Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2016.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2016 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 49 - 2016 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2016 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 49 horoscoop: Maandag 05 december 2016 t/m Zondag 11 december 2016.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 49 - 2016 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Je gaat deze week uitermate losjes met de liefde om en juist dat maakt je bijzonder aantrekkelijk. Over aandacht hoef jij echt niet te klagen. In de tweede helft van deze week heb je een heerlijk contact. Het is op het werk en er vloeit een serieuze date uit voort. Licht vooralsnog geen van de andere collegaís erover in, want de praatjes doen toch al de ronde. Pas wat op voor de gevolgen. Het brengt natuurlijk andere spanningen met zich mee. De prettige wint het vooralsnog en geniet daarvan. Het overkomt je, dus pak het en laat het jou pakken. Je wordt er een stuk zelfverzekerder van en dat maakt je ook weer aantrekkelijker voor de rest van de omgeving. Als je wacht, kun je wachten tot je een ons weegt. Twee dates met twee verschillende partners is misschien wel even iets te losjes. Maar jij beslist.
 
week 49 - 2016 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Je krijgt langzamerhand een goed inzicht in wat jouw doel is in het leven. Je leert jezelf steeds beter kennen, doordat je met jouw innerlijk bezig bent en dat geeft je vertrouwen om dat doel ook te bereiken. Daarbij ga je begin februari of hooguit medio februari de technieken beheersen die je nodig hebt en dan heb je het resultaat van vele maanden ijver en doorzettingsvermogen. Besteed eens wat aandacht aan andere zaken dan alleen aan de meest voor de hand liggende. Er is meer op de wereld dan werk en emoties alleen, want werken is ook een must voor jou. Verder kun je best eens alleen naar de buitenkant van anderen kijken. Het mag ook wel eens een oppervlakkige interesse zijn, die jouw aandacht krijgt Stier! Het hoeft echt niet altijd zo te zijn dat jij het innerlijk laat meespelen in een prettig contact of confrontatie. Laat dat nieuwe mobiele telefoontoestel in de winkel liggen!!
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 49 - 2016 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Je hebt voorheen nog wel eens de mogelijkheid gehad je te onttrekken aan jouw financiŽle verplichtingen, maar je wordt deze week echt daarop gewezen. Ook de zaken, waarin je niet altijd trek hebt, moet je nu aanpakken en afronden. Je moet zelf zo wijs zijn dat je de dingen, die je oppakt, gelijk afmaakt en niet laat liggen. Je bent altijd geneigd dat wel te doen, maar zo werkt het natuurlijk niet en dat weet iedere Tweelingen. Neem jouw eigen houding en gedrag deze week eens onder de loep. Analyseer het en je komt tot de conclusie dat het echt aan jezelf ligt. Deze week is ook een heel goede week om oude financiŽle zaken af te ronden, want de komende week word je helemaal in beslag genomen door iets, dat alle aandacht nodig heeft. Ook als Tweelingen zul je dat moeten (leren) accepteren.
 
week 49 - 2016 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Je hebt meer dan anders het vermogen om anderen in prettige stemmingen te brengen. Normaliter gebruik jij die vaardigheid als iemand die behoefte heeft aan een heftige flirt jouw pad kruist. Daar heeft geen enkele mens moeite mee, die onder het teken Kreeft is geboren. Echter, deze keer moet je gewaarschuwd worden en jezelf bedwingen in dat spel mee te gaan. Deze flirt zou wel eens een vervelend staartje kunnen hebben, dat zich in februari laat zien. Let er dan ook op dat jouw onderbewustzijn niet de overhand krijgt in dat soort situaties. Blijf bij de les, hoe aantrekkelijk de flirt ook zou kunnen zijn. Als je daarmee rekening houdt, zul je zien dat je jezelf weer verder hebt ontwikkeld en uiteindelijk zul je zien dat je meer van het leven weet te genieten.
 
 
week 49 - 2016 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Je kunt deze week een conflict hebben tussen jouw gevoel en je verstand. Meestal vind je dat ervaringen uit het verleden de basis vormen van wat je nu acceptabel of normaal vindt. Als je in jouw jeugd een heel strenge vader hebt gehad, kan dat ertoe leiden dat jij dat de gewone manier vindt om een kind op te voeden. Deze week zie je dat zulke gedachten lang niet altijd juist blijken te zijn. De rationaliteit overwint het van de emotie en het kan wel tot eind maart duren, voordat je er op een gemakkelijke manier mee om weet te gaan. Dat is niet te laat of zelfs laat, maar het is zinvol te weten dat dat zo bij jou werkt. Dat het tegelijkertijd tot gevolg heeft dat je je ineens bewust bent van zeer pijnlijke gebeurtenissen uit jouw verleden, moet je op de koop toe nemen. Uiteindelijk zal het je in een beter mens doen veranderen.
 
week 49 - 2016 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Je hebt een groot zelfvertrouwen Maagd! Dit wordt veroorzaakt door de liefde om jou heen. Je bent daardoor zekerder in kleine conlficten en ergernissen heb je al helemaal niet. Je bent als het ware verheven boven de dagelijkse beslommeringen van anderen en je houdt je met hogere dingen bezig. Boos worden om kleine problemen om jou heen doe je in het geheel niet, omdat zie je niet raken. Daarbij laat je de dingen uit het verleden los, die je vroeger problemen hebben gegeven. Het zijn problemen die je niets meer zeggen, maar jou wel hebben gevormd tot de mens, die je nu bent. Je bent deze week zeer gericht op materiŽel bezit. Bedenk dat je niet alles kunt hebben. Beheers daarom het uitgeven van geld. Misschien kun je het beter op jouw bank laten staan.
 
week 49 - 2016 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Kruip eens uit jouw schulp Weegschaal! Je zult zien dat de mensen om jou heen veel gevoeliger zijn dan voorheen. Hieruit volgt logischerwijs dat je gemakkelijker met hen zult kunnen communiceren over moeilijk bespreekbare onderwerpen. Je hebt daarbij nu al genoeg aan een half woord met elkaar. Het zou best wel eens zo kunnen zijn dat je niet iets aan iemand openlijk wilt toegeven, beste Weegschaal, maar je kunt je niet altijd verbergen. Als je aan deze houding vasthoudt, zul je jezelf helaas een keer tegenkomen en zul je een (h)echte vriend uit jouw vriendenkring verliezen. Open jouw ogen en verschuil je niet achter verzonnen excuses, maar kom tevoorschijn. Het zal jou goed doen. Een avondje op stap gaan doet wonderen.
 
week 49 - 2016 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Als Schorpioen heb je geen reden om te klagen over aandacht. Alhoewel je aanpak nogal assertief is en het contact vrij snel weer verwatert, heb je het deze week naar je zin. Als single Schorpioen wil je in dit jaar zoveel mogelijk mensen leren kennen, maar je begint er wat laat aan. Vooral de echt opmerkelijke mensen vallen bij jou in de smaak. Desondanks vind jij het al snel saai worden. Wil je een echte relatie opbouwen dan zul je het toch iets rustiger moeten aanpakken. Je kunt deze week een paar speelse, nieuwe contacten verwachten. Bovendien kan er aan het eind van de week een affaire starten. Maar of die lang zal stand houden, is nog even de vraag. Het advies is daarom: neem de tijd voor een partner en je zult zien dat een langdurige relatie zeker tot de mogelijkheden behoort. Let eens op die Maagd uit jouw omgeving!
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 49 - 2016 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Als je een vaste relatie hebt, zul je deze week enige onrust in de relatie brengen. Je gaat gewoonlijk conflicten uit de weg, maar deze week doe jij dat niet. Dat is niet gemakkelijk; niet voor jou en niet voor je partner, maar het is de enige manier om de relatie te verbeteren. Daarom ben je ook bereid er iets voor te doen en met name er iets voor te laten. Houd de vriendschap die je met je partner hebt goed voor ogen, want die bouw je niet zo maar weer even op met een ander. Blijf praten en alles blijkt mogelijk te zijn in je huidige relatie. Je zult er met zín tweeŽn zelfbewuster uit naar voren komen. Voor de singles is de hele week uitstekend om een nieuwe relatie aan te knopen. Flirt er lustig op los en je zult zien dat het wordt gewaardeerd. Je bent meer dan succesvol en het kan zelfs het begin zijn van een vaste relatie.
 
week 49 - 2016 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Zo Steenbok, de misverstanden van twee weken geleden zijn opgeruimd. Iedereen zit weer op ťťn lijn. Alleen eventjes proberen om niet te hard van stapel te lopen. Mensen vinden het niet altijd even leuk als je voor jouw beurt spreekt. Je hebt er helemaal geen erg in en je bedoelt het ook nog eens heel goed, maar dat heeft niet iedereen door. Dus neem rustig de tijd en haal eerst even adem voordat je wat zegt. Dat kan net voldoende zijn om de ander niet tegen je in het harnas te jagen. Pas deze week even op met een Leeuw, want die zijn te pragmatisch voor al jouw woeste initiatieven. Dat gaat niet opschieten, dus het is beter even met een royale bocht om die Leeuw heen te lopen. Je hebt minder behoefte dan anders om jouw emoties met anderen te delen.
 
week 49 - 2016 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Het is verstandig om allerlei beslissingen uit te stellen. Jouw gemoedsrust verstoort het nemen van de juiste beslissing en dan is het beter een beslissing even uit te stellen. Niets is zo slecht als een snelle beslissing, ook al blijkt het later een juiste te zijn geweest. Je komt er namelijk telkens achteraf achter, dat er ook andere factoren hebben meegespeeld in het uiteindelijke resultaat. Als achteraf het resultaat goed blijkt te zijn, heb je domweg geluk gehad en niet het inzicht in de goede afloop. Snelle beslissingen zijn niet anders dan een gok. Let op in het verkeer, met name in het woon-werk verkeer kun je worden verrast!
 
week 49 - 2016 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Loop niet te hard van stapel als je deze week een andere Vissen ontmoet. Kijk eerst de kat uit de boom. Hij lijkt te veel op je en met name de slechte eigenschappen treden erg op de voorgrond. Die spiegel zint je niet. Je hebt meerdere redenen om het leven positief zien. De oude contacten met andere mensen lopen op rolletjes, waardoor je van alles gedaan krijgt. Maak er geen misbruik van, want dan gaat het fout. Er zal deze week ťťn keer met je worden geflirt en je zult volledig overdonderd zijn. Het streelt jouw ego en het bloed stijgt naar jouw hoofd. Houd dat hoofd er goed bij, want anders zul je er volgende week flink spijt van hebben.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 49 2016