Online Chat Hulpverlening Nederland
  Online Hulp Bij Relaties Nederland  
Anoniem Online Hulp Bij Relaties Nederland
 
Deskundige & professionele hulp of therapie bij relatieproblemen en scheidingen
 
 
 
    Klik voor anoniem en online hulp.
Dag en nacht bereikbaar!
 
 
 
Anoniem bij relatieproblemen en scheidingen.
 
 
   
Voor iedereen.  
Hulp bij relaties
 
Voor iedereen.
 
Zeer eenvoudig in gebruik en dus
geschikt voor iedereen
.
 
 
   
Dag en nacht bereikbaar.  
Hulp bij relaties
 
24/7 bereikbaar.
 
U kunt hier dagelijks dag en nacht
terecht voor hulp bij relaties
.
 
 
   
Veilig en betrouwbaar.  
Hulp bij relaties
 
Safe & solide.
 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en
veiligheid zijn onze kenmerken
.
 
 
   
Android gereed.  
Hulp bij relaties
 
Smartphone gereed.
 
Geschikt voor smartphones met
b.v. Android & Windows Phone
.
 
 
 
  Klik voor onze startpagina van relatietip.nl Welkom
 
Informatie over onze organisatie. Wie zijn wij
 
Klik voor anoniem online hulp. Anoniem online hulp
 
Online praten in een groep met een hulpverlener over een thema. Online groepssessies
 
Klik voor onze hulpverleners. Onze hulpverleners
 
Klik voor aanmelden als deskundige hulpverlener. Aanmelden hulpverleners
 
Klik voor ons team vrijwilligers. Het team vrijwilligers
 
Meldt u zich hier aan als vrijwilliger. Aanmelden vrijwilligers
 
Klik hier als u een klacht heeft. Klachten
 
Tips en adviezen bij problemen binnen relaties of andere problemen. Tips bij problemen
 
Lees hier ervaringen van lotgenoten. Ervaringsverhalen
 
    Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor anoniem online hulp.
 
Beginnen met veillig daten via internet.
 
Veilig daten via internet
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
Gratis week horoscoop 2014 voor liefde en relaties. Klik voor hulp.
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe week horoscoop 2014 lezen voor uw liefde en relaties. Deze gratis week horoscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis week horoscoop lezen.
 
Gratis week 36 horoscoop 2014: Maandag 01 september t/m Zondag 07 september.
 
 
Ram Stier Tweelingen Kreeft Leeuw Maagd
 
Klik hier voor uw Ram Horoscoop Klik hier voor uw Stier Horoscoop Klik hier voor uw Tweelingen Horoscoop Klik hier voor uw Kreeft Horoscoop Klik hier voor uw Leeuw Horoscoop Klik hier voor uw Maagd Horoscoop
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Klik hier voor uw Weegschaal Horoscoop Klik hier voor uw Schorpioen Horoscoop Klik hier voor uw Boogschutter Horoscoop Klik hier voor uw Steenbok Horoscoop Klik hier voor uw Waterman Horoscoop Klik hier voor uw Vissen Horoscoop
 
Week 36 - 2014 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Hallo Ram, Er is iemand in jouw omgeving, die een meer dan gewone interesse in je heeft. Het komt uit een volstrekt onverwachte kant. Je moet er wel goed op letten, anders ontgaat het je en zul je teleurgesteld zijn, omdat je het van iemand anders had verwacht. Het opmerkelijke is, dat je deze persoon al enige jaren kent en er in die tijd nooit een prettig aanvoelende spanningveld tussen jullie is geweest. Als je het opmerkt en het durft op te pakken, kan er nog een spannend kwartaal komen. Diegene heeft wel zin in een wilde, spannende en wellicht buitenechtelijke affaire. Dromen worden werkelijkheid in jouw privé-leven en aangaande jouw seksuele behoeften houden de sterren zich op de vlakte.  
 
Week 36 - 2014 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Je ontmoet deze week iemand, die een flinke flirt niet uit de weg gaat. Dat kan lastig zijn als je een relatie hebt. Singles, met het teken Stier, gaan wat de liefde betreft een heerlijke week tegemoet. Of de flirt van langere duur zal zijn, is nog de vraag. Je bent in ieder geval één van die mensen op deze wereld, die geluk heeft gehad, hoewel dat er voor jou misschien niet altijd op lijkt. Je innerlijke rijkdom kan niemand van je afpakken. Jouw materiële rijkdom ligt aanmerkelijk dichterbij die van Bill Gates dan bij die van de meeste mensen uit de derde wereld. Die zijn voor hun dagelijkse maaltijd, als zij die al krijgen, volledig afhankelijk van derden. Kijk maar naar de tv en je ziet één en al ellende. De beste dagen voor je liefdesleven zijn deze week de maandag, dinsdag, woensdag en. . . . tja, in feite alle dagen van de week. Komt dat omdat jouw werk zich heeft verplaatst?
 
Week 36 - 2014 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Een oude foto doet herinneren aan degene met wie je in die tijd een meer dan vriendschappelijke relatie had. De leuke momenten van toen hebben de overhand en je verlangt terug naar die tijd. Je zou echter wel het verstand dat je nu hebt willen hebben. Net als zovelen heb je de neiging de leeftijd waarop je je het prettigste voelde vast te houden en je niet ouder te vinden dan op dat moment. Dat blijft zo totdat je, zoals nu, een foto van jezelf ziet uit die tijd en dan realiseer je je dat je ouder bent geworden. Deze week zul je echter blij zijn dat je zo oud en wijs bent als nu. Je hebt al je wijsheid nodig om een netelig probleem het hoofd te bieden.
 
Week 36 - 2014 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Je bent voor jouw doen deze week in een heel goede fysieke conditie. Niet als een topsporter, maar je hebt als je het goed analyseert niet de klachten van voorheen. Toen leek het alsof je een aantal dagen veel te laat naar bed was gegaan en iedere ochtend te vroeg opstond, waardoor je slaap tekort kwam. Wellicht had het weer daar ook mee te maken, maar wat veel belangrijker is, is dat je deze week de eerste stappen zet om veel beter te leren omgaan met stress. Probeer niet alles naar jouw hand te zetten en geef anderen de gelegenheid hun eigen voorkeuren te houden en ideeën uit te werken. Jij hebt niet alle goede oplossingen in pacht. Soms is wat goed is voor jou slecht voor een andere en vice versa. Met jouw betere fysieke gesteldheid ben je goed in staat die analyse te doorgronden en dat zal uiteindelijk de stress, die je in feite zelf oproept, doen verminderen.
 
Week 36 - 2014 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Hallo Leeuw, jij bent geneigd precies het tegenovergestelde te doen van wat je wordt aangeraden en wat anderen zeggen naast je neer te leggen. Je hebt waarschijnlijk evenmin geduld om tegenslagen op te vangen en jouw verplichtingen en verantwoordelijkheden na te leven. Jij hebt een sterke behoefte aan vrijheid en je wilt eens iets geheel anders doen, misschien zelfs iets dat een tikkeltje wild is. Je hunkert naar opwinding en jij handelt op een manier die je in een minder frivole stemming voor onmogelijk had gehouden. Of dat goed of slecht is, hangt natuurlijk af van hoe behoudend je normaliter bent en hoe uitbundig je je nu gedraagt. Voor de ene Leeuw kan dit een heel bevrijdende ervaring zijn. Voor de andere Leeuw is het misschien een tikkeltje te veel.  
 
Week 36 - 2014 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Je voelde je nog wel eens onzeker of kwetsbaar ten aanzien van jouw lichaam en ooit geneerde je jezelfs voor jouw uiterlijk. Deze week komen die gevoelens weer eens aan de oppervlakte. Dat komt voornamelijk door jouw altijd aanwezige wens te worden geaccepteerd en te worden begrepen zoals je bent met alle tekortkomingen, die tussen jouw oren zitten. Je bent je deze week en ook de komende weken van jouw eigen schoonheid veel meer bewust en daardoor in staat je meer ‘bloot’ te geven. Verwen je lichaam eens met een massage door een goede masseur en ga eens naar de sauna! Je zult zien dat jouw vroegere gevoel van schaamte daardoor nog verder wordt teruggedrongen.
 
Week 36 - 2014 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Vooral de financiën kunnen wel eens wat zorg geven. Je geeft zonder nadenken geld uit en doet alsof het niet op kan. Je hebt het waarschijnlijk nog niet in de gaten, maar eind november breekt er een periode aan waarin jij een tekort aan geld zult hebben. Geef daarom nu niet teveel uit, wat dan loop je in december en januari helemaal vast. Geld is echter niet jouw enige zorg. Jij waagt je aan projecten die veel meer tijd vergen dan dat je hebt. Vroeger had je ook zo’n periode waarin het leek of je alle tijd van de wereld had, maar dat is niet zo. Met jouw liefdesleven is echter geheel het tegenovergestelde aan de hand. Je houdt jezelf enigszins in de hand, maar dat is nergens voor nodig. Dat nieuwe maatje heeft en geeft een warmte en vriendschap, die je geheel moet omarmen.
 
Week 36 - 2014 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Zo Schorpioen! Jouw relaties met anderen worden behoorlijk op de proef gesteld. Je wordt bijna gedwongen na te denken welke relaties waardevol zijn en welke minder waardevol voor je zijn. Daar moet je niet te rationeel mee omgaan, want dat zal tot gevolg kunnen hebben dat je relaties, die je al jaren hebt, zult afbreken en andere, kort geleden gestarte, relaties zult aanhouden. In januari zul je dan spijt hebben van de beslissing die je met deze rationele overweging zou hebben gemaakt. Het is sowieso niet verstandig om met de vrienden te breken na de jarenlange goede contacten, die je met hun hebt gehad. Je hebt momenteel een beetje de neiging een muur om je heen op te trekken en dat moet je vermijden, want op den duur zul je het gevoel hebben dat je geen contact meer hebt met de mensen van wie je houdt.
 
Week 36 - 2014 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Het oude gezegde: "Haastige spoed is zelden goed" gaat helemaal voor je op. Houd die gedachte deze dagen eens vast als je een lening wilt afsluiten. Het lijkt erop dat je gaat gokken om een snelle oplossing te forceren. Doe dat niet, want met banken kun je ook onderhandelen om een lagere rente te bedingen. Dat kost alleen tijd. Is het echt allemaal zo belangrijk dat het persé die dag moet? Als je zo gehaast blijft leven, altijd onderweg bent en nog even dit of dat moet doen, dan is het goed je op dat moment te realiseren dat, als jij morgen om wat voor reden uitgeschakeld zou zijn, de wereld om je heen gewoon doordraait. Noch de Nederlandse noch de Europese economie zal stil komen te liggen. Jouw altijd aanwezige eis om alles op tijd te doen, is echt meer iets voor Japanners en Duitsers.  
 
Week 36 - 2014 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Geef je ogen deze week wat meer rust en doe je muis deze week helemaal in de ban. Dagen lang achter dat beeldscherm zitten, is voor niemand goed en er zijn anderen om je heen, die ook wat aandacht nodig hebben. Als je een gezin hebt, moet je daar deze week een paar dagen of avonden wat meer aandacht aan besteden dan dat je normaliter doet. Je bent wellicht geneigd om te zeggen dat iets af moet en dat de tijd dringt, maar er zijn talloze economieën, waar op tijd komen geen deel uit maakt van het leven. Op de Caribean maken mensen afspraken met elkaar om morgen "at noonish" te komen, hetgeen inhoudt dat iemand morgenmiddag voor de deur zal staan. Dat moet jij, als Steenbok, deze week echt eens doen. Het zal je niet direct opluchten, maar met jouw rationaliteit zul je moeten erkennen dat het ook op die manier kan.
 
Week 36 - 2014 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Je kunt natuurlijk altijd wachten totdat iemand jou wat mailt of een SMS stuurt, maar je moet vandaag het heft zelf in handen nemen. Stuur daarom eens een e-mailtje aan een vriend, aan wie je al lange tijd niets hebt laten horen. Je zult verrast zijn over diens reactie. Laat je deze week verder leiden door je gevoel. Sluit de rationele gedachte een keer of wat uit en luister naar wat je hart je ingeeft, als je die lening wilt afsluiten Rationeel gezien is één plus één gelijk aan twee, maar in het tweetallig stelsel is het antwoord tien, (eigenlijk één punt nul) Jouw horoscoop zegt dat deze week jouw rationaliteit een onjuist antwoord zal geven op de problemen die je krijgt voorgeschoteld en je daarom moet vertrouwen op je gevoel. Dan komt het goed met die lening.
 
Week 36 - 2014 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Een verre vriend of vriendin laat eerdaags van zich horen. Luister goed naar wat hij of zij tussen de regels door te zeggen heeft. Sla een goed advies niet in de wind, want het kan zo zijn dat je toetsenbord enigszins overwerkt raakt als je zo door blijft gaan. De omgeving verdient ook meer aandacht!! Deze week moet je die dan ook verdelen over je computer en die andere ‘wereld’, die het zonder dit apparaat moet stellen. Je zult voldane gezichten om je heen krijgen. Iedereen, die onder het teken Vissen is geboren, heeft daar af en toe behoefte aan. De beste dag voor je liefdesleven is de zondag.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |  Bezoekers aantallen |  Doneren |  Nieuwsbrief |
 
 
© Anoniem Online Hulp Bij Relaties Nederland 2014