Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2017.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2017 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 33 - 2017 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2017 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 33 horoscoop: Maandag 14 augustus 2017 t/m Zondag 20 augustus 2017.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 33 - 2017 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Loop niet te hard van stapel als je deze week een andere Ram ontmoet. Kijk eerst de kat uit de boom. Hij lijkt te veel op je en met name de slechte eigenschappen treden erg op de voorgrond. Die spiegel zint je niet. Je hebt meerdere redenen om het leven positief zien. De oude contacten met andere mensen lopen op rolletjes, waardoor je van alles gedaan krijgt. Maak er geen misbruik van, want dan gaat het fout.Er zal deze week één keer met je worden geflirt en je zult volledig overdonderd zijn. Het streelt jouw ego en het bloed stijgt naar jouw hoofd. Houd dat hoofd er goed bij, want anders zul je er volgende week flink spijt van hebben.
 
week 33 - 2017 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Je hebt voorheen nog wel eens de mogelijkheid gehad je te onttrekken aan jouw financiële verplichtingen, maar je wordt deze week echt daarop gewezen.Ook de zaken, waarin je niet altijd trek hebt, moet je nu aanpakken en afronden. Je moet zelf zo wijs zijn dat je de dingen, die je oppakt, gelijk afmaakt en niet laat liggen. Je bent altijd geneigd dat wel te doen, maar zo werkt het natuurlijk niet en dat weet iedere Stier. Neem jouw eigen houding en gedrag deze week eens onder de loep. Analyseer het en je komt tot de conclusie dat het echt aan jezelf ligt. Deze week is ook een heel goede week om oude financiële zaken af te ronden, want de komende week word je helemaal in beslag genomen door iets, dat alle aandacht nodig heeft. Ook als Stier zul je dat moeten (leren) accepteren.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 33 - 2017 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Je krijgt langzamerhand een goed inzicht in wat jouw doel is in het leven. Je leert jezelf steeds beter kennen, doordat je met jouw innerlijk bezig bent en dat geeft je vertrouwen om dat doel ook te bereiken.Daarbij ga je begin oktober of hooguit medio oktober de technieken beheersen die je nodig hebt en dan heb je het resultaat van vele maanden ijver en doorzettingsvermogen. Besteed eens wat aandacht aan andere zaken dan alleen aan de meest voor de hand liggende. Er is meer op de wereld dan werk en emoties alleen, want werken is ook een must voor jou. Verder kun je best eens alleen naar de buitenkant van anderen kijken. Het mag ook wel eens een oppervlakkige interesse zijn, die jouw aandacht krijgt Tweelingen! Het hoeft echt niet altijd zo te zijn dat jij het innerlijk laat meespelen in een prettig contact of confrontatie. Laat dat nieuwe mobiele telefoontoestel in de winkel liggen!!
 
week 33 - 2017 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Je kunt deze week een conflict hebben tussen jouw gevoel en je verstand. Meestal vind je dat ervaringen uit het verleden de basis vormen van wat je nu acceptabel of normaal vindt. Als je in jouw jeugd een heel strenge vader hebt gehad, kan dat ertoe leiden dat jij dat de gewone manier vindt om een kind op te voeden. Deze week zie je dat zulke gedachten lang niet altijd juist blijken te zijn. De rationaliteit overwint het van de emotie en het kan wel tot eind november duren, voordat je er op een gemakkelijke manier mee om weet te gaan. Dat is niet te laat of zelfs laat, maar het is zinvol te weten dat dat zo bij jou werkt. Dat het tegelijkertijd tot gevolg heeft dat je je ineens bewust bent van zeer pijnlijke gebeurtenissen uit jouw verleden, moet je op de koop toe nemen. Uiteindelijk zal het je in een beter mens doen veranderen.
 
 
week 33 - 2017 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Je hebt meer dan anders het vermogen om anderen in prettige stemmingen te brengen. Normaliter gebruik jij die vaardigheid als iemand die behoefte heeft aan een heftige flirt jouw pad kruist. Daar heeft geen enkele mens moeite mee, die onder het teken Leeuw is geboren. Echter, deze keer moet je gewaarschuwd worden en jezelf bedwingen in dat spel mee te gaan. Deze flirt zou wel eens een vervelend staartje kunnen hebben, dat zich in oktober laat zien. Let er dan ook op dat jouw onderbewustzijn niet de overhand krijgt in dat soort situaties. Blijf bij de les, hoe aantrekkelijk de flirt ook zou kunnen zijn. Als je daarmee rekening houdt, zul je zien dat je jezelf weer verder hebt ontwikkeld en uiteindelijk zul je zien dat je meer van het leven weet te genieten.
 
week 33 - 2017 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Kruip eens uit jouw schulp Maagd! Je zult zien dat de mensen om jou heen veel gevoeliger zijn dan voorheen. Hieruit volgt logischerwijs dat je gemakkelijker met hen zult kunnen communiceren over moeilijk bespreekbare onderwerpen. Je hebt daarbij nu al genoeg aan een half woord met elkaar. Het zou best wel eens zo kunnen zijn dat je niet iets aan iemand openlijk wilt toegeven, beste Maagd, maar je kunt je niet altijd verbergen. Als je aan deze houding vasthoudt, zul je jezelf helaas een keer tegenkomen en zul je een (h)echte vriend uit jouw vriendenkring verliezen. Open jouw ogen en verschuil je niet achter verzonnen excuses, maar kom tevoorschijn. Het zal jou goed doen.Een avondje op stap gaan doet wonderen.
 
week 33 - 2017 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Je hebt een groot zelfvertrouwen Weegschaal! Dit wordt veroorzaakt door de liefde om jou heen. Je bent daardoor zekerder in kleine conlficten en ergernissen heb je al helemaal niet. Je bent als het ware verheven boven de dagelijkse beslommeringen van anderen en je houdt je met hogere dingen bezig. Boos worden om kleine problemen om jou heen doe je in het geheel niet, omdat zie je niet raken.Daarbij laat je de dingen uit het verleden los, die je vroeger problemen hebben gegeven. Het zijn problemen die je niets meer zeggen, maar jou wel hebben gevormd tot de mens, die je nu bent. Je bent deze week zeer gericht op materiëel bezit. Bedenk dat je niet alles kunt hebben. Beheers daarom het uitgeven van geld. Misschien kun je het beter op jouw bank laten staan.
 
week 33 - 2017 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Je hebt een week met veelvuldig een goed gevoel over je en je straalt dat uit op je gehele omgeving. Van de bakker tot en met je vrienden. Deze hele week ben je warm en vriendelijk naar de mensen om je heen en je wilt graag met iedereen op de foto, om het zo maar eens te zeggen. Je straalt een vriendelijkheid en openheid uit, waaraan jouw omgeving zich zal warmen. Een oud gezegde is dat ‘wie goed doet, goed ontmoet’ en dat overkomt je dan ook de hele week en het kan zelfs tot eind september doorgaan. Je trekt gelijkgestemde, positief denkende mensen aan met wie je een heel plezierige tijd zult hebben en wellicht lange vriendschappen zult krijgen. De eerste indruk, die zij van jou hebben, zal dan ook allesbepalend zijn.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 33 - 2017 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Heb je een onbeantwoorde liefde? Loopt het met je werk niet helemaal naar wens? Dan is je overredingskracht niet optimaal deze week Boogschutter. Er is echter niets ernstigs aan de hand, want dat is pas het geval als je jouw humor kwijt raakt. Als de humor uit je verdwenen is, dan moet je je zorgen gaan maken. Dan doe je iets dat tegennatuurlijk is. Je doet er dan ook goed aan deze week een soort time-out in te lassen, hoewel dat voor de bezige bij, die je normaliter bent, niet makkelijk zal zijn.Je moet de keuze maken tussen of heel hard doorgaan en niets bereiken, of maar even achterover in je stoel gaan leunen en de week uitzitten. Volgende week zul je meer resultaat hebben, want dan staan de sterren in een betere positie. Je kunt ook tot begin oktober wachten, maar dat duurt je waarschijnlijk te lang.
 
week 33 - 2017 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Jouw intuïtie leidt je naar waar het feest is. Je bent heel erg in voor een feestje en misschien is dit wel het juiste moment om er zelf één te geven. Je zult voor de verandering het middelpunt ervan willen zijn en daardoor ook de ogen op je gericht zien. Pas op dat je niet iemand beledigt, want je kunt met wat alcohol op een wat “losse” tong krijgen. Je kunt ook wat losbandig worden.Het eerste kan wat ongelukkig zijn voor degenen die bij je horen, want als jij alweer ruimschoots in het volgende onderwerp zit, is de ontvanger van je opmerking nog steeds beduusd van zo’n vernedering, terwijl dat niet je natuurlijke gedrag is. Je hebt ook niet helemaal in de gaten dat je zo bent en je schrikt ervan als iemand het tegen je zegt. Als je alleen wat losbandig wordt kan dat met jouw normale ’do’s and dont’s’ wel heel leuke taferelen geven. Er zit in ieder geval wel wat leven in de brouwerij voor de Steenbok.
 
week 33 - 2017 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Een toevallige ontmoeting kan tot een echte relatie uitgroeien Waterman! Jouw behoefte aan intimiteit is zo sterk, dat je de grenzen van jouw eigen regels wat verlegt. Hoewel dat een flink feestje tot gevolg kan hebben, moet je wel een beetje nuchter blijven Waterman! Houd realiteit en fantasie gescheiden.Jouw ideeën over liefde en seks veranderen daarbij de laatste tijd. Vroeger was het strak met en aan elkaar verbonden, maar die verbintenis vind je niet altijd meer nodig. Denk erom dat jij de baas over je eigen lijf bent en laat je niet beïnvloeden door een echt vurige Schorpioen! Hoewel, het lijkt of je er aan toe bent om (weer) een soort van anoniem kontakt op te bouwen. Als er een thuisfront is, moet je goed opletten wat je vertelt en wat niet.
 
week 33 - 2017 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Je zult in de loop van deze week een uitstekend humeur krijgen Vissen! Het ziet er in ieder geval uit als een vrolijke week voor de echte Vissen en je kunt alles rustig overzien. Waarschijnlijk ben je in een stemming voor frivole zaken. Serieuze mensen zijn niet diegenen, die in je doelgroep vallen. Dat wil zeggen, níet gedurende deze week. Je hebt geen zin in gesprekken over belangrijke zaken. Je wilt juist contact met struise dames of dominant ogende heren, want die hebben ergens heel diep zo af en toe wel je aandacht. Welnu Vissen, dat wist de omgeving niet van je. Je hebt het ook weer niet in die mate, dat je daardoor jouw prestige volledig zou kunnen verliezen. Een vrolijke flirt zal de apotheose van de week zijn. Wat wil je nog meer?
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 33 2017