Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2019.

 

Gratis weekhoroscoop 2019 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare gratis horoscoop.

Horoscoop 2019 voor relatie en liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 43 2019 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2019 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 43 horoscoop: maandag 21-10-2019 t/m zondag 28-10-2019.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 43 2019 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4:
Je lijkt een beetje bij te komen van de uitgaven in juli en augustus en als je aan het eind van november jouw salaris hebt ontvangen, zijn de problemen voor een groot deel opgelost.
Je zult in de komende maanden nog een beetje moeten oppassen met je impulsieve uitgaven, want er staat een flinke onvoorziene uitgave in december op je te wachten.
Troost je met de gedachte dat je financieel gezien veel dichter bij de superrijken van deze wereld staat, dan dat grote groepen vluchtelingen in Afrika en elders in de wereld van jou af staan. Die zijn vandaag niet eens zeker dat ze schoon water zullen kunnen drinken of iets zullen eten.
 
week 43 2019 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5:
De Stier is deze week het zonnetje in huis en dat straal je ook op jouw omgeving uit. Je familie, vrienden en/of gezin zal c.q. zullen daar blij mee zijn.
Je bent deze dagen een slechte bewaker van jouw portomonnaie. Sterker, jij kunt deze week geld uitgeven als water en je zult er over enkele weken flink spijt van krijgen. Dus probeer deze week wat geld in jouw zak te houden! Die Ipad 2 of Samsung Galaxy komt later wel
Jouw hormonen - juist de Stier heeft die in grote hoeveelheden - spelen deze week ook een belangrijke rol, maar het kan aan het eind van de week een eigen hersenspinsel blijken te zijn, waar je jouw zinnen op had gezet en dan heb je je opgewonden zonder het beoogde resultaat.
Pas er voor op dat jouw imago geen deuk oploopt!
 
week 43 2019 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6:
Je krijgt deze week een uitstekende kans om wat oud zeer op te lossen Tweelingen! Daarvoor moet je alle diplomatie uit de kast halen en dan zul je zien dat het probleem tot een klein, onbelangrijk akkevietje wordt gereduceerd.
Probeer ook eens wat te doen aan jouw financiële positie. Vraag opslag aan je werkgever, als je denkt dat je dat verdient of te hebben verdiend en luister niet naar de goedbedoelde hulp en adviezen uit jouw omgeving, want die is veel te bang.
Het is natuurlijk mogelijk dat jouw baas aangeeft dat hij je eigenlijk niet meer nodig heeft, omdat er te weinig werk is, maar dát moet je van te voren even verifiëren. Ga bij jezelf te rade.
Als je het onderste uit de kan vraagt, krijg je - op zeker - de deksel op je neus!
 
week 43 2019 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7:
Jouw intuïtie werkt uitstekend en als iemand een probleem heeft, is hij deze week bij jou aan het goede adres om hulp te vragen. Gebruik die intuïtie ook bij het nemen van beslissingen met een langdurig karakter. Je moet daarbij de rationele gedachten volledig opzij zetten en uitsluitend op je gevoel afgaan, want dat zal zinvolle gedachten geven en uiteindelijk veel meer profijt brengen dan een rationele beslissing.
Als je in augustus een financiële planning hebt gemaakt, is het nu de tijd om het resultaat ervan aan de omgeving te laten zien. Die dacht altijd dat je niet met geld kon omgaan, maar nu zal blijken dat jij er veel meer verstand van hebt.
 
week 43 2019 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8:
Met jouw spraakzaamheid zul je deze week heel wat leuke en interessante gesprekken kunnen voeren Leeuw! Je hebt, meer dan anders, de neiging om van alles het naadje van de kous te willen weten en je stelt daardoor vragen, die je anders voor je houdt.
Je merkt dat dat je beter bevalt dan jouw mond te houden, want sommige vragen zijn in het geheel niet zo indringend en onbeschaafd als je tot op heden hebt verondersteld.
Je zult zien dat je emotioneel sterker wordt, als je constateert dat niemand verstelt staat van de vragen, die je op hen hebt afgevuurd. Het is natuurlijk ook een beetje de toonzetting, die een vraag al of niet te privé en/of te indringend maakt. Het spreekwoord zegt dat al jaren: c’est le ton qui fait la musique. Zorg ervoor dat die toon goed is.
 
week 43 2019 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9:
Je krijgt een flinke financiële meevaller deze week. Dat wil zeggen je krijgt er deze week bericht over. En dat komt je zeer goed uit, want die kun je  goed gebruiken om iets aan je huis te verbeteren.
Echter, het lijkt of je een andere prioriteit hebt, die steeds belangrijker voor je wordt.
Een weekendje weg zal je goed doen. Buiten worden de problemen niet beïnvloed door de associaties, die je in jouw huis hebt en elders zul je ook telkens nieuwe ideeën opdoen, die er wellicht toe zullen leiden dat je de bakens in het leven volledig gaat verzetten.
Dit gehele proces zal meerdere maanden in beslag nemen en pas in april tot zijn volle omvang tot je doordringen.
Geef het de tijd!
 
week 43 2019 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10:
Je hebt deze week een groter wordende interesse in een flirt en dan vooral voor de seksuele kant daarvan. Het lijkt wel of er verborgen spanningen zijn, die dit veroorzaken.
Je hebt hopelijk een hechte verbintenis en dan heb je weinig moeilijkheden te vrezen, maar als er wat problemen in je relatie zijn, dan kunnen er gemakkelijk meningsverschillen, (bijna) ruzies en andere onaangenaamheden uit ontstaan.
Je onderdrukt daarmee je seksualiteit en je raakt de spanning niet kwijt door de ontlading, die dat soort seksueel kontakt met zich mee behoort te brengen.
Als je op dit moment ogenblik geen seksuele relatie hebt, dan voel je je wellicht sterk aangetrokken door iemand uit je directe omgeving. Het is iemand die je al langere tijd kent.
Let wel op een mogelijke kater, als diegene niet in je ideale partnerbeeld past!
 
week 43 2019 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11:
Deze week is gunstig voor alle contacten met anderen. Jouw relaties zijn vol warmte en gevoel en verder zonder oppervlakkige, formele contacten. Je lijkt een persoonlijke band te willen hebben met iedereen, die je deze week tegenkomt. Daarbij heb je een sterke behoefte om de mensen op wie je gesteld bent te beschermen en te verzorgen. De manier waarop je voor anderen zorgt, heeft iets moederlijks Schorpioen! Jouw innerlijke evenwichtig wordt door anderen gezien en zij voelen zich meer dan gewoonlijk tot jou aangetrokken.
De contacten met de andere sekse zijn deze week aanzienlijk makkelijker dan anders.
Nodig dit of komend weekend wat vrienden bij je thuis uit voor een gezellige avond!
 
week 43 2019 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12:
Het wordt een week vol technische communicatie problemen Boogschutter! Het kan zijn dat je computer of mobieltje het begeeft, of gedeeltelijk begeeft. Jouw internet verbinding kan verstoord zijn. Virussen of spyware kunnen zich diep in jouw computer genesteld hebben. Het kan ook zijn dat je op jouw mobieltje alle nummers kwijt bent of dat het ding voortdurend andere dingen doet dan dat je verwacht.
Het is in ieder geval een tijdrovende, stressvolle zaak om alles weer op het orde te krijgen en het lijkt dat geen enkele oplossing lukt.
Echter, net als je het dreigt op te geven, doet alles het weer.
De remedie is dat je je deze week niet moet laten opjagen door zaken, die je niet of nauwelijks kunt beïnvloeden en je beter met de echt belangrijke zaken van het leven kunt bezighouden.
 
week 43 2019 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1:
Als je niet uit een bepaald probleem komt, dan moet je het eens voorleggen aan een goede vriend of vriendin. Die kijkt er zonder enige associatie en daardoor onbevooroordeeld naar en zal je een verrassende oplossing geven.
Gebruik één van de avonden eens om een brief of een uitgebreide mail te sturen aan een verre vriend van vroeger. Als je de gelegenheid hebt, zou je misschien zelfs even kunnen bellen. Let op, want je zult interessant nieuws horen en dat goed tot je door moeten laten dringen, want dan kun je er iets van opsteken en werkt stimulerend voor jouw eigen ontwikkeling.
Vermijd het openbaar vervoer deze week!
 
week 43 2019 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2:
Je zult deze week plotseling de behoefte hebben om een oude vriend(in) te gaan opzoeken. Jullie zijn echte maatjes, terwijl je elkaar gemiddeld nog niet eens één keer per jaar ziet. Het stoort je ook niet als je een tijd niets van hem of haar, gehoord hebt en het stoort diegene evenmin. Kan het een Weegschaal zijn?
Feit is dat het in ieder geval iemand van de andere sekse is, waarmee je deze relatie hebt. Seksueel trekken jullie elkaar niet meer aan, omdat de spanning er na al die jaren vanaf is. Dat was wel anders toen jullie elkaar leerden kennen. Toen vloegen de hormonen over en weer, maar door allerlei omstandigheden is het telkens bij een flirt gebleven en nu is de spanning weg. Je hebt echter wel een vriend(in) voor het leven.
Let op je conditie, die in de maanden oktober, november en december wat minder zou kunnen zijn.
 
week 43 2019 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3:
Je zou deze week ruzie kunnen krijgen met iemand, met wie je samen iets aan het doen bent. Geef hem of haar even de ruimte om zijn of haar boosheid te uiten en reageer jezelf niet af op hem of haar. Doe dat zeker niet op iemand, die er in het geheel niets mee te maken heeft. Je zult je er mentaal sterker door worden, dan wanneer je nu gelijk probeert te krijgen.
Het zal jouw omgeving opvallen en aan het eind van de komende week zul je op een verjaardag of ander feestje daardoor heel aantrekkelijk zijn voor een Kreeft of een Schorpioen.
Let op! Dat wordt een vrolijk contact met een vrolijk staartje.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 43 2019