Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2015.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2015 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 41 - 2015 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2015 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 41 horoscoop: Maandag 05 oktober 2015 t/m Zondag 11 oktober 2015.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 41 - 2015 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Jij zet iemand uit jouw omgeving flink de voet dwars en wel op een zodanige manier dat het door anderen direct wordt opgemerkt. Iedereen veronderstelt dat jij daarvoor een andere, volstrekt onzakelijke reden hebt. Je zult het ontkennen, maar zij hebben gelijk. Je laat je leiden door jouw emoties in plaats van door jouw verstand. Jij denkt dat je altijd rationeel handelt en nooit jouw gevoel laat meewegen in een zakelijke handeling, maar nu blijkt dat je toch momenten hebt, dat jouw gevoel een rol speelt bij het uitoefenen van je werk. Je zult ervan leren dat jouw gevoel wel degelijk een prominente rol speelt in een zakelijk beslissing. Zelfs, of juist, bestuurders van beursgenoteerde bedrijven doen dat veelvuldig. Als je jouw hart laten meespreken in zakelijke aangelegenheden maakt dat je in ieder geval menselijker.
 
week 41 - 2015 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Het gaat goed met jouw carriere en de financiŽnStier. Die zit in de lift. Je zou ook met een gokspel geld kunnen winnen. Je maakt veel indruk op de leiding van jouw bedrijf. Maak je niet al te veel zorgen om de kritiek van jouw collega's, want daar zit natuurlijk wat jaloezie bij. Je hebt, als Stier, voldoende zelfkritiek en zeker voldoende weerstand tegen hun reacties. Echter, jouw privť leven kan wel een beetje in het gedrang komen door jouw maatschappelijke doelstellingen. Je zult dat moeten oplossen met jouw partner, als je die hebt. Als dat niet is op te lossen, zit het probleem ergens anders dan in jouw werk. Het kan door jouw partner worden gebruikt als excuus, terwijl hij of zij dat zelf niet eens alszodanig voelt.
 
week 41 - 2015 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Het lijkt volstrekt onmogelijk in deze crisistijd.. Maar als jij een contract voor bijv een lening of hypotheek wilt afsluiten Tweelingen, moet je zo mogelijk deze en hooguit volgende week jouw handtekening zetten. Met name als het een langdurig gevolg heeft. Dat houdt ook in dat je contracten en dergelijke voor bijvoorbeeld een lening of het kopen van een huis deze week moet ondertekenen. Stel het niet uit, want dan is de huidige postieve sterrenstand weg en zit er een addertje onder het gras, bijvoorbeeld omdat deze of gene iets heeft veranderd. Je kunt je dit nu waarschijnlijk in het geheel niet voorstellen, maar over enige maanden zul je het begrijpen. En dan met terugwerkende kracht dit contract nog ondertekenen is dan "out of the question". De rente zal dan weer iets zijn gestegen.
 
week 41 - 2015 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Het is alleen voor een Kreeft de juiste tijd om een lening af te sluiten. Jij krijgt die lening ook! Maar je moet er wel wat voor doen. Een Vissen is heel erg van jou gecharmeerd en hij of zij laat dat deze week meer dan eens merken. Echter, jij ziet het niet en wat die Vissen ook doet; jij blijft er stoicijns onder. Hallo Kreeft! Wakker worden! Ben je er wel bij met je hoofd deze week, want als je dit soort signalen al mist, dan is het met de andere signalen, die je zou moeten kunnen opvangen, ook slecht gesteld. Tja, de conclusie zal achteraf zijn, dat het niet anders dan een verloren kans is, want het betreft wel iemand naar jouw hart. Jij had al jouw remmingen kunnen laten varen en jouw vaardigheid op het amoureuze vlak weer eens kunnen laten zien. Nu zul je zeker niet met elkaar onder de douche staan, maar slechts met jezelf. Je hebt ťťn pluspunt deze week. Op jouw werk gaat het beter dan dat je denkt en diť sterrenstand werkt nog tot januari.
 
 
week 41 - 2015 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Je zou nieuwe mensen kunnen leren kennen in deze week en ook nieuwe vriendschappen kunnen starten, zelfs verbintenissen kunnen aangaan met mensen, die je nu nog niet kent, maar bij wie je meer dan bij andere, oude vrienden jezelf kunt zijn. Jij, Leeuw-mens, staat daardoor open voor alle soorten van veranderingen en je zult deze week daarvoor de basis leggen. Laat deze week dan ook niet als andere voorbij gaan, want over enige weken is de sterrenconstellatie niet zo positief hiervoor als in deze week. Je bent deze en komende weken geestelijk creatiever dan normaal en je zult daar plezier van hebben als die creativiteit de vrije loop laat en de ideeŽn onthoudt of noteert. Vroeg of laat zul je er plezier van hebben en in het meest gunstige geval daar de financiŽle vruchten van plukken. Jouw gemoedsgesteldheid kan echter roet in het eten gooien. En je moet dan ook kiezen tussen jouw emoties laten gaan of de creativiteit in je de vrijheid geven.
 
week 41 - 2015 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Als bepaalde zaken niet meezitten, kun je gaan kniezen, maar deze en komende week zul je jouw emoties echter goed kunnen beheersen door het gesprek aan te gaan met degene, die deze emoties veroorzaakt. Hij of zij heeft als sterrenbeeld het teken Schorpioen, Vissen, of ook Maagd, maar in alle gevallen is het iemand die er oor voor heeft. Het is iemand met veel levenservaring, die je emotionele steun geeft en die je praktische aanwijzingen en raad kan geven. Het lijkt of je het moeilijk vindt om jouw eigen positie in het contact met anderen te handhaven, je twijfelt er niet echt aan, want je hebt veel zelfvertrouwen om jouw doel te bereiken. Je komt in de verleiding iedere confrontatie met degene die je lief hebt, uit de weg te gaan. Je hebt het gevoel toch niet tegen hem of haar op te kunnen. Dat is onjuist. Je maakt vreemde sprongen om jouw doel te bereiken. De beste dag voor de liefde is de zaterdag.
 
week 41 - 2015 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Als je deze week 's avonds uitgaat, zul je een zeer interessant contact krijgen met iemand, met wie je nog veel plezier kunt beleven. Het lijkt in eerste instantie een oppervlakkig contact te worden en dat is het ook in de eerste weken en maanden dat je elkaar oppervlakkig kent. Echter, het is het begin van een zeer langdurig contact, dat alle richtingen op zou kunnen gaan. Van een gewone goede kennis, maar ook een goede vriend en zelfs een relatie voor het leven. Alles zul je terugvinden in deze persoon. Vriendschap, seksuele aantrekkingskracht, zakelijke overeenkomsten en een echte aanvulling op jezelf en nog veel meer! Je moet natuurlijk dan wel deze week een keer of wat op stap gaan en met name uit die luie stoel komen; weer en wind trotseren, want anders ontmoet je niemand en gebeurt er niets. Ook in de astrologie heeft iedereen een vrije keus.
 
week 41 - 2015 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Als je een grote behoefte hebt om een hoop werk te verzetten is dit de aangewezen week om daarmee te beginnen. Doe dat echter niet voor een ander, want dan is het een loterij met uitsluitend nieten. Doe het voor jezelf. Volgende week maandag zul je ook een berichtje krijgen dat je een prijs(je) hebt gewonnnen in een loterij of gokspel. Je zult het bericht meer koesteren dan het bedrag dat je ermee wint, maar zo snel kun je zoveel geld echter niet altijd verdienen. In de komende week zul je ook wat nieuwe mensen leren kennen; je zou misschien zelfs wel nieuwe vriendschappen kunnen sluiten of in het uiterste geval een begin leggen voor een langdurige en liefdevolle relatie. Dat gebeurt je niet iedere dag, dus laat het deze week eens over je heen komen of zoek het zelf op. Je zult een tevreden gevoel daaraan overhouden.
 
week 41 - 2015 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: De Boogschutter heeft deze week een kans op een plotselinge breuk in zijn of haar relatie. Er is een korte samenstand van planeten, die in het algemeen geen sterke invloed heeft, maar hij is wel aanwezig. Er is niets zo eenzaam als dat je verlaten wordt door degene van wie je houdt. Dat kan in dit geval een partner, maar net zo goed een kind, ander familielid of goede vriend zijn. Pas daarom donderdag even op met wat je doet en laat. Vrijdag is het acute gevaar geweken en zaterdag kun je niet meer stuk. Kan het zijn dat je een stress eter bent? Let dan op je gewicht. Eťn dag in de week op fruit, groenten en water en zonder brood, aardappelen, rijst en pasta geeft al resultaat.
 
week 41 - 2015 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Als Steenbok moet je deze week een oppassen dat je niet in de maling wordt genomen. Je bent kennelijk te goed voor deze wereld. Leen daarom geen geld uit, ook niet een beetje en laat ook tijdens je werk niet over je heen lopen. Misschien voel je het niet, maar een lieve Schorpioen ziet en voelt dat goed voor jou aan. Met deze sterrenstand kan met name de late Steenbok nieuwe contacten opdoen. Het kan zeer goed een relatie op het liefdesgebied zijn, maar dat hoeft helemaal niet. Het is in ieder geval een relatie, die in de toekomst de nodige deuren voor jou opent en je kunt van diegene dan ook zeggen dat hij of zij echt om jou geeft. De mooiste dag voor een nieuwe liefde is de zondag. Doe eens wat meer aan je conditie! Als jij zo doorgaat, wordt zelfs seks al te vermoeiend voor je.
 
week 41 - 2015 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: De Waterman is deze week echt het zonnetje in huis. Je maakt meer dan anders plezier op je werk, thuis en met vrienden en kennissen. Je hebt daarbij een energie om jaloers op te zijn en een Ram is dat dan ook. Echter, jij laat je niet beÔnvloeden door de negatieve gedachten van die Ram. Je bekijkt het leven van de vrolijke kant en dan is er geen plaats voor afgunst. Dit is dan ook een week om jouw positivisme uit te buiten. Pak een probleem op dat al weken, zo niet maanden is blijven liggen, omdat je vond dat je de toen bekende oplossing absoluut onmogelijk kon aandragen. Er zou namelijk een ander bij betrokken zijn en die zou je voor het hoofd stoten. Als je dat probleem deze week oppakt, zul je zien dat er een volledig andere methode is, die niemand krenkt of kwaad doet.
 
week 41 - 2015 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Je werkt deze week harder dan ooit en je brengt daardoor veel tot stand. Jouw energie is groot en je benadert alles met enthousiasme en zelfvertrouwen. Dit geldt tevens op het mentale vlak in de discussies met vrienden en kennissen. Je kunt in alle omstandigheden jouw gezichtspunten verdedigen. Je krijgt privť en zakelijk nieuwe kansen om orde op zaken te stellen, door de pionnen op het schaakbord zodanig te verzetten, dat niemand om je heen kan. Met name op het werk kan dat tot verrassende ontwikkelingen leiden. Je krijgt bijvoorbeeld de gelegenheid belangrijke verantwoordelijkheden op je te nemen, die op den duur tot promotie en opslag leiden. Een goed moment om te laten zien dat je zelfstandig kunt werken. Je doet het ook goed in groepsverband. Jouw energie is daarvan de oorzaak. Als je net met vakantie bent geweest, weet je wat je in de toekomst moet doen om weer zo veel energie te krijgen. Al met al zijn dit voorspoedige weken voor de Vissen met een heerlijke, hernieuwde kennismaking.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Anoniem Online Hulpverlening Nederland