Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2016.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2016 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 30 - 2016 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2016 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 30 horoscoop: Maandag 25 juli 2016 t/m Zondag 31 juli 2016.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 30 - 2016 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Jij hebt een voor anderen oude, maar voor jezelf nog verse, negatieve emoties te verwerken Ram! Slaap wat meer en/of rust eens beter uit gedurende de komende dagen en weken. Werk je niet een slag in de rondte, maar loop een beetje de kantjes eraf en dat is voor jou als Ram best moeilijk. Jij zult het daarom bewust moeten doen. Sta iets later op en ga dezelfde avond ook een half uur eerder naar bed. Jouw geest zal daardoor beter met die verborgen emoties kunnen omgaan. Er is in het geheel niets mis met je, als je jouw emoties eens aan anderen toont. Verbergen dient geen enkel doel. Jij zult zien dat je door het tonen ervan met sommige vrienden een extra dimensie zult opbouwen in de vriendschap. En het hebben van echte en hechte vriendschappen is ook voor de Ram wenselijk.
 
week 30 - 2016 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Je denkt dat je sociaal en maatschappelijk (financieel) dat je alles onder controle hebt Stier, maar die veronderstelling is volstrekt onjuist. Ga eens goed bij jezelf te rade welke belangrijke veranderingen er in de afgelopen vijf jaar in jouw leven hebben plaats gevonden. Welke daarvan heb je volledig bewust genomen en welke min of meer automatisch zijn gewijzigd? Kijk ook eens naar je vriendschappen, werk, carriere enz. Doe je echt wat jij wilt of gaat alles in een automatisme? Zelfs als Stier kan je dat overkomen. Tot oktober staan de sterren voor jou uitstekend om je te bezinnen op de toekomst en jij zult over enige jaren zien dat je in juli van dit jaar de aanzet hebt gegeven met een bewustzijnsvergroting, die zelfs jij voorheen niet kende. Met jouw gezondheid gaat het goed. Maak je dan ook niet bezorgd over enkele kleine oneffenheden daarin. Dat hoort bij het ouder worden.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 30 - 2016 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Op jouw werk zul je de komende week hard moeten optreden tegen collega's of ondergeschikten die er een potje van maken. Zij doen domweg niet waarvoor zij zich hebben verhuurd. Het stoort jou mateloos dat zij geen verantwoordelijkheid nemen, terwijl zij er wel voor worden betaald. Privé heb jij nog steeds wat naweeën van een verdrietige gebeurtenis, die je vorig jaar hebt meegemaakt. Het leek geen langdurige indruk op je te maken, maar nu, vele maanden later, realiseer je je dat jouw incasseringsvermogen de grens toen heeft bereikt en misschien wel al heeft overschreden. Verdriet slijt, maar wennen doet het niet echt. Dat is je deze week maar al te duidelijk. Zelfs de Tweelingen geeft dat een onbehaaglijk gevoel. Houd in gedachten dat je er doorheen komt, zoals jij altijd al de problemen hebt kunnen overwinnen. Je bent er sterk genoeg voor.
 
week 30 - 2016 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Je moet jouw aandacht deze week wat meer op de geschiedenis en de persoonlijkheden van je familie richten en met name op het verleden van de familie. Daardoor zul je meer inzicht krijgen in hoe je zelf in elkaar zit. Je wilde wellicht anders zijn dan je ouders, maar ook de genen van de Kreeft laten zich niet manipuleren. Je zult van de week een avond of misschien wel de zaterdag moeten overwerken en daardoor een afspraak moeten afzeggen. Dat valt bij jouw date niet echt in goede aarde. Jouw collega's kunnen daarover zeer flauwe grappen maken en je zult er veel te serieus op reageren. Kom op Kreeft! Lachen is gezond. De beste dag voor je liefdesleven valt deze week op de donderdag. Ga eens boodschappen doen in de supermarkt. Als je dat voor eind september een keer of wat herhaalt, zul je nog eens een uiterst aangenaam kontakt hebben met iemand van de andere sekse.
 
 
week 30 - 2016 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Het lijkt erop dat jouw geldzorgen net even te groot worden, waardoor je telkens eerder in de maand door je geld heen bent. Je kunt op de grote uitgaven gaan letten, door bijv. je auto weg te doen, maar dat gaat allemaal wat moeilijker dan domweg wat beter letten op je dagelijkse uitgaven. Haal je boodschappen eens uit de onderste schappen van de supermarkt, daar waar de huismerken staan. Je bespaart per dag een paar euro. Per jaar kun je dan meer dan € 1000,- euro overhouden en aan iets anders besteden. Zelfs jij, Leeuw , zal € 1000,- van de straat oprapen, als je dat vindt. Je moet eens beginnen met het bewaren van de bonnetjes van jouw dagelijkse uitgaven gedurende een maand en bekijk dan waar je jouw geld aan hebt uitgegeven. Je zult schrikken van jouw uitgaven. Er hangt wel een salarisverhoging in de lucht. Maar waar in de lucht? Dat moet jezelf uitvinden.
 
week 30 - 2016 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Je maakt deze week nogal wat kapot met jouw kritiek op anderen, Maagd! Soms is het beter die kritiek een dag te laten liggen, net zoals een heftige brief. Je krijgt er anders veel te grote weerstand door. Misschien is het ook beter er niet eerst, of liever gezegd vooraf, met anderen over te praten, totdat je het weerwoord van degene op wie je jouw kritiek gericht hebt, hebt vernomen. Tegen het eind van de komende week is jouw oordeel waarschijnlijk aanzienlijk veranderd en als je nu al jouw mening hebt gegeven, dan moet je die mening weer bijstellen, hetgeen lastiger is als je die al naar buiten hebt gebracht. Van een Maagd met jouw kaliber mag je toch een wat andere houding verwachten! De les, die je hiervan leert, is dat je wel een mening kunt hebben, maar moet wachten met het uiten daarvan, totdat je beide kanten van een verhaal kent. Vergeet die lening. dat lukt niet.
 
week 30 - 2016 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Hé Weegschaal, laat je kookkunsten eens zien aan je vriendenkring. Dit weekend is er een uitgelezen mogelijkheid om de banden met hen eens aan te halen. Je zult jouw gasten, maar ook jezelf versteld doen staan van jouw talenten. Je lijkt vatbaar voor een lichte verliefdheid met een Kreeft, of Waterman, die wel eens zou kunnen uitgroeien tot een onbeheersbare hartstochtelijke affaire, waarbij de vonken veranderen in vlammen uit vlammenwerpers. Iedereen ziet het aankomen en je denkt dat je het wel kunt beteugelen, maar je wilt veel te graag en je zult de remmen loslaten en zelfs kompleet negeren. Het zal jullie niets uitmaken waar, wanneer en hoe iedereen jullie ziet en bekritiseert, ondanks dat er bij zeker één van jullie een thuisfront is dat het geheel met lede ogen aanschouwt. Jouw conditie houdt dit alles maar net bij. Of eigenlijk net niet. Doe er wat aan en als jij rookt zou je dat eens moeten stoppen.
 
week 30 - 2016 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Dat jouw financiële situatie in juli nog een reactie zou krijgen van de aanzienlijk grotere uitgave, die je in mei hebt gedaan, wist je van te voren Schorpioen! Je moet dus niet jammeren als je nu geen geld hebt om bepaalde dingen te doen, want je had jouw uitgave van mei kunnen vermijden. Deze week zal jouw banksaldo laag zijn of grens van je persoonlijke lening (als je die hebt) zichtbaar zijn, maar in de komende week wordt je opgefleurd door een leuke financiële meevaller. Dat kan een winstje in een loterij zijn, of een enerigie- of belastingmeevaller. Het is in ieder geval een meevaller die van een grote organisatie afkomt. Wees verstandig en verdeel de buit niet voordat hij binnen is, want het kan ook een kleine winst zijn. Een korte vakantie zal je goed doen. Buitenshuis voel jij je trouwens in deze dagen beter dan thuis.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 30 - 2016 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Hoewel dat financieel misschien lastig is, is het tijd voor iets nieuws in jouw huis. Een kleine verandering zal een opmerkelijk grote uitwerking hebben. Het is als een stropdas op een goed zittend kostuum of als goed gelakte nagels bij een mooie outfit. Jouw vrienden en kennissen zullen door die verandering net zo pronken met jouw huis als diegenen met een buurman of vriend, die een Ferrari of Bentley hebben. Jij mag er zelf dan ook wel een beetje trots op zijn dat jij met weinig middelen zo iets moois hebt weten te bereiken. Als je een partner hebt, zal die in jouw eer delen en mocht je die nog niet of niet meer hebben, dan moet je er voor oppassen dat niet jouw huis maar jij de echte interesse van die aandacht krijgt. Je gaat een lachend eind van de week beleven!
 
week 30 - 2016 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: In de relatiesfeer zou je wat actie moeten ondernemen. Deze week is een goede week om iemand uit te nodigen voor een dinner date of brunch. Je kunt ook die oude relatie weer nieuw leven inblazen met een dergelijke uitnodiging. Een beetje creatief denken kan daarbij geen kwaad. Kom eens uit die luie stoel! Zaterdagavond leer je iemand uit jouw omgeving beter kennen en je komt tot een verassende conclusie. Met één van jouw oudere kontakten zou je een lange relatie kunnen aangaan. Dat lijkt op het eerste gezicht opmerkelijk, maar juist degene met wie je ooit dacht een vluchtig contact te hebben, zul jij uiteindelijk geheel in jouw armen sluiten. Reserveer daar alvast maar wat plaats voor!! Er komt veel passie bij kijken. Als je nog geen relatie hebt, zul je die nu kunnen beginnen. Hij of zij is er ook klaar voor.
 
week 30 - 2016 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Je hebt of krijgt een redelijk actief seksleven, maar het lijkt dat je meer op zoekt bent naar echte liefde. Haal die twee deze week niet door elkaar, want je ontmoet een fantastische Boogschutter, Waterman of Tweelingen die het ook met jou ziet zitten. Echter soms haakt de Boogschutter af, als degene die hij of zij op het oog heeft te seksgericht is en als jij dat nu doet, kom je van een koude kermis thuis. De afgelopen maanden waren nogal stressvol. Een relatie kwam ten einde en dat zit nog steeds in jouw hoofd. Die relatie hoeft niet persé een liefdesrelatie te zijn geweest, het kan ook de relatie met een familielid, vriend en zelfs met je huisdier zijn geweest. Het soort van rouwproces, waarin je daardoor zit, zal pas na een uitstapje van een minimaal een week voorbij zijn. En dan kan jouw wereld weer niet meer kapot. Je zult genieten van ieder moment van de dag en nacht en daarmee wordt deze keer een heftige liefdesaffaire bedoeld. En geloof het of niet: Je hebt ook geluk met een gokje.
 
week 30 - 2016 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Het is deze week de beste week sinds maanden om een oude vriendschap nieuw leven in te blazen. Er is nog wat oud zeer, zoals dat heet. Een in de kiem nietig verschil van mening is door jullie beiden opgeblazen tot een halszaak. Deze week hoef je niet eens je uiterste best te doen om het geschil uit de wereld te helpen. Je moet wel eerst even goed in de spiegel kijken en je afvragen of je zelf ook fouten hebt gemaakt bij dat "conflict". Ga deze week ook eens wat doen aan jouw financiële positie Vissen! Luister daarbij niet naar de goedbedoelde hulp en adviezen van jouw vrienden en kennissen, want die voegen niets toe aan de ideeën, die je er al over hebt. Het is mogelijk dat je werkgever aangeeft dat hij jou eigenlijk niet meer nodig heeft, omdat er te weinig werk is, maar dat had je dan al in februari moeten merken. Toen wilde je het echter niet zien!
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 30 2016