Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2016.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2016 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 18 - 2016 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2016 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 18 horoscoop: Maandag 01 mei 2016 t/m Zondag 08 mei 2016.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 18 - 2016 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: De komende dagen trek je je niets aan van discipline en verantwoordelijkheid. In plaats daarvan breng je de week waarschijnlijk fantaserend en dagdromend door. Waarschijnlijk ben je niet tevreden met de dagelijkse gang van zaken en je wilt eens uit de band springen. Als dat "uit de band springen" uit een uurtje fantaseren en dagdromen bestaat, is het alleszins redelijk en dan kun je er rustig aan toegeven. Vroeg of laat komt het iedereen ten goede. Jouw snelle stemmingswisselingen verbazen jouw omgeving deze week. Dat is opmerkelijk, want dat is juist kenmerkend voor jouw zonneteken. De directe omgeving herkent jullie beiden. De ene dag is Ram één er en een dag later kan Ram twee op het werk verschijnen. Je verkeert graag in gezelschap van mensen, die net zo zijn als jij.
 
week 18 - 2016 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Het is een week zoals er zovele zijn. De planeten hebben slechts zwakke en zeer kort durende invloeden op je. Woensdagnacht kan iets onrustiger zijn dan de andere nachten, maar daar zul je waarschijnlijk geen hinder van ondervinden, tenzij je die nacht onderweg bent. In het tweede deel van de week is het niet anders. Er kan wel wat gebeuren, maar het doet je niet veel. Pas wel op als je buiten je normale patroon komt. Met name tijdens het werk kun je dan een kleine uitglijder maken. Nou ja, soms is de wereld van onderen gezien een stuk aantrekkelijker.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 18 - 2016 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Iedereen onttrekt zich aan zijn verantwoordelijkheid. Normaliter wijs jij hen subtiel erop dat het echt anders moet om succesvol te zijn. Je bent dan ook iemand, die verantwoordelijkheidsgevoel heeft en dat ook uitdraagt en deze week zal dat weer eens tot uiting komen. Voor de verandering laat je nu op niet ondubbelzinnige wijze en weinig subtiel weten, wat je niet zint en hoe jij vindt dat de regels moeten worden nageleefd. Wees niet te ongeduldig deze week Tweelingen! Alles komt sowieso op zijn pootjes terecht. Een voorzichtige gok kan je over enkele weken wat plezier geven. En om een variant van een gezegde te gebruiken: Jouw weg naar Rome hoeft niet die van een ander te zijn.
 
week 18 - 2016 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Het is een week om veel te lachen. Alle gevoelens van spanning en zorg raken er door op de achtergrond. Het is daarom dan ook tegelijkertijd een prima week om jezelf eens goed te (laten) verwennen. Ga naar de sauna, neem een Turks bad met alle toeters en bellen erbij. De komende dinsdag en woensdag heeft de Maan zoveel invloed op je, dat je die dagen rekening kunt houden met een prima ontwikkeling op je werk. Het is niet direct een financieel gunstig “verhaal”, maar dat komt vanzelf in een later stadium. Juist als Kreeft moet je die kans dan ook nu aanpakken. Tegenvallers zullen er deze week niet bij zijn.
 
 
week 18 - 2016 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Je kunt jezelf deze week in een lastig parket manoeuvreren door te zeggen wat je bedoelt. Niet dat iedereen het met jouw standpunt oneens is, maar sommige dingen kun je maar beter niet uiten. Je hoeft er niet om te liegen, maar je kunt ook gewoon je mond dicht houden. Als je een vakantie in je hoofd hebt, dan is het een uitstekende week om daad bij het woord te voegen en iets te regelen. De sterren staan daar goed voor en met wat overleg, kun je de periode dat je weg wilt ook gemist worden. Houd deze week rekening met een belangrijke ontwikkeling op privé gebied. De beste dag voor de Leeuw is de vrijdag.
 
week 18 - 2016 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Deze week voel je je goed en je laat dat aan anderen merken, waardoor je mild bent voor de mensen, die met of voor je werken. Jouw zelfvertrouwen maakt dat je boven de omgeving uitsteekt en je zweeft als het ware over de toppen van de bergen, waardoor je de kleine oneffenheden, die dieper liggen niet opmerkt en die laat voor wat ze zijn. Met ander woorden je hebt geen last van de kleine, dagelijkse ergernissen en je wordt niet geïrriteerd door onbelangrijke zaken. Wie goed doet, goed ontmoet en je krijgt daardoor wat je aan anderen geeft. Je kunt je in deze tijd aangetrokken voelen tot het mystieke in het leven. Misschien ga je zelfs het mediteren beoefenen, terwijl je dat nooit als een serieuze aangelegenheid hebt beschouwd.
 
week 18 - 2016 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Het is heel goed mogelijk, dat je deze week te maken krijgt met meditatie en zelfs met spirituele zaken. Je realiseert je dat het niet allemaal onzin kan zijn, want anders zouden er niet zoveel mensen mee bezig zijn. Je zult er mensen door leren kennen, die tot voor kort in het geheel niet in je kennissenkring voorkwamen. Het volledig rationeel benaderen van allerlei problemen is ook niet altijd de juiste methode. Als zelfs uitsterst nuchtere mensen dagelijks een half uur mediteren, moet er toch meer achter zitten. Je zult je eraan overgeven en je komt tot bezinning. Het gokken moet je laten, tenzij je absoluut zeker bent dat je een prijsje wint.
 
week 18 - 2016 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Zoek eens op het internet naar een origineel verjaardagscadeau. Laat bijv. eens een verjaardagskalender maken met (oude) foto's van de jarige of maak zelf met een foto bewerkingsprogramma een variant van wat Andy Warhol deed met Marylin Monroe, maar dan met de foto van de jarige en print dat uit. Zo kun je zelf iets maken voor een verjaardag van een vriend of vriendin, dat voor hem of haar veel meer waarde heeft dan een cadeautje uit één van de schappen van een CD-shop. Desondanks moet je toch even naar de supermarkt toe, want een flirt op straat maakt je dag tot een bijzonder mooie.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 18 - 2016 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Met het zelfvertrouwen zit het wel goed Boogschutter! Misschien komt dat door de mooie goud- en/of zilverprijs. Een avondje uit met een paar vrienden geeft je eveneens veel voldoening. Er is zelfs de kans op een nieuwe liefde, die langdurig zou kunnen zijn. Echter, financieel gezien moet je even oppassen in deze week! Een onverwachte uitgave in één van de komende weken ligt al op de loer. De uitgave voor dat leuke theaterstuk zul je daarom misschien even moeten uitstellen. Dat kan gemakkelijk, want het stuk zal nog meer dan een jaar blijven draaien. De beste dag voor je liefdesleven is zaterdag. Dat wordt dus niet met een DVD-tje voor de buis gaan zitten. Sta eens op uit die luie stoel en vat die koe of stier bij de horens!
 
week 18 - 2016 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Laat je deze week door jouw bank niet uit het veld slaan! Sta je mannetje en vecht voor je overtuiging. De mensen om je heen hebben niet altijd gelijk en zij denken dat waarschijnlijk zelf ook niet allemaal. Toon je eigen sterke wil Steenbok! Alles loopt deze week op rolletjes. Dat zal je extra motiveren en je zult dan ook veel meer gedaan krijgen, dan je voor mogelijk hield! Het wordt achteraf een week om tevreden op terug te kijken! Eén van deze dagen heb je een ontmoeting met een oude kennis, door wie je je graag volledig laat inpakken.
 
week 18 - 2016 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Je vrijheidsdrang kan in de loop van de week tot een klein probleem leiden. Je omgeving zal je echter niet tegenwerken. Wees daar dankbaar voor. Vooral op de dagen dat jouw vrijheidsdrang het sterkst aanwezig is, zul je heel bewust zijn van je vrienden en kennissen. Deze week is weer zo’n week. Je hoeft gelukkig geen belangrijke beslissingen te nemen. Het is alweer een tijdje geleden dat je de vlinders in je buik voelde en je bent, voor je gevoel, wel weer eens aan de beurt. Je zult nog even geduld moeten hebben, want de sterren staan niet gunstig voor een stout, al of niet buitenechtelijk, kontakt. Ook dát kan de Waterman overkomen.
 
week 18 - 2016 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Blijf deze week uit de buurt van banken en laat andere financiële zaken rechts liggen. De Vissen heeft geen reden om te klagen over aandacht. Alhoewel jouw aanpak nogal assertief is en het contact vrij snel weer verwatert, heb je het deze week toch echt naar je zin. Vooral de echt opmerkelijke mensen vallen bij jou in de smaak. Desondanks vind jij het al snel saai worden. Als je een hechte relatie wilt opbouwen, dan zul je het toch iets voorzichtiger moeten aanpakken. Je kunt deze week een paar speelse flirts verwachten. Het advies is echter: neem liever de tijd voor iemand, die je heel apart of leuk vindt en je zult zien dat een langdurige relatie heel goed tot de mogelijkheden behoort. Het ligt natuurlijk aan jezelf, waar je de voorkeur aan geeft.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 18 2016