Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2018.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2018 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare horoscoop.

Horoscoop voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 48 2018 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2018 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 48 horoscoop: maandag 25 november 2018 t/m zondag 2 december 2018.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 48 2018 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Hoewel je het druk hebt, heb je de neiging achterover te leunen om heerlijk te gaan zitten luieren. Het is echter een zeer belangrijke periode, waarin je nieuwe gebieden moet ontdekken. Je hebt een enorm creatief vermogen en je kunt juist nu dingen tot stand brengen, die voorheen de grootste moeite kostten. Het is daardoor nu dé tijd om financiële zaken te regelen. Je wilt misschien jouw huis verfraaien en het is mogelijk dat je hier veel geld aan gaat uitgeven. Prima! Maar laat je niet blind maken voor enkele zeer reële kansen op mentale groei. Gebruik deze periode dan ook om een dieper inzicht in de innerlijke mens te krijgen en ga weer eens echt aan het werk.
 
week 48 2018 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Je hebt een duidelijk en helder inzicht in de gang van zaken in de verschillende onderdelen en facetten van jouw leven Stier. Jouw opleiding, werk en privé leven staan je inmiddels helder voor ogen. Je weet wat je kunt en met name wat je niet kunt. Je kent de spelregels en je bent bereid je daaraan te houden. Je bent praktisch en pragmatisch en accepteert zaken, zoals ze zijn en werkt ondertussen rustig en geduldig aan jouw toekomst. Je bent daardoor in een periode gekomen om belangrijke beslissingen te nemen die van grote betekenis voor jouw verdere leven zullen zijn. Pak de mogelijkheden en maak ze de jouwe. Leg wat geld voor later opzij, zet het op een bank of neem een levensverzekering.
 
week 48 2018 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Verliefdheid en creativiteit hebben in deze periode één ding gemeen. Ze tillen jou boven het alledaagse uit en het komt zonder dat je er erg in hebt. Het ene moment is er helemaal geen zicht op en het volgende moment is het er. Of je nu wilt of niet. Feit is dat het precies is waar je in je onderbewustzijn naar zoekt. Zowel jouw creatieve prestaties als je verliefdheid hebben een grote invloed op jouw dagelijkse leven en die zullen alle facetten daarvan beďnvloeden. Met name verliefdheid is soms zo overweldigend, dat je niet geďnteresseerd bent in de rest van je leven en de reactie van je omgeving. Als je geen partner hebt, moet je het zeker laten gebeuren Tweelingen! Eén ding is zeker. Het is in alle omstandigheden zeer enerverend. Doe niets, waar je later spijt van krijgt. Het tegenovergestelde geldt eveneens. Laat ook niets, want later opnieuw hetzelfde voelen, is absoluut onmogelijk.
 
week 48 2018 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Je hebt heel warme gevoelens naar iemand, die dat echter niet naar jou toe heeft. Laat die gevoelens niet de overhand krijgen, want als zij jou gaan beheersen, word je nog vasthoudender om dit onhaalbare doel te bereiken. Reageer het falen niet op een derde af, want die kan er helemaal niets aan doen. Sterker, diegene heeft part noch deel aan het geheel. Probeer je ook normaal te gedragen naar diegene, die je liefde niet beantwoordt. Dat is voor de echte Kreeft in het algemeen geen probleem. Dit is zo’n situatie, waar niemand wat aan kan doen. Je kunt iemand niet verliefd máken. Het overkomt je gewoon!
 
week 48 2018 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Iedereen onttrekt zich aan zijn verantwoordelijkheid. Normaliter wijs jij hen subtiel erop dat het echt anders moet om succesvol te zijn. Je bent dan ook iemand, die verantwoordelijkheidsgevoel heeft en dat ook uitdraagt en deze week zal dat weer eens tot uiting komen. Voor de verandering laat je nu op niet ondubbelzinnige wijze en weinig subtiel weten, wat je niet zint en hoe jij vindt dat de regels moeten worden nageleefd. Wees niet te ongeduldig deze week Leeuw! Alles komt sowieso op zijn pootjes terecht. Een voorzichtige gok kan je over enkele weken wat plezier geven. En om een variant van een gezegde te gebruiken: Jouw weg naar Rome hoeft niet die van een ander te zijn.
 
week 48 2018 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Het is een week om veel te lachen. Alle gevoelens van spanning en zorg raken er door op de achtergrond. Het is daarom dan ook tegelijkertijd een prima week om jezelf eens goed te (laten) verwennen. Ga naar de sauna, neem een Turks bad met alle toeters en bellen erbij. De komende dinsdag en woensdag heeft de Maan zoveel invloed op je, dat je die dagen rekening kunt houden met een prima ontwikkeling op je werk. Het is niet direct een financieel gunstig “verhaal”, maar dat komt vanzelf in een later stadium. Juist als Maagd moet je die kans dan ook nu aanpakken. Tegenvallers zullen er deze week niet bij zijn.
 
week 48 2018 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Je kunt jezelf deze week in een lastig parket manoeuvreren door te zeggen wat je bedoelt. Niet dat iedereen het met jouw standpunt oneens is, maar sommige dingen kun je maar beter niet uiten. Je hoeft er niet om te liegen, maar je kunt ook gewoon je mond dicht houden. Als je een vakantie in je hoofd hebt, dan is het een uitstekende week om daad bij het woord te voegen en iets te regelen. De sterren staan daar goed voor en met wat overleg, kun je de periode dat je weg wilt ook gemist worden. Houd deze week rekening met een belangrijke ontwikkeling op privé gebied. De beste dag voor de Weegschaal is de vrijdag.
 
week 48 2018 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Deze week voel je je goed en je laat dat aan anderen merken, waardoor je mild bent voor de mensen, die met of voor je werken. Jouw zelfvertrouwen maakt dat je boven de omgeving uitsteekt en je zweeft als het ware over de toppen van de bergen, waardoor je de kleine oneffenheden, die dieper liggen niet opmerkt en die laat voor wat ze zijn. Met ander woorden je hebt geen last van de kleine, dagelijkse ergernissen en je wordt niet geďrriteerd door onbelangrijke zaken. Wie goed doet, goed ontmoet en je krijgt daardoor wat je aan anderen geeft. Je kunt je in deze tijd aangetrokken voelen tot het mystieke in het leven. Misschien ga je zelfs het mediteren beoefenen, terwijl je dat nooit als een serieuze aangelegenheid hebt beschouwd.
 
week 48 2018 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Het is heel goed mogelijk, dat je deze week te maken krijgt met meditatie en zelfs met spirituele zaken. Je realiseert je dat het niet allemaal onzin kan zijn, want anders zouden er niet zoveel mensen mee bezig zijn. Je zult er mensen door leren kennen, die tot voor kort in het geheel niet in je kennissenkring voorkwamen. Het volledig rationeel benaderen van allerlei problemen is ook niet altijd de juiste methode. Als zelfs uitsterst nuchtere mensen dagelijks een half uur mediteren, moet er toch meer achter zitten. Je zult je eraan overgeven en je komt tot bezinning. Het gokken moet je laten, tenzij je absoluut zeker bent dat je een prijsje wint.
 
week 48 2018 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Je hebt een vriend of kennis met grote ondernemersplannen. Hij praat over miljoenen, terwijl de eerste duizend euro nog moet worden omgezet, laat staan verdiend. Het is dezelfde persoon, die een probleem met zijn of haar (veel te hoge) gewicht heeft. Geef hem een Skippybal met een toepasselijk gedicht en misschien moet je nog tot Sinterklaas wachten, maar het bericht komt zeker over. Jouw liefdesleven gaat een spannende tijd tegemoet. Als dat met een Tweelingen, Leeuw of Schorpioen is, is het geen langdurig leven beschoren, maar je houdt er wel een goed gevoel aan over. Het blijft nog jaren in je geheugen gegrift als uiterst aangenaam en zeer spannend. Je kunt er nu al van zeggen dat je dat maar weinig in jouw leven zult meemaken.
 
week 48 2018 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Als je met een van jouw vrienden of kennissen een meningsverschil hebt, dan is deze week de juiste om dat op te lossen. Als je op iemand uit jouw omgeving indruk wilt maken dan geldt hetzelfde. Doe het deze week en je zult succes hebben. Blijf wel eerlijk en blijf, as usual, vooral de Waterman, die je bent, want diegene prikt anders direct door jouw verhaal en dan ben je juist verder weg van jouw doel. Voor de oudere Waterman is het sowieso makkelijker, want met het komen van de jaren ben je steeds meer op jezelf gaan lijken. Je hebt steeds meer het masker afgelegd van degene die jij wilt zijn. Je hoeft niet meer zonodig die ander te zijn. Wat dat betreft hebben ouderen een voordeel boven de jongeren en ook dan kun je die behoefte aan nieuwe vriendschappen hebben. Welnu, neem daar deze week de tijd voor en grijp de aangeboden kansen met beide handen aan.
 
week 48 2018 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Dit kan een week zijn waarin je nieuwe ontdekkingen doet of nieuwe ontmoetingen zult hebben Vissen. De hele week leent zich er uitstekend voor om je vriendenkring uit te breiden. Stel je er wat meer voor open. Trek je mondhoeken omhoog, je schouders wat naar achteren en je zult zien dat dit jaar jou een paar aangename verrassingen zal brengen. Haal het onderste uit de kan. De beste dagen voor je liefdesleven zijn vrijdag, zaterdag en de nacht daaropvolgend. Het kan nuttig zijn een nieuwe bank te gaan zoeken. Dat belooft een drukke week te worden.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Error Gratis horoscoop relatie en liefde week 48 2018