Online Chat Hulpverlening Nederland
  Online Hulp Bij Relaties Nederland  
Anoniem Online Hulp Bij Relaties Nederland
 
Deskundige & professionele hulp of therapie bij relatieproblemen en scheidingen
 
 
 
    Klik voor anoniem en online hulp.
Dag en nacht bereikbaar!
 
 
 
Anoniem bij relatieproblemen en scheidingen.
 
 
   
Voor iedereen.  
Hulp bij relaties
 
Voor iedereen.
 
Zeer eenvoudig in gebruik en dus
geschikt voor iedereen
.
 
 
   
Dag en nacht bereikbaar.  
Hulp bij relaties
 
24/7 bereikbaar.
 
U kunt hier dagelijks dag en nacht
terecht voor hulp bij relaties
.
 
 
   
Veilig en betrouwbaar.  
Hulp bij relaties
 
Safe & solide.
 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en
veiligheid zijn onze kenmerken
.
 
 
   
Android gereed.  
Hulp bij relaties
 
Smartphone gereed.
 
Geschikt voor smartphones met
b.v. Android & Windows Phone
.
 
 
 
  Klik voor onze startpagina van relatietip.nl Welkom
 
Informatie over onze organisatie. Wie zijn wij
 
Klik voor anoniem online hulp. Anoniem online hulp
 
Online praten in een groep met een hulpverlener over een thema. Online groepssessies
 
Klik voor onze hulpverleners. Onze hulpverleners
 
Klik voor aanmelden als deskundige hulpverlener. Aanmelden hulpverleners
 
Klik voor ons team vrijwilligers. Het team vrijwilligers
 
Meldt u zich hier aan als vrijwilliger. Aanmelden vrijwilligers
 
Klik hier als u een klacht heeft. Klachten
 
Tips en adviezen bij problemen binnen relaties of andere problemen. Tips bij problemen
 
Lees hier ervaringen van lotgenoten. Ervaringsverhalen
 
    Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor anoniem online hulp.
 
Beginnen met veillig daten via internet.
 
Veilig daten via internet
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
Gratis week horoscoop 2014 voor liefde en relaties. Klik voor hulp.
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe week horoscoop 2014 lezen voor uw liefde en relaties. Deze gratis week horoscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis week horoscoop lezen.
 
Gratis week 34 horoscoop 2014: Maandag 18 augustus t/m Zondag 25 augustus.
 
 
Ram Stier Tweelingen Kreeft Leeuw Maagd
 
Klik hier voor uw Ram Horoscoop Klik hier voor uw Stier Horoscoop Klik hier voor uw Tweelingen Horoscoop Klik hier voor uw Kreeft Horoscoop Klik hier voor uw Leeuw Horoscoop Klik hier voor uw Maagd Horoscoop
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Klik hier voor uw Weegschaal Horoscoop Klik hier voor uw Schorpioen Horoscoop Klik hier voor uw Boogschutter Horoscoop Klik hier voor uw Steenbok Horoscoop Klik hier voor uw Waterman Horoscoop Klik hier voor uw Vissen Horoscoop
 
Week 34 - 2014 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Ga een paar dagen wat vroeger naar je bed. Als je uitgerust bent, word je creatiever in het oplossen van de dagelijkse problemen. Dat kan voor je werk goed zijn, maar zeker voor de privé problemen, die soms uiterst hardnekkig in je leven blijven voorkomen en waar je eigenlijk nooit aan went. Ook de Ram slaapt gemiddeld een derde deel van zijn leven en als jij daar onder zit, is dat net zo kwalijk als dat je veel langer slaapt. Je doet er deze week verstandig aan om pas op te staan als je je fit voelt en te weten dat je die hele dag goed genoeg voelt om alles te doen wat je moet doen. Als je te lang en te vaak in je bed blijft liggen, heeft dat tot gevolg dat je onderbroken gaat slapen en ook oppervlakkiger slaapt. Door wat lichamelijke oefeningen te doen, zul je beter slapen. Let daar deze week eens op Ram!  
 
Week 34 - 2014 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Het is deze week gunstig om een aantal problemen rond een hypotheek lening definitief op te gaan lossen, beste Stier. Je denkt soms te veel en te ver door, terwijl er mogelijkheden direct voor het grijpen liggen. Allereerst moet je de problemen eerst inventariseren. Dat houdt in dat je zowel de kwantiteit als de moeilijkheidsfactor ervan moet bepalen. Dat geeft een antwoord op de vragen: Welke problemen heb je? En hoe moeilijk zijn ze op te lossen? Los eerst de makkelijkste op en dan blijven er nog maar enkele over. Bedenk hoe het opgelost moet worden en ga domweg aan het werk. De beste dag voor je liefdesleven is zondag.
 
Week 34 - 2014 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Zo beste Tweelingen! Er staat een leuke trip voor de deur in de komende weken. De koffers zijn bij wijze van spreken gepakt. De tickets liggen vrijwel klaar en wat de sterren berteft, moet je er echt even uit. Echt financiële beperkingen heb je nauwelijks. Vergelijk het met vijftien jaar geleden of met twintig jaar geleden. Ja, die wereldreis op een eigen zeewaardig jacht kun je niet maken, maar bedenk dat als je het geld wel zou hebben, dat je dat jacht waarschijnlijk niet eens zou willen kopen. Het plezier van het bezit houdt ook bij jou vaak op door het bezit zelf. Enfin, ga nu maar eerst met vakantie en als je terug bent, ziet de wereld er veel rooskleuriger uit. De komende weken zul je veel vrolijker zijn door het kopen van iets nieuws in huis - een nieuwe bank misschien - en het plezier dat je eraan beleeft. En daarna ga je nog met vakantie! Je hebt een leven, waar heel veel anderen stinkend jaloers op zijn. Die onenigheid die je met iemand hebt, wordt wel opgelost. Hij of zij draait wel bij. Jullie houden te veel van elkaar. Probeer gelukkig te zijn met wat je hebt.
 
Week 34 - 2014 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Deze week is een uitstekende week om veranderingen te starten Kreeft. Als je al enige tijd de bedoeling hebt om meer aan je lichamelijke conditie te gaan werken, is het nu tijd om daarmee te beginnen, want jouw doorzettingsvermogen is nu optimaal. Op je werk sla je spijkers met koppen en jouw collega's kunnen op je steun rekenen. Je hebt in de familie een klein probleem gehad, maar het wordt goed uitgepraat als dat niet al is gebeurd. De hechte band die je thuis hebt, gaat nooit verloren, ook al wordt die zo af en toe wat opgerekt. Het lijkt of er een ander in het spel komt, waardoor je enige jaloezie zou kunnen krijgen, maar er is geen reden voor. Je wordt zo goed op je gemak gesteld dat die jaloezie geen schijn van kans heeft.
 
Week 34 - 2014 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Een beetje minder gehaast te werk gaan, is het advies voor deze week. Het maakt niet uit of je voor een werkgever aan het werk bent of dat je huishoudelijk werk doet. Volgende week moet je ergens naartoe gaan, of je voor iets inzetten dat heel nieuw is. Doe het rustig aan Leeuw en zorg dat het lijntje niet breekt. Werk is werk en je krijgt echt alles af, maar breng de juiste structuur erin. In alle gevallen is er daarna een prima vooruitzicht, op ieder terrein, zowel zakelijk als privé. Het lijkt alsof je geen tijd hebt om alles te doen wat je zou willen doen en als je je niet concentreert op één of hooguit twee van de vele doelstellingen, die jij hebt. En dan ga je over enige maanden door de bomen het bos niet meer zien.  
 
Week 34 - 2014 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Je lijkt de bedoeling te hebben om jezelf wat verder te ontwikkelen op financieel gebied. Het volgen van trainingen of van een cursus is natuurlijk niet gemakkelijk, omdat je nogal wat tijd voor jezelf vrij moet maken. En aan tijd wil het de gemiddelde Maagd nog wel eens ontbreken. Jouw familie, jouw werk en vrienden eisen ook hun tijd op. Het zal een kunst zijn om de juiste prioriteiten te stellen en een evenwicht te vinden tussen het één en ander. Deze week zou je een beslissing daarin moeten nemen. Doe het in ieder geval weloverwogen. Leg alle voordelen naast de opofferingen en weeg die tegen elkaar af. Het zal een duidelijk voordeel in beeld brengen.
 
Week 34 - 2014 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Je hebt deze week wat te vieren. Je weet het zelf het beste, maar je dreigt het te vergeten. Je zult nu denken: "Een verjaardag vergeten?" Jazeker, en niet zo maar een verjaardag. Wellicht zelfs van een ex-partner op wie je ooit vreselijk verliefd was. Maar misschien ook gewoon van iemand uit jouw familie. Pas op! Als je het weer vergeet, krijg je de volgende keer de wind van voren. Hou een agenda bij. Misschien is een elektronische agenda wel de juiste voor jou. Pas op voor een conflict op je werk. Ga het uit de weg, ontwijk discussies over zaken, die niet iets met jouw eigen taakomschrijving hebben te maken.
 
Week 34 - 2014 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Als het om het vasthouden van relaties gaat is het bij de Schorpioen momenteel zo dat het je soms wel en dan weer niet lukt om een leuke relatie vast te houden. Dat is jammer Schorpioen, want je bent een prettig mens, dat beter verdient. Het heeft wel iets te maken met jouw emotionele situatie van dit moment, die - zonder dat je het bewust bent - al jaren een flinke druk geeft op jouw doen en laten in relaties. Het lijkt daarbij soms dat je uit twee verschillende personen bestaat. Voor sommigen met het teken Schorpioen heeft dit tot gevolg dat je jezelf geheel terugtrekt in jouw eigen beschermde omgeving en voor anderen heeft dit tot gevolg dat zij zich juist heel extravert zullen gedragen. Feit is dat het extraverte gedrag slechts schijn is, want het uiterlijke vertoon is slechts een door hen opgetrokken façade, die de binnenkant wil beschermen. Jouw echte vrienden zullen het herkennen.
 
Week 34 - 2014 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Er nadert een verjaardag in je familie of kennissenkring. Je moet al die dagen eens goed noteren op een verjaardagskalender of je verjaardagskalender eens bijwerken. Elektronisch kan dat inmiddels heel goed en je wordt dan zelfs gewaarschuwd als er een over een paar dagen een verjaardag is. Ondanks dat je geheugen niet slecht is, het is zelfs wel behoorlijk goed, zul je deze week zien dat zo’n elektronisch geheugenmiddeltje een welkome aanvulling is van je eigen geheugen. In je privé leven heb je vooral behoefte die nieuwe man of vrouw in jouw omgeving te hebben, die sinds kort jouw pad kruist. Hij of zij kwam ook wel echt op tijd. Je geniet met volle teugen van deze situatie. De mensen uit jouw omgeving zien aan je dat je weer plezier hebt in het leven.  
 
Week 34 - 2014 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Je hebt het thuis minder leuk dan je zou willen. Soms is het niet anders, maar nu kun je er best wat aan doen. Lucht jouw huis eens goed door de ramen tegen elkaar open te zetten en je zult zien dat die frisse wind je geest de vrijheid geeft nieuwe impulsen te ontvangen en uit te werken. Jouw creativiteit zal groeien met de vrijheid, die je jezelf geeft. Het klinkt nogal hoogdravend, zeker als je geen huis hebt waarvan je de ramen tegen elkaar kunt open zetten. Het komt erop neer dat je je geest los moet maken van de sleur van alledag. Ga eens iets geheel anders doen in het komend weekend. Trotseer het weer, of dat nu heel goed is of slecht, maar ga de buitenlucht in. Buitenshuis lossen problemen soms vanzelf op, omdat je de conditionering van het huiselijke kwijt bent.
 
Week 34 - 2014 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Er lijkt een aanleiding te zijn om dingen te zien, die er helemaal niet zijn. Luister deze dagen eens goed naar de mensen om je heen en analyseer je eerdere constateringen dan nog eens. Je zult tot een verrassende ontdekking komen in je privé leven Waterman! Even op je tellen passen; dat kan echt geen kwaad. “Tel je zegeningen” of zoals de Engelsen het zo mooi weten te zeggen: “Count your blessings”. Vrij vertaald is het “Wees blij met wat je hebt en zit niet in over de (geestelijke) bezittingen, die je niet hebt”. Het komende weekend moet je de alcohol helemaal laten staan. Jij bent de BOB. Laat het zeker niet aan een ander over, want je zult aan diegene een verkeerde chauffeur hebben.
 
Week 34 - 2014 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Je bent tevreden en op je gemak. Alles lijkt gladjes te verlopen. Vrijwel alle contacten die je deze week legt, zullen in de toekomst nuttig blijken te zijn. Er komt deze of volgende week een nieuwe relatie in jouw leven. Als dat een Steenbok of een Schorpioen is, wordt het feest en zal het het begin zijn van een langdurig contact. Zorg ervoor dat je vrij genoeg bent om daaraan toe te kunnen geven. Het is ook een goede week c.q. goed weekend voor een uitstapje naar een mooie omgeving. Dit heeft ook een positieve invloed op financiële transacties en zakelijke beslommeringen. Alles dat je deze week koopt, zal goed blijken te zijn. Het leven lacht je eigenlijk toe. Omdat je warmte en belangstelling uitstraalt, zullen al jouw contacten deze week uitstekend verlopen, zowel in de zakelijke als in de privé sfeer.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |  Bezoekers aantallen |  Doneren |  Nieuwsbrief |
 
 
© Anoniem Online Hulp Bij Relaties Nederland 2014