Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2015.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2015 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Thema spreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 16 - 2015 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2015 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
Week 16 horoscoop: Maandag 13 april 2015 t/m Zondag 19 april 2015.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 16 - 2015 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Zorg dat je deze week niet in de stress raakt Ram!. Als je het achteraf analyseert, zul je tot de conclusie komen dat je het zelf hebt veroorzaakt. Sommige zaken kun je nooit beïnvloeden. Hoe graag je dat ook zou willen. Zij gaan hun eigen weg en dan heeft het geen enkele zin het tij proberen te keren. Het zal nooit lukken en je zult het resultaat moeten nemen zoals het komt. Over duizend jaar zal de menselijke geest wellicht zo ver zijn ontwikkeld dat een loterij uitslag met gedachtekracht kan worden beïnvloed, op dezelfde wijze als dat je nu vooraf weet dat je die tennis of andere sportieve wedstrijd zult winnen. Maar deze week gaat je dat nog niet lukken en volgende week evenmin.
 
week 16 - 2015 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Als je wilt dat er maandelijks meer geld op jouw bankrekening wordt bijgeschreven, zul je deze week moeten beginnen om stappen te ondernemen, die dat mogelijk gaan maken. Afwachten en van mening zijn dat het een slechte tijd is om een extra bron van inkomsten te genereren is het meest foute wat je kunt doen. De grote hoofdprijs in een loterij zul je deze week niet winnen, hooguit een kleintje, en daarom moet je voor extra inkomsten zelf aan de slag. Als je altijd al iets anders hebt willen doen met jouw leven is het deze week een goede tijd om in grote lijnen een plannetje op papier te zetten en direct een begin te maken met het uitwerken ervan. Ook op ander gebied kun je iets nieuws verwachten en dan wordt bedoeld dat je een leuk contact zult opbouwen met iemand, die je langzamerhand zult gaan vertrouwen. En rond de maand september kun je hem of haar tot een echte vriend gaan rekenen.
 
week 16 - 2015 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: De echte Tweelingen geeft zich niet snel bloot aan zijn of haar omgeving. Het lijkt wel zo, maar zelfs de goede luisteraar hoort in feite niets van de werkelijke persoon achter die soms luidruchtige Tweelingen. Je hebt een of meer geheimen die slechts weinigen kennen en ooit zullen kennen. Een liefdevolle relatie speelt daarbij een duidelijke rol. Neem het ervan Tweelingen, want het zal weinig in jouw leven voorkomen dat je iemand zult ontmoeten of hebt ontmoet, die je zo goed aanvoelt en bij wie jij je zo thuis voelt. Je hebt een 'vriend' voor het leven aan deze man of vrouw. Zijn of haar sterrenbeeld kan het sterrenbeeld Waterman, Stier hebben en zelfs ook een Tweelingen zijn. Als hij of zij ook een Tweelingen is, zullen jullie elkaar feilloos aanvoelen, omdat je zo gelijk bent. In alle gevallen geldt: Koester deze vriend(in)!.
 
week 16 - 2015 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Een lening is gemakkelijk afgesloten, maar het terugbetalen is soms veel moeilijker. Probeer deze week daarom wat rust te krijgen tussen je oren. Allerlei zaken lijken door elkaar te lopen en als je zo door blijft gaan, is dat niet echt goed voor jou en evenmin voor diegene(n) met wie je dagelijks te maken hebt. Houd je bij één ding of één persoon tegelijk. Je komt er dan makkelijk uit. Je hebt al een tijd een plan voor een vakantie of uitstapje zonder dat het echt vastomlijnd is. Deze week moet je een begin maken door alles daaromtrent eens goed op een rijtje te zetten. Het plan krijgt langzamerhand een wat vastere vorm, maar het uitvoeren ervan is nog niet aan de orde. Met die lening komt het wel in orde. Maar overhaast het niet!
 
 
week 16 - 2015 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Mars maakt je de laatste tijd wat agressiever dan je normaliter bent Leeuw. Een beetje assertiviteit kan geen kwaad, maar overdrijf daarin niet al te veel. Jouw omgeving zal meer waardering voor je hebben als je ook eens wat aardigs zegt. Eén van je vroegere vrienden heeft een probleem en wil noch kan daar makkelijk over praten. Het komt deze week weer naar voren en dan is je hulp meer dan welkom. Iemand is nogal geobsedeerd door jou. Een vasthoudende Kreeft misschien? Het moet gezegd: Als je eenmaal in de scharen van die Kreeft belandt, dan zul je moeten constateren dat hij niet meer loslaat.
 
week 16 - 2015 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Hoewel het niets voor jou is, kan het zijn dat een apparaat of computerprogramma niet helemaal doet wat jij zou willen. Lees de handleiding nog eens goed door en je zult versteld staan wat je nog te weten komt. Je hebt er ondanks alle drukte van de afgelopen weken nu even de tijd voor. Pak deze week niets nieuws aan Maagd, maar neem de oude zaken nog eens door en je zult zien dat je eigenlijk alle problemen de baas bent. Het lijkt dat het een rustige week voor je wordt, maar een leuke ontmoeting doorbreekt dat. De rustige week krijgt daardoor een vrolijk staartje. De beste dagen voor je relatie en liefdesleven zijn de dinsdag en de donderdag. Ach, elke dag is eigenlijk goed in het liefdesleven van de Maagd.
 
week 16 - 2015 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Vroeger speelde je graag spelletjes met deze en gene en nu je wat meer volwassen bent geworden, lijkt dat minder enerverend te zijn. Deze week moet je weer even terugkeren op de sporen van vroeger. Geef eens toe aan je latente behoefte om kinder spelletjes te spelen. Verstoppertje spelen is iets dat je op deze leeftijd met je partner in huis best kunt doen.. En het hoeft niet altijd op seks uit te draaien, maar dat mag natuurlijk wel. Je zult versteld staan van het plezier dat je aan zo'n kinderspelletje beleeft. De beste dag voor je liefdesleven is zondag.
 
week 16 - 2015 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Iemand die al enige tijd in jouw omgeving vertoeft, voelt zich opperbest bij je en laat dat nu voor het eerst overduidelijk merken. Jij ziet het alleen nog steeds niet, terwijl er een leuk contact in de lucht hangt tussen jullie beiden. Even goed opletten Schorpioen! Deze "desinteresse" past helemaal niet bij je! Het is iemand van wie je het niet direct, en wellicht zelfs helemaal niet, zou hebben verwacht. Je droomt wel over erotische momenten, maar het is nu tijd om wakker te worden. Het een en ander kan in real life gaan plaats vinden. Wakker worden! Slapen doe je maar op dat goede matras dat je in gedachten hebt.
 
 
week 16 - 2015 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Je werk stagneert een beetje. Het gaat niet zoals je zou willen. Tenminste dat denk je. Anderen hebben daar een heel ander idee over. Leg deze dagen je oor eens goed te luisteren. Je krijgt wat kleine gebreken aan je auto of fiets, of laten we zeggen, aan een vervoermiddel in het algemeen. Het is niets bijzonders, maar je moet er wel even naar laten kijken, anders weigert hij net op het moment dat je hem nodig hebt en dat zal je op dat moment heel slecht uitkomen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. De dromen van de Boogschutter over het maken van korte reizen worden werkelijkheid.
 
week 16 - 2015 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Het gezegde: “wie voor een dubbeltje geboren is, wordt nooit een kwartje” is voor jou al lang niet meer van toepassing Steenbok. Vergelijk jouw huidige inkomen en leningen maar eens met je inkomen en leningen van vroeger. Jij lijkt het niet te zien, dan alleen als je er op attent wordt gemaakt. Open deze week jouw ogen en tel je zegeningen of zoals de Engelsen het zo mooi zeggen: “Count your blessings”. Laat het restje negativiteit eens helemaal vallen en bekijk alles van de zonnige kant. “Always look on the bright side of life” zou je credo moeten zijn. Let wel op je gewicht: wandelen, fietsen, skeeleren en zwemmen met wat minder eten doen je gewicht in balans komen. Dat geldt ook voor de Steenbok. Misschien moet je eens aan nieuwe bedden gaan denken.
 
week 16 - 2015 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: De zon is warm, het strand zanderig en de zee zout voorspellen de sterren voor de Waterman! Ligt er een zonvakantie in het verschiet? Maar dan wel pas in augustus! In een warm land met zon, strand en water? Een ding is zeker: Je hebt het dubbel en dwars verdiend. Wat de omgeving ook zegt. Jouw financiële problemen zullen minder worden door een lening met een veel lagere rente dan dat je hebt verwacht. Als je weer terug bent, zul je één ding heel zeker weten. Die trip kan niemand je meer afnemen. De beste dagen voor je relatie zijn maandag, dinsdag en donderdag, maar wel pas vanaf komende week.
 
week 16 - 2015 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Ook jij werd zo vrij als een vogel geboren Vissen. Inmiddels zit je zo vast als een huis aan van alles vast. Aan je huis, je werk, je aflossing enz. Dat was vroeger toch niet de bedoeling. Vrijheid, blijheid was jouw credo, maar in ons land zijn zo veel wetten en regeltjes dat je ervan duizelt. Ook deze overheid ziet overal beren op de weg. Als er morgen een autoband ontploft, worden ze volgende week verboden. Deze week krijg je de mogelijkheid het één en ander enigszins te veranderen. Maak de balans op en laat je gedachten eens gaan en bekijk, wat je anders zou moeten doen om je vrijheid te vergroten. Pak die kans. Wat iedere Vissen nodig heeft, is gezelschap om hem of haar te helpen, terwijl tegelijkertijd jouw onafhankelijkheid niet in het gedrang moet komen. Je bent een Vissen! Is het niet?
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Anoniem Online Hulpverlening Nederland