Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2019.

 

Gratis weekhoroscoop 2019 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2019 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 34 2019 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2019 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 34 horoscoop: maandag 19-08-2019 t/m zondag 26-08-2019.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 34 2019 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4:
Verander maar wat in jouw huis. Je blijft er voorlopig in wonen, ondanks dat de hypotheekrente de huidige stand heeft. Het lijkt wel of banken gestopt zijn met het uitlenen van geld.
Dit kan een week zijn waarin je een ontmoeting zult hebben met een buitenlander of iemand uit een andere stad. Maak er iets leuks van. Het kan daardoor een heel vrolijke week worden met een heftige (fysieke) apotheose. Wauuuw! Het zou zonde zijn om dat voorbij te laten gaan. Haal fantasie en werkelijkheid maar door elkaar, daar is nu even niets mis mee
De ontmoeting mondt echter niet uit in een langdurig contact. Door de stand van Mars verwatert de relatie en wordt medio november al afgebroken. Geniet daarom van het moment, of de momenten in de komende maanden.
Er bereikt je goed nieuws over iemand die hersteld is van een hardnekkige kwaal.
 
week 34 2019 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5:
Als je werkzaam bent in de zorg of in het vrijwilligerswerk, dan is dit een jaar, waarin je helemaal kunt opbloeien. En zelfs als je anderszins bezig bent, kunnen mensen een beroep op je doen.
Je bent altijd bezig met het helpen van anderen en zij zien je dan ook graag komen. Pas alleen op dat je niet te veel van je lichaam vergt en zorg dat iedereen weet, dat jouw enige doel is om slechts even bij te springen. Anders loop je het risico dat je je ergens in begeeft, waar anderen meer in zien. Zij verwachten, dat jij ook andere zaken wel even zult oplossen.
Er is iemand heimelijk op je verliefd, een Steenbok misschien? Maar laat je niet inpakken Stier! Die Steenbok heeft een verkeerde doelstelling.
Het weer zou je niet moeten weerhouden af en toe toch naar buiten te gaan.
 
week 34 2019 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6:
Een nieuwe woning kun je nog even op je verlanglijstje laten staan, want een nieuwe hypotheeklening zit er voorlopig niet in.
In één van de komende maanden moet je proberen de ruzie met een oude vriend bij te leggen. Als je de oorzaak analyseert, zul je zien dat in vergelijking met de wereldproblemen deze ruzie in feite om niets is geweest.
Jouw humeur zal er door verbeteren, als je de relatie weer op gang krijgt. Je vond het altijd aangenaam om in gezelschap van deze man of vrouw te zijn en het is echt gemakkelijk de relatie te herstellen.
Goed uitpraten is noodzakelijk. Zeg wat je echt dwars zit, maar geef hem of haar ook de kans zijn zegje te doen. Je moet daarbij vooraf afspreken, dat je elkaar even niet interrumpeert.
Als je volgende week het resultaat ziet, zul je heel tevreden zijn.

 
week 34 2019 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7:
Het lijkt erop dat jouw ideeën overeenkomen met die van jouw omgeving en dat heeft een vruchtbare samenwerking tot gevolg op je werk. Het is een uitstekende tijd om veel voor elkaar te krijgen. Blijf duidelijk naar je hele omgeving en blijf bij de les. Let erop dat je discussies op een constructieve manier voert. Niemand heeft er wat aan als je je hakken in het zand zet bij een onderhandeling.
Als je nog ergens een rekening open hebt staan of een lening met een beetje achterstand hebt, dan is het nu het juiste moment om het te regelen. Steek niet je kop in het zand en verberg je niet. Het is altijd veel beter om je bloot te geven en om een gunst te vragen. Dat zal je in deze week goed uitkomen. Iedereen zal graag iets voor je doen. Iedereen zal waarderen dat je jouw zwakte toont.
Maak er gebruik en geen misbruik van.
 
week 34 2019 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8:
Deze week kom je tot de conclusie, dat je niet altijd je passie hebt gevolgd. Je werk doe en doet je goed, ondanks dat het is wat je ervan had verwacht of je doet zelfs iets dat je nooit in je planning hebt gezet.
Dat kan tot gevolg hebben, dat je enigszins ontevreden zou kunnen worden met waar je op dit moment zit met je carrière. Deze week, deze maand en zelfs dit kwartaal is te kort om daar verandering in aan te brengen. Toch zul je al in de komende weken voorzichtig hier en daar wat informatie gaan inwinnen om de bakens volledig te verzetten en je passie te gaan volgen.
Let wel een beetje op de reactie van je partner, als je die hebt, en ga niet over één nacht ijs. Blijf deze week dagdromen. Daar is niets mis mee. Daarmee bouw je jouw doelen op, terwijl je goed weet dat je ook met beide benen op de grond moet blijven staan.
 
week 34 2019 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9:
Los van alle beslommeringen zul je met iemand een afspraak kunnen maken om met elkaar uit eten te gaan. En mocht je dat zelf niet doen, dan kon het wel zo zijn dat je gebeld wordt door één van jouw vrienden of een familielid, die zelf het initiatief heeft genomen om die afspraak te maken. Je moet wel alert zijn bij ieder telefoontje, want je wordt ogenschijnlijk voor iets heel anders opgebeld.
Een kleine verandering in je huis zal je goed doen, terwijl het niet eens iedereen zal opvallen. Een ander zou teleurgesteld zijn, maar jij als rasechte Maagd bent dat niet, want jij doet het voornamelijk voor jezelf.
Let goed op in het verkeer.
De beste dag voor je liefdesleven is deze week de zaterdag.
 
week 34 2019 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10:
Dit is een week zonder al te veel heisa. Alles kabbelt de hele week rustig door. Het rustige huisje boompje, beestje beeld is nu van toepassing op je.
Wellicht heb je een gezellig weekend met een paar goede vrienden of je gaat samen met hen uit eten. Misschien zelfs een uitgebreide zondag brunch. Als je dat gezellig vindt, is jouw omgeving het helemaal met je eens.
Je kunt dit weekend ook in een boek verzonken raken of een andere hobby vol overgave oppakken. Je zult in ieder geval niet veel zin hebben om je auto te gaan poetsen.
Je hebt ook geen zin om indruk te maken op de buitenwereld. Jouw eigen wereld is momenteel al groot genoeg. Chillen zal je meer voldoening geven.
 
week 34 2019 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11:
Als jouw omgeving je op dit moment in een bepaalde rol wil dwingen, dan hebben diegenen een heel slechte aan je. Je geeft niet de indruk dat je van plan bent het spelletje mee te spelen en je laat dat ook goed merken. Aan elke vorm van competitie kun je plezier beleven, zolang het maar niet op de man wordt gespeeld en dat lijkt nu juist wel te gebeuren. Daar moet je voor oppassen. Er zijn lieden die de messen slijpen en over de schreef gaan.
Je laat je wel eens in een hoek zetten, maar als het een keer te veel is gedaan, dan zet je de hakken in het zand. Dan is het afgelopen met de diplomatie en dan kun je heel fel uit die hoek komen. Dat zou deze week kunnen gebeuren.

 
week 34 2019 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12:
Discussies moet je deze week vermijden, want die zullen helemaal niet naar je zin verlopen. De onderwerpen zullen je ook in het geheel niet aanspreken. Je wilt er eigenlijk niets van weten. Ze hebben jouw interesse niet.
Net als het weer verandert het vanzelf. Laat die donkere wolken deze week maar voorbijgaan. Zij waaien over.
Gebruik de week om plannen te maken voor de lange termijn en nieuwe zaken aan te pakken. Jouw geest is actief en die moet je niet op non-actief laten zetten door een tegenwerkende omgeving.
Beperk je in de communicatie deze week dan ook tot het beeldscherm en tot wat korte mailtjes, want dan heb je het minste last van de voortdurend negatieve interrupties van mensen, die het op jou gemunt hebben.
Echter, een Ram komt je zakelijk tegemoet.
 
week 34 2019 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1:
Naast het tobben over jouw financiële zaken, tob je vaak met het probleem ’tijd’. Je denkt en je vindt dat jouw agenda zo vol is dat er geen tijd meer is voor ontspanning.
Echter, je kunt best beslissen die tijd anders te besteden, maar daar is een volledig andere instelling voor nodig.
Het enige, dat je fout doet, is de planning. Dat wil zeggen je plant in feite in het geheel niet. Je zet je agenda domweg vol en je gebruikt te veel tijd voor onbelangrijke zaken en je laat telkens de wezenlijk belangrijke zaken liggen.
Doordat je goed improviseert, kom je wel altijd uit de problemen, maar het is voortdurend op het nippertje.
Bedenk anderzijds dat in de grand cafés de leukste mensen komen en juist de Steenbok heeft deze week een ontmoeting met een prachtig mens in zijn of haar horoscoop staan.
 
week 34 2019 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2:
Je hebt voorheen nog wel eens de mogelijkheid gehad je te onttrekken aan jouw financiële verplichtingen, maar je wordt deze week echt daarop gewezen.
Ook de zaken, waarin je niet altijd trek hebt, moet je nu aanpakken en afronden.
Je moet zelf zo wijs zijn dat je de dingen, die je oppakt, gelijk afmaakt en niet laat liggen. Je bent altijd geneigd dat wel te doen, maar zo werkt het natuurlijk niet en dat weet iedere Waterman.
Neem jouw eigen houding en gedrag deze week eens onder de loep. Analyseer het en je komt tot de conclusie dat het echt aan jezelf ligt.
Deze week is ook een heel goede week om oude financiële zaken af te ronden, want de komende week word je helemaal in beslag genomen door iets, dat alle aandacht nodig heeft. Ook als Waterman zul je dat moeten (leren) accepteren.
 
week 34 2019 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3:
Er zitten een paar minder leuke kanten aan jouw werk, die je dan ook liever niet zou willen doen.
Deze week zul je er meer dan eens mee geconfronteerd worden. Je doet er goed aan niet te kijken naar wat je niet leuk vindt, maar juist naar datgene, dat je heel leuk vindt. Dan heb je meer voldoening van je werk. Troost je, want slechts 15% van de werkende bevolking vindt het werk dat zij doet volledig passend.
Als het in de komende dagen zou blijven regenen, moet je oppassen in het verkeer. Je bent geneigd twee dingen tegelijkertijd te doen in het verkeer, maar nu is eigenlijk zelfs een radio of een CD te veel om je voldoende te concentreren op de overige weggebruikers.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 34 2019