook onderhandelen om een lagere rente te bedingen. Dat kost alleen tijd. Is het echt allemaal zo belangrijk dat het persé die dag moet? Als je zo gehaast blijft leven, altijd onderweg bent en nog even dit of dat moet doen, dan is het goed je op dat moment te realiseren dat, als jij morgen om wat voor reden uitgeschakeld zou zijn, de wereld om je heen gewoon doordraait. Noch de Nederlandse noch de Europese economie zal stil komen te liggen. Jouw altijd aanwezige eis om alles op tijd te doen, is echt meer iets voor Japanners en Duitsers.
 
week 43 2018 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Geef je ogen deze week wat meer rust en doe je muis deze week helemaal in de ban. Dagen lang achter dat beeldscherm zitten, is voor niemand goed en er zijn anderen om je heen, die ook wat aandacht nodig hebben. Als je een gezin hebt, moet je daar deze week een paar dagen of avonden wat meer aandacht aan besteden dan dat je normaliter doet. Je bent wellicht geneigd om te zeggen dat iets af moet en dat de tijd dringt, maar er zijn talloze economieën, waar op tijd komen geen deel uit maakt van het leven. Op de Caribean maken mensen afspraken met elkaar om morgen at noonish te komen, hetgeen inhoudt dat iemand morgenmiddag voor de deur zal staan. Dat moet jij, als Weegschaal, deze week echt eens doen. Het zal je niet direct opluchten, maar met jouw rationaliteit zul je moeten erkennen dat het ook op die manier kan.
 
week 43 2018 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Je kunt natuurlijk altijd wachten totdat iemand jou wat mailt of een SMS stuurt, maar je moet vandaag het heft zelf in handen nemen. Stuur daarom eens een e-mailtje aan een vriend, aan wie je al lange tijd niets hebt laten horen. Je zult verrast zijn over diens reactie. Laat je deze week verder leiden door je gevoel. Sluit de rationele gedachte een keer of wat uit en luister naar wat je hart je ingeeft, als je die lening wilt afsluiten Rationeel gezien is één plus één gelijk aan twee, maar in het tweetallig stelsel is het antwoord tien, (eigenlijk één punt nul) Jouw horoscoop zegt dat deze week jouw rationaliteit een onjuist antwoord zal geven op de problemen die je krijgt voorgeschoteld en je daarom moet vertrouwen op je gevoel. Dan komt het goed met die lening.
 
week 43 2018 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Een verre vriend of vriendin laat eerdaags van zich horen. Luister goed naar wat hij of zij tussen de regels door te zeggen heeft. Sla een goed advies niet in de wind, want het kan zo zijn dat je toetsenbord enigszins overwerkt raakt als je zo door blijft gaan. De omgeving verdient ook meer aandacht!! Deze week moet je die dan ook verdelen over je computer en die andere ‘wereld’, die het zonder dit apparaat moet stellen. Je zult voldane gezichten om je heen krijgen. Iedereen, die onder het teken Boogschutter is geboren, heeft daar af en toe behoefte aan. De beste dag voor je liefdesleven is de zondag.
 
week 43 2018 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Ook als je het niet van plan bent, kan het wel eens zo zijn dat je deze week, misschien vandaag al, plannen maakt om wat veranderingen in je huis aan te brengen. Het gaat niet eens om grote veranderingen, maar om wat kleine aanpassingen, die het nieuwe seizoen in je huis zullen aankondigen. Let erop dat je alleen kleuren gebruikt, die bij de Steenbok passen en laat je niet overhalen om het volledig anders te doen met dissonante kleuren of patronen, die in het geheel niet bij je passen. Feng Shui is de techniek, die je daarvoor eens zou kunnen raadplegen. Het wordt een heerlijk weekend met zaterdagavond een hoogtepunt.
 
week 43 2018 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Het is deze week tijd om je plannen af te ronden. Je kunt wel blijven dubben, maar de maan staat voor de Waterman in de juiste positie om knopen door te hakken. Pak deze kans met beide handen aan. Je zult de goede beslissingen nemen. Verder is er deze week ook nog tijd om de handleiding van jouw digitale nieuwtje (fototoestel, telefoon of camera) nog eens door te lezen, zodat je in ieder geval weet, wat je allemaal met het apparaat kunt doen. Dat je nog niet direct zult onthouden hoe alles gedaan moet worden, is van later zorg. Echter, het is zelfs mogelijk dat je deze week ook een paar oude, maar voor jou nieuwe mogelijkheden gaat gebruiken als jij je daarin even verdiept. Het is echt gemakkelijker dan dat het lijkt.
 
week 43 2018 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Je fiets of je auto, in ieder geval één van jouw vervoermiddelen, vraagt de komende week om wat onderhoud. Doe er wat aan, want volgende week heb je spijt. Dan zul je panne hebben en dan zit alles tegen. De Vissen moet oppassen in het verkeer, want deze week is je aandacht er niet helemaal bij als je aan het rijden bent. In het midden van de week zul je bericht krijgen over een (aangetrouwd) familielid of iemand die daarvoor doorgaat. Verrast? Misschien niet, maar let wel op wat je allemaal te horen krijgt. Het één is nog verrassender dan het andere. De beste dag voor je liefdesleven is zondag.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 43 2018