Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2020.

 

Gratis weekhoroscoop 2020 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2020 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 04 2020 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2020 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 04 horoscoop: maandag 20-01-2020 t/m zondag 26-01-2020.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 04 2020 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4:
Laat je deze week niet beïnvloeden door de ideeën over geldzaken van anderen beste Ram!
Zij gaan hun eigen weg en dat is niet de jouwe en hun advies is onjuist.
Zij denken dat hun financiële problemen worden opgelost door ze te negeren en jij weet het als echte Ram beter!
Doe dus wat jouw intuïtie je ingeeft en je gaat zien dat binnen enkele dagen, op z’n laatst #day6#, de problemen zijn opgelost.
Er is deze week ook een positieve wending waar te nemen in jouw liefdesleven.
Het wordt een vrolijke week met een onverwachte flirt aan het eind van de week en ook nog met iemand die jij en vice versa daarvoor helemaal niet hebben zien staan.
Dat wordt het begin van een vrolijke, misschien heel stoute, affaire beste Ram!
Als je al een partner hebt,, moet je het thuis of uitleggen of je compleet mond houden.
Als je een geheim hebt is het al geen geheim meer als je deze en of gene laat weten dat je een geheim hebt. Denk er dan aan dat ieder paar oren er twee zijn en er zit daar tussenin ook een mond, die doorvertelt wat jij niet wilt.
 
week 04 2020 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5:
Loop niet te hard van stapel als je deze week een andere Stier ontmoet. Kijk eerst de kat uit de boom. Hij lijkt te veel op je en met name de slechte eigenschappen treden erg op de voorgrond. Die spiegel zint je niet.
Je hebt meerdere redenen om het leven positief zien. De oude contacten met andere mensen lopen op rolletjes, waardoor je van alles gedaan krijgt. Maak er geen misbruik van, want dan gaat het fout. Banken en andere financiële instellingen moet je niet in de maling nemen. Dat doen zij al.
Er zal deze week één keer met je worden geflirt en je zal volledig overdonderd zijn. Het streelt jouw ego en het bloed stijgt naar jouw hoofd. Houd dat hoofd er goed bij, want anders heb je er volgende week flink spijt van. Bereid je goed voor op dat gesprek met die bank. Dat gesprek komt er.
 
week 04 2020 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6:
Je hebt een week met veelvuldig een goed gevoel over je en je straalt dat uit op je gehele omgeving. Van de bakker tot en met je vrienden. Deze hele week ben je warm en vriendelijk naar de mensen om je heen en je wilt graag met iedereen op de foto, om het zo maar eens te zeggen.
Je straalt een vriendelijkheid en openheid uit, waaraan jouw omgeving zich zal warmen. Een oud gezegde is dat ‘wie goed doet, goed ontmoet’ en dat overkomt je dan ook de hele week en het kan zelfs tot eind februari doorgaan. 
Je trekt gelijkgestemde, positief denkende mensen aan met wie je een heel plezierige tijd zult hebben en wellicht lange vriendschappen zult krijgen. De eerste indruk, die zij van jou hebben, zal dan ook allesbepalend zijn.

 
week 04 2020 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7:
Heb je een onbeantwoorde liefde? Loopt het met je werk niet helemaal naar wens? Dan is je overredingskracht niet optimaal deze week Kreeft. Er is echter niets ernstigs aan de hand, want dat is pas het geval als je jouw humor kwijt raakt. Als de humor uit je verdwenen is, dan moet je je zorgen gaan maken. Dan doe je iets dat tegennatuurlijk is. Je doet er dan ook goed aan deze week een soort time-out in te lassen, hoewel dat voor de bezige bij, die je normaliter bent, niet makkelijk zal zijn.
Je moet de keuze maken tussen of heel hard doorgaan en niets bereiken, of maar even achterover in je stoel gaan leunen en de week uitzitten. 
Volgende week zul je meer resultaat hebben, want dan staan de sterren in een betere positie. Je kunt ook tot begin maart wachten, maar dat duurt je waarschijnlijk te lang.
 
week 04 2020 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8:
Jouw intuïtie leidt je naar waar het feest is. Je bent heel erg in voor een feestje en misschien is dit wel het juiste moment om er zelf één te geven. Je zult voor de verandering het middelpunt ervan willen zijn en daardoor ook de ogen op je gericht zien. Pas op dat je niet iemand beledigt, want je kunt met wat alcohol op een wat “losse” tong krijgen. Je kunt ook wat losbandig worden.
Het eerste kan wat ongelukkig zijn voor degenen die bij je horen, want als jij alweer ruimschoots in het volgende onderwerp zit, is de ontvanger van je opmerking nog steeds beduusd van zo’n vernedering, terwijl dat niet je natuurlijke gedrag is. Je hebt ook niet helemaal in de gaten dat je zo bent en je schrikt ervan als iemand het tegen je zegt. Als je alleen wat losbandig wordt kan dat met jouw normale ’do’s and dont’s’ wel heel leuke taferelen geven. Er zit in ieder geval wel wat leven in de brouwerij voor de Leeuw.
 
week 04 2020 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9:
Een toevallige ontmoeting kan tot een echte relatie uitgroeien Maagd! Jouw behoefte aan intimiteit is zo sterk, dat je de grenzen van jouw eigen regels wat verlegt. Hoewel dat een flink feestje tot gevolg kan hebben, moet je wel een beetje nuchter blijven Maagd! Houd realiteit en fantasie gescheiden.
Jouw ideeën over liefde en seks veranderen daarbij de laatste tijd. Vroeger was het strak met en aan elkaar verbonden, maar die verbintenis vind je niet altijd meer nodig.
Denk erom dat jij de baas over je eigen lijf bent en laat je niet beïnvloeden door een echt vurige Schorpioen! Hoewel, het lijkt of je er aan toe bent om (weer) een soort van anoniem kontakt op te bouwen.
Als er een thuisfront is, moet je goed opletten wat je vertelt en wat niet.
 
week 04 2020 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10:
Je zult in de loop van deze week een uitstekend humeur krijgen Weegschaal! Het ziet er in ieder geval uit als een vrolijke week voor de echte Weegschaal en je kunt alles rustig overzien.
Waarschijnlijk ben je in een stemming voor frivole zaken. Serieuze mensen zijn niet diegenen, die in je doelgroep vallen. Dat wil zeggen, níet gedurende deze week. Je hebt geen zin in gesprekken over belangrijke zaken. Je wilt juist contact met struise dames of dominant ogende heren, want die hebben ergens heel diep zo af en toe wel je aandacht.
Welnu Weegschaal, dat wist de omgeving niet van je. Je hebt het ook weer niet in die mate, dat je daardoor jouw prestige volledig zou kunnen verliezen.
Een vrolijke flirt zal de apotheose van de week zijn. Wat wil je nog meer?
 
week 04 2020 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11:
Deze week kan er een conflict zijn tussen je emotionele en je rationele denkwijze. Met andere woorden, je weet wat je in een bepaalde situatie zou moeten doen, maar je gevoel zegt dat het anders moet worden gedaan, of dat je op een andere manier moet reageren.
Dat komt voort uit je jeugd. Het is daarom niet het juiste moment om onderhandelingen te starten of om een belangrijke overeenkomt te gaan sluiten. Je laat je dan wellicht te veel door je emoties leiden.
Soms is het uitstekend om naar je gevoel te luisteren en van daaruit beslissingen te nemen. Je kunt daarbij veel over jezelf te weten komen, want jouw gevoelens sturen je duidelijk in een bepaalde richting.
Maar deze week moet je er nog niet aan beginnen.
In maart zul je blij zijn als je deze raad nu volgt.
 
week 04 2020 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12:
De liefde voorspelt iets prettigs. Het zit wel goed met je Boogschutter, want een telefoontje brengt leuk nieuws. Zelfs heel leuk nieuws.
Er wordt wel gezegd, dat de perfecte partner niet bestaat, maar de waarheid kan voor jou wel eens heel anders zijn. Ga ervoor en volg je gevoel. Probeer wat meer tijd vrij te maken voor jezelf.
Dankzij een meevaller zit je financieel ook gunstig. Die verliefdheid zal je heel dromerig maken. Probeer wel met beide benen op de grond te blijven staan, hoewel die in een verliefdheid zo maar ergens anders kunnen belanden. Enjoy your life!
 
week 04 2020 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1:
Je bent een kei, omdat je deze week de problemen op je werk oplost, zonder dat je ze mee naar huis neemt. Er zijn er namelijk nogal wat. Laat je niet uit je tent lokken. Het wordt in ieder geval een belangrijke en drukke week voor jou Steenbok!!
Let erop dat je jouw maatschappelijke verbetering niet zelf blokkeert door een aanbod te laten lopen, omdat je trouw wilt zijn aan je collega’s en huidige werkgever. Uiteindelijk kiest iedereen toch voor zichzelf. Dat doen anderen, dus doe dat ook.
Je moet voor jouw gevoel de balans zien te vinden tussen trouw blijven aan je ideeën en aan je maatschappelijke ontwikkeling.
De beste dag voor de Steenbok is donderdag.
 
week 04 2020 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2:
Deze week heb je een uitstekend contact met een paar vrienden en kennissen. Je voelt de behoefte van hen goed aan, zonder daarbij jouw eigen behoefte aan veiligheid te verontachtzamen.
Uit onverwachte hoek kunnen zich nieuwe kansen voordoen, die je privé leven op zijn kop kunnen zetten.
In het algemeen zal het goed voor je zijn om zoveel mogelijk in contact met anderen te komen.
Sta open voor nieuwe kennis en ervaringen. Je zult het leven in een wat breder verband willen zien. Alles dat nieuw voor je is, trekt vanaf deze week jouw aandacht.
 
week 04 2020 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3:
Het is mogelijk dat je deze week op de één of andere manier met een bank of een financiële instelling te maken krijgt. Niet iets negatiefs in de zin dat je wordt gedaagd om een lening vervroegd af te moeten lossen. Dus wees niet bevreesd Vissen, dat dit een onaangename ervaring voor je zal zijn.
Het is een goed moment om op reis te gaan. De indrukken, die je dan opdoet, zullen jouw nieuwsgierigheid bevredigen.
Deze week kun je veel telefoontjes en brieven verwachten met nieuwtjes van vrienden of vriendinnen. Je legt momenteel allerlei nieuwe contacten. Het is dan ook een goede week voor het schrijven van een brief of een e-mail aan diegenen met wie je een sterke band hebt.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 04 2020