Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2014.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2014 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Thema spreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 43 - 2014 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2014 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
Week 43 horoscoop: Maandag 20 oktober t/m Zondag 26 oktober 2014.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Week 43 - 2014 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Je wordt gedomineerd door gevoelens van eenzaamheid; je denkt tekort te schieten en sommige mensen met het teken Ram hebben zelfs gevoelens van minderwaardigheid of wanhoop gehad. Jouw trots wordt in veel conflicten namelijk snel gekrenkt. Deze week is er een goede sfeer tussen jou en jouw omgeving. Het is een uitstekende week om met vrienden plezier te maken. Je geniet van elkaars' gezelschap. Je bent gevoeliger voor de geneugten van het leven, van lekker eten en drinken. Maar pas op en overdrijf niet, Ram! Geef deze week eens toe aan jouw vaak voorkomende wens om lekker te luieren. Deze week is ook heel geschikt voor liefdesrelaties en misschien maak je er een vaste relatie van. Normaliter overheerst jouw verstand je gevoel en jouw emoties, maar dat kan deze week wel eens anders zijn. Ach, het kan geen kwaad. In december begrijp je het beter.
 
Week 43 - 2014 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Je hebt een vriend of kennis met een medisch probleem. Het heeft als oorzaak zijn of haar gewicht, Je trekt het je behoorlijk aan en het beinvloedt op onverwachte momenten jouw leven. Jouw reactie is begrijpelijk en je bent tegelijkertijd zo sterk dat het jouw leven niet zichtbaar bepaalt. In het tweede deel van deze week laat je jouw emotionele veerkracht zien. Je gaat er het weekend zelfs op uit en je merkt dat die nieuwe omgeving een goede invloed heeft op het oplossen van je problemen. Kennelijk geeft die andere omgeving nieuwe impulsen. Problemen lijken thuis altijd groter dan buitenshuis. In dit geval is dat ook zo. Door het oproepen van herinneringen uit het verleden raak je in een heel sentimentele bui.
 
Week 43 - 2014 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Je zit midden in een romantische en creatieve fantasie Tweelingen! Je kunt zitten dagdromen en je hebt veel meer interesse dan anders in kunst, muziek of theater. Je kunt tegelijkertijd de behoefte hebben aan eenzaamheid en aan rusteloosheid. Jouw financin zijn de laatste maanden op orde gekomen en dat geeft je voldoende emotionele rust. Bedenk dat je de lijnen die je hebt uitgestippeld voor de komende jaren niet zonder meer kunt veranderen. Dat geldt niet alleen voor jouw werk, maar ook op het gebied van persoonlijke relaties. Vergeet niet voldoende te praten met iemand, die je respecteert en sla zijn of haar advies niet in de wind. Wees voorzichtig met wat je doet of niet doet met je partner. De vriendschap staat op springen. Als jouw partner deze weken iets zegt dat jullie allebei aangaat, raakt dat je meer dan gewoonlijk. Het contact met een oude goede vriend(in) gaat deze weken veel dieper dan voorheen. Nieuwe contacten leiden tot niets.
 
Week 43 - 2014 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: H Kreeft! Ga eens lekker uit, zoek contact met anderen en houd jouw ogen open voor kansen op het relatievlak. Praat met deze en gene over jouw mening en idealen. Je hebt zo veel zelfvertrouwen, dat anderen in je zullen geloven. Verdiep je eens in een nieuw onderwerp, dat wel al heel lang jouw interesse heeft. Dat kan iets tastbaars zijn, maar het is waarschijnlijk abstract. Je zult deze week momenten hebben met heel heftige, onverwachte reacties, terwijl je de laatste tijd juist jouw gevoel helemaal onder controle had. In het werk of in zakelijke priv aangelegenheden kun je dingen gaan doen, die met veel mensen te maken hebben, of waar veel mensen aandacht voor zullen hebben. Het maakt eigenlijk niet uit wat jij als Kreeft in de komende weken of maanden gaat doen, want je hebt de energie om alles aan te kunnen.
 
 
Week 43 - 2014 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Als je de wereld wilt verbeteren Leeuw, dan doe je er goed aan bij jezelf te beginnen. Het is zaak het doel goed te bepalen, anders zie je door de bomen het bos niet meer. Ben je ooit een fiets door diefstal kwijt geraakt? Of is er ooit bij je ingebroken? Koop dan niets, dat in het caf of dat van de vrachtwagen is gevallen. Ach, je weet het als Leeuw best wel, maar n van deze weken word je geconfronteerd met zo'n 'koopje'. Jouw motto moet dan zijn: 'Niet doen' en iedereen om je heen erop aanspreken, als hij of zij zoiets wel dreigt te doen. De wereld verbeteren begint deze week bij jezelf. Het kan een leuk (komend) weekend worden met een nieuw kontakt. Hij of zij heeft veel meer inhoud dan je op het eerste gezicht denkt.
 
Week 43 - 2014 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: De gedachte dat je aan veel minder slaap genoeg zou hebben, is volstrekt onjuist. Het is slechts schijn en een oud gezegde zegt 'schijn bedriegt'. Daar komt bij dat je een tekort aan slaap niet n maal per week kunt inhalen. Dat zou je, als altijd analytisch denkende Maagd toch moeten weten. In jouw omgeving heb je iemand, die stilletjes grote interesse voor je heeft Maagd. Er zijn een paar anderen in jouw omgeving, die ervan op de hoogte zijn, maar nog steeds hun mond kunnen houden, hoewel hen dat niet makkelijk valt. Misschien moet je eens proberen hen te vinden en tussen de regels door wat op te vangen. Maar pas op! Niet iedereen zal blij zijn als het bekend wordt.
 
Week 43 - 2014 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Deze week zul je helemaal opbloeien. Je wordt gevraagd om mensen in nood te helpen en je geeft er graag gehoor aan. Je bent deze en komende weken veel bezig met het helpen van anderen. Daar zit wel het gevaar in dat je hulp voor alles en nog wat wordt ingeroepen en dat je daardoor veel te veel van je lichaam gaat vergen, terwijl je alleen maar even een handje wilde helpen en niet de complete taak wilde overnemen. Je loopt het risico dat je andere zaken verwaarloost en dat moet je wel voorkomen. Laat je niet manipuleren Weegschaal!
 
Week 42 - 2014 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Dit is een goede week om te gokken Schorpioen! Wel bij de les blijven als je dat op de beurs doet. Houd daar de gedachte vast, dat er nog nooit iemand arm is geworden van winst nemen en verkoop je aandelen, als je een vooropgestelde doel hebt bereikt. Je hebt namelijk de neiging te wachten tot de winst nog groter wordt, maar dan kom je ook de komende weken van een koude kermis thuis. Wees niet te overmoedig met het bedrag, dat je daarvoor zou kunnen gebruiken en laat je niet pakken door het 'get rich quick' virus. Je kunt deze week ook wat gaan gokken in een spel of loterij. Ook hier geldt, dat je niet moet overdrijven. Je stoort je aan een luidruchtige Boogschutter in je omgeving. Hij is zoals de uitbundige vakantieganger, die zonder gne met veel stemverheffing spreekt op plaatsen, waar anderen juist het volume van hun stem enigszins dempen. Langzamerhand irriteert het je zodanig, dat je het laat merken. Probeer dat zelf juist diplomatiek te doen.
 
 
Week 43 - 2014 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Iemand met het teken Tweelingen weet je wakker te schudden en jou in een stoeipoes of stoeiende kater te veranderen. Dat is nogal wat, want je bent niet altijd in voor een tussentijdse wilde, hartstochtelijke, misschien wel buitenechtelijke relatie. Deze Tweelingen is echter wel iemand naar jouw hart. Je laat alle remmingen varen en je blijkt een fantastische minnaar c.q. minnares te zijn. Voorlopig hoef je nog even niet te kiezen, maar als het toch zover mocht komen, dan heb je een probleem, want kiezen in zon situatie is niet je sterkste kant. Houd er rekening mee dat deze relatie wel tot april kan duren. Met jouw werk kan het de komende tijd niet verkeerd gaan. Je bent goed op dreef en jouw initiatieven worden zeer op prijs gesteld door collega's en 'bazen'.
 
Week 43 - 2014 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Je staat klaar voor iemand, die f fysieke hulp f mentale hulp nodig heeft. Verlies jezelf daarbij niet uit het oog in de komende week, want je kunt ook te ver gaan in de hulpverlening en dan kom je zelf in de knel. En zoals gewoonlijk is er dan niemand om jou uit de put te helpen. Je kunt daardoor een woedeuitbarsting krijgen, die slecht is voor je maag, darmen of hoofd. Er is iemand in jouw omgeving, het zou een Kreeft kunnen zijn, die nogal druk doende is je het hof te maken. Diegene legt het er te dik bovenop en dat schrikt je deze keer af. Misschien moet je hem of haar eens duidelijk vertellen dat je er niet van houdt, dat iemand je op die manier benadert en indruk op je probeert te maken. Achteraf zul je aan die aandacht toch een prettig gevoel overhouden.
 
Week 43 - 2014 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Jouw gevoelens spelen en beetje met je. Daardoor weet je niet goed wat er allemaal gebeurt. Neem rustig de tijd om dat uit te zoeken. Nieuwe ervaringen leiden vaak tot nieuwe gevoelens. En als iemand met jouw gevoelens spot, zal hij of zij vroeg of laat van jou een koekje van eigen deeg krijgen. Houd deze week jouw emoties in de hand, want die gemoedstoestand is onbeheersbaar voor je. Je voelt je nogal snel persoonlijk aangesproken. Deze week heeft iemand jouw hulp nodig en diegene vertrouwt je zijn of haar diepste geheim toe. Je hebt nooit moeite om iets geheim te houden, al denkt jouw omgeving dat je een echte flapuit bent. Zij hebben ongelijk. Als het er echt op aan komt, houd jij jouw mond.
 
Week 43 - 2014 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Tien en vijfentwintig november zijn jouw gelukkige dagen. Voor alles en nog wat zijn dat gunstige dagen. Zorg, als je bijvoorbeeld aan het solliciteren bent, dat de afspraak op n van die dagen in jouw agenda staat. Het klinkt misschien merkwaardig, maar het gaat goed met je gezondheid. Je moet er wel voor zorgen dat je nerveuze spanningen zo veel mogelijk vermijdt. Je hebt de neiging wat te weinig bewegen. Het is alleen geen sportieve beweging. Het is meer een nerveus heen en weer geloop dat wordt bedoeld. Je kunt deze week niet stilzitten. Zelfs niet eventjes. Dat is dan ook waarschijnlijk de reden dat je graag een klus van iemand overneemt, die anders in het honderd dreigt te lopen.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Anoniem Online Hulpverlening Nederland