Online Chat Hulpverlening Nederland
  Online Hulp Bij Relaties Nederland  
Anoniem Online Hulp Bij Relaties Nederland
 
Deskundige & professionele hulp of therapie bij relatieproblemen en scheidingen
 
 
 
    Klik voor anoniem en online hulp.
Dag en nacht bereikbaar!
 
 
 
Anoniem bij relatieproblemen en scheidingen.
 
 
   
Voor iedereen.  
Hulp bij relaties
 
Voor iedereen.
 
Zeer eenvoudig in gebruik en dus
geschikt voor iedereen
.
 
 
   
Dag en nacht bereikbaar.  
Hulp bij relaties
 
24/7 bereikbaar.
 
U kunt hier dagelijks dag en nacht
terecht voor hulp bij relaties
.
 
 
   
Veilig en betrouwbaar.  
Hulp bij relaties
 
Safe & solide.
 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en
veiligheid zijn onze kenmerken
.
 
 
   
Android gereed.  
Hulp bij relaties
 
Smartphone gereed.
 
Geschikt voor smartphones met
b.v. Android & Windows Phone
.
 
 
 
  Klik voor onze startpagina van relatietip.nl Welkom
 
Informatie over onze organisatie. Wie zijn wij
 
Klik voor anoniem online hulp. Anoniem online hulp
 
Online praten in een groep met een hulpverlener over een thema. Online groepssessies
 
Klik voor onze hulpverleners. Onze hulpverleners
 
Klik voor aanmelden als deskundige hulpverlener. Aanmelden hulpverleners
 
Klik voor ons team vrijwilligers. Het team vrijwilligers
 
Meldt u zich hier aan als vrijwilliger. Aanmelden vrijwilligers
 
Klik hier als u een klacht heeft. Klachten
 
Tips en adviezen bij problemen binnen relaties of andere problemen. Tips bij problemen
 
Lees hier ervaringen van lotgenoten. Ervaringsverhalen
 
    Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor anoniem online hulp.
 
Beginnen met veillig daten via internet.
 
Veilig daten via internet
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
Gratis week horoscoop 2014 voor liefde en relaties. Klik voor hulp.
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe week horoscoop 2014 lezen voor uw liefde en relaties. Deze gratis week horoscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis week horoscoop lezen.
 
Gratis week 31 horoscoop 2014: Maandag 28 juli t/m Zondag 03 augustus.
 
 
Ram Stier Tweelingen Kreeft Leeuw Maagd
 
Klik hier voor uw Ram Horoscoop Klik hier voor uw Stier Horoscoop Klik hier voor uw Tweelingen Horoscoop Klik hier voor uw Kreeft Horoscoop Klik hier voor uw Leeuw Horoscoop Klik hier voor uw Maagd Horoscoop
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Klik hier voor uw Weegschaal Horoscoop Klik hier voor uw Schorpioen Horoscoop Klik hier voor uw Boogschutter Horoscoop Klik hier voor uw Steenbok Horoscoop Klik hier voor uw Waterman Horoscoop Klik hier voor uw Vissen Horoscoop
 
Week 31 - 2014 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Pas deze week goed op met uitgaven. Een beetje meer opletten met geld kan geen kwaad voor je, want je bent geneigd meer geld uit te geven dan er binnenkomt en vroeg of laat geeft dat problemen. Schrijf je uitgaven en inkomsten deze week allemaal op om wat meer inzicht te krijgen in hoeveel je waaraan besteedt in een week. Je zult achteraf versteld staan over de uitkomst. Als je daar volgende week rekening mee houdt, zul je zien dat er meer overblijft, waardoor je andere en leuke dingen kunt gaan doen. In het komende weekend zul je een flirt hebben van jewelste. Je raakt er heel opgelaten door, want de persoon in kwestie woont veel te dichtbij. Al met al een opmerkelijke week voor de Ram.  
 
Week 31 - 2014 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: De Stier wordt deze week geobsedeerd door heftige, innerlijke gevoelens. Je emoties zullen behoorlijk te keer kunnen gaan. Als die de overhand krijgen, moet je proberen aan andere dingen te denken beste Stier. Probeer tegelijkertijd de mensen in je omgeving er niet teveel mee lastig te vallen. Je kunt best wat kwijt aan een ander, maar overdrijf het niet. Sommige mensen zullen daardoor juist van je kunnen gaan vervreemden en dat wil je absoluut niet. Kortom, kijk goed om je heen deze week en vergeet tussendoor niet te genieten, zonder je eigen gevoelens en emoties geheel weg te drukken. Houd je gewicht in de gaten!
 
Week 31 - 2014 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Je krijgt deze week antwoord op jouw in juni verstuurde klacht. Het antwoord lijkt op het eerste gezicht bevredigend, maar bij nader inzien ben je in het geheel niet tevreden. Vraag je af of je wel goed hebt aangegeven wat je wilde. Het kan zijn dat je alleen maar het probleem hebt aangekaart en niet exact hebt aangegeven wat je wilde dat er wel had moeten gebeuren in de veronderstelling dat het zo ook wel begrepen zou worden. De oorzaak van je ontevredenheid ligt daardoor waarschijnlijk meer aan jezelf, dan aan degene die jouw klacht heeft behandeld. Wees concreet in je wensen. Zeg niet wat je niet wilt, maar zeg wat je wel wilt. Het is het beste advies dat de Tweelingen kan krijgen en dat geldt met name voor de Tweelingen niet alleen voor deze week.
 
Week 31 - 2014 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Je hebt al een tijd in je hoofd een nieuwe baan te gaan zoeken Kreeft, zonder dat het echt vastomlijnd is. Deze week moet je een begin maken door alles daaromtrent eens goed op een rijtje te zetten. Het plan krijgt dan langzamerhand een wat vastere vorm, maar het solliciteren is nog niet aan de orde. Dat komt niet eerder dan in de tweede week van september. Het lijkt overigens dat het een rustige week voor je gaat worden, maar dat wordt het allerminst door een onverwachte leuke ontmoeting met een oude bekende. Het is gezellig en je gaat een avond met hem of haar uit eten. Je zult dan wat later thuis komen dan verwacht en er is iemand niet echt blij dat je dat doet. De rustige week krijgt daardoor een nogal onrustige slot.
 
Week 31 - 2014 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: De hele week voel je dat je goed in je vel zit Leeuw. Je weet precies wat er nog gedaan moet worden en je hebt je in de afgelopen week erop voorbereid dat je deze week al die dingen zult afronden, die je nog hebt te doen. Door deze goede planning wordt het leven makkelijker voor je. Het is goed voor je om voor alle reguliere zaken in je leven een vast patroon te creëren. Die regelmaat geeft je rust en dat heb je hard nodig om niet overspannen te raken. Daarmee wordt bedoeld dat je bijv. vrijdagavond de boodschappen moet doen voor het weekend. Het zijn allemaal kleine dingen, maar als je die regelmaat daarin brengt, zul je zien dat de stress afneemt. Vroeger schopte je tegen dit soort burgelijk gedrag, maar inmiddels is het je duidelijk dat dit je op de been houdt. Jouw (toekomstige) partner zal er uiteindelijk ook heel tevreden mee zijn.  
 
Week 31 - 2014 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Je zult deze week het gevoel krijgen dat je liever als een vagebond door het leven zou willen gaan dan als een burgerman. De laatste houdt zich altijd keurig aan de regels en raakt telkens toch enigszins gefrustreerd, omdat de eerste elke keer doet wat een ander niet mag en dan ook nog gemakkelijker het één en ander voor elkaar krijgt. Je hebt meer dan anders echt een hekel om deze week in de file te staan en toe te kijken hoe het anderen wel lukt om via een sluiproute een file te ontwijken en je neemt je voor de zoveelste keer voor dat je die route gaat uitzoeken. Je komt er deze week echter weer niet toe om dat te doen. Beste Maagd, je doet dat een beetje verkeerd. Je zou ook naar je werk enz. kunnen gaan fietsen. Dat is bovendien beter voor jouw conditie en het is, als je niet overdrijft, zeker beter voor je gezondheid.
 
Week 31 - 2014 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Jouw leven is momenteel heel harmonieus Weegschaal! Je hebt wel emotionele spanningen en opwindingen, maar dat maakt het leven juist compleet. Je bent daardoor dan ook zeer tevreden en voldaan zie je hoe alles om je heen verloopt. Jij geniet van het samenzijn met vrienden en gezin of met degene van wie je houdt. Tegelijkertijd is er op de achtergrond een andere liefdevolle relatie, die je doet glunderen en behoorlijk wat opwinding geeft. Tja, wat wil je nog meer in het leven? Je bent in de stemming voor spanning en avontuur, terwijl jij graag in jouw eigen omgeving verblijft. Lichamelijk contact is heel belangrijk voor je en hoewel men zegt dat overdaad schaadt, deert het jou op geen enkele manier. Je geniet van het genot en de mensen die je dierbaar zijn, herkennen dat gevoel.
 
Week 31 - 2014 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Deze week is het een goede tijd voor je om nieuwe contacten te leggen. Is er een nieuwe liefde in het spel? Het lijkt erop. Die vriendelijke Stier, die jou reeds lang in zijn adressenboekje heeft staan, zal jouw pad deze week meer dan eens kruisen, maar je moet het natuurlijk wel op zijn waarde weten in te schatten. Houd daarbij in je achterhoofd dat sommige kansen niet zo snel weer terugkomen en zich wellicht maar één keer of wat in je leven zullen voordoen. Als je weet wie het is zul je zeer verbaasd zijn. Dat komt wellicht doordat het iemand is die niet snel aandringt, maar zich tegelijkertijd ook niet snel opzij zal laten zetten en je zal laten vallen.
 
Week 31 - 2014 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Je kunt deze week iemand in je omgeving heel blij maken met een kleinigheid. Je hoeft er zelfs geen geld voor uit te geven. Een telefoontje misschien? Jij weet zelf het beste aan wie. Het is ook de tijd om weer eens een boek te gaan lezen. Neem de tijd ervoor en als je meent die niet te hebben, moet je bedenken dat je planning niet goed in elkaar zit en hoognodig aan verbetering toe is. Als je nooit ergens de tijd voor hebt en altijd het excuus aanvoert, dat je het te druk hebt, maak je volgens jouw horoscoop één van de volgende cruciale fouten. Je plant al jouw werkzaamheden niet goed in of je neemt te veel hooi op je vork. En als je beide fouten maakt, leef je verkeerd. Sta daar deze week een keer of wat bij stil Boogschutter en laat het tot je doordringen. Stel jezelf de vraag: "Was dit de bedoeling?"  
 
Week 31 - 2014 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Deze week zou je plannen kunnen maken om binnenkort er even uit te gaan. Volgend weekend is daarvoor het meest geschikt. Sla je agenda eens open en je zult constateren, dat er lang niet zo veel in staat als je denkt. Met een beetje opschuiven kom je een heel eind. Je doet er goed aan om eruit te gaan, omdat dat de druk van de ketel haalt en buitenshuis is de stress van de dagelijkse beslommeringen sneller weg dan wanneer je in jouw bekende omgeving blijft. Als geld het probleem is, moet je op stap gaan, zoals je vroeger deed. Je zult er echt van opknappen. Ach, als echte Steenbok heb je niet veel nodig en onderin de schappen van de supermarkt vind je de goedkopere huismerken. De beste dag voor je liefdesleven is dinsdag.
 
Week 31 - 2014 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Er ligt een toekomst met veel water om je heen. Of het bevroren is of niet is niet te zeggen, maar het zou ook een huis met veel water in de buurt kunnen zijn. Deze week moet je in ieder geval oppassen met water, dat zich niet in banen laat leiden. Kan er ergens een lekkage in huis zijn? Een nieuwe dag moet je beginnen met wat beweging. Het zal je goed doen. Pas de komende dagen een beetje op in het verkeer. Ook dat kan met water te maken hebben. Een vrolijke flirt is deze week allerminst uitgesloten. De beste dag voor je liefdesleven is de zondag.
 
Week 31 - 2014 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Stop niet met zoeken, voordat je absoluut zeker bent dat je op alle plaatsen hebt gekeken. Sla geen enkele plaats over, ook al weet je zeker dat het op die plaats niet kan liggen. De wijze waarop je iets terug kunt vinden, is door op de wijze te zoeken, waarop een computerprogramma dat doet. De kans dat je iets dan terugvindt is dan 100%. Als je namelijk op alle plaatsen zoekt, dan moet je het vinden. De enige twee conclusies, die je kunt trekken, als je het kwijtgeraakte deze keer niet weet te vinden, is dat je niet op de plek hebt gezocht, waar het verlorene lag of dat wat je zoekt is vernietigd. Als je het later toch vindt, dan heb je niet op alle plaatsen gezocht. De week kenmerkt zich verder doordat je ook een vriend lijkt kwijt te raken, omdat je niet genoeg aandacht aan hem of haar besteedt. Het past niet bij de Vissen om een goede vriendschap te laten verslappen.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |  Bezoekers aantallen |  Doneren |  Nieuwsbrief |
 
 
© Anoniem Online Hulp Bij Relaties Nederland 2014