Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2016.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2016 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 21 - 2016 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2016 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 21 horoscoop: Maandag 23 mei 2016 t/m Zondag 29 mei 2016.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 21 - 2016 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Deze week kun je beter dan anders exact overbrengen wat je denkt, voelt en bedoelt. Praten met je partner zal dan ook veel relaxter gaan dan de vorige keren en tot geen enkele botsing leiden. Met derden zul je er ook plezier van hebben, doordat je bijv. beter met jouw collega's zult kunnen samenwerken. Het kan ook zijn dat je met gesprekspartners in een onderhandeling je standpunt beter verkoopt en daardoor voor elkaar krijgt, wat je normaliter niet lukt. Laat je niet afleiden door allerlei onbenullige zaken en richt je op de hoofdlijnen. Je hebt een paar uitstekende plannen. Laat die eens zien aan diegenen, die er wat mee kunnen doen!
 
week 21 - 2016 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Let op een Maagd uit je omgeving! Het is iemand, die met heel goede bedoelingen lijkt aan te kloppen en je en passant vragen stelt, maar tegelijkertijd zijn achterliggende reden niet prijs geeft. Als je die zou weten, zou je je mond hebben gehouden. Laat dus niet het achterste van je tong zien aan die Maagd. Tegelijkertijd kruist een Schorpioen je pad en die valt goed in de smaak bij je, ondanks dat je nogal wat wisselende stemmingen hebt. Het is iemand, die je al langere tijd kent, maar met wie je nooit echt contact hebt gehad. Dat gaat veranderen en de vriendschap of wat er verder uit voortvloeit zal lang duren. Het is daarom even opletten met wie je deze of volgende week allemaal te maken krijgt Stier!
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 21 - 2016 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Een Schorpioen en een Steenbok in jouw omgeving dagen je uit. Ga er niet op in, want ze hebben geen goede bedoelingen met je. Daarentegen heeft een Boogschutter zeer liefdevolle gevoelens voor je. Je vindt die Boogschutter wel aardig en je kunt ook goed met hem of haar overweg, maar meer dan dat is er niet aan de hand. Je bouwt liever een goede vriendschap met die Boogschutter op dan dat je een liefdesavontuur met hem of haar aangaat. Als je al een relatie hebt, moet je overigens wel voorzichtig zijn, want niet iedereen zal hetzelfde voelen en denken over die vriendschap als jij! Enige fysieke actie kan geen kwaad voor jouw conditie! Let op jouw hart! Overdrachtlijk gezien gaat het daar wl goed mee.
 
week 21 - 2016 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Op zakelijk gebied loopt alles op rolletjes en je hebt deze week de tijd om gezellig samen te zijn met vrienden of familie. Blijf onder de mensen, want als je alleen bent, heb je toch de neiging om weer te gaan piekeren of te gaan werken, terwijl er niets geregeld kan worden. In de priv-sfeer ben je namelijk al een tijdje op zoek naar een nieuwe liefde en daar is deze week tijd voor. Zet de deur wagenwijd open, want er is liefde en spanning op komst. Het kan zijn dat het pas in juli komt, maar de voorbode zul je al in de komende week krijgen. Het kan zijn dat er zomaar iemand in jouw leven komt. Out of the blue! Gezelligheid is in ieder geval gegarandeerd en dat is vooralsnog het meest belangrijke.
 
 
week 21 - 2016 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: In maart had je nog flinke problemen, maar als Leeuw zul je daar deze week helemaal overheen zijn. Je moet een beetje voorzichtig zijn zodat je niet in een conflictsituatie terecht komt. Je gaat nieuwe vriendschappen sluiten. Het is zelfs mogelijk dat je een verbintenis aangaat met iemand bij wie je meer dan wie dan ook jezelf kunt zijn. Als je in jouw werk merkt dat je geen medewerking krijgt, doe je er goed aan niet gelijk alles door te duwen in deze week. Het zal je veel meer energie kosten dan dat je hebt. In juni zal het allemaal een stuk gemakkelijker gaan. De wereld ligt dan aan je voeten. Voor de Leeuw geldt sowieso dat de mensen, die jou in een keurslijf willen dwingen, er beter aan doen met een grote boog om je heen te lopen, want daar ben je nu al veel te sterk voor en je groeit nog heel lang naar veel grotere hoogten. Let er dan op dat je niet arrogant wordt! Stop met roken, eet gezonder, drink minder en werk aan jouw conditie. Die met naar een hoger plan Leeuw!
 
week 21 - 2016 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Je zult je in deze week vrijer voelen dan anders en je kunt je ook makkelijker uiten. Goed zo Maagd! Je hebt zin alleen maar dingen te doen, die je graag doet en je latente artistieke talenten komen deze week daardoor naar voren. De omgang met eventuele kinderen gaat je gemakkelijk af deze week, of moeten we zeggen nog gemakkelijker. Het is een uitstekende week om alles, dat je in de afgelopen weken op je hart had, eruit te laten komen. Je verwoordt alle gebeurtenissen en frustraties z goed, dat degenen, die er mee te maken hadden het volledig begrijpen en tevens begrip voor je standpunt zullen krijgen. Bel die aardige Ram voortaan wat vaker.
 
week 21 - 2016 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Voor de Weegschaal is er een verlenging van de gezelligheid van vorige week. Je hebt nog steeds geen behoefte aan nog meer werk en voor zware gesprekken heb je nog helemaal geen geduld. Voor de late Weegschaal, dus diegenen, wiens sterrenbeeld dicht bij de Schorpioen ligt, is het allemaal fractioneel iets anders. Jij kunt zware onderwerpen aansnijden, waarbij je wel in je achterhoofd moet houden dat recht iets anders is dan rechtvaardigheid. Houd je gedeisd, want je kunt op behoorlijke weerstand stuiten en dat dient geen doel De late Weegschaal doet er dan ook goed aan zich met dienstverlenend werk bezig te houden. Dat gaat je op dit moment, veel beter dan anders, heel goed af en voor fouten hoef je niet bang te zijn. Daar ben je deze week veel te zorgvuldig voor.
 
week 21 - 2016 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Als Schorpioen ben je deze week niet in voor een geintje, want dat zal vreselijk uit de hand lopen. Je zult flink van je afbijten als iemand dat toch met je doet. Let daarbij goed op een Leeuw in jouw omgeving, want die heeft het op je gemunt. Je krijgt zakelijke kansen en daarmee ook nieuwe verantwoordelijkheden en dat is wat je in maart werd voorspeld. Het enthousiasme onder je collega's is groot en dat is al verrassend genoeg. Later deze week ben je het zonnetje in huis en dat straal je ook op je omgeving uit. Jouw familie, vrienden en/of gezin zullen daar blij mee zijn. Als Schorpioen moet je oppassen met geld, want zij zijn deze dagen een slechte bewaker van hun portomonnaie. Sterker, je kunt het deze week uitgeven als water en zullt er over enkele weken flink spijt van krijgen. Dus houd je geld in je zak!
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 21 - 2016 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Deze week zijn de seksuele aspekten van je relatie belangrijker dan anders. Je geeft het wat meer aandacht en je partner volgt je op de voet. Heel intieme zaken kunnen daarbij aan de orde komen en je zult verrast zijn van de dingen die je hoort. Voor een feestje met een grotere groep mensen is het ook een goede week. Met name als je geen partner hebt. Voor de late Boogschutter is het een geschikte week om een lening af te sluiten, want je komt goed uit de verf in dat gesprek. De beste dag voor je liefdesleven is deze zondag. Geef toch eens een bloemetje aan die Ram. Die zal het zeker op prijs stellen.
 
week 21 - 2016 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Deze week wordt je geconfronteerd met een onverwachte actie van iemand uit je omgeving. Die kan van een Ram zijn, maar mogelijk ook van een ander. Het zal even duren voor je door hebt wat er precies is gebeurd. Je merkt het zelfs op korte termijn niet, maar je komt er pas later achter. Het is dan gelukkig nog niet te laat om een tegen actie te ondernemen. Later deze week verlopen je werkzaamheden beter naar wens. Zoals iedere Steenbok heb je je zaakjes tenslotte best goed voor elkaar en je houdt alles keurig op een rijtje. Wat er ook gebeurt, er volgt altijd weer een periode van verbetering. Een eerste ontmoeting vraagt om romantische muziek en kaarslicht.
 
week 21 - 2016 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Alle positieve dingen gebeuren in drien. Negatieve helaas ook, maar daar zul je deze week weinig last van hebben, Waterman. En na regen komt tenslotte altijd zonneschijn. In de eerste helft van deze week kom je iemand tegen waarvan je het gevoel hebt dat je hem of haar al eens eerder hebt ontmoet. En of dat nou waar is of niet, het is een interessante persoon van wie je zeker nog meer van zult gaan horen. Zakelijk gaat het allemaal voor de wind en over de liefde heb je vanaf deze week niets te klagen. Kortom, een mooi begin van een leukere periode. Bel hem of haar eens wat vaker vanaf je werk!
 
week 21 - 2016 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Gelukkig kijk je als een echte Vissen tegen de veranderingen in jouw omgeving aan. En zolang andere mensen daar geen bezwaar tegen maken, is dat natuurlijk prima. Misschien kom je deze week iemand tegen, die gecharmeerd is van jouw houding. Ga erop in. Hij of zij heeft goede bedoelingen. Aan het einde van deze week kan er in iets leuks voorvallen. Je maakt kennis met een vrolijke, wat oudere persoon. En met hem of haar zul je veel plezier hebben. Bel deze "ontmoeting" daarna eens op in plaats van alleen te e-mailen, dat is veel persoonlijker.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 21 2016