Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2018.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2018 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare horoscoop.

Relatie & liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 34 2018 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2018 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt elke week op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 34 horoscoop: maandag 20 augustus 2018 t/m zondag 26 augustus 2018.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 34 2018 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Eén van de komende weken heb je een grote kans op een echte Ram romance. De sterren staan dan heel gunstig. Enerzijds voel je die ouderwetse energie van vrijheid in je opborrelen en aan de andere kant ben je ook gelukkig met jouw status quo. Twijfel echter geen moment als jouw boog gericht staat op een aantrekkelijke Weegschaal, want je zult zeker raak schieten. Met deze sterrenstand kan jouw initiatief onmogelijk worden genegeerd. Het ziet er naar uit dat het een spannende week kan worden en je hoeft er niet eens veel voor te doen. Leef je maar eens lekker uit en wat jouw andere verplichtingen daaromtrent betreft, kun je ervan uitgaan dat het met een sisser zal aflopen, als je het op de juiste tijd en manier bekend maakt. Pas op voor oneerlijke mensen, die een bijna pathologische jaloezie als drijfveer hebben om jou dwars te zitten.
 
week 34 2018 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Voor de Stier is het een goede week om de financiën te regelen. De huidige rentestand geeft je nog de mogelijkheid om een lening te sluiten en als je de gelegenheid hebt om dat te doen, zijn deze weken geschikt om eraan te werken. De banken en andere financiële instellingen zullen je goed gezind zijn. Ook op je werk kun je het één en ander bereiken. Hoewel er maar weinig mensen een echte salarisverhoging krijgen is, slaag je erin de secondaire arbeidsvoorwaarden te verbeteren of misschien zelfs een beter salaris te bedingen. Dat komt dan wel als jij een andere functie krijgt. Pak die aangeboden functiewijziging wel met beide handen aan. Doe er je best voor om de nieuwe taken goed uit te voeren. Succes is dan verzekerd. Maak de mensen uit jouw omgeving weer eens aan het lachen! Je bent er goed in en je kunt het nu ook weer.
 
week 34 2018 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Je gaat, niet financieel gezien, een drukke periode tegemoet. Mede door een onverwachte bezoeker of een andere plotselinge gebeurtenis. Het wordt druk, maar leuk. Let er wel op dat het niet altijd nodig is om zelf overal vooraan te staan. Je zou ook die leuke Weegschaal eens de kans moeten geven te laten zien wat hij of zij in de mars heeft. Op die manier werk je ook aan jouw eigen toekomst. Kortom, een prima week voor de Tweelingen die er wat van wil en weet te maken. Na de komende week wordt het niet rustiger, want deze gebeurtenis heeft nog eeen flinke staart. Maar wel een leuke. Let erop dat je die niet zo maar tussen je vingers laat glippen.
 
week 34 2018 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Het is beter eens een keer je neus te stoten dan je elke keer af te moeten vragen wat er zou zijn gebeurd of hoe iets gelopen was als je je anders had gedragen, Kreeft. Durf ook eens gewoon te doen wat je zomaar te binnen schiet. En deze week krijg je daarvoor een heel goede gelegenheid. In oktober zul je daarvan de vruchten plukken. Dat lijkt trouwens verder weg dan het is, maar voor je het weet is het zover. Vergeet overigens niet dat de beste ideeën vaak komen als jij ze niet verwacht. Leg dus maar vast een blocnote naast jouw bed.
 
week 34 2018 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Jij wordt één dezer dagen wakker met de herinnering aan een vrolijke en wellicht zelfs opwindende droom Leeuw. Kennelijk heb je die man of vrouw de afgelopen dagen, misschien wel in je onderbewustzijn, in jouw gedachten gehad. Wishful thinking?? Met jouw financiën verloopt het momenteel wat stroef. Je doet jouw uiterste best de moeilijkere zaken, waarmee je momenteel bezig bent, tot een goed einde te brengen, maar het resultaat is enigszins teleurstellend. Eén van de komende weken zul je helaas een verdrietig bericht krijgen. Echter, je zult er mentaal uiteindelijk alleen maar sterker van worden. Zo heeft ieder minpunt ook een positieve kant Leeuw!
 
week 34 2018 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Een verslavend gokspel brengt je uit jouw ritme. Ook financieel gezien. Het spelen van die spelletjes kost je veel geld en tijd en je kunt de financiën momenteel wel beter gebruiken. Delete ze en als het een gokspel is dat op je computer staat delete het dan van je harde schijf. Dat wil zeggen: zet ze niet alleen in de prullenbak, maar maak ook die prullenbak leeg!!! Als je de komende week daardoor tijd overhoudt Maagd, dan moet je alle onafgemaakte klusjes eens volledig afmaken en ook de klusjes, waarvan het resultaat niet direct zichtbaar is. Dat is echt veel waardevoller dan hogere scores proberen te halen bij simpele computerspelletjes of de postcode loterij of lotto naar je hand proberen te zetten. Geen mens op jouw werk beoordeelt je op jouw vaardigheden van dat (computer)spel. Jouw werkgever in het geheel niet als hij het zou weten. Veel collega’s weten het echter wel en die zullen het waarderen als zij zien dat jij jouw handen ook weer eens voor hen uit de mouwen steekt. Je zult zien dat de stemming om jou heen aanzienlijk zal verbeteren als je deze raad volgt.
 
week 34 2018 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Jij, Weegschaal, zult te maken krijgen met een verzekeringskwestie. Meer dan anders zul je goed op de kleine lettertjes moeten letten. De kleine lettertjes hoef je in dit geval niet eens goed te lezen, want het probleem staat zelfs in de koppen van de hoofdstuk aanduiding, of liever gezegd het staat er juist niet in. Jij denkt dat er een dekking is voor het desbetreffende voorval, maar het is een voorval, dat in het geheel niet onder die polis is gedekt. Achteraf zul jij je afvragen of jij wel tegen dit soort voorvallen verzekerd moet zijn, want de premie van een paar jaar is hoger dan de schade als je het risico voor eigen rekening neemt. De kans dat het je nog eens overkomt is zo goed als nihil. Voor dat geld kun je beter een cadeautje kopen voor een leuke Stier, of Boogschutter, in wiens armen je één van de komende weken zult belanden. De sterren geven jou die verzekering.
 
week 34 2018 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Jij hebt een voor anderen oude, maar voor jezelf nog verse, negatieve emoties te verwerken Schorpioen! Slaap wat meer en/of rust eens beter uit gedurende de komende dagen en weken. Werk je niet een slag in de rondte, maar loop een beetje de kantjes eraf en dat is voor jou als Schorpioen best moeilijk. Jij zult het daarom bewust moeten doen. Sta iets later op en ga dezelfde avond ook een half uur eerder naar bed. Jouw geest zal daardoor beter met die verborgen emoties kunnen omgaan. Er is in het geheel niets mis met je, als je jouw emoties eens aan anderen toont. Verbergen dient geen enkel doel. Jij zult zien dat je door het tonen ervan met sommige vrienden een extra dimensie zult opbouwen in de vriendschap. En het hebben van echte en hechte vriendschappen is ook voor de Schorpioen wenselijk./td>
 
week 34 2018 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Je denkt dat je sociaal en maatschappelijk (financieel) dat je alles onder controle hebt Boogschutter, maar die veronderstelling is volstrekt onjuist. Ga eens goed bij jezelf te rade welke belangrijke veranderingen er in de afgelopen vijf jaar in jouw leven hebben plaats gevonden. Welke daarvan heb je volledig bewust genomen en welke min of meer automatisch zijn gewijzigd? Kijk ook eens naar je vriendschappen, werk, carriere enz. Doe je echt wat jij wilt of gaat alles in een automatisme? Zelfs als Boogschutter kan je dat overkomen. Tot november staan de sterren voor jou uitstekend om je te bezinnen op de toekomst en jij zult over enige jaren zien dat je in augustus van dit jaar de aanzet hebt gegeven met een bewustzijnsvergroting, die zelfs jij voorheen niet kende. Met jouw gezondheid gaat het goed. Maak je dan ook niet bezorgd over enkele kleine oneffenheden daarin. Dat hoort bij het ouder worden.
 
week 34 2018 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Op jouw werk zul je de komende week hard moeten optreden tegen collega’s of ondergeschikten die er een potje van maken. Zij doen domweg niet waarvoor zij zich hebben verhuurd. Het stoort jou mateloos dat zij geen verantwoordelijkheid nemen, terwijl zij er wel voor worden betaald. Privé heb jij nog steeds wat naweeën van een verdrietige gebeurtenis, die je vorig jaar hebt meegemaakt. Het leek geen langdurige indruk op je te maken, maar nu, vele maanden later, realiseer je je dat jouw incasseringsvermogen de grens toen heeft bereikt en misschien wel al heeft overschreden. Verdriet slijt, maar wennen doet het niet echt. Dat is je deze week maar al te duidelijk. Zelfs de Steenbok geeft dat een onbehaaglijk gevoel. Houd in gedachten dat je er doorheen komt, zoals jij altijd al de problemen hebt kunnen overwinnen. Je bent er sterk genoeg voor.
 
week 34 2018 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Je moet jouw aandacht deze week wat meer op de geschiedenis en de persoonlijkheden van je familie richten en met name op het verleden van de familie. Daardoor zul je meer inzicht krijgen in hoe je zelf in elkaar zit. Je wilde wellicht anders zijn dan je ouders, maar ook de genen van de Waterman laten zich niet manipuleren. Je zult van de week een avond of misschien wel de zaterdag moeten overwerken en daardoor een afspraak moeten afzeggen. Dat valt bij jouw date niet echt in goede aarde. Jouw collega’s kunnen daarover zeer flauwe grappen maken en je zult er veel te serieus op reageren. Kom op Waterman! Lachen is gezond. De beste dag voor je liefdesleven valt deze week op de donderdag. Ga eens boodschappen doen in de supermarkt. Als je dat voor eind oktober een keer of wat herhaalt, zul je nog eens een uiterst aangenaam kontakt hebben met iemand van de andere sekse.
 
week 34 2018 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Het lijkt erop dat jouw geldzorgen net even te groot worden, waardoor je telkens eerder in de maand door je geld heen bent. Je kunt op de grote uitgaven gaan letten, door bijv. je auto weg te doen, maar dat gaat allemaal wat moeilijker dan domweg wat beter letten op je dagelijkse uitgaven. Haal je boodschappen eens uit de onderste schappen van de supermarkt, daar waar de huismerken staan. Je bespaart per dag een paar euro. Per jaar kun je dan meer dan € 1000,- euro overhouden en aan iets anders besteden. Zelfs jij, Vissen , zal € 1000,- van de straat oprapen, als je dat vindt. Je moet eens beginnen met het bewaren van de bonnetjes van jouw dagelijkse uitgaven gedurende een maand en bekijk dan waar je jouw geld aan hebt uitgegeven. Je zult schrikken van jouw uitgaven. Er hangt wel een salarisverhoging in de lucht. Maar waar in de lucht? Dat moet jezelf uitvinden.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 34 2018