Online Chat Hulpverlening Nederland
  Online Hulp Bij Relaties Nederland  
Anoniem Online Hulp Bij Relaties Nederland
 
Deskundige & professionele hulp of therapie bij relatieproblemen en scheidingen
 
 
 
    Klik voor anoniem en online hulp.
Dag en nacht bereikbaar!
 
 
 
Anoniem bij relatieproblemen en scheidingen.
 
 
   
Voor iedereen.  
Hulp bij relaties
 
Voor iedereen.
 
Zeer eenvoudig in gebruik en dus
geschikt voor iedereen
.
 
 
   
Dag en nacht bereikbaar.  
Hulp bij relaties
 
24/7 bereikbaar.
 
U kunt hier dagelijks dag en nacht
terecht voor hulp bij relaties
.
 
 
   
Veilig en betrouwbaar.  
Hulp bij relaties
 
Safe & solide.
 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en
veiligheid zijn onze kenmerken
.
 
 
   
Android gereed.  
Hulp bij relaties
 
Smartphone gereed.
 
Geschikt voor smartphones met
b.v. Android & Windows Phone
.
 
 
 
  Klik voor onze startpagina van relatietip.nl Welkom
 
Informatie over onze organisatie. Wie zijn wij
 
Klik voor anoniem online hulp. Anoniem online hulp
 
Online praten in een groep met een hulpverlener over een thema. Online groepssessies
 
Klik voor onze hulpverleners. Onze hulpverleners
 
Klik voor aanmelden als deskundige hulpverlener. Aanmelden hulpverleners
 
Klik voor ons team vrijwilligers. Het team vrijwilligers
 
Meldt u zich hier aan als vrijwilliger. Aanmelden vrijwilligers
 
Klik hier als u een klacht heeft. Klachten
 
Tips en adviezen bij problemen binnen relaties of andere problemen. Tips bij problemen
 
Lees hier ervaringen van lotgenoten. Ervaringsverhalen
 
    Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor anoniem online hulp.
 
Beginnen met veillig daten via internet.
 
Veilig daten via internet
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
Gratis week horoscoop 2014 voor liefde en relaties. Klik voor hulp.
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe week horoscoop 2014 lezen voor uw liefde en relaties. Deze gratis week horoscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis week horoscoop lezen.
 
Gratis week 30 horoscoop 2014: Maandag 21 juli t/m Zondag 27 juli.
 
 
Ram Stier Tweelingen Kreeft Leeuw Maagd
 
Klik hier voor uw Ram Horoscoop Klik hier voor uw Stier Horoscoop Klik hier voor uw Tweelingen Horoscoop Klik hier voor uw Kreeft Horoscoop Klik hier voor uw Leeuw Horoscoop Klik hier voor uw Maagd Horoscoop
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Klik hier voor uw Weegschaal Horoscoop Klik hier voor uw Schorpioen Horoscoop Klik hier voor uw Boogschutter Horoscoop Klik hier voor uw Steenbok Horoscoop Klik hier voor uw Waterman Horoscoop Klik hier voor uw Vissen Horoscoop
 
Week 30 - 2014 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Het lijkt dat van alles deze week in het honderd loopt, maar elke keer heb je geluk en keert het tij op het laatste moment. Je hebt een engeltje op jouw schouder zitten Ram! Waag maar een gokje en probeer te luisteren naar wat je wordt ingefluisterd. Je hebt de neiging jouw eigen kijk op een probleem te laten prevaleren, terwijl het beter is te luisteren naar de innerlijke stem, die ook jij hebt. Jouw kordate optreden in een conflict op het werk zal jouw prestige doen groeien bij de collega's en vooral bij een leidinggevende. Als je zelfstandig bent zullen jouw kennis en vaardigheden bij een belangrijke klant in goede aarde vallen. Als je solliciteert, zul je deze week goed voor de dag komen en je zult een grote kans hebben om die baan te krijgen. Het lijkt allemaal in het honderd te lopen deze week, maar je hebt juist het geluk dat je nodig hebt.  
 
Week 30 - 2014 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Je moet in deze of in de volgende week een paar knopen doorhakken, die je financiële positie langdurig positief zullen beïnvloeden. Wacht niet te lang; blijf niet wekenlang wikken en wegen. Je hebt het al veel te lang laten liggen. Koop die kaartjes voor dat muziekuitje, waarover je ook al enige tijd twijfelt. Als je nog langer wacht met je beslissing om het al of niet te kopen, zijn er geen kaarten meer beschikbaar en dan vind je dat de tijd weer zo snel gaat dat je het nauwelijks kunt bijhouden. Achteraf klagen helpt niet. Zeker nu je nog de touwtjes in handen hebt om het goed te regelen. Eén telefoontje, één keer inloggen op de goede site en het is done!. Actie!! De tijd is altijd slecht. Het komt nooit goed uit! En je zult het altijd te druk hebben voor jouw gevoel. Deze week zul je moeten erkennen dat er tijd genoeg is, als je maar eens iets plant.
 
Week 30 - 2014 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Deze week kun je enigszins opvliegend zijn Tweelingen! En hoewel het niet door je directe omgeving wordt opgemerkt, kookt zo af en toe jouw bloed. Blijf tot tien tellen, hoewel dat op de lange termijn niet verstandig is. Boosheid en iedere andere vorm van emotie moet je de kans geven uit je lichaam te laten komen, anders wreekt het zich vroeg of laat elders in je lichaam en dan heb je een mentale kwestie overgebracht naar het fysieke. Maak deze week lange wandelingen. Het weer - of dat nu geen weer, of te warm weer is - moet geen onneembare drempel voor je zijn. Trek erop uit en snuif de frisse buitenlucht op. Die is sowieso beter dan de warme lucht in huis. Vanaf september zal het allemaal beter gaan en zul je een begin hebben gemaakt om de spanningen in goede banen te leiden.
 
Week 30 - 2014 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Een glas wijn zal deze week voor een verrassende avond zorgen. Hoe veel of hoe weinig je anders ook aan alcoholische drank nuttigt, maakt niet uit, want deze hele week ben je al met één enkel glas zo vrolijk als het maar kan zijn. Je komt na dat ene glas gevat uit de hoek, je hebt de lachers op jouw hand en je flirt er lustig op los. Niemand uit jouw omgeving stoort zich aan je. Iedereen neemt jouw vrolijkheid over. Aan het eind van die 'avond' zou je zelfs wel heerlijk willen onderdompelen in een erotische apotheose. Je hebt er ook alle kans toe. Zelfs de Waterman, die jou nooit ziet staan, merkt je op en laat jou je spel spelen. Sterker, die Waterman speelt jouw spel mee en brengt zelfs enige interesse in een zwoel vervolg aan je over. Pas op dat dit niet het begin is van een verslaving! Het geeft ook zo'n prettig gevoel!
 
Week 30 - 2014 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Er kunnen zich flinke veranderingen in jouw huiselijke omstandigheden voordoen. Dat kan komen door de spanningen die thuis even te veel zijn geworden, maar de oorzaak kan ook zijn dat je zou kunnen gaan verhuizen dan wel iets aan jouw huis gaat veranderen. Zorg ervoor dat je niet in conflict situaties terecht komt. Je kunt die normaliter gemakkelijk ontwijken, maar nu lijkt het erop dat je telkens wordt aangetrokken tot het opzoeken ervan. Als een bepaalde persoon wat irritatie geeft, om het eufemistisch te zeggen, dan laat iedere handeling van diegene jouw haren overeind staan en ben je geneigd er direct op te reageren. "Tel tot tien, voordat je dat doet” zeggen de sterren. Let op jouw gezondheid, vat geen kou doordat je denkt wel even zo de straat op te gaan.  
 
Week 30 - 2014 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Je bent emotioneel gegroeid Maagd en de ervaringen van april tot juni hebben je veel inzicht gegeven in wie en wat je bent. De spanningen die in mei je dreigden te overheersen, zijn opgelost en je bent in evenwicht, waardoor je geest en lichaam meer met elkaar harmoniëren. Je kent door de ervaringen en overdenkingen van deze periode jouw werkelijke behoeften. Je weet precies hoeveel je anderen kunt bieden en wat je van hun kunt verwachten. Je gaat net zo veel tijd aan jouw werk besteden als aan jouw privé leven en deze week zul je daar een begin mee maken. Ga meer naar buiten toe. De frisse lucht zal je goed doen en de beweging zal jouw lichaam in de juiste conditie houden.
 
Week 30 - 2014 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Het is een goede week om je bezig te houden met zakelijke aangelegenheden op privé gebied Weegschaal. Dat kan de koop of verkoop van onroerend goed zijn, het opknappen van jouw huis of het reorganiseren van jouw financiën voor later. Zowel op geestelijk als op materieel gebied zul je jouw zaken goed voor elkaar krijgen als je deze en komende week begint of verder gaat met het regelen ervan. Oudere mensen en vooral vrouwen kunnen je veel begrip en inzicht geven. Emotioneel gesproken ben je in deze periode ook zelf "ouder". Je verkeert deze week in ieder geval in goed gezelschap om voordeel te halen uit de levenswijsheid van anderen.
 
Week 30 - 2014 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Als je ooit enige interesse in astrologie of paranormale zaken hebt gehad dan leent deze week zich uitstekend om je daar eens echt in te gaan verdiepen. Begin eens met een het kijken naar een cursus op het gebied dat jou interesseert. Het is sowieso een goede week om je te richten op het verbreden van je kennis in het algemeen Schorpioen! Stilstand is achteruitgang. Als je tien jaar niets met jouw geheugen hebt gedaan, verleer je de vaardigheid ervan. Met name jouw geheugen is iets, dat jij als Schorpioen goed moet blijven trainen. Op de lagere school moest je rijtjes enz. uit je hoofd leren en dat was in eerste instantie geircht op het trainen van jouw geheugen. Niet eens op het kennen van die informatie. Houd je lichaam in conditie door te bewegen en jouw geest door het voortdurend te trainen. Het zal je deze week meer dan eens van pas komen.
 
Week 30 - 2014 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Je hebt een geheugen als een olifant Boogschutter, maar momenteel laat het jou af en toe in de steek. Het is niet zo dat dit het begin is van de aftakeling die veroudering heet, maar het is meer een gebrek aan concentratie. Je hebt de neiging jouw aandacht snel te verliezen als een onderwerp je interesse niet heeft en dat is naar de mensen uit jouw directe omgeving niet alleen onaardig maar het maakt ook dat zij zich later minder naar jou toe zullen richten. De oorzaak ligt echter geheel bij jezelf Boogschutter! Je zult je meer moeten focussen op de menselijke kant van jouw relaties en niet op de zakelijke kant. Het doet er in vriendschappen lang niet altijd toe, of je er iets aan hebt of niet. Vriendschappen bestaan voor het grootste gedeelte uit irrationele, emotionele gevoelens. Houd dat in gedachten!  
 
Week 30 - 2014 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Deze of de komende week zul je een slecht bericht krijgen over de gezondheid van een goede vriend(in). Hij of zij stond altijd midden in het leven, deed veel aan sport en lichaamsbeweging en is nu toch geveld door een uiterst vervelende ziekte. Als je niet direct in de gelegenheid bent even langs te gaan, misschien is dat ook wel beter, dan doe je er goed aan om diegene een kaartje te sturen om hem of haar een hart onder de riem te steken. Probeer niet, als je elkaar spreekt, het onderwerp te vermijden, maar spreek er heel openlijk over, met alle scenario's die bij die ziekte passen. Je zult daardoor een echte steun en toeverlaat voor diegene zijn. Ontwijk hem of haar evenmin. Dat doet hem of haar pas echt pijn. Ga het weekend eens naar het strand of naar het bos. De buitenlucht zal je goed doen.
 
Week 30 - 2014 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Bezoek deze week eens die vriend(in), die al zo lang op jouw reactie wacht. Hij of zij heeft beter verdiend en als je deze week echt een overvolle agenda hebt, maak dan vandaag een afspraak voor een ontmoeting op een later tijdstip. Soms is het meer dan wenselijk om echt tijd te maken om je vriendschappen te onderhouden. Je weet wel dat je dat moet doen, maar bedenk daar ook eens bij dat je vriendschappen ook moet behouden en niet alleen maar moet opbouwen. Als je over een paar dagen niet lekker in je vel zit, gaat dat wel weer voorbij: rustig uitzieken is het parool.
 
Week 30 - 2014 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Doe het financieel deze week wat rustiger aan, beste Vissen! Niet alleen jouw portefeuille maar ook jouw lichaam heeft het nodig. Die nieuwe bank, eettafel, bed en matras komen er echt wel. Verlaag deze week jouw doelstelling om een finaciele zaak af te ronden, want dat kan echt geen kwaad. Het is - niet alleen deze week - beter voor je om datgene echt goed te doen, dan van alles te beginnen en niets af te maken, omdat er al weer wat anders gedaan moet worden. Je krijgt een leuke verrassing. Een berichtje van een oude vriend? Een SMS’je? Misschien weet je het morgenochtend, maar het kan ook een paar dagen later zijn.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |  Bezoekers aantallen |  Doneren |  Nieuwsbrief |
 
 
© Anoniem Online Hulp Bij Relaties Nederland 2014