Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2017.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2017 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 3 - 2017 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2017 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 3 horoscoop: Maandag 16 januari 2017 t/m Zondag 22 januari 2017.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 3 - 2017 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Nu Uranus in het teken Vissen staat zullen er zaken grondig veranderen bij de Ram. Oude patronen zul je loslaten en daar is waarschijnlijk al een begin van te zien in deze week. Het roer moet om en niet alleen in je werk, maar ook privé. Het wordt daarom een zeer positieve week, waarin alles voor de wind gaat. Dit is het begin van de nieuwe tijden, je krijgt er nu slechts een voorproefje van. Let op wie er je pad kruisen; er zullen zeer interessante mensen bij zitten van allerlei pluimage. Voor deze week geldt, dat je niet te veel geld bij je moet hebben, want het brandt in je hand.
 
week 3 - 2017 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Jouw interesse in alles en iedereen, dat c.q. die voor je nieuw is, wordt deze week weer eens op de proef gesteld. Het is in ieder geval goed voor een leuke ervaring, die verrassend is. De week begint rustig, maar dan zul je iemand tegenkomen, die de moeite waard is. Je hebt hem of haar al een tijd niet gezien en je ervaart diens aanwezigheid als nieuw en daardoor als spannend. Ga van de week eens joggen of wandelen om het hoofd helder te houden.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 3 - 2017 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Het is geen week voor romantiek, maar meer voor de onderhuidse lusten. Het is dan ook flink broeierig om je heen en rationeel gezien neig je tot verzet, hoewel je emotioneel geen enkele remming zou willen hebben. Meestal wint de ratio het van de emotie, maar of dat altijd verstandig is, is maar de vraag. De sterren zeggen: Doe wat je hart je ingeeft, Tweelingen, want het is in feite nooit goed je te verzetten tegen je emoties. Overigens heb je voor die conclusie geen astrologie nodig. In één van de komende weken wordt het geheel anders. Je hebt een uitstekend vooruitzicht Tweelingen!
 
week 3 - 2017 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Dit is een week voor het versterken van je sociale contacten. Werken komt echt op de tweede plaats. Je hebt meer zin in dat heerlijke vakantiegevoel en je loopt, als je deze week moet werken, de kantjes er volledig af. Het is ook leuker om met vrienden en kennissen van gedachten te wisselen en de besognes van je werk te laten voor wat zij zijn. Gezien het feit dat je normaliter bovengemiddeld presteert, is dat ook geen probleem voor je werkgever. In het weekend zou je erop uit moeten gaan. Je kunt dan ook een heerlijke flirt verwachten, maar dan moet je er wel zijn. Pak die kans, want van dit kaliber zul je er maar weinig in je geheugen hebben!
 
 
week 3 - 2017 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Het wordt een emotievolle week. De Leeuw lacht en de Leeuw huilt, als variant op het spreekwoord Jantje lacht enz. Vroeger werd met name Jantje er wel eens op aangekeken als hij huilde, maar tegenwoordig is het toch veel meer ingeburgerd, dat ook mannen hun emoties tonen. Maak een gedichtje voor jouw partner of voor een goede vriend(in), koop een bloemetje voor een buurvrouw en laat het achterste van je tong maar eens zien. Het kan echt geen kwaad! Aan het eind van de maand zul je een kleine prijs winnen in een loterij. Ga joggen of wandelen om je hoofd helder te houden. Ook de Leeuw heeft dat bij tijd en wijle nodig.
 
week 3 - 2017 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Iemand uit je omgeving maakt je blij met een kleinigheid. Dat kun je zelf ook bij een ander doen, want zelfs een enkele bloem doet wonderen in een vriendschappelijke relatie. Het hoeft niet veel geld te kosten. Hang er een cadeaukaartje aan en je hebt voor twee euro een attentie, die hetzelfde effect heeft als een nieuwe auto. Als je aan iemand, die dat niet van je verwacht, zo'n aardigheidje geeft - bijv. een collega of je buurman, dan heeft het een grotere impact, dan dat veel te grote of dure cadeau. Doe het niet, omdat iemand iets te vieren heeft, maar zo maar. Je zult er nog jaren later om gewaardeerd worden. De beste dag voor je liefdesleven is de 'vrij' dag.
 
week 3 - 2017 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Let op jouw gezondheid Weegschaal! Je verzet een hoop werk en je hebt ook de financiéle behoefte om dat te doen om het maar zo te zeggen. Maar hoewel deze tijd daar uitermate geschikt voor is, moet je oppassen niet te overdrijven. Je hebt de neiging je geheel op iets te storten en dat vindt de omgeving heel prettig, want dan hoeft die niet zo hard te werken. Je let echter te weinig op jezelf en gaat te lang door. Je hebt veel behoefte aan verandering en verwacht daar ook veel van. Je wilt meer inzicht in jouw leven hebben en je werkt daar ook voor. Jij zou je bezig kunnen houden met individuele en groepstherapieën; het kan ook yoga of een andere therapie zijn, die jouw bewustzijn groter en breder maakt. Jij ziet jezelf dan niet alleen vanuit dat ene gezichtspunt, van waaruit je jezelf in het verleden altijd bekeek, maar ook vanuit vele andere, die het beeld veel aangenamer en completer maken. Dat zal op de eerste plaats voor jezelf een enorme mentale vooruitgang zijn.
 
week 3 - 2017 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Houd de komende week rekening met een succes op je werk Schorpioen! Je moet niets forceren, want dan dwing je het niet af. Jouw status en prestige zullen er niet door worden verhoogd. Let er hooguit op dat je emotionele beleving niet in conflict komt met jouw rationele gedachten. Pas daarom op met je geflirt op het werk. Je voelt het wellicht niet eens meer alszodanig, maar anderen doen dat wel en dat kan deze week net even verkeerd vallen. Voor de rest kun je, wat betreft je echte liefdesleven, rustig achterover leunen. Het komt allemaal vanzelf naar je toe in deze week! Wat meer lichaamsbeweging zou geen kwaad kunnen en de komende week is een goede week om een klein gokje te wagen.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 3 - 2017 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Jouw liefdesleven viert hoogtij! Je fixeert je daarbij niet op het fysieke deel, dat daarbij hoort, maar meer op de intimiteit en de romantiek en dat bevalt jouw partner goed. De rest komt er na deze week vanzelf bij. Forceer niets, want dat werkt averechts. Je moet je deze weken niet al te druk maken, want alles loopt ook zonder dat je er zelf wat aan doet. Ga een dag in de week onderuit op een stoel zitten of doe iets zonder dat het je vermoeit. Het kan zijn dat je deze week een keuze moet maken tussen twee of meer mogelijkheden, die je worden voorgeschoteld. Dat kan ingrijpende gevolgen hebben, maar het kan ook onbelangrijk zijn. het is in ieder geval iets dat zich deze week voordoet. Misschien moet je kiezen tussen twee partners. Blijf in alle gevallen geduldig en wacht eerst af, wat of wie zelf afvalt.
 
week 3 - 2017 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Jouw liefdesleven kan een flinke injectie gebruiken en je moet het zelf ook stimuleren! Een beetje meer knuffelen, wat (andere) romantiek en een paar lieve woorden doen altijd heel veel in en insukkelende relatie. Niet alles is gewoon of natuurlijk. Als je was wordt gedaan, de boodschappen worden gehaald, je een bloemetje krijgt en als de vuilnisbak wordt buiten gezet, dan zijn dat van die vanzelfsprekende dingen voor je, maar je kunt best eens roepen dat je het wel heel prettig vindt, dat je partner dat (soms) doet. Jij zou dat zelf ook leuk vinden! Of heb jij als Steenbok daar geen behoefte aan? Deze week moet je er met je partner eens over praten. Zeg eens wat je leuk aan hem of haar vindt.
 
week 3 - 2017 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: In de loop van deze week zal er voor de Waterman een belangrijke sterrenstand worden bereikt. Deze sterrenstand zal tot de maand augustus werken. Onder invloed van deze stand zul je een steeds groter wordende behoefte hebben jouw leven volledig te veranderen. Een andere omgeving zal je aantrekken. Het kan zo zijn dat je wilt verhuizen of zelfs wilt emigreren. Je kunt van baan veranderen of gaan genieten van je vermogen, als je dat hebt opgebouwd. Hoe veel of weing dat ook is. Je rekent zoals je nooit eerder hebt gedaan en het blijkt dat je in een ander land met veel minder geld kunt rondkomen. Je moet ooit eens proberen jouw passie te volgen. Doe met jouw leven wat je altijd hebt willen doen en probeer al die beren op jouw weg daar naartoe niet te zien.
 
week 3 - 2017 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Luister deze week goed naar de mensen in je omgeving. Je hebt de neiging wel te luisteren, maar niets te horen en daardoor ook niets van anderen aan te nemen. Dat komt wellicht ook, omdat je deze week weer eens op je lauweren kunt rusten als het je liefdesleven aangaat. Het komt allemaal vanzelf naar je toe. Daarbij win je ook nog een kleine prijs in een loterij of iets dergelijks en dat geeft aan het eind van de week een leuk weekend. Als je een nieuwe baan zoekt, maak je deze en volgende week een goede kans, omdat je beter communiceert en je jezelf daardoor beter verkoopt. Je zegt exact wat die ander zou willen horen en je komt dus goed over. De beste dagen voor je financiën zijn de maandag en de dinsdag. Het zal met dat prijsje te maken hebben.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 3 2017