Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2019.

 

Gratis weekhoroscoop 2019 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2019 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 25 2019 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2019 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 25 horoscoop: maandag 17-06-2019 t/m zondag 24-06-2019.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 25 2019 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4:
Een beetje minder gehaast te werk gaan, is het advies voor deze week. Het maakt niet uit of je voor een werkgever aan het werk bent of dat je huishoudelijk werk doet. Volgende week moet je ergens naartoe gaan, of je voor iets inzetten dat heel nieuw is. Doe het rustig aan Ram en zorg dat het lijntje niet breekt. Werk is werk en je krijgt echt alles af, maar breng de juiste structuur erin.
In alle gevallen is er daarna een prima vooruitzicht, op ieder terrein, zowel zakelijk als privé.
Het lijkt alsof je geen tijd hebt om alles te doen wat je zou willen doen en als je je niet concentreert op één of hooguit twee van de vele doelstellingen, die jij hebt, dan ga je over enige maanden door de bomen het bos niet meer zien.
 
week 25 2019 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5:
Als het om het vasthouden van relaties gaat is het bij de Stier momenteel zo dat het je soms wel en dan weer niet lukt om een leuke relatie vast te houden. Dat is jammer Stier, want je bent een prettig mens, dat beter verdient. Het heeft wel iets te maken met jouw emotionele situatie van dit moment, die - zonder dat je het bewust bent - al jaren een flinke druk geeft op jouw doen en laten in relaties. Het lijkt daarbij soms dat je uit twee verschillende personen bestaat. Voor sommigen met het teken Stier heeft dit tot gevolg dat je jezelf geheel terugtrekt in jouw eigen beschermde omgeving en voor anderen heeft dit tot gevolg dat zij zich juist heel extravert zullen gedragen. Feit is dat het extraverte gedrag slechts schijn is, want het uiterlijke vertoon is slechts een door hen opgetrokken façade, die de binnenkant wil beschermen. Jouw echte vrienden zullen het herkennen.

 
week 25 2019 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6:
Je lijkt de bedoeling te hebben om jezelf wat verder te ontwikkelen op financieel gebied.
Het volgen van trainingen of van een cursus is natuurlijk niet gemakkelijk, omdat je nogal wat tijd voor jezelf vrij moet maken. En aan tijd wil het de gemiddelde Tweelingen nog wel eens ontbreken.
Jouw familie, jouw werk en vrienden eisen ook hun tijd op. Het zal een kunst zijn om de juiste prioriteiten te stellen en een evenwicht te vinden tussen het één en ander.
Deze week zou je een beslissing daarin moeten nemen. Doe het in ieder geval weloverwogen. Leg alle voordelen naast de opofferingen en weeg die tegen elkaar af. Het zal een duidelijk voordeel in beeld brengen.
 
week 25 2019 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7:
Je hebt deze week wat te vieren. Je weet het zelf het beste, maar je dreigt het te vergeten. Je zult nu denken: Een verjaardag vergeten? Jazeker, en niet zo maar een verjaardag. Wellicht zelfs van een ex-partner op wie je ooit vreselijk verliefd was. Maar misschien ook gewoon van iemand uit jouw familie.
Pas op! Als je het weer vergeet, krijg je de volgende keer de wind van voren.
Hou een agenda bij. Misschien is een elektronische agenda wel de juiste voor jou.
Pas op voor een conflict op je werk. Ga het uit de weg, ontwijk discussies over zaken, die niet iets met jouw eigen taakomschrijving hebben te maken.

 
week 25 2019 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8:
Je hebt het thuis minder leuk dan je zou willen. Soms is het niet anders, maar nu kun je er best wat aan doen. Lucht jouw huis eens goed door de ramen tegen elkaar open te zetten en je zult zien dat die frisse wind je geest de vrijheid geeft nieuwe impulsen te ontvangen en uit te werken. Jouw creativiteit zal groeien met de vrijheid, die je jezelf geeft. Het klinkt nogal hoogdravend, zeker als je geen huis hebt waarvan je de ramen tegen elkaar kunt open zetten. Het komt erop neer dat je je geest los moet maken van de sleur van alledag. Ga eens iets geheel anders doen in het komend weekend. Trotseer het weer, of dat nu heel goed is of slecht, maar ga de buitenlucht in.
Buitenshuis lossen problemen soms vanzelf op, omdat je de conditionering van het huiselijke kwijt bent.
 
week 25 2019 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9:
Er lijkt een aanleiding te zijn om dingen te zien, die er helemaal niet zijn. Luister deze dagen eens goed naar de mensen om je heen en analyseer je eerdere constateringen dan nog eens. Je zult tot een verrassende ontdekking komen in je privé leven Maagd! Even op je tellen passen; dat kan  echt geen kwaad.
“Tel je zegeningen” of zoals de Engelsen het zo mooi weten te zeggen: “Count your blessings” . Vrij vertaald is het “Wees blij met wat je hebt en zit niet in over de (geestelijke) bezittingen, die je niet hebt”.
Het komende weekend moet je de alcohol helemaal laten staan. Jij bent de BOB. Laat het zeker niet aan een ander over, want je zult aan diegene een verkeerde chauffeur hebben.
 
week 25 2019 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10:
Je bent tevreden en op je gemak. Alles lijkt gladjes te verlopen. Vrijwel alle contacten die je deze week legt, zullen in de toekomst nuttig blijken te zijn.
Er komt deze of volgende week een nieuwe relatie in jouw leven. Als dat een Leeuw of een Tweelingen is, wordt het feest en zal het het begin zijn van een langdurig contact. Zorg ervoor dat je vrij genoeg bent om daaraan toe te kunnen geven.
Het is ook een goede week c.q. goed weekend voor een uitstapje naar een mooie omgeving. Dit heeft ook een positieve invloed op financiële transacties en zakelijke beslommeringen.
Alles dat je deze week koopt, zal goed blijken te zijn. Het leven lacht je eigenlijk toe.
Omdat je warmte en belangstelling uitstraalt, zullen al jouw contacten deze week uitstekend verlopen, zowel in de zakelijke als in de privé sfeer.
 
week 25 2019 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11:
Deze en volgende week voel je je prettig en je geniet ervan onder die oude vrienden en vriendinnen te zijn met wie je in de loop van de jaren een sterke gevoelsband hebt ontwikkeld. Je geeft hun het gevoel dat jij je om hun bekommert en dat zij op jouw steun kunnen rekenen zodra zij die nodig mochten hebben.
Je komt ook in aanraking met anderen, die jouw aandacht trekken. Jouw intuïtie werkt uitstekend en je scheidt het kaf van het koren. Daardoor blijven de mensen over, met wie je ook lange vriendschappen kunt opbouwen. Let op diegene met het sterrenbeeld Maagd. Met dié Maagd zul je een hechte vriendschap krijgen. Geef hem of haar de kans en verwacht niet direct dat hij of zij het achterste van z’n tong laat zien.
Dat duurt nog wel tot april. Ja, je leest het goed.
 
week 25 2019 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12:
Jouw collega’s hebben wat kritiek op je. Ze zeggen dat niet rechtstreeks tegen je, maar laten het indirect blijken. Jij weet dat het gebeurt en je neemt een houding aan, waar voor je gevoel niemand doorheen kijkt. Dat zal anders blijken te zijn.
Het is verstandig met anderen over een probleem te spreken, waardoor je jouw masker zult moeten laten vallen. De Boogschutter moet deze week even met de billen bloot. Het is niet anders. Even door de zure appel heen bijten en je zult zien dat alles op zijn pootjes terecht komt. Het is vergelijkbaar met donkere wolken, die een onweersbui aankondigen, maar vervolgens overtrekken zonder dat er een druppel regen valt. Volgende week kun je iets winnen, maar deze week moet je het voorbij laten gaan.
 
week 25 2019 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1:
Je weet precies hoe je het aan wilt pakken en toch begin je niet! Waarop wacht je?
Beste Steenbok, Neem zelf het initiatief! Het is toch jouw doel dat je wilt bereiken!
Ontplooi jezelf, laat jouw ambities blijken en ga ervoor!!
Je ontvangt informatie waardoor de verschillende ’puzzelstukjes’ van een oud probleem ineens op hun plaats vallen. Je overziet in één keer de hele situatie en weet hoe de vork in de steel steekt. Nú is het tijd om actie te ondernemen!
Neem echter niet teveel hooi op jouw vork. Het duurt dan weliswaar wat langer, voordat je jouw doel bereikt, maar je zult tussendoor meer van het leven genieten.
 
week 25 2019 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2:
Dit is een periode van consolidatie, hard werken en zware verantwoordelijkheden, die uiteindelijk zeer lonend kan blijken te zijn. Bedenk daarbij, dat wat niet helemaal naar wens is verlopen, niet direct een totale mislukking hoeft te zijn. Toen je aan deze nieuwe projecten begon, wist je niet wat je nu weet.
Maak, wat de oude zaken betreft, eerst schoon schip, voordat je met wat nieuws begint.
Het kan zo zijn dat wat nog niet naar wens verloopt uiteindelijk veel succesvoller zal blijken te zijn, dan de zaken, die het in eerste instantie of gelijk al goed deden.
Ook hier geldt het gezegde, dat hardlopers vaak doodlopers zijn. De tijd zal leren dat je er goed aan doet niets op te geven. Houd vol tot september!
 
week 25 2019 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3:
Iemand uit je omgeving maakt je blij met een kleinigheid.
Dat kun je zelf ook bij een ander doen, want zelfs een enkele bloem doet wonderen in een vriendschappelijke relatie. Het hoeft niet veel geld te kosten. Hang er een cadeaukaartje aan en je hebt voor twee euro een attentie, die hetzelfde effect heeft als een nieuwe auto.
Als je aan iemand, die dat niet van je verwacht, zo’n aardigheidje geeft - bijv. een collega of je buurman, dan heeft het een grotere impact, dan dat veel te grote of dure cadeau.
Doe het niet, omdat iemand iets te vieren heeft, maar zo maar. Je zult er nog jaren later om gewaardeerd worden. De beste dag voor je liefdesleven is de ’vrij’ dag.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 25 2019