Relatietip.nl
 

Ondersteuning van ouders en jongeren.

 

Ik ondersteun gezinnen, ouders of jongeren waar het op dat moment niet zo goed mee gaat.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Welkom
Jolande Rommens-Musquetier. Wie ben ik?
Mijn naam is Jolande Rommens-Musquetier en ik werk als psychosociaal counselor, coach en mediator vanuit Breda en via internet. Ik ben eigenaresse van de praktijk Minerva Counseling en Mediation.
 
Als psychosociaal therapeut behandel ik mensen met angst en paniekklachten, stress gerelateerde problemen zoals burn-out, depressie, gebrek aan zelfvertrouwen of eigenwaarde. Ik ondersteun gezinnen, ouders of jongeren waar het op dat moment niet zo goed mee gaat. Dat kan zijn omdat er sprake is van een psychisch probleem maar ook als er sprake is van andere problemen binnen het gezin of in geval van relatieproblemen.
 
Werkervaring en Opleiding
Ik ben in het verleden werkzaam geweest bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid, alwaar ik mijn coachingscertificaat in 2010 gehaald heb. In 2015 heb ik mijn HBO opleiding psychosociaal counselor (psychologie en communicatie) met goed gevolg afgerond. Tijdens de stage van deze opleiding ben ik een jaar werkzaam geweest bij Stichting ES (Emotionele Support). Hier heb ik veel mensen ondersteund met een diversiteit aan psychische problemen.
 
In 2015 heb ik mijn MfN accreditatie als registermediator behaald. Hier heb ik geleerd om mensen te helpen met het oplossen van relationele problemen en conflicten. Een mooie aanvulling op counseling en coaching waarbij er een brug geslagen wordt tussen de psychosociale begeleiding en conflictmanagement. Tevens sluit mediation aan op de counseling bij mensen met relatieproblemen.
 
Ik ben als vrijwillig gezinsondersteuner werkzaam bij het Centrum Jeugd en Gezin en van daaruit verzorg ik gezinscoaching en cursussen positief opvoeden voor ouders.
 
Counseling
In 2013 ben ik mijn praktijk gestart als counselor en coach met consulten op locatie in Breda of via internet d.m.v. chat, email of Skype consulten. Het is fijn voor je als cliŽnt als je in je eigen omgeving geholpen kan worden. Het voorkomt onnodige reistijd en reiskosten. Afstand is op deze manier geen bezwaar meer en met name bij mensen met angstklachten is dit laagdrempelig.
 
Ik ben geaccrediteerd therapeut bij de beroepsvereniging van het NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en ik heb een AGB code. Dit betekent dat mijn psychosociale hulpverlening in diverse aanvullende verzekeringen vergoed wordt.
 
Ik geef hier op de website op vrijdagavond van 20 tot 21.30 uur vaak een gratis spreekuur. In dit spreekuur kan je gratis voor een kwartier, je hulpvraag bespreken en advies vragen voor hulpverlening. Eventueel kan je daarna een afspraak maken voor een hulpverleningstraject als het iets is waarmee ik je kan helpen. Je kan dan een consult aanvragen. De consult sessies duren ongeveer een uur tot anderhalf uur. Deze sessies zijn niet gratis. Kijk voor informatie en tarieven op mijn website van Minerva Counseling en Mediation.
 
Training, gastles, workshop
Ik geef ook trainingen als het gaat om psychologische onderwerpen op het gebied van persoonlijke effectiviteit en het ontwikkelen van kwaliteiten, bouwen aan zelfvertrouwen en zelfbeeld, communicatie technieken en in gesprek gaan met elkaar, positief opvoeden, stresshantering en omgaan met emoties. Trainen is maatwerk. In overleg met u, uw organisatie of bedrijf wordt er afgestemd op de trainingsbehoefte.
 
Minerva Counseling en Mediation is ingeschreven als praktijk voor counseling, coaching, training en mediation bij de kamer van koophandel in Breda onder KvK nummer 57102295 en is bekend onder btw nummer 14106544B01. AGB code 90060177, registerlid NFG, registerlid MfN en NMv.
 
Indien je voor hulp contact met mij wenst vul dan onderstaand formulier in.
 
Terug naar het overzicht van de hulpverleners. >>>
 
Jouw e-mailadres (verplicht).

Jouw naam (verplicht).

Telefoonnummer.

Omschrijf hieronder jouw vraag of probleem.

 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Anoniem Online Hulpverlening Nederland