Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2015.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2015 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Thema spreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 22 - 2015 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2015 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 22 horoscoop: Maandag 25 mei 2015 t/m Zondag 31 mei 2015.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 22 - 2015 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: In je omgeving voelt iemand zich aangetrokken tot je en jij lijkt het niet te zien. Een nieuw contact smoor je daardoor in de kiem. Als je goed tussen de regels door had geluisterd en je voelsprieten had uitgezet, dan had je het ongetwijfeld kunnen horen en zien. Zelfs als Ram had je die kans niet voorbij mogen laten gaan. Je doet er deze week goed aan jouw onzekerheden even overboord te zetten, daar is het nu de tijd voor. Het contact is echt naar jou toe gericht en daarom moet je je in deze week even openstellen voor nieuwe impulsen. Het is in ieder geval iemand van wie je het niet verwacht. Let goed op die Waterman in jouw omgeving.
 
week 22 - 2015 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Pas deze week goed op bij het beoordelen van nieuwe mensen met wie je te maken krijgt. Probeer even door hun uiterlijk heen te kijken en ga dus niet af op wat je ziet, maar wat je voelt. Je had al een steeds weer terugkerend gevoel dat je veel spiritueler werd, maar nu herken je het veel beter. Je verandert daardoor op het mentale vlak en die veranderingen worden door jezelf en door jouw omgeving wel tot eind oktober opgemerkt. Verzet je er niet tegen, want je zult in de toekomst veel plezier hebben van deze extra dimensie. Bedenk dat je met deze doorontwikkelde spritualiteit niet zo snel meer kunt worden misleid. Je doorziet mensen en een nog veel grotere intutie zal je eigen worden. Maatschappelijk succes zal daarna niet meer de boventoon hebben in jouw leven. Je zult een veel hoger doel dienen.
 
week 22 - 2015 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Iedereen heeft plichten en verantwoordelijkheden en je bent je daar goed van bewust. Maar het is prettig te zien, dat anderen zich daar eveneens van bewust zijn en als dat niet gebeurt, wekt dat nog weleens wat wrevel bij je. Als jij ergens achter staat, ga je er ook voor en als anderen de kantjes ervan aflopen, stoort je dat. Daardoor vraag je je deze week meer dan eens af of het wel zin heeft om zelf zo'n grote inzet te tonen. Die beslissing ligt echter altijd bij jezelf en deze week ben je je er meer dan ooit van bewust, dat de verantwoordelijkheid van een beslissing altijd bij jezelf ligt en je neemt die dan ook. Het zal je aan het eind van de volgende week een goed gevoel geven, als je je realiseert, dat je de juiste keuze hebt gemaakt.
 
week 22 - 2015 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Je hebt deze week niet de neiging om je neer te leggen bij een nederlaag. Als je tennist of een andere sport beoefent, die je individueel kunt spelen, zul je deze week iedere wedstrijd winnen. Jouw wilskracht en zelfvertrouwen stralen deze week als nooit tevoren. Je met daar dus nu gebruik van maken. Als je solliciteert op een nieuwe baan, dan zou je dat direct moeten doen, want je overtuigt iedere personeelschef ervan, dat jij de beste kandidaat bent. Als je loonsverhoging zou willen hebben, heb je deze week een goede kans. Slechts een door de overheid ingestelde loonstop zal dan roet in het eten gooien. Het blijft een speciale week voor de Kreeft.
 
 
week 22 - 2015 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Het einde van de mindere tijden is nu in zicht. De komende week zie je dat een betere periode aanbreekt, doordat er zich een paar leuke momenten voordoen, die je alleen in je beste tijden hebt gehad. Dat zijn de tekenen van het nieuwe geluk dat op je staat te wachten. Deze week gaat er nog wel wat stuk in je huis, maar het is niet echt belangrijk en geeft geen noemenswaardige problemen. Als je een halve eeuw eerder was geboren had je er niet eens eentje gehad. Wie is die vreemde Vissen, die je elke keer weer ziet opduiken in je omgeving. Laat hem links liggen. Hij is niet eerlijk.
 
week 22 - 2015 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Jij raakt deze week betoverd door iets moois en je zou het meteen jouw eigendom willen maken. Je moet je echter beheersen omdat n van de huishoudelijke apparaten het zal begeven en dat moet eerst worden vervangen. Honderd jaar geleden had niemand nog zo'n apparaat. Het huishouden kon makkelijk zonder al die elektrische en elektronische hulpmiddelen. In de jaren veertig werd door futurologen voorspeld, dat er in ieder huishouden meerdere computers zouden worden gebruikt in het huishouden. Eentje om de koffie te zetten en een andere om de was te doen enz. Deze week gaat er weer eens een van die computergestuurde apparaten bij je stuk. En het stoort je dat het juist gebeurt op het moment, dat je dat apparaat nodig hebt.
 
week 22 - 2015 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Een vreemde kruist je pad deze week. Bij nader inzien blijkt hij toch niet zo vreemd te zijn als dat je dacht. Het blijkt dat jullie gemeenschappelijke bekenden hebben. Jij kent de broer of zuster van de partner of een collega van deze persoon. Die indirecte 'gemeenschappelijke' bekende doet je telkens verbazen. Hoe kan het toch zijn dat als je met iemand in contact komt, dat je elke keer weer constateert, dat er die indirecte gezamenlijke contacten zijn? Het zal je deze week voortdurend bezig houden. Het benvloedt jouw functioneren echter op geen enkele manier. Ga af en toe eens wandelen! Dat doet je goed.
 
week 22 - 2015 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Je kunt in de komende maanden een spirituele dimensie in jezelf ontdekken, die jouw leven en intutie aanzienlijk kan doen verdiepen. Tenminste als je daar een beetje voor openstaat. Als je jezelf daarvoor afsluit, gebeurt er totaal niets. Deze dimensie staat zo ver van jouw huidige leven, dat het waarschijnlijk moeilijk is om het zo maar te accepteren. Je doet er goed aan dat wel te doen, want het is onmiskenbaar van invloed op jouw ontwikkeling. Begin in deze periode zakelijk niets nieuws. Nog meer verantwoordelijkheden zouden wel eens teveel voor je kunnen zijn en dat zou nadelig op jouw gezondheid kunnen werken. Het is beter de bestaande projecten goed bij te houden en te verbeteren waar dat nodig mocht zijn. Ook een "Schorpioen" mens heeft zijn grenzen!
 
 
week 22 - 2015 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Dit is een periode van consolidatie, hard werken en zware verantwoordelijkheden, die uiteindelijk zeer lonend kan blijken te zijn. Bedenk daarbij, dat wat niet helemaal naar wens is verlopen, niet direct een totale mislukking hoeft te zijn. Toen je aan deze nieuwe projecten begon, wist je niet wat je nu weet. Maak, wat de oude zaken betreft, eerst schoon schip, voordat je met wat nieuws begint. Het kan zo zijn dat wat nog niet naar wens verloopt uiteindelijk veel succesvoller zal blijken te zijn, dan de zaken, die het in eerste instantie of gelijk al goed deden. Ook hier geldt het gezegde, dat hardlopers vaak doodlopers zijn. De tijd zal leren dat je er goed aan doet niets op te geven. Houd vol tot augustus!
 
week 22 - 2015 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Dit wordt, wat geldzaken betreft, een opmerkelijke week voor je, beste Steenbok!. Al die samenvallende sterrenstanden in jouw horoscoop hebben weliswaar een kortstondige, maar stevige invloed op je. Pas op voor mensen, die met mooie praatjes proberen je te verleiden financieel iets te doen, waar je van weet dat het onmogelijk is. Je zult aan jouw eigen standpunten gaan twijfelen, maar de echte Steenbok houdt voet bij stuk. Je zult al in augustus zien, dat je intutie en/of ideen van nu juist blijken te zijn. Je zult deze week nog lang in je geheugen houden, doordat je een heerlijke, maar kortstondige flirt hebt. Geniet ervan!
 
week 22 - 2015 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Deze week is het gunstig om met niet geleend geld iets leuks te gaan doen. Daarbij moet je bedenken dat het van korte duur moet zijn. De lopende bankzaken blijven domweg liggen en die moeten immers ook worden afgehandeld. Het is ook een heel geschikte tijd om als leider van groepen mensen op te treden. Je voelt exact aan wat moet worden gedaan en je kunt jouw belang en dat van de groep goed met elkaar verenigen door de groep van n bepaald standpunt te overtuigen. In het overleg met deze groep straal je enthousiasme uit, waardoor iedereen direct tot actie kan overgaan. Je bent heel direct en krachtig in je optreden, zonder al te assertief te zijn, hetgeen anderen zeer in je zullen waarderen.
 
week 22 - 2015 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Eigenlijk is er niets bijzonders deze week. Die nieuwe bank of dat nieuwe bed komt er toch wel. Alles loopt zoals het zo vaak in vele weken gaat. Er zijn geen noemenswaardige invloeden, die je doen schrikken of opwinden, hoewel je dat laatste wel weer eens zou willen. Zoals een korte heftige (buitenechtelijke) affaire c.q. verliefdheid. Nog eentje zit er deze week niet voor je in. Nee, helaas sta je s morgens alleen onder de douche, je gaat alleen naar je werk of je bent druk met de huishoudelijke bezigheden en verder is er niets nieuws onder de zon. En wellicht is die er ook niet eens. Huur maar een DVD of kijk eens naar de TV. Ga vanavond eens uit of drink samen eens een goed glas wijn.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Anoniem Online Hulpverlening Nederland