Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2022.

 

Gratis weekhoroscoop 2022 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2022 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 48 2022 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2022 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 48 horoscoop: maandag 28-11-2022 t/m zondag 04-12-2022.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 48 2022 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Je wordt deze week verrast door een financieel meevallertje Ram. Het kan zijn dat je een, overigens kleine, prijs in een loterij wint, of een aardigheidje van je werkgever of een derde (een Maagd misschien?) krijgt. Voor je totale financiële situatie geldt deze maand dat je moet oppassen met onnodige uitgaven, omdat er een onverwachte uitgave in januari zal zijn, die je niet uit je maandelijkse inkomen kunt betalen. Dus houd de pas even in.
In februari zal het leed geleden zijn en kun je weer je normale uitgavenpatroon oppakken.
Op je werk loopt alles naar wens. De kleine oneffenheden zijn soms voor jou grote obstakels, maar als je het weet te relativeren met als achtergrond de wereldproblemen, is het volstrekt onbelangrijk.
 
week 48 2022 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Je zal deze week thuis wat wateroverlast kunnen krijgen. Niet dat je gelijk naar een opvangcentrum zal moeten, maar het stoort je wel. En als je een partner hebt, zal de verstoring dubbel zo groot zijn.
Laat je niet in de luren leggen door een nieuw gezicht in jouw omgeving, want je gaat bij hem of haar alleen maar van het goede uit van de mens en de persoon die je bij deze ontmoeting leert kennen, is het tegenovergestelde daarvan. Uiteindelijk blijkt hij of zij de bekende wolf in schaapskleding. Dat zal je echter pas over enige weken doorzien en wellicht pas in januari.
Het is dan nog niet te laat, maar jij zal door deze ervaring wel weer iets van je naïviteit verliezen.
Dat is jammer. Naïeve mensen hebben altijd iets vriendelijks.
 
week 48 2022 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Deze en komende week moet je ervoor zorgen dat je alle min of meer zakelijke gesprekken voorbereid ingaat.
In het verleden heb je nog wel eens de ervaring gehad, dat je achteraf dacht, dat je een ander antwoord had moeten geven dan dat je hebt gedaan. Ontelbare keren heb je achteraf geconstateerd dat je helemaal niet hebt gereageerd op een argument of standpunt van je gesprekspartner en later bedacht dat je dat argument of standpunt makkelijk had kunnen weerleggen. Dat alles werd veroorzaakt doordat je je niet of niet goed had voorbereid.
Doe dat deze week daarom wel. Tien minuten tot een kwartiertje is voldoende om de mogelijke argumenten en standpunten van je gesprekspartner goed te kunnen pareren. Je zal er geen spijt van krijgen.
 
week 48 2022 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Je zal deze week enige problemen met jouw computer moeten oplossen Kreeft. Je denkt aan een virus dat zich in daarin heeft genesteld, maar je zit ernaast. De snelheidsvermindering, die je computer de laatste weken laat zien, is niet het gevolg van een virus, noch van de veroudering van jouw computer en wordt evenmin veroorzaakt door een te volle harddisk. Je zoekt het in de verkeerde hoek en denkt er zelfs even over om het ding maar uit het raam te gooien.
Doe dat niet, want het probleem zal veel eenvoudiger op te lossen zijn dan dat je deze week voor mogelijk houdt.
Het kan trouwens geen kwaad je een paar dagen niet met jouw toetsenbord en beeldscherm bezig te houden, want je conditie holt achteruit. Ga de deur uit en snuif de buitenlucht eens op.
 
week 48 2022 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Probeer niet om teveel aan haarkloverij te doen deze week, beste Leeuw. Zaken analyseren is prima, en je richten naar wat daaruit komt, is ook uitstekend, maar teveel uitzoekerij leidt tot niets. Teveel analyse is het einde van de analyse en je krijgt er ook geen duidelijker beeld door op de dingen waar het echt om gaat.
Geef je intuïtie en gevoelens ook wat ruimte, want dat is zeer zinvol, met name voor jou. In ieder geval zinvoller dan al je prachtige intellectuele verzinsels!
Je moet jouw jaloezie deze week wat in toom houden. Je zegt wel dat je totaal geen jaloezie kent, maar je weet zelf beter.
 
week 48 2022 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Het lijkt erop dat je geobsedeerd bent geraakt door een voor jou aantrekkelijke Vissen.
Probeer aan andere dingen te denken beste Maagd en val ook de mensen in zijn of haar omgeving niet lastig met jouw obsessie. Jij ziet het niet als zodanig, maar zij des te meer. Verplaats je in hen. Sommige mensen zou je door jouw vasthoudendheid juist van je kunnen gaan vervreemden. Dat kan zakelijk of privé zijn, maar het is natuurlijk iets dat je absoluut niet wilt!
Kortom, kijk goed om je heen deze week, geniet van alles dat er gebeurt en wacht af. Alles komt rond februari op zijn pootjes terecht.
 
week 48 2022 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Je krijgt deze week een e-mail van iemand van wie je al een tijd niets hebt gehoord. De inhoud is nogal verrassend voor je en je wilt direct een antwoord terugsturen. Vermijd echter een negatieve reactie. Wees voorzichtig met een al te snelle afkeuring en commentaar. Op een negatief oordeel kun je veel moeilijker terugkomen. Je kunt beter beslissen om helemaal geen directe reactie te geven en het verhaal ook van een andere kant te bekijken. Je bent dan veel objectiever.
Mocht je toch besluiten om een afkeuring te uiten, wees dan bereid om je foute antwoord t.z.t. toe te geven als je constateert dat jouw reactie onjuist was.
 
week 48 2022 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: De telefoon zal je in de komende weken veel meer gebruiken dan gewoonlijk. De daarmee gepaard gaande kosten zullen deze maand dan ook aanzienlijk zijn. Je gaat er zelfs over denken om jouw abonnement te wijzigen, maar je doet er beter aan dat gelijk te doen, omdat je aan het begin zit van een periode vol veranderingen. Die kunnen zowel op het zakelijke vlak liggen als op het persoonlijke vlak. |
Je krijgt een nieuwe baan geboden van iemand die jou al een tijdje op het oog heeft. Hij of zij is zeer gecharmeerd van jouw kwaliteiten en is op zoek naar iemand die zijn plaats kan innemen als hij zelf niet in de gelegenheid is om dat werk zelf te doen. Denk er goed over na, want je sluit tegelijkertijd andere alternatieven uit, die nu nog wel aanwezig zijn.
Privé kunnen er in de komende week wat spanningen zijn. die je zelf veroorzaakt. Let dus even op ongenuanceerde uitspraken en pas jouw humeur eens aan aan jouw omgeving en dwing die omgeving zich niet aan jouw humeur aan te passen.
 
week 48 2022 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Deze week heb je een vastberaden houding nodig om jouw werk goed te kunnen verrichten. Die houding is er ook, want het zit in jouw genen, ook al denk je van niet.
Deze week zal achteraf een opvallend voor je zijn, want het begin van de week zal je het rustig hebben of juist heel druk, waardoor je denkt dat de rest eveneens rustig of heel druk zal zijn. Het tweede deel geeft echter precies het tegenovergestelde van wat jij had verwacht. Daardoor sla je met jouw planning voor het tweede gedeelte van de week de plank volledig mis.
Het kan ook zo zijn dat het niet een periode van een week betreft, maar een veel langere periode. Je maakt in ieder geval een fout in jouw planning voor iets dat zich in de eerste helft van deze week afspeelt. En het heeft met werk of financiën te maken. Je bedenkt bijv. dat je niet met vakantie kunt gaan, omdat je dan in geldnood zal zitten en achteraf zal blijken dat het in het geheel niet het geval was. Maar precies andersom kan dus ook.
Enfin, eind januari zal je weten wat je deze week verkeerd hebt gedaan. Zo'n miskleun vind geen enkele Boogschutter prettig.
 
week 48 2022 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Dit is geen weekvoorspelling voor jou Steenbok! Maar de tekenen zullen achteraf gezien al in de komende week zichtbaar zijn. Je gaat de mogelijkheid krijgen een zeer fraaie reis aan een geheel onverwachte buitenlands verblijf te koppelen. Jij gaat eerst werk doen dat met water te maken heeft. Verwacht niet dat het al in de komende week en zelfs nog niet in december of januari zal gebeuren, maar het komt! Ook als je nu timmerman bent of als je nu in een winkel werkt, zal je dat aanbod op jouw pad vinden en zal je een lange vliegreis maken om op de plaats van jouw bestemming te komen. Geld verdienen is geen probleem, want je verdient meer dan nu en zeker in vergelijking tot de levensstandaard ter plaatse.
Van daaruit maak je zeker en vast, zoals men in België zegt, één mooie vakantie trip naar een plaats, waar je normaliter niet naartoe zou zijn gegaan. Dat vakantieoord zal voor jou een logische plek zijn om meer dan eens een week of wat te vertoeven. Het is geen Frankrijk, maar je zal er wel leven als God in Frankrijk.

 
week 48 2022 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Dit is een uitstekende week om een cadeautje voor een goede vriend of vriendin te kopen. Je hebt een paar vrienden bij wie je nooit weet wat je voor hun verjaardag moet meenemen. En deze week loop je telkens tegen iets aan, waarvan je denkt dat het een perfect cadeautje is voor deze of gene. Het is niet te duur en evenmin te goedkoop, waardoor je het niet moet laten liggen. Koop het nu, ook al is de gelegenheid waarvoor je het kunt gebruiken nog lang niet in zicht. Dit cadeautje verzuurt namelijk niet en je doet diegene een extra plezier als je te zijner tijd vertelt dat je het al maanden geleden hebt gekocht.
Zit er niet over in dat het op je werk wat minder gaat dan dat je zou willen. Het probleem is veel kleiner dan dat je nu veronderstelt. Probeer het probleem door de bril van een ander, niet betrokkene, te bekijken en je zal ook tot de conclusie moeten komen dat het in feite niets voorstelt. Hak daarom de knoop dan ook maar door, want wachten totdat het beter gaat, heeft geen enkel nut.
 
week 48 2022 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Vanaf december wordt het wat moeilijker om je voorgenomen plannen ten uitvoer te brengen. Je bent veel te gestrest bezig en daardoor heb je al jouw doorzettingsvermogen nodig om jouw ideeën te kunnen waarmaken.
Beginnen is makkelijker dan volhouden en de sterren geven je het vooruitzicht dat je deze keer zeker in staat zal zijn die plannen te concretiseren, mits je de maand januari doorkomt. Houd er daarom rekening mee, dat je jouw uiterste best moet doen om over een half jaar terug te kunnen kijken op een geslaagde actie.
Je hebt het allemaal zelf in de hand en je hebt de vakantie (nog) steeds in jouw hoofd. Daar is niets mis mee!
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 48 2022