Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2015.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2015 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 36 - 2015 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2015 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 36 horoscoop: Maandag 31 augustus 2015 t/m Zondag 06 september 2015.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 36 - 2015 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Zoek eens op het internet naar een origineel verjaardagscadeau. Laat bijv. eens een verjaardagskalender maken met (oude) foto's van de jarige of maak zelf met een foto bewerkingsprogramma een variant van wat Andy Warhol deed met Marylin Monroe, maar dan met de foto van de jarige en print dat uit. Zo kun je zelf iets maken voor een verjaardag van een vriend of vriendin, dat voor hem of haar veel meer waarde heeft dan een cadeautje uit één van de schappen van een CD-shop. Desondanks moet je toch even naar de supermarkt toe, want een flirt op straat maakt je dag tot een bijzonder mooie.
 
week 36 - 2015 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Met het zelfvertrouwen zit het wel goed Stier! Misschien komt dat door de mooie goud- en/of zilverprijs. Een avondje uit met een paar vrienden geeft je eveneens veel voldoening. Er is zelfs de kans op een nieuwe liefde, die langdurig zou kunnen zijn. Echter, financieel gezien moet je even oppassen in deze week! Een onverwachte uitgave in één van de komende weken ligt al op de loer. De uitgave voor dat leuke theaterstuk zul je daarom misschien even moeten uitstellen. Dat kan gemakkelijk, want het stuk zal nog meer dan een jaar blijven draaien. De beste dag voor je liefdesleven is zaterdag. Dat wordt dus niet met een DVD-tje voor de buis gaan zitten. Sta eens op uit die luie stoel en vat die koe of stier bij de horens!
 
week 36 - 2015 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Laat je deze week door jouw bank niet uit het veld slaan! Sta je mannetje en vecht voor je overtuiging. De mensen om je heen hebben niet altijd gelijk en zij denken dat waarschijnlijk zelf ook niet allemaal. Toon je eigen sterke wil Tweelingen! Alles loopt deze week op rolletjes. Dat zal je extra motiveren en je zult dan ook veel meer gedaan krijgen, dan je voor mogelijk hield! Het wordt achteraf een week om tevreden op terug te kijken! Eén van deze dagen heb je een ontmoeting met een oude kennis, door wie je je graag volledig laat inpakken.
 
week 36 - 2015 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Je vrijheidsdrang kan in de loop van de week tot een klein probleem leiden. Je omgeving zal je echter niet tegenwerken. Wees daar dankbaar voor. Vooral op de dagen dat jouw vrijheidsdrang het sterkst aanwezig is, zul je heel bewust zijn van je vrienden en kennissen. Deze week is weer zo’n week. Je hoeft gelukkig geen belangrijke beslissingen te nemen. Het is alweer een tijdje geleden dat je de vlinders in je buik voelde en je bent, voor je gevoel, wel weer eens aan de beurt. Je zult nog even geduld moeten hebben, want de sterren staan niet gunstig voor een stout, al of niet buitenechtelijk, kontakt. Ook dát kan de Kreeft overkomen.
 
 
week 36 - 2015 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Blijf deze week uit de buurt van banken en laat andere financiële zaken rechts liggen. De Leeuw heeft geen reden om te klagen over aandacht. Alhoewel jouw aanpak nogal assertief is en het contact vrij snel weer verwatert, heb je het deze week toch echt naar je zin. Vooral de echt opmerkelijke mensen vallen bij jou in de smaak. Desondanks vind jij het al snel saai worden. Als je een hechte relatie wilt opbouwen, dan zul je het toch iets voorzichtiger moeten aanpakken. Je kunt deze week een paar speelse flirts verwachten. Het advies is echter: neem liever de tijd voor iemand, die je heel apart of leuk vindt en je zult zien dat een langdurige relatie heel goed tot de mogelijkheden behoort. Het ligt natuurlijk aan jezelf, waar je de voorkeur aan geeft.
 
week 36 - 2015 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Laat goed zien wat je waard bent Maagd, want je bent er momenteeel verbaal sterk genoeg voor. De tijd dat je je in een hoekje liet zetten door mensen met een grote mond is nu achter je, want je weet hoe je dat moet pareren. Maak je over privé zaken geen zorgen, want een aantal problemen worden in deze en komende week opgelost. Daardoor zit je zelfvertrouwen in de lift en straal je tegelijkertijd een hoop kracht uit. Probeer wat overzicht te krijgen in je werk, want anders loop je daar een beetje vast in de veelheid van zaken, die onder je aandacht worden gebracht.
 
week 36 - 2015 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Je doet het in de liefde wel goed, want daar zit het geluk deze week. Laat je zien! Op straat en in het uitgaansleven, want je uitstraling komt over bij de andere sekse. Volg je gevoel en je zult hoog op het verlanglijstje van deze en gene staan. Laat je charme werken en toon je mooiste kant. Je zult zien dat de liefde iets nieuws zal brengen. Als je op je werk het roer wilt omgooien, dan doe je er goed aan dat deze week aan te kaarten. Ook op dit zakelijke vlak kun je je charmes goed gebruiken en doe dat dan ook! Je weet maar nooit.
 
week 36 - 2015 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Het is verstandig deze week op financieel en op het liefdes gebied je hoofd erbij te houden Schorpioen! Een ongeluk zit in een klein hoekje en op de heftige gevolgen daarvan zit niemand te wachten. Het is wel een gunstige tijd om een vakantie te plannen. Op jouw werk heb je geen noemenswaardige problemen, maar ook daar moet je je hoofd erbij houden. In het algemeen kun je zeggen dat de Schorpioen deze week het verstand moet volgen en niet het gevoel. De beste dagen voor jouw liefdesleven zijn dan ook niet in deze week te vinden. Wacht tot de tweede week van september met het uitvoeren van een paar wilde plannen. Ach, wat in het vat zit verzuurt niet, moet je maar denken.
 
week 36 - 2015 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: De sterren geven je een vrijbrief voor een heftige, erotische week. Echter, of je de ware gaat tegenkomen is een heel ander verhaal. Liefde en seksueel plezier gaan sinds mensenheugenis niet altijd samen en dat is deze week voor de Boogschutter ook het geval. Je wordt volledig verrast door een flirt. Hij is zo overweldigend, waardoor je er helemaal beduusd van bent. Het zal je de rest van de week niet loslaten en wellicht houd je er zelfs volgende week nog een broeierig gevoel van over. Door al dat geknoei is er wel een kans op een probleempje op het thuisfront, als je dat hebt. Enfin, je ziet deze week bepaalde dingen in ieder geval niet helemaal realistisch. But who cares?
 
week 36 - 2015 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Met vele anderen heeft ook de Steenbok dwangmatige, ingebakken handelingen, die in stand worden gehouden. Je bent er zo aan gewend, dat je niet meer zonder kunt. Vanaf dat moment is het min of meer een dwangneurose. Soms weet je niet eens waarom je iets doet en verklaar je jouw handelingen door te zeggen, dat je het altijd zo doet. Daarmee verklaar je iets, zoals je ouders vroeger deden. Je verafschuwde dat soort verklaringen altijd en het zou jou nooit overkomen. Tenminste, dat was vroeger jouw mening. Dat laatste is imiddels achterhaald. Helaas zal ook jij moeten toegeven dat je geen plausibele verklaring voor dit soort automatische handelingen hebt en het domweg doet, omdat je het altijd al zo deed. Deze conclusie zul je komende week meer dan eens trekken, als je weer in een situatie bent gekomen, waaruit je graag direct zou willen ontsnappen. Ga joggen of wandelen om het hoofd helder te maken.
 
week 36 - 2015 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Nu Uranus in het teken Vissen staat zullen er zaken grondig veranderen bij de Waterman. Oude patronen zul je loslaten en daar is waarschijnlijk al een begin van te zien in deze week. Het roer moet om en niet alleen in je werk, maar ook privé. Het wordt daarom een zeer positieve week, waarin alles voor de wind gaat. Dit is het begin van de nieuwe tijden, je krijgt er nu slechts een voorproefje van. Let op wie er je pad kruisen; er zullen zeer interessante mensen bij zitten van allerlei pluimage. Voor deze week geldt, dat je niet te veel geld bij je moet hebben, want het brandt in je hand.
 
week 36 - 2015 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Jouw interesse in alles en iedereen, dat c.q. die voor je nieuw is, wordt deze week weer eens op de proef gesteld. Het is in ieder geval goed voor een leuke ervaring, die verrassend is. De week begint rustig, maar dan zul je iemand tegenkomen, die de moeite waard is. Je hebt hem of haar al een tijd niet gezien en je ervaart diens aanwezigheid als nieuw en daardoor als spannend. Ga van de week eens joggen of wandelen om het hoofd helder te houden.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Anoniem Online Hulpverlening Nederland