Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2016.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2016 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 35 - 2016 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2016 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 35 horoscoop: Maandag 29 augustus 2016 t/m Zondag 04 september 2016.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 35 - 2016 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: De zon is warm, het strand zanderig en de zee zout voorspellen de sterren voor de Ram! Ligt er een zonvakantie in het verschiet? Maar dan wel pas in december! In een warm land met zon, strand en water? Een ding is zeker: Je hebt het dubbel en dwars verdiend. Wat de omgeving ook zegt. Jouw financiële problemen zullen minder worden door een lening met een veel lagere rente dan dat je hebt verwacht. Als je weer terug bent, zul je één ding heel zeker weten. Die trip kan niemand je meer afnemen. De beste dagen voor je relatie zijn maandag, dinsdag en donderdag, maar wel pas vanaf komende week.
 
week 35 - 2016 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Ook jij werd zo vrij als een vogel geboren Stier. Inmiddels zit je zo vast als een huis aan van alles vast. Aan je huis, je werk, je aflossing enz. Dat was vroeger toch niet de bedoeling. Vrijheid, blijheid was jouw credo, maar in ons land zijn zo veel wetten en regeltjes dat je ervan duizelt. Ook deze overheid ziet overal beren op de weg. Als er morgen een autoband ontploft, worden ze volgende week verboden. Deze week krijg je de mogelijkheid het één en ander enigszins te veranderen. Maak de balans op en laat je gedachten eens gaan en bekijk, wat je anders zou moeten doen om je vrijheid te vergroten. Pak die kans. Wat iedere Stier nodig heeft, is gezelschap om hem of haar te helpen, terwijl tegelijkertijd jouw onafhankelijkheid niet in het gedrang moet komen. Je bent een Stier! Is het niet?
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 35 - 2016 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Niets is zo slecht als blijven doen wat de omgeving van je verwacht, terwijl je jouw leven, of delen daarvan, volledig anders zou inrichten, als je de kans zou krijgen om het opnieuw te doen. Deze week wordt je de mogelijkheid gegeven één van je passies toch te gaan volgen. Het kan zijn dat je die passie in je werk of in je privé leven hebt. Bijvoorbeeld een hobby, die je nooit hebt kunnen uitoefenen, omdat je door je werk min of meer automatisch in je huidige "rol" bent gevallen. Pak die kans! De tijd is er nu rijp voor. Een beetje beweging kan geen kwaad. Je denkt wel dat je de laatste tijd wat beweging hebt, maar je laat het een beetje aan een ander over!
 
week 35 - 2016 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Je denkt goed tegen stress te kunnen, maar dat ligt toch wat anders. Je zult er wellicht zelfs even van opkijken, dat je horoscoop zegt dat je helemaal niet zo goed tegen stress kunt. Mentaal kun je dat misschien wel, maar als je jouw fysieke situatie eens goed onder de loep legt, dan kom je waarschijnlijk tot een andere conclusie. Als je alleen ziek bent in het weekend en op de eerste dagen van je vakantie, dan zijn dát de fysieke gevolgen van overmatige stress en je kunt jezelf wel wijsmaken, dat je zo goed tegen stress kunt, maar je lichaam kan dat kennelijk niet. Ook de Kreeft moet af en toe even de pas inhouden. Laat je bloeddruk deze week eens meten. Een regelmatige check up zal je echte informatie over je lichaam geven en wellicht moet je deze week beginnen je meer te bewegen.
 
 
week 35 - 2016 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: De komende weken kun je jouw financiën goed op orde te brengen Leeuw. Zorg voor meer evenwicht tussen je inkomsten- en je uitgavenpatroon. Je hebt deze of komende week een kleine, maar wel leuke meevaller. Begin vandaag eens met het noteren van al je uitgaven, of betaal echt alles met je pinpas en kijk aan het eind oktober al analyseren waaraan je te veel geld hebt. Je zult op je bankrekening direct zien, wat je zou kunnen schrappen om financieel een beter en gezonder evenwicht te krijgen. Denk er ook over na hoe je het beste je inkomsten zou kunnen verhogen. Een nieuwe relatie maakt je vrij voor nieuwe ideeën en je verbeelding zal zich positief ontwikkelen. Buitenshuis kun je deze week een leuk kontakt verwachten.
 
week 35 - 2016 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: De Maagd wordt de laatste tijd belemmerd in zijn of haar bewegingsvrijheid. Tenminste dat voel je alszodanig. Je krijgt deze week de mogelijkheid om de oude wegen te verlaten en een nieuwe weg in te slaan. Dat kan in je werk zijn, maar net zo goed op het privé vlak. Daarna zul je je echt veel vrijer voelen. Een oude vriend laat zich deze week horen en je maakt nieuwe vrienden bij het boodschappen doen of iets dergelijks. Een grote schoonmaak van vooral ongewenste relaties en bezittingen is op komst. Er kunnen ook familie verantwoordelijkheden wegvallen en die moet je dan ook loslaten. Met name dat laatste zal je niet makkelijk zijn voor de Maagd.
 
week 35 - 2016 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Doe deze week niet te veel dingen tegelijk en begin daar vandaag mee. Het loopt anders allemaal in het honderd. Het is beter om je niet tegelijkertijd op alle verschillende zaken te werpen, maar je te concentreren op één daarvan of hooguit enkele. Je zult dan zien dat alles veel beter wordt afgerond en de kwaliteit van je werk een hoger niveau bereikt. Pas deze week op in het verkeer, met name als de straat nat is. Je meest intieme dromen worden bewaarheid. Pas op met die flirt met iemand uit jouw vriendenkring, want er is een partner die heel scherpe ogen heeft. De beste dag voor je liefdesleven is vrijdag a.s. Geniet ervan en bewaar de herinnering voor later. Er kunnen onverwachte ontwikkelingen zijn in je sociale netwerk.
 
week 35 - 2016 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Je moet wat zuiniger zijn met geld, maar vanaf deze week kom je in beter vaarwater. Misschien komt eindelijk die hypotheek lening in orde. De bezigheden gedurende dit weekend passen niet zo bij jou Schorpioen. Bedenk eens waardoor dat komt ! Deze week moet je zelf initiatief te nemen om jouw relatie wat diepgang te geven. Er is wederzijds vertrouwen nodig om over wat zwaardere onderwerpen met elkaar in discussie te gaan. Maar dat vertrouwen is er in de basis wel. Je moet ook nog steeds op kraambezoek gaan. Je kunt dat wel blijven uitstelle, maar als je nog langer wacht, krijg je te horen dat de “baby” inmiddels al uit huis is. Bel een dezer dagen even op, als je dat nog niet gedaan hebt. Je ontmoet een 'oude(re)' vriend, aan wie je jouw geheimen gemakkelijk vertelt.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 35 - 2016 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Je hebt nog steeds die leuke vriend of vriendin niet verrast met een aardigheidje. Je moet het deze week echt gaan doen. Veel meer tijd heb je niet. Ook het beantwoorden van iets kan “verjaren” in de zin dat het geen waarde meer heeft als je het alsnog doet. Maak er daarom deze week wat tijd voor vrij! Houd je lichaam in conditie door deze week liften te vermijden, een halte eerder uit te stappen of je auto wat verder van je werkplek vandaan te parkeren. Iedere Boogschutter heeft behoefte aan lichaamsbeweging en jij dus ook. De beste dag voor je liefdesleven is zaterdag.
 
week 35 - 2016 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Deze week lijkt er van alles tegen te zitten. Echter, dat is voor een deel schijn. Vergelijk je huidige situatie eens met tien jaar geleden. Jouw hypotheek lening heb je misschien al langer en is misschien ook al bijna helemaal afgelost. Toen leek het ook anders dan dat het feitelijk was. Daarbij komt dat je jouw persoonlijke situatie wel eens vergelijkt met anderen, met wie het ogenschijnlijk een stuk beter gaat. Bedenk dat je die mensen altijd zult vinden. Nu zit je misschien met de vraag of je een Ipad gaat kopen of een Samsung Galaxy. Dat is echt anders dan toen. Gun jouw lichaam eens wat rust door wat vroeger naar bed te gaan. Laat je niet opjagen door jouw omgeving. Je bent geneigd overal en altijd op tijd te willen komen. Dat geldt zelfs voor afspraken met vrienden en familie. Het grootste gedeelte van de wereldbevolking vindt dat volledig onzinnig en die gedachte moet je deze week in gedachten houden.
 
week 35 - 2016 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Ga een paar dagen wat vroeger naar je bed. Als je uitgerust bent, word je creatiever in het oplossen van de dagelijkse problemen. Dat kan voor je werk goed zijn, maar zeker voor de privé problemen, die soms uiterst hardnekkig in je leven blijven voorkomen en waar je eigenlijk nooit aan went. Ook de Waterman slaapt gemiddeld een derde deel van zijn leven en als jij daar onder zit, is dat net zo kwalijk als dat je veel langer slaapt. Je doet er deze week verstandig aan om pas op te staan als je je fit voelt en te weten dat je die hele dag goed genoeg voelt om alles te doen wat je moet doen. Als je te lang en te vaak in je bed blijft liggen, heeft dat tot gevolg dat je onderbroken gaat slapen en ook oppervlakkiger slaapt. Door wat lichamelijke oefeningen te doen, zul je beter slapen. Let daar deze week eens op Waterman!
 
week 35 - 2016 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Het is deze week gunstig om een aantal problemen rond een hypotheek lening definitief op te gaan lossen, beste Vissen. Je denkt soms te veel en te ver door, terwijl er mogelijkheden direct voor het grijpen liggen. Allereerst moet je de problemen eerst inventariseren. Dat houdt in dat je zowel het aantal als de moeilijkheidsfactor ervan moet bepalen. Dat geeft een antwoord op de vragen: Welke problemen heb je? En hoe moeilijk zijn ze op te lossen? Los eerst de makkelijkste op en dan blijven er nog maar enkele over. Bedenk hoe het opgelost moet worden en ga domweg aan het werk. Maar los van dat alles kan jouw liefdesleven een behoorlijk heftig komend weekend tegemoet zien.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 35 2016