Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2017.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2017 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 25 - 2017 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2017 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 25 horoscoop: Maandag 19 juni 2017 t/m Zondag 25 juni 2017.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 25 - 2017 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Je hebt deze week niet de neiging om je neer te leggen bij een nederlaag. Als je tennist of een andere sport beoefent, die je individueel kunt spelen, zul je deze week iedere wedstrijd winnen. Jouw wilskracht en zelfvertrouwen stralen deze week als nooit tevoren. Je met daar dus nu gebruik van maken. Als je solliciteert op een nieuwe baan, dan zou je dat direct moeten doen, want je overtuigt iedere personeelschef ervan, dat jij de beste kandidaat bent. Als je loonsverhoging zou willen hebben, heb je deze week een goede kans. Slechts een door de overheid ingestelde loonstop zal dan roet in het eten gooien. Het blijft een speciale week voor de Ram.
 
week 25 - 2017 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Het einde van de mindere tijden is nu in zicht. De komende week zie je dat een betere periode aanbreekt, doordat er zich een paar leuke momenten voordoen, die je alleen in je beste tijden hebt gehad. Dat zijn de tekenen van het nieuwe geluk dat op je staat te wachten. Deze week gaat er nog wel wat stuk in je huis, maar het is niet echt belangrijk en geeft geen noemenswaardige problemen. Als je een halve eeuw eerder was geboren had je er niet eens eentje gehad. Wie is die vreemde Boogschutter, die je elke keer weer ziet opduiken in je omgeving. Laat hem links liggen. Hij is niet eerlijk.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 25 - 2017 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Jij raakt deze week betoverd door iets moois en je zou het meteen jouw eigendom willen maken. Je moet je echter beheersen omdat n van de huishoudelijke apparaten het zal begeven en dat moet eerst worden vervangen. Honderd jaar geleden had niemand nog zo'n apparaat. Het huishouden kon makkelijk zonder al die elektrische en elektronische hulpmiddelen. In de jaren veertig werd door futurologen voorspeld, dat er in ieder huishouden meerdere computers zouden worden gebruikt in het huishouden. Eentje om de koffie te zetten en een andere om de was te doen enz. Deze week gaat er weer eens een van die computergestuurde apparaten bij je stuk. En het stoort je dat het juist gebeurt op het moment, dat je dat apparaat nodig hebt.
 
week 25 - 2017 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Een vreemde kruist je pad deze week. Bij nader inzien blijkt hij toch niet zo vreemd te zijn als dat je dacht. Het blijkt dat jullie gemeenschappelijke bekenden hebben. Jij kent de broer of zuster van de partner of een collega van deze persoon. Die indirecte 'gemeenschappelijke' bekende doet je telkens verbazen. Hoe kan het toch zijn dat als je met iemand in contact komt, dat je elke keer weer constateert, dat er die indirecte gezamenlijke contacten zijn? Het zal je deze week voortdurend bezig houden. Het benvloedt jouw functioneren echter op geen enkele manier. Ga af en toe eens wandelen! Dat doet je goed.
 
 
week 25 - 2017 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Eigenlijk is er niets bijzonders deze week. Die nieuwe bank of dat nieuwe bed komt er toch wel. Alles loopt zoals het zo vaak in vele weken gaat. Er zijn geen noemenswaardige invloeden, die je doen schrikken of opwinden, hoewel je dat laatste wel weer eens zou willen. Zoals een korte heftige (buitenechtelijke) affaire c.q. verliefdheid. Nog eentje zit er deze week niet voor je in. Nee, helaas sta je s morgens alleen onder de douche, je gaat alleen naar je werk of je bent druk met de huishoudelijke bezigheden en verder is er niets nieuws onder de zon. En wellicht is die er ook niet eens. Huur maar een DVD of kijk eens naar de TV. Ga vanavond eens uit of drink samen eens een goed glas wijn.
 
week 25 - 2017 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Als je als Maagd de vijftig bent gepasseerd, kun je voor jouw gevoel ook tien of twintig jaar jonger zijn en dan ben je waarschijnlijk met jouw leeftijd blijven steken op de leeftijd, waarbij je je het prettigste voelde. Zo kun je je nog twintig voelen, omdat je toen net ging studeren en je toen de mooiste momenten van je leven had, maar het kan ook zijn dat je die leukste momenten had, toen je in de dertig was. Als je nu twintig bent en je hebt het heel erg naar je zin in je leven, zul je zien dat je in de toekomst altijd het gevoel zult hebben dat je nog twintig bent. Hoe oud je ook wordt. Maar ouderen zullen zich deze week meer dan anders realiseren, dat zij toch echt ouder zijn, dan dat zij zich voelen. Treur daar niet om en blijf zo oud als je jezelf voelt. Dat is een uitstekende methode om jong te blijven en bedenk dat iedereen wel oud wil worden, maar niemand het wil zijn.
 
week 25 - 2017 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Als je die lening nog wilt afsluiten, moet je het deze week, uiterlijk volgende week afronden. De tijd is er rijp voor. De rente heeft een goed niveau. Los daarvan! Veel mensen hebben vrienden voor het leven. Jij hebt die ook, maar dan moet je je wel realiseren dat je zo af en toe contact met hen moet blijven onderhouden en niet moet afwachten totdat zij dat doen. Verlies daarbij niet uit het oog dat ook persoonlijk contact wenselijk is, want een SMS-je of e-mailtje is wel makkelijk, maar nu je wat meer achter dit scherm zit, dreigt er het gevaar dat je denkt dat het persoonlijke contact niet nodig is. Niets is minder waar en klik dus deze week eens op je adressenboekje en neem die hoorn eens van de haak.
 
week 25 - 2017 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Je bent aan een tussendoor vakantie toe Schorpioen!. Tenminste dat vind je zelf, want de omgeving heeft het idee dat je dat al vaak doet. Jij moet echter op de financin letten en je laat je meer leiden door emotionele dan door rationele gedachten als het om geld uitgeven gaat. Denk eens beter na, voordat je iets besteedt Schorpioen! Er is de mogelijkheid op een stevig conflict met iemand uit jouw directe omgeving. Ga het uit de weg, want je zult zien dat zijn of haar argumenten juist zijn. Er is tot slot deze week wel wat aan te merken op jouw gedrag en jouw houding ten opzichte van vrienden en kennissen. Je gedraagt je allesbehalve als een vriend. Die houding wordt volgende week niet beter, want je wint wat in een loterij of ander gokspel en dat doet jouw ego alleen maar groeien.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 25 - 2017 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Deze week is een goede week om alles eens af te maken waar je ooit mee begonnen bent. Vergeet de competitie met anderen om erkenning, want die zijn er helemaal niet op uit om je erkenning niet te accepteren. De week is echter zo mooi, dat je dit als echte Boogschutter gemakkelijk naast je neer kunt leggen en heerlijk kunt genieten. De beste dag voor je liefdesleven is de vrijdag. Na werktijd! Er kan je goed nieuws bereiken van iemand die herstellende is.
 
week 25 - 2017 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Je houdt van een stabiele en sensuele relatie. Samen genieten van de mooie dingen in het leven, zoals lekker eten en drinken, gezellig samen zijn en als klap op de vuurpijl wil je graag een mooi huis vol luxe. De opmerkingen van anderen kun je lang over je rug laten glijden, maar ook jij hebt je grenzen. En als iemand die grens overschrijdt, dan is hij nog niet jarig. Er is iemand, die met je flirt en die voelt aan, dat je daar deze week nog niet aan toe bent. Het trekt wel even je aandacht, maar ook niet meer dan dat. Vluchtigheid is deze week een doorn in je oog. Zeker als het een flirt betreft. Dat geldt zowel voor de mannelijke als vrouwelijke Steenbok.
 
week 25 - 2017 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: De communicatie zal uitstekend verlopen, want als het erop aankomt, weet je jouw gedachten altijd heel goed te verwoorden en je krijgt hier deze week alle ruimte voor. Desondanks lijkt jouw werk te stagneren, terwijl een belangrijk deel van je werk het overtuigen van andere mensen is. Je verkoopt jezelf niet altijd gemakkelijk en goed, maar het gaat nu zoals je graag zou willen. Anderen hebben daar exact hetzelfde idee over. Luister deze dagen eens goed naar wat de omgeving erover meldt en handel dienovereenkomstig. Het is sowieso goed deze week met anderen te overleggen. Dat botst waarschijnlijk, maar gelukkig heb jij het voor het zeggen en je roept hun tot de orde.
 
week 25 - 2017 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Een mannelijke of vrouwelijke Waterman in je omgeving verveelt je flink en dat stoort je dan ook mateloos. Hij of zij zit bovendien volledig op het verkeerde spoor en dat is veroorzaakt doordat je een keer of wat vriendelijk hebt geglimlacht en het idee is overgekomen, dat je er iets mee zou bedoelen. Omdat je niet altijd met anderen in woorden communiceert, is die glimlach voor jou een vorm van communicatie, en dat wordt nu verkeerd begrepen. Die Waterman ziet dat als iets heel anders, terwijl het in het geheel niet jouw bedoeling was. Welnu, trek dat nu maar eens recht. Daar heb je helemaal geen zin in, want de fout ligt helemaal niet aan jou, maar aan die Waterman. Dit kon nog wel eens een vervelend staartje tot gevolg hebben.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 25 2017