Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2019.

 

Gratis weekhoroscoop 2019 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2019 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 16 2019 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2019 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 16 horoscoop: maandag 15 april 2019 t/m zondag 21 april 2019.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 16 2019 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: In de relatiesfeer zou je wat actie moeten ondernemen. Deze week is een goede week om iemand uit te nodigen voor een dinner date of brunch. Je kunt ook die oude relatie weer nieuw leven inblazen met een dergelijke uitnodiging. Een beetje creatief denken kan daarbij geen kwaad. Kom eens uit die luie stoel! Zaterdagavond leer je iemand uit jouw omgeving beter kennen en je komt tot een verassende conclusie. Met één van jouw oudere kontakten zou je een lange relatie kunnen aangaan. Dat lijkt op het eerste gezicht opmerkelijk, maar juist degene met wie je ooit dacht een vluchtig contact te hebben, zul jij uiteindelijk geheel in jouw armen sluiten. Reserveer daar alvast maar wat plaats voor!! Er komt veel passie bij kijken. Als je nog geen relatie hebt, zul je die nu kunnen beginnen. Hij of zij is er ook klaar voor.
 
week 16 2019 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Je hebt of krijgt een redelijk actief seksleven, maar het lijkt dat je meer op zoekt bent naar echte liefde. Haal die twee deze week niet door elkaar, want je ontmoet een fantastische Vissen, Stier of Maagd die het ook met jou ziet zitten. Echter soms haakt de Vissen af, als degene die hij of zij op het oog heeft te seksgericht is en als jij dat nu doet, kom je van een koude kermis thuis. De afgelopen maanden waren nogal stressvol. Een relatie kwam ten einde en dat zit nog steeds in jouw hoofd. Die relatie hoeft niet persé een liefdesrelatie te zijn geweest, het kan ook de relatie met een familielid, vriend en zelfs met je huisdier zijn geweest. Het soort van rouwproces, waarin je daardoor zit, zal pas na een uitstapje van een minimaal een week voorbij zijn. En dan kan jouw wereld weer niet meer kapot. Je zult genieten van ieder moment van de dag en nacht en daarmee wordt deze keer een heftige liefdesaffaire bedoeld. En geloof het of niet: Je hebt ook geluk met een gokje.
 
week 16 2019 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Het is deze week de beste week sinds maanden om een oude vriendschap nieuw leven in te blazen. Er is nog wat oud zeer, zoals dat heet. Een in de kiem nietig verschil van mening is door jullie beiden opgeblazen tot een halszaak. Deze week hoef je niet eens je uiterste best te doen om het geschil uit de wereld te helpen. Je moet wel eerst even goed in de spiegel kijken en je afvragen of je zelf ook fouten hebt gemaakt bij dat conflict. Ga deze week ook eens wat doen aan jouw financiële positie Tweelingen! Luister daarbij niet naar de goedbedoelde hulp en adviezen van jouw vrienden en kennissen, want die voegen niets toe aan de ideeën, die je er al over hebt. Het is mogelijk dat je werkgever aangeeft dat hij jou eigenlijk niet meer nodig heeft, omdat er te weinig werk is, maar dat had je dan al in november moeten merken. Toen wilde je het echter niet zien!
 
week 16 2019 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: In deze week zul je wat moeite hebben om bij de les te blijven. Je gedachten zijn in beslag genomen door allerlei privé aangelegenheden en die houden je een beetje van je werk af. Echt goed functioneren doe je dan ook niet. Je moet deze week een keer of wat uitgaan. Het is de beste remedie om los te komen van die privé kwesties. Verleg even jouw aandacht naar de plezierige dingen in het leven. Als dan ook blijkt dat je in het uitgaansleven nog wat prettige contacten opdoet, zul je zien dat de problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Laat jouw gedachten eens varen en kom los Kreeft! Je kunt het best, als je wilt.
 
week 16 2019 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Hé, dit wordt een leuke week voor je Leeuw! Met veel plezier en veel vrienden en kennissen, die de hele week op allerlei momenten van de dag en nacht bij je zullen langskomen. Drank en humor nemen zij mee. Haal zelf de tapas in huis en zorg dat er ook wat muziek is. Let op die Boogschutter in het zwart. Hij of zij zit niet echt goed in zijn/haar vel, maar niemand lijkt dat te zien. Praat tussendoor eens over wat minder oppervlakkige zaken met hem of haar en je zult achteraf constateren dat je een basis hebt gelegd voor een lange vriendschap. Er zijn maar weinig weken in je leven, waar je zo veel leuke herinneringen aan zult overhouden.
 
week 16 2019 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Waarschijnlijk krijg je een drukke week waarin je met veel mensen van gedachten zult wisselen. Het is een goede week voor onderhandelingen. Dat kan op jouw werk zijn, maar ook voor (financiële) privé aangelegenheden zijn. Je weet jouw argumenten helder en beknopt over te brengen. Jouw assertiviteit is heftiger dan gewoonlijk en je begrijpt wat anderen jou duidelijk proberen te maken. Jij spreekt voor iedereen duidelijke taal en dat is soms wel eens anders. Het is mogelijk dat je deze week meer reist dan dat je gewend bent. Het kan geen kwaad deze week te gebruiken voor allerlei zaken die veel aandacht en een helder verstand vereisen. Dat soort zaken gaan je deze week gemakkelijk af.
 
week 16 2019 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Het wordt een heerlijke week vol avontuur en verrassingen. De wereld lacht je toe en de mensen in jouw directe omgeving drijven mee op jouw vrolijke invloed. Je hoeft er dan ook niet van op te kijken dat je alleen maar leuke dingen te horen krijgt. Zo werkt het nu eenmaal. Het is een variant op “Wie goed doet, goed ontmoet ”. Aan een vrolijke tafel zittend, gaat niemand uitgebreid de ellende van die week vertellen. Slechts de leuke onderwerpen en anekdotes passeren de revue. Geniet ervan Weegschaal! Deze invloed werkt tot medio juni.
 
week 16 2019 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Maak deze week eens de balans van je leven op Schorpioen! Kijk naar wat je ooit als doelstelling had voor wat betreft jouw carrière en stel jezelf de vraag of je überhaupt nog wel interesse hebt om dat resultaat te bereiken. Daarna moet je jezelf de vraag stellen of je dan nog wel op het goede pad zit. Onafhankelijk of jouw doel hetzelfde is als destijds of inmiddels is gewijzigd. Het is al met al duidelijk dat dit een uitstekende week is om je hersenen te laten werken. Vergeet niet je fysieke gesteldheid op peil te houden en ga wat joggen of wandelen.
 
week 16 2019 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Als je een belangrijk gesprek moet voeren Boogschutter, dan heb je volgens de sterren deze week en het eerste deel van de volgende week geen enkele kans om het tot een goed einde te brengen. Je kunt praten als Brugman, maar je zult vechten tegen de bierkaai. Heb geduld Boogschutter! In juni zul je echt veel meer voor elkaar krijgen dan nu. Als je er ooit over hebt gedacht iets in de politiek te gaan doen, is het nu echt de tijd om daar wat serieuzer aan te gaan werken. Ga eens kijken bij de lokale afdeling van de partij, die jouw ideeën deelt.
 
week 16 2019 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Er is grote positieve bedrijvigheid in jouw woonomgeving Steenbok!. Je bent met van alles in en rond jouw huis of woning bezig. Je wilt alles nu in orde maken en dat is een goed streven, dat goed zal uitpakken. Beter een keer iets goeds gekocht dan twee keer dingen, die na een paar jaar weer moeten worden vervangen. Daar zul je later altijd spijt van hebben. Er is helaas iemand, die er andere ideeën op na houdt en die probeert je te beïnvloeden. Het advies is: Doe wat jij wilt doen en niet wat een ander leuk vindt dat jij doet.
 
week 16 2019 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Deze week zul je wat moeite hebben om bij de les te blijven. Je gedachten worden in beslag genomen door allerlei privé aangelegenheden en die houden je van je werk af. Echt goed functioneren doe je dan ook niet. Je moet deze week een keer of wat uitgaan. Het is de beste remedie om los te komen van die privé kwesties. Verleg even jouw aandacht naar de plezierige dingen in het leven. Als dan ook blijkt dat je in het uitgaansleven nog wat prettige contacten opdoet, zul je zien dat de problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Kom los Waterman! Je kunt het best, als je wilt. Het lijkt dat je wat kunt verdienen als je voorzichtig gokt.
 
week 16 2019 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Doe deze week alleen de dingen waarvan je de afloop kunt voorzien Vissen! Soms heb je van die weken, waarin je absoluut geen enkel risico moet opzoeken en dit is zo’n week. Het gokken moet je dan ook laten en gooi je oude schoenen niet weg voor je nieuwe hebt. Als je je aan dit advies houdt zul je een prettige week hebben. Maar sla je het in de wind dan heb je een pechweek met verkeerde aankopen en verloren geld. Daar zit geen mens op te wachten. Opmerkelijk is wel dat je anderen deze week heel goed een spiegel kunt voorhouden. Jij laat hun direct en duidelijk zien wat zij fout doen. Zij zien het zelf daardoor ook goed. Misschien moet je deze week zelf ook eens in die spiegel kijken. Dan zie je de echte eigenschappen van de Vissen.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 16 2019