Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2015.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2015 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Thema spreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 9 - 2015 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2015 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
Week 9 horoscoop: Maandag 23 februari 2015 t/m Zondag 02 maart 2015.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 9 - 2015 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Een vriendelijke Leeuw zal je door een examen helpen. Hij of zij gaat daarbij heel ver en jij grijpt die hulp met beide handen aan. Je slaagt voor die test, maar je moet jouw souffleur de credits geven, want je hebt nog vele jaren plezier van het resultaat. Het opmerkelijke voor de Ram is, dat je niet gelukkig bent in het kansspel, maar altijd dit soort gelukjes in jouw leven zult hebben. Je maakt nooit die grote zakelijke klapper, waarover je wel eens leest in de krant. Echter, jij zult altijd net dat geluk hebben in je werk, dat je telkens weer op de been houdt. Sterker, je zult daardoor voortdurend in je leven een trede hoger komen. Zowel qua aanzien als qua financiën. En bedenk Ram, ook dat geluk is zeer waardevol in het leven.
 
week 9 - 2015 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Als een echte Stier man of vrouw wil je deze week discussiëren over een paar onderwerpen die je deze de afgelopen maanden flink hebben bezig gehouden. Het zijn onderwerpen, die het land en de wereld aangaan, die meer dan ooit je aandacht trekken en je wilt de mening van anderen horen. Soms zijn deze zaken inderdaad voor hen ook belangrijk. Echter meestal is dat alleen voor jou het geval, terwijl de mensen uit jouw directe omgeving met alledaagse zaken bezig zijn en zich in het geheel niet opwinden over deze zaken. Het heeft geen enkele zin aan hun jouw mening proberen over te brengen. Luister ook naar wat anderen te zeggen hebben over zichzelf en hun problemen, want dat is ook belangrijk. Je kunt deze week niet zo goed tegen tegen kritiek, maar je moet wel proberen de kritiek te gebruiken in jouw voordeel. Dat is niet altijd makkelijk, maar deze keer lukt het je. En dan zul je zien dat ieder nadeel zijn voordeel heeft.
 
week 9 - 2015 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Als je deze week 's avonds uitgaat, zul je een zeer interessant contact krijgen met iemand, met wie je nog veel plezier kunt beleven. Het lijkt in eerste instantie een oppervlakkig contact te worden en dat is het ook in de eerste weken. Dat duurt tot wel mei. Het zal het begin zijn van een zeer langdurig contact, dat alle richtingen zou kunnen op gaan. Van een gewone goede kennis, een goede vriend en zelfs een relatie voor het leven. Alles zul je terugvinden in deze persoon. Vriendschap, seksuele aantrekkingskracht, zakelijke overeenkomsten en veel meer! Je moet natuurlijk deze week wel een keer of wat op stap gaan en met name uit die luie stoel komen. Weer en wind trotseren, want anders ontmoet je niemand en gebeurt er niets. Ook in de astrologie heeft iedereen een vrije keus.
 
week 9 - 2015 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Je hebt deze week een grote behoefte aan sociale kontakten Kreeft. Tegelijkertijd ben je nogal terughoudend als het gaat om iemand het achterste van je tong te laten zien. Je bent niet makkelijk te doorgronden. Die combinatie kan je deze week in de weg zitten, want je zoekt jouw sociale kontakten deze week juist in de groep van mensen, die je dat vertrouwen nooit hebt gegeven en dat weten zij maar al te goed. Je zult je deze week daardoor het liefst in een grote groep mensen zijn, omdat die groep je ruimschoots de gelegenheid geeft te communiceren, zonder dat ieder van die mensen jou echt kan doorgronden. De gesprekken gaan namelijk nergens over en ook dat is iets, dat je normaliter niet waardeert. Je zult er wel heel prettige uurtjes aan beleven. Het is maar wat je onder communiceren verstaat.
 
 
week 9 - 2015 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Je kunt heel serieus zijn in de relatie, die je hebt. Je denkt altijd dat niemand in jouw relatie zou kunnen inbreken. Dat wil zeggen. jij zou nooit verliefd kunnen worden of meer dan gecharmeerd worden door een ander, terwijl je al een relatie hebt. Tenminste dat denk je. Houd deze week die gedachte eens vast, want de kans is levensgroot dat je met iemand in kontakt komt, die jou volledig inpakt met zijn of haar charme. Je kent deze persoon, het zou een Ram kunnen zijn, al enige tijd, maar dat kennen is nogal oppervlakkig. Deze week zal er wat anders aan de oppervlakte komen en je bent er volledig van slag van, maar gelukkig weet je het nog enigszins te maskeren voor de gemeenschappelijke omgeving. Dat kost je echter zéér veel moeite. Let op Leeuw, want dat gevoel wordt alleen maar heftiger en duurt tot eind mei. En dan zou er thuis wel eens iemand kunnen zijn, die dat niet echt leuk vindt en uiteindelijk is dat thuisfront veel wijzer dan jij. Die wijsheid zal je nog meer verrassen dan jouw eigen verliefdheid.
 
week 9 - 2015 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Je krijgt een nogal uithuizig weekje Maagd. Het kan zijn dat je al een afspraak hebt staan, maar er kan in de loop van de week nog eentje bij kunnen komen. Het kan een zakelijke afspraak zijn, maar het kan net zo goed privé zijn. In ieder geval zijn het beide leuke verzetjes voor een verder normale februari week. Je hebt een voortdurende, latente behoefte even eruit te gaan. Een weekendje weg, maar nog veel liever een weekje weg. Het zit er deze week weer niet in voor je Maagd. Echter, wat in het vat zit verzuurt niet, hoewel je het gevoel hebt dat het juist verzuurt, omdat het in het vat zit. Je hebt geen tijd en te weinig geld om deze week je plannen daaromtrent te kunnen verwezenlijken. Door de afspraakjes vergeet je deze onderhuidse behoefte.
 
week 9 - 2015 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Let deze week goed op dat je jouw spanningen goed afreageert. Je bent geneigd emotionele betrokkenheid op te potten en dat zal je op den duur opbreken, omdat jouw lichaam die spanningen, fysiek gezien, niet kan verwerken. Je denkt wel dat je tegen stress kunt, maar fysiek ligt dat toch enigszins anders. Het is beter die spanningen niet in je lichaam op te slaan, maar die in uiterlijk zichtbare reacties te ontladen. Je lichaam en je gezondheid zullen daar voordeel aan hebben. Immers, vroeg of laat zullen opgekropte spanningen zich wreken in lichamelijk storingen, die uiterst vervelende vormen kunnen aannemen. Je zult moeten uitzoeken waar en hoe je moet afreageren, maar doe dat niet verbaal richting de mensen, die het niet hebben veroorzaakt. Dat geeft namelijk weer extra spanningen.
 
week 9 - 2015 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Dit is een gunstige tijd om de inrichting van jouw huis te verfraaien en (nog) leefbaarder te maken. Als je gaat shoppen, dan zul je meer geld uitgeven dan dat je van plan was. Als je dat wilt voorkomen, of je wilt binnen jouw budget blijven, dan zul je het shoppen moeten uitstellen of je strikt aan het budget moeten houden. Dit laatste vergt een behoorlijke discipline en die heb je op dit moment niet. De conclusie kun je dus zelf trekken. Jouw budget is wel voldoende voor een kort, maar zeer enerverend, uitstapje. Soms is er maar weinig geld voor nodig om je heel gelukkig te voelen.
 
 
Week 9 - 2015 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Deze week laat jouw gevoel het een beetje afweten, omdat je kennelijk door iets persoonlijks bent afgeleid. Dat is jammer, want iemand rekent op jouw hulp en je bent er met je gedachten niet bij. Je wordt afgeleid door een lichte vorm van verliefdheid Boogschutter! Je ziet het zelf niet alszodanig, maar jouw omgeving des te meer. Jammer, dat het een volstrekt onmogelijke verliefdheid is, want het is iemand, die veel te dichtbij is. Hij of zij zit in jouw vriendenkring of hij of zij kan zelfs iemand uit de familie zijn. Denk aan een zwager of iemand, die aangetrouwd is. Feit is dat als je het laat escaleren de hele omgeving in rep en roer zal zijn.
 
Week 9 - 2015 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Het wordt een enerverende week voor je Steenbok! Misschien een feestje rond het weekend of samen met vrienden met wie jij een gezellige avond zult hebben. Oude vrienden zoeken je in de komende week op of nemen op een andere wijze contact met je op. Een jaar of wat geleden heb je in januari een ontmoeting gehad met een leuk uitziende Stier, die je deze dagen een kaartje zou kunnen sturen. Neem bij je volgende bezoek eens een kleine attentie mee, want die doet meer dan een groot cadeau en wel omdat diegene ook blij is met een bos bloemen. Je hebt in ieder geval leuke sociale contacten in de komende week.
 
Week 9 - 2015 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Het is maar te hopen dat scherven geluk brengen, want er gaat deze week weer eens wat stuk in de keuken. Je laat het waarschijnlijk uit jouw handen vallen, maar het kan ook zijn dat je het zo maar van het aanrecht stoot. Het is niets van waarde, maar iemand uit jouw omgeving maakt er een opmerking over alsof het een kostbare Chinese porseleinen vaas betreft. Laat hem of haar maar even uitrazen en vraag dan of hij of zij klaar is. Het gaat immers nergens om. In de loop van deze week zul je wat onrustiger worden door een mailtje van een collega of kennis, die je een aanbod doet dat je eigenlijk niet kunt weigeren. Echter jouw intuïtie zegt dat je er niet op moet ingaan. De sterren zeggen dat je jouw gevoel zou moeten volgen.
 
Week 9 - 2015 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Iemand uit jouw omgeving heeft je meer dan ooit nodig Vissen. Je voelt gewoonlijk onmiddellijk aan in wat voor stemming mensen om jou heen verkeren en je reageert veelal op een prettige manier. Let er deze keer op dat je niet te veel jouw mening als de enige juiste opdringt, want dan zal jouw raad niet worden opgevolgd. Enige diplomatie is je niet vreemd. Gebruik die deze week! Degene, die jouw hulp inroept, hecht zeer veel waarde aan het emotionele contact met jou en met name jouw warmte en betrokkenheid wordt zeer op prijs gesteld. Je zult door jouw raad niet meer 'stuk' kunnen bij deze persoon.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Anoniem Online Hulpverlening Nederland