Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2018.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2018 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 8 2018 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2018 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 8 horoscoop: Maandag 19 februari 2018 t/m Zondag 25 februari 2018.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 8 2018 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Jouw horoscoop bereikt deze week een sterrenstand, waardoor je ineens aan jouw pensioenvoorziening denkt. Los daarvan begin je wellicht deze week al met het maken van grootse plannen. Jouw vooruitziende blik en het vermogen deze plannen goed over te brengen aan de geÔnteresseerde omgeving, maken dat die plannen geschikt zijn voor interessante commerciŽle toepassingen. Dit aspect heeft uitsluitend positieve kanten Ram! Let er wel op dat je de details goed uitwerkt en laat niets aan het toeval over. In jouw contact met anderen kun je de komende weken wel enigszins arrogant en eigenzinnig overkomen. Er is niet veel fantasie voor nodig om te concluderen dat je daardoor wat mensen tegen je in het harnas zult jagen. Misschien moet je daarom even in de spiegel kijken.
 
week 8 2018 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Je lijkt een beetje bij te komen van de uitgaven in november en december en als je aan het eind van maart jouw salaris hebt ontvangen, zijn de problemen voor een groot deel opgelost. Je zult in de komende maanden nog een beetje moeten oppassen met je impulsieve uitgaven, want er staat een flinke onvoorziene uitgave in april op je te wachten. Troost je met de gedachte dat je financieel gezien veel dichter bij de superrijken van deze wereld staat, dan dat grote groepen vluchtelingen in Afrika en elders in de wereld van jou af staan. Die zijn vandaag niet eens zeker dat ze schoon water zullen kunnen drinken of iets zullen eten.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 8 2018 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: De Tweelingen is deze week het zonnetje in huis en dat straal je ook op jouw omgeving uit. Je familie, vrienden en/of gezin zal c.q. zullen daar blij mee zijn. Je bent deze dagen een slechte bewaker van jouw portomonnaie. Sterker, jij kunt deze week geld uitgeven als water en je zult er over enkele weken flink spijt van krijgen. Dus probeer deze week wat geld in jouw zak te houden! Die Ipad 2 of Samsung Galaxy komt later wel Jouw hormonen - juist de Tweelingen heeft die in grote hoeveelheden - spelen deze week ook een belangrijke rol, maar het kan aan het eind van de week een eigen hersenspinsel blijken te zijn, waar je jouw zinnen op had gezet en dan heb je je opgewonden zonder het beoogde resultaat. Pas er voor op dat jouw imago geen deuk oploopt!
 
week 8 2018 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Je krijgt deze week een uitstekende kans om wat oud zeer op te lossen Kreeft! Daarvoor moet je alle diplomatie uit de kast halen en dan zul je zien dat het probleem tot een klein, onbelangrijk akkevietje wordt gereduceerd. Probeer ook eens wat te doen aan jouw financiŽle positie. Vraag opslag aan je werkgever, als je denkt dat je dat verdient of te hebben verdiend en luister niet naar de goedbedoelde hulp en adviezen uit jouw omgeving, want die is veel te bang. Het is natuurlijk mogelijk dat jouw baas aangeeft dat hij je eigenlijk niet meer nodig heeft, omdat er te weinig werk is, maar dŠt moet je van te voren even verifiŽren. Ga bij jezelf te rade. Als je het onderste uit de kan vraagt, krijg je - op zeker - de deksel op je neus!
 
 
week 8 2018 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Je zou nieuwe mensen kunnen leren kennen in deze week en ook nieuwe vriendschappen kunnen starten, zelfs verbintenissen kunnen aangaan met mensen, die je nu nog niet kent, maar bij wie je meer dan bij andere, oude vrienden jezelf kunt zijn. Jij, Leeuw-mens, staat daardoor open voor alle soorten van veranderingen en je zult deze week daarvoor de basis leggen. Laat deze week dan ook niet als andere voorbij gaan, want over enige weken is de sterrenconstellatie niet zo positief hiervoor als in deze week. Je bent deze en komende weken geestelijk creatiever dan normaal en je zult daar plezier van hebben als die creativiteit de vrije loop laat en de ideeŽn onthoudt of noteert. Vroeg of laat zul je er plezier van hebben en in het meest gunstige geval daar de financiŽle vruchten van plukken. Jouw gemoedsgesteldheid kan echter roet in het eten gooien en je moet dan ook kiezen tussen jouw emoties laten gaan of de creativiteit in je de vrijheid geven.
 
week 8 2018 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Als bepaalde zaken niet meezitten, kun je gaan kniezen, maar deze en komende week zul je jouw emoties echter goed kunnen beheersen door het gesprek aan te gaan met degene, die deze emoties veroorzaakt. Hij of zij heeft als sterrenbeeld het teken Schorpioen, Vissen, of ook Maagd, maar in alle gevallen is het iemand die er oor voor heeft. Het is iemand met veel levenservaring, die je emotionele steun geeft en die je praktische aanwijzingen en raad kan geven. Het lijkt of je het moeilijk vindt om jouw eigen positie in het contact met anderen te handhaven, je twijfelt er niet echt aan, want je hebt veel zelfvertrouwen om jouw doel te bereiken. Je komt in de verleiding iedere confrontatie met degene die je lief hebt, uit de weg te gaan. Je hebt het gevoel toch niet tegen hem of haar op te kunnen. Dat is onjuist. Je maakt vreemde sprongen om jouw doel te bereiken. De beste dag voor de liefde is de zaterdag.
 
week 8 2018 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Jouw intuÔtie werkt uitstekend en als iemand een probleem heeft, is hij deze week bij jou aan het goede adres om hulp te vragen. Gebruik die intuÔtie ook bij het nemen van beslissingen met een langdurig karakter. Je moet daarbij de rationele gedachten volledig opzij zetten en uitsluitend op je gevoel afgaan, want dat zal zinvolle gedachten geven en uiteindelijk veel meer profijt brengen dan een rationele beslissing. Als je in december een financiŽle planning hebt gemaakt, is het nu de tijd om het resultaat ervan aan de omgeving te laten zien. Die dacht altijd dat je niet met geld kon omgaan, maar nu zal blijken dat jij er veel meer verstand van hebt.
 
week 8 2018 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Als je een grote behoefte hebt om een hoop werk te verzetten is dit de aangewezen week om daarmee te beginnen. Doe dat echter niet voor een ander, want dan is het een loterij met uitsluitend nieten. Doe het voor jezelf. Volgende week maandag zul je ook een berichtje krijgen dat je een prijs(je) hebt gewonnnen in een loterij of gokspel. Je zult het bericht meer koesteren dan het bedrag dat je ermee wint, maar zo snel kun je zoveel geld echter niet altijd verdienen. In de komende week zul je ook wat nieuwe mensen leren kennen; je zou misschien zelfs wel nieuwe vriendschappen kunnen sluiten of in het uiterste geval een begin leggen voor een langdurige en liefdevolle relatie. Dat gebeurt je niet iedere dag, dus laat het deze week eens over je heen komen of zoek het zelf op. Je zult een tevreden gevoel daaraan overhouden.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 8 2018 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Met jouw spraakzaamheid zul je deze week heel wat leuke en interessante gesprekken kunnen voeren Boogschutter! Je hebt, meer dan anders, de neiging om van alles het naadje van de kous te willen weten en je stelt daardoor vragen, die je anders voor je houdt. Je merkt dat dat je beter bevalt dan jouw mond te houden, want sommige vragen zijn in het geheel niet zo indringend en onbeschaafd als je tot op heden hebt verondersteld. Je zult zien dat je emotioneel sterker wordt, als je constateert dat niemand verstelt staat van de vragen, die je op hen hebt afgevuurd. Het is natuurlijk ook een beetje de toonzetting, die een vraag al of niet te privť en/of te indringend maakt. Het spreekwoord zegt dat al jaren: cíest le ton qui fait la musique. Zorg ervoor dat die toon goed is.
 
week 8 2018 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Je krijgt een flinke financiŽle meevaller deze week. Dat wil zeggen je krijgt er deze week bericht over. En dat komt je zeer goed uit, want die kun je goed gebruiken om iets aan je huis te verbeteren. Echter, het lijkt of je een andere prioriteit hebt, die steeds belangrijker voor je wordt. Een weekendje weg zal je goed doen. Buiten worden de problemen niet beÔnvloed door de associaties, die je in jouw huis hebt en elders zul je ook telkens nieuwe ideeŽn opdoen, die er wellicht toe zullen leiden dat je de bakens in het leven volledig gaat verzetten. Dit gehele proces zal meerdere maanden in beslag nemen en pas in augustus tot zijn volle omvang tot je doordringen. Geef het de tijd!
 
week 8 2018 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Je hebt deze week een groter wordende interesse in een flirt en dan vooral voor de seksuele kant daarvan. Het lijkt wel of er verborgen spanningen zijn, die dit veroorzaken. Je hebt hopelijk een hechte verbintenis en dan heb je weinig moeilijkheden te vrezen, maar als er wat problemen in je relatie zijn, dan kunnen er gemakkelijk meningsverschillen, (bijna) ruzies en andere onaangenaamheden uit ontstaan. Je onderdrukt daarmee je seksualiteit en je raakt de spanning niet kwijt door de ontlading, die dat soort seksueel kontakt met zich mee behoort te brengen. Als je op dit moment ogenblik geen seksuele relatie hebt, dan voel je je wellicht sterk aangetrokken door iemand uit je directe omgeving. Het is iemand die je al langere tijd kent. Let wel op een mogelijke kater, als diegene niet in je ideale partnerbeeld past!
 
week 8 2018 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Deze week is gunstig voor alle contacten met anderen. Jouw relaties zijn vol warmte en gevoel en verder zonder oppervlakkige, formele contacten. Je lijkt een persoonlijke band te willen hebben met iedereen, die je deze week tegenkomt. Daarbij heb je een sterke behoefte om de mensen op wie je gesteld bent te beschermen en te verzorgen. De manier waarop je voor anderen zorgt, heeft iets moederlijks Vissen! Jouw innerlijke evenwichtig wordt door anderen gezien en zij voelen zich meer dan gewoonlijk tot jou aangetrokken. De contacten met de andere sekse zijn deze week aanzienlijk makkelijker dan anders. Nodig dit of komend weekend wat vrienden bij je thuis uit voor een gezellige avond!
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 8 2018