Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2016.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2016 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 6 - 2016 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2016 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 6 horoscoop: Maandag 08 februari 2016 t/m Zondag 14 februari 2016.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 6 - 2016 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Als je die lening nog wilt afsluiten, moet je het deze week, uiterlijk volgende week afronden. De tijd is er rijp voor. De rente heeft een goed niveau. Los daarvan! Veel mensen hebben vrienden voor het leven. Jij hebt die ook, maar dan moet je je wel realiseren dat je zo af en toe contact met hen moet blijven onderhouden en niet moet afwachten totdat zij dat doen. Verlies daarbij niet uit het oog dat ook persoonlijk contact wenselijk is, want een SMS-je of e-mailtje is wel makkelijk, maar nu je wat meer achter dit scherm zit, dreigt er het gevaar dat je denkt dat het persoonlijke contact niet nodig is. Niets is minder waar en klik dus deze week eens op je adressenboekje en neem die hoorn eens van de haak.
 
week 6 - 2016 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Als je het fysiek of psychisch niet zo makkelijk hebt, zou je er eens met een Maagd of Steenbok over moeten gaan praten. Die stap is niet altijd even makkelijk, maar ervaringsdeskundigen zijn voor dit probleem de beste remedie. Je vindt een klankbord bij iemand, die hetzelfde probleem heeft gehad en heeft overwonnen. Samenwerken op je werk doet vaak wonderen, terwijl je dacht, dat je er wel alleen uit zou kunnen komen. Aan die samenwerking moet je wennen, maar je zult zien dat je er voordeel aan hebt. Twee weten meer dan één en als dat op elkaar aansluit, ben je drie stappen verder. Verfraai je huis of verras je partner deze week eens met een bloemetje. De leuke reactie zal juist jou doen opfleuren.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 6 - 2016 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Het probleem waar je mee worstelt, voelt aan als een heel groot probleem, maar als je het vergelijkt met de problemen, die er in de wereld spelen, valt het in het niet. Deze week komt dat weer eens tot uiting. Probeer tevreden te zijn met wat je hebt en met de dingen die je geen hoofdbrekens bezorgen. Met enige concentratie kun je die tevredenheid makkelijk oproepen. Door dat te doen, zul je de komende week open staan voor een leuk avontuur, waardoor je deze week nog lang zult herinneren als een week om nog eens te beleven. Zoiets noemt men een emotioneel liefdesavontuur. Iedere dag in deze week is goed voor je liefdesleven. Bijna iedere Tweelingen is daar gek op.
 
week 6 - 2016 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: In de komende week zul je ineens bewust zijn van het gegeven, dat je vaak een masker voor hebt. Je doet je voor als iemand, die je graag wilt zijn of nog wilt worden. Naarmate je ouder wordt, zul je steeds meer op jezelf gaan lijken. Met andere woorden het masker, dat je op hebt sinds je pubertijd, zul je zo nu en dan afleggen. Het zal nog jaren duren, voordat je het helemaal en voor altijd hebt afgelegd. En dan lijk je weer helemaal op jezelf. Kijk deze week een keer of wat bewust in de spiegel en probeer voor jezelf zo af en toe dat masker af te leggen.
 
 
week 6 - 2016 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Je wordt binnenkort op je werk flink op de proef gesteld. Waarmee precies zeggen de sterren niet, maar je hebt iets gemaakt of gedaan en daarbij je uiterste best gedaan om het zo goed mogelijk te doen. De beoordeling is echter matig en uiteindelijk vind je het zelf ook niet wat het had moeten zijn. Er wordt gevraagd, waarom heb je dat op die manier gedaan. Je hebt geen echt antwoord en zo gaat het met iedere volgende vraag. Uiteindelijk realiseer je je dat het geen goed werk is geweest.
 
week 6 - 2016 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Je maakt je deze week heel erg druk om iets, dat eigenlijk onbelangrijk is. Je ziet dat echter niet en de mensen uit jouw omgeving vragen zich vertwijfeld af of er iets anders met je aan de hand is. Het loopt uiteindelijk met een sisser af, omdat jezelf inziet dat het nergens om gaat. Ondertussen merk je dat iemand een prettige interesse in je heeft. Je merkt dat de kleding van diegene steeds meer in de richting gaat van wat jij leuk vindt om te zien en dat doet je goed. Laat dat overigens ook eens merken! Een flirt kan geen kwaad, het hoeft niet altijd met erotiek omgeven te zijn, maar dat maakt het geheel voor jou wel veel aantrekkelijker. Er is een gezellige avond aan het eind van de week met een Steenbok, Vissen en/of een Stier.
 
week 6 - 2016 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Jouw problemen zijn voor jezelf soms heel overheersend, terwijl ze volstrekt onbelangrijk zijn in het wereldgebeuren. Deze week zul je dat meer dan eens ervaren en je zult er direct achter komen dat je jouw zaken enigszins moet relativeren. Je bent altijd zeer tevreden geweest met jouw interieur, maar je ziet nu kleine tekortkomingen, die je zo opvallen dat het lijkt, alsof er niets klopt van jouw huis. Laat het overwaaien. Jouw vrienden voelen zich altijd op hun gemak. Je kunt niet alles hebben en dat weet iedere Weegschaal. Vergroot jouw kennis van die vreemde taal eens door een cursus. Je hebt het al te lang laten liggen, maar ook in deze situatie geldt: Beter laat dan nooit.
 
week 6 - 2016 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Om een aantrekkelijke Kreeft ter wille te zijn, doe je iets dat zo opvallend is voor je directe omgeving, dat iedereen veronderstelt dat je een andere, volstrekt onzakelijke reden hebt. Je zult het ontkennen, maar zij hebben gelijk. Je laat je leiden door jouw hormonen in plaats van door jouw verstand. Terwijl je denkt dat je altijd rationeel handelt en je gevoel nooit laat meewegen in een zakelijke beslissing, blijkt nu dat je momenten hebt, dat je gevoel een rol speelt bij het uitoefenen van je werk. Je zult ervan leren dat jouw gevoel wel degelijk een prominente rol mag en kan spelen in een zakelijk beslissing. Zelfs, of juist, bestuurders van beursgenoteerde bedrijven doen dat veelvuldig. Schenk de koffie maar eens in voor die Kreeft!
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 6 - 2016 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Deze week heeft niet alles in zich om je lekker te voelen. Een griepje kan je vellen, beste Boogschutter. De contacten met buitenstaanders verlopen alsof het vrienden zijn en die met jouw vrienden verlopen alsof het familie is. Je zult ook nieuwe contacten leggen, die later zeer waardevol voor je zullen zijn. En niet alleen zakelijk, of liever gezegd juist niet, maar met name in de privé sfeer zullen die contacten waardevol zijn. Het is mogelijk dat er deze week wat romantiek om jou heen is. Onafhankelijk van het gegeven of je een relatie hebt of niet; iemand zal jouw pad kruisen, die het aanzien meer dan waard is. Financieel gezien is er de mogelijkheid dat er een oplossing komt voor het alsmaar terugkerende tekort. Dat kan toch een leuke week worden.
 
week 6 - 2016 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Jouw gedachten zullen deze week voortdurend afdwalen en je zult nadenken over hoe de wereld er bijv. over vijfhonderd jaar of over drieduizend jaar zal uitzien. Of jouw huis er dan nog zal staan en hoe de mensen dan leven. Met nog steeds een video en DVD? Zijn er dan nog files? Jouw gedachten gaan niet over de dagelijkse dingen van nu, maar over de toekomst. Hoe zit de wereld er dan uit. Hoe oud worden de mensen over tien eeuwen. Moeten ze nog steeds schoenen en kleding kopen. Misschien pendelen mensen dan wel iedere dag naar het andere eind van de wereld, omdat ze daar werken. Dit zijn de vragen die je deze week bezig kunnen houden. Er gebeurt ook iets leuks. Let maar op wie er zaterdag je pad kruist.
 
week 6 - 2016 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Duidelijke tongen maken niet altijd vrienden, omdat deze en gene er niet mee kan omgaan, maar je echte vrienden laten je begaan. Je bent deze week nogal onbestendig. De ene dag opgewekt en zorgeloos en een andere dag weer enigszins onzeker. Verberg je zwakke plekken deze week, want er zijn lieden om je heen, die de poten onder je stoel aan het zagen zijn. En als die er eenmaal af zijn, dan is het er weer aanzetten een lastige zaak. Luister eens naar anderen en doe niet alleen waar je zelf zin in hebt. Samenwerken met anderen is een edele kunst. Jij kunt dat beheersen als je eraan werkt.
 
week 6 - 2016 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Deze weken hoef jij niet altijd de BOB te zijn. Dat houdt niet direct in dat je stevig kunt blijven drinken, want dat breekt je op. Volg de oude leuzen van één van de bierbrouwers, te weten: Drink, maar met mate! En als je ziet dat jouw BOB zich toch waagt aan een paar drankjes, moet je de BOB absoluut overnemen, want diegene is dus niet te vertrouwen. Hij legt ook jouw leven in de waagschaal. Je ontmoet een leuke Leeuw van het rustige soort. Niet die Leeuw, die een al te theatrale houding en verschijning heeft met wapperende manen langs zijn of haar hoofd en overduidelijk de koning van de dierenriem uithangt. De meeste Leeuwen denken dat ze dat zijn en het is het beste dat maar zo te laten. Jij zult aan jouw Leeuw een goede makker hebben.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Anoniem Online Hulpverlening Nederland