Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2014.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2014 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Thema spreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 51 - 2014 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2014 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
Week 51 horoscoop: Maandag 15 december t/m Zondag 21 december 2014.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Week 51 - 2014 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Je bent een kei, omdat je deze week de problemen op je werk oplost, zonder dat je ze mee naar huis neemt. Er zijn er namelijk nogal wat. Laat je niet uit je tent lokken. Het wordt in ieder geval een belangrijke en drukke week voor jou Ram!! Let erop dat je jouw maatschappelijke verbetering niet zelf blokkeert door een aanbod te laten lopen, omdat je trouw wilt zijn aan je collega’s en huidige werkgever. Uiteindelijk kiest iedereen toch voor zichzelf. Dat doen anderen, dus doe dat ook. Je moet voor jouw gevoel de balans zien te vinden tussen trouw blijven aan je ideeën en aan je maatschappelijke ontwikkeling. De beste dag voor de Ram is donderdag.
 
Week 51 - 2014 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Deze week heb je een uitstekend contact met een paar vrienden en kennissen. Je voelt de behoefte van hen goed aan, zonder daarbij jouw eigen behoefte aan veiligheid te verontachtzamen. Uit onverwachte hoek kunnen zich nieuwe kansen voordoen, die je privé leven op zijn kop kunnen zetten. In het algemeen zal het goed voor je zijn om zoveel mogelijk in contact met anderen te komen. Sta open voor nieuwe kennis en ervaringen. Je zult het leven in een wat breder verband willen zien. Alles dat nieuw voor je is, trekt vanaf deze week jouw aandacht.
 
Week 51 - 2014 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Iedereen onttrekt zich aan zijn verantwoordelijkheid. Normaliter wijs jij hen subtiel erop dat het echt anders moet om succesvol te zijn. Je bent dan ook iemand, die verantwoordelijkheidsgevoel heeft en dat ook uitdraagt en deze week zal dat weer eens tot uiting komen. Voor de verandering laat je nu op niet ondubbelzinnige wijze en weinig subtiel weten, wat je niet zint en hoe jij vindt dat de regels moeten worden nageleefd. Wees niet te ongeduldig deze week Tweelingen! Alles komt sowieso op zijn pootjes terecht. Een voorzichtige gok kan je over enkele weken wat plezier geven. En om een variant van een gezegde te gebruiken: Jouw weg naar Rome hoeft niet die van een ander te zijn.
 
Week 51 - 2014 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Het is een week om veel te lachen. Alle gevoelens van spanning en zorg raken er door op de achtergrond. Het is daarom dan ook tegelijkertijd een prima week om jezelf eens goed te (laten) verwennen. Ga naar de sauna, neem een Turks bad met alle toeters en bellen erbij. De komende dinsdag en woensdag heeft de Maan zoveel invloed op je, dat je die dagen rekening kunt houden met een prima ontwikkeling op je werk. Het is niet direct een financieel gunstig “verhaal”, maar dat komt vanzelf in een later stadium. Juist als Kreeft moet je die kans dan ook nu aanpakken. Tegenvallers zullen er deze week niet bij zijn.
 
 
Week 51 - 2014 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Je kunt jezelf deze week in een lastig parket manoeuvreren door te zeggen wat je bedoelt. Niet dat iedereen het met jouw standpunt oneens is, maar sommige dingen kun je maar beter niet uiten. Je hoeft er niet om te liegen, maar je kunt ook gewoon je mond dicht houden. Als je een vakantie in je hoofd hebt, dan is het een uitstekende week om daad bij het woord te voegen en iets te regelen. De sterren staan daar goed voor en met wat overleg, kun je de periode dat je weg wilt ook gemist worden. Houd deze week rekening met een belangrijke ontwikkeling op privé gebied. De beste dag voor de Leeuw is de vrijdag.
 
Week 51 - 2014 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Deze week voel je je goed en je laat dat aan anderen merken, waardoor je mild bent voor de mensen, die met of voor je werken. Jouw zelfvertrouwen maakt dat je boven de omgeving uitsteekt en je zweeft als het ware over de toppen van de bergen, waardoor je de kleine oneffenheden, die dieper liggen niet opmerkt en die laat voor wat ze zijn. Met ander woorden je hebt geen last van de kleine, dagelijkse ergernissen en je wordt niet geïrriteerd door onbelangrijke zaken. Wie goed doet, goed ontmoet en je krijgt daardoor wat je aan anderen geeft. Je kunt je in deze tijd aangetrokken voelen tot het mystieke in het leven. Misschien ga je zelfs het mediteren beoefenen, terwijl je dat nooit als een serieuze aangelegenheid hebt beschouwd.
 
Week 51 - 2014 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Het is heel goed mogelijk, dat je deze week te maken krijgt met meditatie en zelfs met spirituele zaken. Je realiseert je dat het niet allemaal onzin kan zijn, want anders zouden er niet zoveel mensen mee bezig zijn. Je zult er mensen door leren kennen, die tot voor kort in het geheel niet in je kennissenkring voorkwamen. Het volledig rationeel benaderen van allerlei problemen is ook niet altijd de juiste methode. Als zelfs uitsterst nuchtere mensen dagelijks een half uur mediteren, moet er toch meer achter zitten. Je zult je eraan overgeven en je komt tot bezinning. Het gokken moet je laten, tenzij je absoluut zeker bent dat je een prijsje wint.
 
Week 51 - 2014 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Het is mogelijk dat je deze week op de één of andere manier met de wet te maken krijgt. Niet iets negatiefs in de zin dat je wordt gedaagd om voor de rechter te verschijnen. Dus wees niet bevreesd Schorpioen, dat dit een onaangename ervaring voor je zal zijn. Het is een goed moment om op reis te gaan. De indrukken, die je dan opdoet, zullen jouw nieuwsgierigheid bevredigen. Deze week kun je veel telefoontjes en brieven verwachten met nieuwtjes van vrienden of vriendinnen. Je legt momenteel allerlei nieuwe contacten. Het is dan ook een goede week voor het schrijven van een brief of een e-mail aan diegenen met wie je een sterke band hebt.
 
 
Week 51 - 2014 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Het belooft een hectische week te worden, waarin je een hoop werk zult moeten verzetten. Je adrenaline loopt torenhoog op door de spanning, die dat met zich mee brengt. De liefde in een romantische film doet je hunkeren naar wat meer emotie in je eigen liefdesleven. Daar kun je echter best zelf ook wat aan veranderen, maar dan moet je wel wat initiatief tonen op dat gebied. Het is dezelfde adrenaline, die je kennelijk wel voor je werk uit je oren laat komen, maar bij je partner in de vriezer laat zitten. Kom op Boogschutter! Haal dat er eens uit. Vroeger was je daar zo fantasierijk in en bovendien ook nog heimelijk behoorlijk trots op!
 
Week 51 - 2014 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Deze week zul je een ongeplande uitgave moeten doen. Probeer daarbij niet meer uit te geven, dan dat strikt noodzakelijk is, want dit is het begin van een reeks van onverwachte voorvallen, die wat geld gaan kosten. Sommige zijn vervelend en andere zijn weer uiterst aangenaam. Je verwacht dat je het weekend buiten zou kunnen zijn, omdat het weer je daartoe verleidt, maar wacht met de planning daarvan nog maar even af. Zoals gebruikelijk kan het weer zo maar omslaan. Een weekendje weg zal je desondanks goed doen, maar je bent net te laat met het bespreken van de plek, waar je dat weekend graag had willen doorbrengen. Ondanks alles is zaterdag de beste dag van de week voor jouw liefdesleven.
 
Week 51 - 2014 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Normaliter ben je nogal extravert, maar deze week is het niet de echte Waterman, die de boventoon voert. Het ligt natuurlijk ook aan je ascendant, het teken dat aan de horizon stond ten tijde van je geboorte. Je ascendant is, astrologisch gezien, eigenlijk jouw masker, d.w.z. de wijze waarop jij je aan anderen toont. Welk teken dat ook is, maakt deze week haast niet uit, want je lijkt voor de omgeving nogal introvert en dat kun je zelf heel anders beleven en voelen. Niet getreurd! Er is helemaal niets mis met je. Je hebt in de loop van de week wel het gevoel dat het thuis allemaal wat gezelliger kan. Er zijn ook wat zaken in de familie- en vriendenkring, die je bezig houden.
 
Week 51 - 2014 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Je zult in de loop van de week het gevoel krijgen, dat iedereen je graag mag. Het is goed dat je je realiseert dat jouw gevoel en stemming ook de werkelijkheid beïnvloeden. Je zou in deze heerlijke gemoedstoestand met menigeen een relatie willen aangaan en diegene ook met jou. Dat geeft dan hooguit een weelde probleem en wellicht een probleem op het thuisfront. Het is in ieder geval één en al positiviteit, dat je uitstraalt en de omgeving vangt dat hier en daar goed op. Je voelt je warm en je bent gevoelig voor allerlei indrukken en anderen zijn gevoelig voor jouw karma. En dat gaat de hele week door. Ieder dag is een goede voor jou en je zou het hooguit op vrijdag het wat rustiger aan moeten doen. Bedenk dat de leukste contacten onverwacht in jouw leven komen Vissen!
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Anoniem Online Hulpverlening Nederland