Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2016.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2016 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 39 - 2016 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2016 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 39 horoscoop: Maandag 26 september 2016 t/m Zondag 02 oktober 2016.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 39 - 2016 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Een verre vriend of vriendin laat eerdaags van zich horen. Luister goed naar wat hij of zij tussen de regels door te zeggen heeft. Sla een goed advies niet in de wind, want het kan zo zijn dat je toetsenbord enigszins overwerkt raakt als je zo door blijft gaan. De omgeving verdient ook meer aandacht!! Deze week moet je die dan ook verdelen over je computer en die andere ‘wereld’, die het zonder dit apparaat moet stellen. Je zult voldane gezichten om je heen krijgen. Iedereen, die onder het teken Ram is geboren, heeft daar af en toe behoefte aan. De beste dag voor je liefdesleven is de zondag.
 
week 39 - 2016 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Ook als je het niet van plan bent, kan het wel eens zo zijn dat je deze week, misschien vandaag al, plannen maakt om wat veranderingen in je huis aan te brengen. Het gaat niet eens om grote veranderingen, maar om wat kleine aanpassingen, die het nieuwe seizoen in je huis zullen aankondigen. Let erop dat je alleen kleuren gebruikt, die bij de Stier passen en laat je niet overhalen om het volledig anders te doen met dissonante kleuren of patronen, die in het geheel niet bij je passen. Feng Shui is de techniek, die je daarvoor eens zou kunnen raadplegen. Het wordt een heerlijk weekend met zaterdagavond een hoogtepunt.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 39 - 2016 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Het is deze week tijd om je plannen af te ronden. Je kunt wel blijven dubben, maar de maan staat voor de Tweelingen in de juiste positie om knopen door te hakken. Pak deze kans met beide handen aan. Je zult de goede beslissingen nemen. Verder is er deze week ook nog tijd om de handleiding van jouw digitale nieuwtje (fototoestel, telefoon of camera) nog eens door te lezen, zodat je in ieder geval weet, wat je allemaal met het apparaat kunt doen. Dat je nog niet direct zult onthouden hoe alles gedaan moet worden, is van later zorg. Echter, het is zelfs mogelijk dat je deze week ook een paar oude, maar voor jou nieuwe mogelijkheden gaat gebruiken als jij je daarin even verdiept. Het is echt gemakkelijker dan dat het lijkt.
 
week 39 - 2016 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Je fiets of je auto, in ieder geval één van jouw vervoermiddelen, vraagt de komende week om wat onderhoud. Doe er wat aan, want volgende week heb je spijt. Dan zul je panne hebben en dan zit alles tegen. De Kreeft moet oppassen in het verkeer, want deze week is je aandacht er niet helemaal bij als je aan het rijden bent. In het midden van de week zul je bericht krijgen over een (aangetrouwd) familielid of iemand die daarvoor doorgaat. Verrast? Misschien niet, maar let wel op wat je allemaal te horen krijgt. Het één is nog verrassender dan het andere. De beste dag voor je liefdesleven is zondag.
 
 
week 39 - 2016 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Ga er eens tussenuit. Deze week is het een uitstekende week om daarvoor een plannetje te maken. Je bent creatief genoeg om iets nieuws te verzinnen. Wacht niet te lang met dat weekendje weg. Je zult er geen spijt van krijgen. Hoewel er eigenlijk geen geld voor is, is het ook een goede week om iets nieuws te kopen. Eigenlijk leent iedere dag zich er voor. Je zult namelijk geen miskopen hebben en dat komt ook, omdat je de financiën goed in de gaten houdt. Dit verkleint de kans op een miskoop aanzienlijk. Als de Leeuw financieel in de klem komt, wordt hij vaak oplettender en voorkomt iedere misstap.
 
week 39 - 2016 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Rond vandaag of hooguit binnen drie dagen alle geldzaken (nieuwe hypotheeklening?) eens helemaal af. Ze verdienen al een tijd meer aandacht. Op de lange duur zul je spijt krijgen als je het niet doet. Bij de les blijven is deze week het parool. Als je deze week zou willen gaan gokken, kun je het wel laten, want als je onder het teken Maagd bent geboren, zul je deze week geen euro winnen in het gokspel. Als het om financieel geluk gaat, is de Maagd niet iemand die helemaal vooraan staat, al denkt hij dat soms wel. Als je toch gaat gokken, wees dan voorzichtig en zet een lage limiet op je budget van die dag of avond. De beste dag voor jouw liefdesleven is de zondag.
 
week 39 - 2016 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Soms zit het niet echt mee, beste Weegschaal en dit is zo'n week, waarin dat kan gebeuren. Alle ingrediënten voor een prachtige week ten spijt. Zelfs het weer raakt je niet. Het kan veroorzaakt zijn doordat jouw geld niet in de hoeveelheid aanwezig is als dat je zou willen. Vroeger was het voor de mens veel makkelijker de tering naar de nering te zetten, maar voor de Weegschaal is dat niet altijd even gemakkelijk. Je wilt mee met de omgeving, zoals buren en vrienden, en jullie drijven elkaars uitgaven patronen op die manier zodanig op dat je vroeg of laat in de problemen komt. Je hebt een belangrijk voordeel en dat is dat er voor de Weegschaal in november een aardige financiële meevaller ligt te wachten.
 
week 39 - 2016 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Je kunt in de komende maanden een spirituele dimensie in jezelf ontdekken, die jouw leven en intuïtie aanzienlijk kan doen verdiepen. Tenminste als je daar een beetje voor openstaat. Als je jezelf daarvoor afsluit, gebeurt er totaal niets. Deze dimensie staat zo ver van jouw huidige leven, dat het waarschijnlijk moeilijk is om het zo maar te accepteren. Je doet er goed aan dat wel te doen, want het is onmiskenbaar van invloed op jouw ontwikkeling. Begin in deze periode zakelijk niets nieuws. Nog meer verantwoordelijkheden zouden wel eens teveel voor je kunnen zijn en dat zou nadelig op jouw gezondheid kunnen werken. Het is beter de bestaande projecten goed bij te houden en te verbeteren waar dat nodig mocht zijn. Ook een "Schorpioen" mens heeft zijn grenzen!
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 39 - 2016 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Dit is een periode van consolidatie, hard werken en zware verantwoordelijkheden, die uiteindelijk zeer lonend kan blijken te zijn. Bedenk daarbij, dat wat niet helemaal naar wens is verlopen, niet direct een totale mislukking hoeft te zijn. Toen je aan deze nieuwe projecten begon, wist je niet wat je nu weet. Maak, wat de oude zaken betreft, eerst schoon schip, voordat je met wat nieuws begint. Het kan zo zijn dat wat nog niet naar wens verloopt uiteindelijk veel succesvoller zal blijken te zijn, dan de zaken, die het in eerste instantie of gelijk al goed deden. Ook hier geldt het gezegde, dat hardlopers vaak doodlopers zijn. De tijd zal leren dat je er goed aan doet niets op te geven. Houd vol tot december!
 
week 39 - 2016 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Dit wordt, wat geldzaken betreft, een opmerkelijke week voor je, beste Steenbok!. Al die samenvallende sterrenstanden in jouw horoscoop hebben weliswaar een kortstondige, maar stevige invloed op je. Pas op voor mensen, die met mooie praatjes proberen je te verleiden financieel iets te doen, waar je van weet dat het onmogelijk is. Je zult aan jouw eigen standpunten gaan twijfelen, maar de echte Steenbok houdt voet bij stuk. Je zult al in december zien, dat je intuïtie en/of ideeën van nu juist blijken te zijn. Je zult deze week nog lang in je geheugen houden, doordat je een heerlijke, maar kortstondige flirt hebt. Geniet ervan!
 
week 39 - 2016 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Deze week is het gunstig om met niet geleend geld iets leuks te gaan doen. Daarbij moet je bedenken dat het van korte duur moet zijn. De lopende bankzaken blijven domweg liggen en die moeten immers ook worden afgehandeld. Het is ook een heel geschikte tijd om als leider van groepen mensen op te treden. Je voelt exact aan wat moet worden gedaan en je kunt jouw belang en dat van de groep goed met elkaar verenigen door de groep van één bepaald standpunt te overtuigen. In het overleg met deze groep straal je enthousiasme uit, waardoor iedereen direct tot actie kan overgaan. Je bent heel direct en krachtig in je optreden, zonder al te assertief te zijn, hetgeen anderen zeer in je zullen waarderen.
 
week 39 - 2016 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Kijk de komende dagen eens goed om je heen en probeer de dingen te zien alsof het allemaal volledig nieuw voor je is. Het kan op je werk zijn, maar ook in je huis, je partner, vrienden enz. Analyseer eens goed wat je allemaal hebt en wie je om je heen hebt, van hoeveel mensen je bijvoorbeeld een mailtje hebt gekregen in het afgelopen jaar en je zult tot de conclusie komen, dat het allemaal bij elkaar heel waardevol is. Je bent de koning te rijk. Veel rijker dan die mensen die nog geen eeuw geleden in Nederland de moeilijke overtocht over de toenmalige Zuiderzee van Friesland naar (Noord)Holland maakten in de hoop daar in de grotere steden werk te vinden. Een vrolijke man of vrouw kruist je pad in de loop van deze week. Er zit geen uitbundige flirt in, maar leuk is het wel.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 39 2016