Online Chat Hulpverlening Nederland
  Online Hulp Bij Relaties Nederland  
Anoniem Online Hulp Bij Relaties Nederland
 
Deskundige & professionele hulp of therapie bij relatieproblemen en scheidingen
 
 
 
    Klik voor anoniem en online hulp.
Dag en nacht bereikbaar!
 
 
 
Anoniem bij relatieproblemen en scheidingen.
 
 
   
Voor iedereen.  
Hulp bij relaties
 
Voor iedereen.
 
Zeer eenvoudig in gebruik en dus
geschikt voor iedereen
.
 
 
   
Dag en nacht bereikbaar.  
Hulp bij relaties
 
24/7 bereikbaar.
 
U kunt hier dagelijks dag en nacht
terecht voor hulp bij relaties
.
 
 
   
Veilig en betrouwbaar.  
Hulp bij relaties
 
Safe & solide.
 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en
veiligheid zijn onze kenmerken
.
 
 
   
Android gereed.  
Hulp bij relaties
 
Smartphone gereed.
 
Geschikt voor smartphones met
b.v. Android & Windows Phone
.
 
 
 
  Klik voor onze startpagina van relatietip.nl Welkom
 
Informatie over onze organisatie. Wie zijn wij
 
Klik voor anoniem online hulp. Anoniem online hulp
 
Online praten in een groep met een hulpverlener over een thema. Online groepssessies
 
Klik voor onze hulpverleners. Onze hulpverleners
 
Klik voor aanmelden als deskundige hulpverlener. Aanmelden hulpverleners
 
Klik voor ons team vrijwilligers. Het team vrijwilligers
 
Meldt u zich hier aan als vrijwilliger. Aanmelden vrijwilligers
 
Klik hier als u een klacht heeft. Klachten
 
Tips en adviezen bij problemen binnen relaties of andere problemen. Tips bij problemen
 
Lees hier ervaringen van lotgenoten. Ervaringsverhalen
 
    Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor anoniem online hulp.
 
Beginnen met veillig daten via internet.
 
Veilig daten via internet
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
Gratis week horoscoop 2014 voor liefde en relaties. Klik voor hulp.
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe week horoscoop 2014 lezen voor uw liefde en relaties. Deze gratis week horoscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis week horoscoop lezen.
 
Gratis week 39 horoscoop 2014: Maandag 22 september t/m Zondag 28 september.
 
 
Ram Stier Tweelingen Kreeft Leeuw Maagd
 
Klik hier voor uw Ram Horoscoop Klik hier voor uw Stier Horoscoop Klik hier voor uw Tweelingen Horoscoop Klik hier voor uw Kreeft Horoscoop Klik hier voor uw Leeuw Horoscoop Klik hier voor uw Maagd Horoscoop
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Klik hier voor uw Weegschaal Horoscoop Klik hier voor uw Schorpioen Horoscoop Klik hier voor uw Boogschutter Horoscoop Klik hier voor uw Steenbok Horoscoop Klik hier voor uw Waterman Horoscoop Klik hier voor uw Vissen Horoscoop
 
Week 39 - 2014 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Eigenlijk is er niets bijzonders deze week. Die nieuwe bank of dat nieuwe bed komt er toch wel. Alles loopt zoals het zo vaak in vele weken gaat. Er zijn geen noemenswaardige invloeden, die je doen schrikken of opwinden, hoewel je dat laatste wel weer eens zou willen. Zoals een korte heftige (buitenechtelijke) affaire c.q. verliefdheid. Nog eentje zit er deze week niet voor je in. Nee, helaas sta je s morgens alleen onder de douche, je gaat alleen naar je werk of je bent druk met de huishoudelijke bezigheden en verder is er niets nieuws onder de zon. En wellicht is die er ook niet eens. Huur maar een DVD of kijk eens naar de TV. Ga vanavond eens uit of drink samen eens een goed glas wijn.  
 
Week 39 - 2014 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Als je als Stier de vijftig bent gepasseerd, kun je voor jouw gevoel ook tien of twintig jaar jonger zijn en dan ben je waarschijnlijk met jouw leeftijd blijven steken op de leeftijd, waarbij je je het prettigste voelde. Zo kun je je nog twintig voelen, omdat je toen net ging studeren en je toen de mooiste momenten van je leven had, maar het kan ook zijn dat je die leukste momenten had, toen je in de dertig was. Als je nu twintig bent en je hebt het heel erg naar je zin in je leven, zul je zien dat je in de toekomst altijd het gevoel zult hebben dat je nog twintig bent. Hoe oud je ook wordt. Maar ouderen zullen zich deze week meer dan anders realiseren, dat zij toch echt ouder zijn, dan dat zij zich voelen. Treur daar niet om en blijf zo oud als je jezelf voelt. Dat is een uitstekende methode om jong te blijven en bedenk dat iedereen wel oud wil worden, maar niemand het wil zijn.
 
Week 39 - 2014 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Als je die lening nog wilt afsluiten, moet je het deze week, uiterlijk volgende week afronden. De tijd is er rijp voor. De rente heeft een goed niveau. Los daarvan! Veel mensen hebben vrienden voor het leven. Jij hebt die ook, maar dan moet je je wel realiseren dat je zo af en toe contact met hen moet blijven onderhouden en niet moet afwachten totdat zij dat doen. Verlies daarbij niet uit het oog dat ook persoonlijk contact wenselijk is, want een SMS-je of e-mailtje is wel makkelijk, maar nu je wat meer achter dit scherm zit, dreigt er het gevaar dat je denkt dat het persoonlijke contact niet nodig is. Niets is minder waar en klik dus deze week eens op je adressenboekje en neem die hoorn eens van de haak.
 
Week 39 - 2014 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Als je het fysiek of psychisch niet zo makkelijk hebt, zou je er eens met een Schorpioen of Vissen over moeten gaan praten. Die stap is niet altijd even makkelijk, maar ervaringsdeskundigen zijn voor dit probleem de beste remedie. Je vindt een klankbord bij iemand, die hetzelfde probleem heeft gehad en heeft overwonnen. Samenwerken op je werk doet vaak wonderen, terwijl je dacht, dat je er wel alleen uit zou kunnen komen. Aan die samenwerking moet je wennen, maar je zult zien dat je er voordeel aan hebt. Twee weten meer dan n en als dat op elkaar aansluit, ben je drie stappen verder. Verfraai je huis of verras je partner deze week eens met een bloemetje. De leuke reactie zal juist jou doen opfleuren.
 
Week 39 - 2014 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Het probleem waar je mee worstelt, voelt aan als een heel groot probleem, maar als je het vergelijkt met de problemen, die er in de wereld spelen, valt het in het niet. Deze week komt dat weer eens tot uiting. Probeer tevreden te zijn met wat je hebt en met de dingen die je geen hoofdbrekens bezorgen. Met enige concentratie kun je die tevredenheid makkelijk oproepen. Door dat te doen, zul je de komende week open staan voor een leuk avontuur, waardoor je deze week nog lang zult herinneren als een week om nog eens te beleven. Zoiets noemt men een emotioneel liefdesavontuur. Iedere dag in deze week is goed voor je liefdesleven. Bijna iedere Leeuw is daar gek op.  
 
Week 39 - 2014 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: In de komende week zul je ineens bewust zijn van het gegeven, dat je vaak een masker voor hebt. Je doet je voor als iemand, die je graag wilt zijn of nog wilt worden. Naarmate je ouder wordt, zul je steeds meer op jezelf gaan lijken. Met andere woorden het masker, dat je op hebt sinds je pubertijd, zul je zo nu en dan afleggen. Het zal nog jaren duren, voordat je het helemaal en voor altijd hebt afgelegd. En dan lijk je weer helemaal op jezelf. Kijk deze week een keer of wat bewust in de spiegel en probeer voor jezelf zo af en toe dat masker af te leggen.
 
Week 39 - 2014 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Je wordt binnenkort op je werk flink op de proef gesteld. Waarmee precies zeggen de sterren niet, maar je hebt iets gemaakt of gedaan en daarbij je uiterste best gedaan om het zo goed mogelijk te doen. De beoordeling is echter matig en uiteindelijk vind je het zelf ook niet wat het had moeten zijn. Er wordt gevraagd, waarom heb je dat op die manier gedaan. Je hebt geen echt antwoord en zo gaat het met iedere volgende vraag. Uiteindelijk realiseer je je dat het geen goed werk is geweest.
 
Week 39 - 2014 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Dit is een periode van consolidatie, hard werken en zware verantwoordelijkheden, die uiteindelijk zeer lonend kan blijken te zijn. Bedenk daarbij, dat wat niet helemaal naar wens is verlopen, niet direct een totale mislukking hoeft te zijn. Toen je aan deze nieuwe projecten begon, wist je niet wat je nu weet. Maak, wat de oude zaken betreft, eerst schoon schip, voordat je met wat nieuws begint. Het kan zo zijn dat wat nog niet naar wens verloopt uiteindelijk veel succesvoller zal blijken te zijn, dan de zaken, die het in eerste instantie of gelijk al goed deden. Ook hier geldt het gezegde, dat hardlopers vaak doodlopers zijn. De tijd zal leren dat je er goed aan doet niets op te geven. Houd vol tot december!
 
Week 39 - 2014 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Je kunt in de komende maanden een spirituele dimensie in jezelf ontdekken, die jouw leven en intutie aanzienlijk kan doen verdiepen. Tenminste als je daar een beetje voor openstaat. Als je jezelf daarvoor afsluit, gebeurt er totaal niets. Deze dimensie staat zo ver van jouw huidige leven, dat het waarschijnlijk moeilijk is om het zo maar te accepteren. Je doet er goed aan dat wel te doen, want het is onmiskenbaar van invloed op jouw ontwikkeling. Begin in deze periode zakelijk niets nieuws. Nog meer verantwoordelijkheden zouden wel eens teveel voor je kunnen zijn en dat zou nadelig op jouw gezondheid kunnen werken. Het is beter de bestaande projecten goed bij te houden en te verbeteren waar dat nodig mocht zijn. Ook een "Boogschutter" mens heeft zijn grenzen!  
 
Week 39 - 2014 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Deze week is het gunstig om met niet geleend geld iets leuks te gaan doen. Daarbij moet je bedenken dat het van korte duur moet zijn. De lopende bankzaken blijven domweg liggen en die moeten immers ook worden afgehandeld. Het is ook een heel geschikte tijd om als leider van groepen mensen op te treden. Je voelt exact aan wat moet worden gedaan en je kunt jouw belang en dat van de groep goed met elkaar verenigen door de groep van n bepaald standpunt te overtuigen. In het overleg met deze groep straal je enthousiasme uit, waardoor iedereen direct tot actie kan overgaan. Je bent heel direct en krachtig in je optreden, zonder al te assertief te zijn, hetgeen anderen zeer in je zullen waarderen.
 
Week 39 - 2014 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Dit wordt, wat geldzaken betreft, een opmerkelijke week voor je, beste Waterman!. Al die samenvallende sterrenstanden in jouw horoscoop hebben weliswaar een kortstondige, maar stevige invloed op je. Pas op voor mensen, die met mooie praatjes proberen je te verleiden financieel iets te doen, waar je van weet dat het onmogelijk is. Je zult aan jouw eigen standpunten gaan twijfelen, maar de echte Waterman houdt voet bij stuk. Je zult al in december zien, dat je intutie en/of ideen van nu juist blijken te zijn. Je zult deze week nog lang in je geheugen houden, doordat je een heerlijke, maar kortstondige flirt hebt. Geniet ervan!
 
Week 39 - 2014 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Je maakt je deze week heel erg druk om iets, dat eigenlijk onbelangrijk is. Je ziet dat echter niet en de mensen uit jouw omgeving vragen zich vertwijfeld af of er iets anders met je aan de hand is. Het loopt uiteindelijk met een sisser af, omdat jezelf inziet dat het nergens om gaat. Ondertussen merk je dat iemand een prettige interesse in je heeft. Je merkt dat de kleding van diegene steeds meer in de richting gaat van wat jij leuk vindt om te zien en dat doet je goed. Laat dat overigens ook eens merken! Een flirt kan geen kwaad, het hoeft niet altijd met erotiek omgeven te zijn, maar dat maakt het geheel voor jou wel veel aantrekkelijker. Er is een gezellige avond aan het eind van de week met een Kreeft, Maagd en/of een Schorpioen.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |  Bezoekers aantallen |  Doneren |  Nieuwsbrief |
 
 
© Anoniem Online Hulp Bij Relaties Nederland 2014