Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2014.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2014 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Thema spreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 48 - 2014 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2014 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
Week 48 horoscoop: Maandag 24 november t/m Zondag 30 november 2014.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Week 48 - 2014 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Schrijf de komende week eens op wat je hebt gedroomd. Bij voorkeur als je direct daarna ’s nachts wakker wordt. De volgende morgen ben je het namelijk vaak weer kwijt, terwijl je nog wel weet dát je gedroomd hebt. Je kunt zeer creatieve dromen hebben gehad, die, als je ze kwijt bent niet meer gerealiseerd kunnen worden en je zult verbaasd staan over wat je hebt opgeschreven. Jouw creatieve ideeën mogen niet verloren gaan. Leg daarom pen en papier naast je bed. Een prettige flirt heeft nog een aangenaam staartje.
 
Week 48 - 2014 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Als je één van de komende dagen met wat lichamelijke klachten wakker bent geworden en eigenlijk het liefst de hele dag in je bed zou willen blijven, dan doe je er goed aan in een warm bad te gaan liggen of een hete douche te nemen. Een bezoek aan de sauna of Turks bad kan jouw klachten doen verdwijnen en je gezicht weer doen stralen. De moeheid zal van je lijf afspoelen of eraf weken. Net zoals de bekende sneeuw onder de zon. Je hebt later in de week een verzoek om een presentatie te geven voor een klein publiek en je voorbereiding vereist enige aandacht. Werk er niet te lang aan, want dan overvoer je jezelf met informatie. Houd het bij een paar punten, die je onder de aandacht wilt brengen. Je wordt deze of komende week ook nog eens uitgenodigd om gezellig uit eten te gaan.
 
Week 48 - 2014 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Het contact en de relatie met een paar vrienden of kennissen is langzamerhand veranderd. Je weet nu beter wat je voor elkaar kunt betekenen en daardoor kan de verandering een verbetering blijken te zijn. Andere relaties worden waarschijnlijk helemaal verbroken en dat komt omdat je uit elkaar bent gegroeid. De omstandigheden zijn gewijzigd en daar kan niemand wat aan doen. Het is gewoon een feit, hoe jammer dat ook is. Je hebt goede ideeën over je werk en je probeert die ook uit te voeren, maar iemand blokkeert dat, terwijl hij of zij eigenlijk beter zou moeten weten. Sommige mensen misbruiken hun prestige, maar realiseren zich niet dat hun prestige ermee wordt afgebroken. Je zou in de loop van deze week graag een vrijage met een Steenbok willen hebben, maar je partner weerhoudt het.
 
Week 48 - 2014 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Rond zondag is de liefde in de lucht, hoewel voor diegenen die een relatie hebben het juist een dip kan zijn. Doe het rustig aan, dan breekt het lijntje niet. Haal vriendschappen weer eens wat aan. Laat dat niet verwateren, want een goede en hechte vriend is volledig onvervangbaar. Nodig eens een paar vrienden uit in het weekend. Dat hoeft niet persé zaterdagavond te zijn, maar kan net zo goed op zondagmiddag tijdens een uitgebreide brunch, die je misschien wel buitenshuis regelt. Je hebt dan tegelijkertijd de mogelijkheid weer nieuwe mensen te ontmoeten, want.......rond zondag is de liefde in de lucht!
 
 
Week 48 - 2014 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Jouw relatie kan deze week een romantisch tintje krijgen Leeuw! Dit kan geen kwaad, want het is een vreemde met wie je dit hebt. Je geniet ervan en diegene uiteraard ook. Verlies echter niet uit het oog dat je maatje ook maar een menselijk wezen is. Iemand kan je om hulp vragen om voor anderen iets te doen dat geen direct resultaat zal geven. Je hebt de neiging toe te geven aan de eisen, die aan jou worden gesteld en jouw eigen dagelijkse bezigheden zouden daardoor in het gedrang kunnen komen. Overtuig je ervan dat de mensen aan wie je jouw hulp geeft, het ook verdienen. Je doet er deze week goed aan om jouw partner wat vaker vanaf jouw werk te bellen!
 
Week 48 - 2014 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Je laat een beetje over je heen lopen, terwijl je normaliter toch assertief genoeg bent om daar dan wat van te zeggen. Je zoekt tegelijkertijd mensen op, die jouw bewustwording vergroten. Dit wordt veroorzaakt door wat onzekerheid, waarbij je niet, zoals anders, in staat bent de dagelijkse gang van zaken het hoofd te bieden. Het enige, dat je hiertegen kunt doen, is het dagelijks leven zo simpel mogelijk maken. Laat je niet uit je evenwicht brengen door zaken, die er niet toe doen Maagd! Die zaken zijn onbelangrijk in het wereldgebeuren. Probeer toch jouw grenzen aan te geven en laat niemand die overschrijden!. Wanneer heb je het laatst op een weegschaal gestaan?
 
Week 48 - 2014 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Je hebt het gevoel dat alles de goede richting uitgaat om in overeenstemming met jouw idealen te leven. Teleurstellingen, moedeloosheid en pessimisme zijn alle voorbij. Jouw hele denkwijze is positief aan het worden en je gaat deze week bruisen van energie, zowel op je werk als privé. Dit gevoel van zekerheid geeft je een heerlijk en veilig gevoel. Je kunt de hele wereld aan. Je pakt van alles aan en alles lukt ook! Jouw positieve denkwijze wordt door jouw omgeving opgemerkt en iedereen hangt aan jouw lippen en steunt op je. Maar pas ervoor op dat je niet te veel hooi op je vork neemt. Word niet te overmoedig en verdeel deze week jouw krachten Weegschaal! De beste dag om jouw relaties in stand te houden is de zaterdag.
 
Week 48 - 2014 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Er is iemand in de familie- of kennissenkring die ziek is Schorpioen! En je moet aan diegene in de komende tijd daarom meer aandacht geven. Met jouw werk gaat het in de komende weken uitstekend. Je bent van nature wel lui, maar je krijgt nu de kans niet. Er wordt goed op jou gelet en dat maakt dat je tot grote hoogten stijgt. Jouw werk gaat zich in de komende maanden tot buiten jouw oorspronkelijke 'horizon' uitbreiden en bereid je daarop dan ook maar vast voor. Als Schorpioen kun jij in de periode tot eind februari een groei doormaken, die jij in jouw leven tot nu toe niet hebt gekend en dat betreft dan met name de groei in maatschappelijk opzicht. Maak van deze sterrenconstellatie dan ook gebruik door alle mogelijkheden op maatschappelijk aan te grijpen. Pak iedere kans met beide handen aan. Ze worden in grote hoeveelheden aangereikt.
 
 
Week 48 - 2014 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Je dagdroomt deze weken Boogschutter! Soms zijn het vrolijke gedachten, die je midden op de dag bezighouden en andere momenten bedenk je onmogelijke oplossingen voor zaken die je nooit naar jouw hand zou kunnen zetten. Op jouw werk lijkt alles op rolletjes te lopen, maar dat is schijn! Je kunt de komende weken met een probleem worden geconfronteerd dat je niet zonder slag of stoot kunt oplossen. Je zult daarbij jouw collega's nodig hebben en met name ook die collega's aan wie je niet direct zou vragen jou te helpen bij het oplossen van een dergelijk probleem. Al met al loopt het met een sisser af en in februari zul je je afvragen waarom je je nu zo hebt getobt. Een leuke Kreeft, Maagd of Boogschutter kruist jouw pad, eigenlijk al tijden, maar je hebt het niet opgemerkt. Diegene woont of werkt in jouw buurt. Pas op, want er zit een addertje onder het gras. Hij of zij heeft al een relatie en vertelt dat niet aan jou.
 
Week 48 - 2014 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Je zou komende week het liefst uitgebreid willen vrijen met iemand, die je alleen van de tv kent of met die onbereikbare man of vrouw uit jouw vrienden- of kennissenkring. Dat zit er niet in Steenbok! Je zult deze week wel een flirt hebben met iemand, die je onderweg ontmoet. Dat kan in de bus, trein of tram zijn, maar ook in de supermarkt of bij de bakker op de hoek. Geniet van dat moment. Laat het tot in de toppen van je vingers dóórdringen. Dan kun je er weer even tegen. Je zult zien dat je daardoor maatschappelijk ook enig succes zult hebben. Hoe gek dat ook klinkt. Zeg wat je wilt, en beperk je niet door te zeggen wat je niet wilt, in de veronderstelling dat diegene daaruit ook begrijpt wat je wel wilt. Een enkele Steenbok zal moeite hebben met de achterliggende gedachte van deze raad. Laat het goed tot je doordringen en probeer het eens in de praktijk uit.
 
Week 48 - 2014 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Je kunt deze week boven jezelf uit stijgen. Op het werk betekent dit dat je meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt of hebt gekregen. Je weet immers heel goed wat je wilt en hoe je het wilt. Je hebt zelfs het idee eerst een nieuwe opleiding te beginnen. Je start deze week een actie, waardoor je in de loop van januari veranderingen zult zien op je werk en jouw werkomstandigheden. Het zal je goed doen. Iemand flirt met je en dat raakt je onverwacht op de juiste plek. Die flirt is fantastisch, maar hij is van te korte duur. Dat is niet echt spijtig, want je bent meer in voor iets met echte liefde en vriendschap. Op de lange duur past dat beter bij de Waterman.
 
Week 48 - 2014 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Je gaat deze week uitermate losjes met de liefde om en juist dat maakt je bijzonder aantrekkelijk. Over aandacht hoef jij echt niet te klagen. In de tweede helft van deze week heb je een heerlijk contact. Het is op het werk en er vloeit een serieuze date uit voort. Licht vooralsnog geen van de andere collega’s erover in, want de praatjes doen toch al de ronde. Pas wat op voor de gevolgen. Het brengt natuurlijk andere spanningen met zich mee. De prettige wint het vooralsnog en geniet daarvan. Het overkomt je, dus pak het en laat het jou pakken. Je wordt er een stuk zelfverzekerder van en dat maakt je ook weer aantrekkelijker voor de rest van de omgeving. Als je wacht, kun je wachten tot je een ons weegt. Twee dates met twee verschillende partners is misschien wel even iets te losjes. Maar jij beslist.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Anoniem Online Hulpverlening Nederland