Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2016.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2016 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 43 - 2016 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2016 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 43 horoscoop: Maandag 24 oktober 2016 t/m Zondag 30 oktober 2016.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 43 - 2016 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Een charitatieve instelling doet een beroep op je. Als je hun doelstelling in het geheel niet deelt, moet je hen ook niet gaan steunen, maar als dat wel het geval is, dan kun je ook jouw steun geven door iets anders dan geld over te maken. Laat dit jaar jouw creativiteit eens werken en verzin een oplossing, waardoor je een veel grotere bijdrage levert aan die instelling dan menig ander. Met alle respect voor hen. Je kunt aan het eind van deze maand een uitbreiding van jouw werkterrein verwachten. Dat geeft niet direct een financieel voordeel, maar dat komt absoluut later. Accepteer daarom de uitbreiding, want ook dat wat financieel in het vat zit, verzuurt niet. Pas op voor valse vrienden.
 
week 43 - 2016 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Deze weken staan in het teken van ontmoetingen Stier! Het kan een ontmoeting zijn met iemand die je al lang kent, maar ook met iemand die je nog niet eerder hebt ontmoet. Het is in ieder geval een ontmoeting, die een hechte vriendschap tot gevolg kan hebben, ondanks het feit dat je diegene al lang kent. Het kan een vreemde ervaring zijn, maar je zult jezelf aan een dergelijke ontmoeting moeten overgeven. Ga hem dus niet uit de weg. Er staat veel voldoening op je te wachten. Deze week zal ook het begin te zien zijn van de verandering van je relatie, als je die hebt. Als je die niet hebt, zul je deze week wellicht het begin zien van een nieuwe relatie. In ieder geval zul je je meer gaan hechten aan iemand, die tot voor kort geen enkele rol speelde in jouw gevoelens voor wat betreft een relatie. Jouw gevoelens en stemmingen raken daardoor in deze week of in de komende weken flink van slag.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 43 - 2016 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Je hebt er meer dan eens over gedacht een donorcodicil in te vullen, maar voor de Tweelingen, die het nog niet heeft gedaan, is het nu de tijd om die beslissing op papier te zetten. De komende weken zul je meer dan eens lang een apotheek komen en je weet dat je niet in de rij hoeft te staan om een foldertje, of een blanco codicil, mee te nemen. Misschien moet je het nog even overdenken, maar je komt tot een voor jou juist besluit. Als je van plan was jouw haar te veranderen dan is het goed dat deze week te gaan doen. Jouw vrienden en kennissen zullen de wijziging meer dan positief ontvangen. En de enkeling, die het niet aanspreekt, heeft geen invloed op de voldoening, die je hebt door de reactie van de anderen.
 
week 43 - 2016 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Een deel van je huis is aan de binnenzijde aan een opknapbeurt toe. Je doet er goed aan de gebruikte kleuren, waarop je tot nu toe trots was, volledig te wijzigen. Geen pasteltinten meer, maar felle primaire kleuren. Je zult kritiek krijgen uit je omgeving, maar uiteindelijk zal iedereen het toch kunnen waarderen. En persoon in het bijzonder en met diens positieve kritiek ben je zeer in je nopjes. Het kan zijn dat je een plannetje had om voor dit weekend een probleem op te lossen. Je moet het helemaal uitvoeren. Van A tot Z. Het zal je lukken en je zult er veel voldoening van hebben. Als je buitenshuis bent dan lossen problemen makkelijker op, omdat je dan uit de sleur bent van de dagelijks dingen. Bovendien kun je thuis het probleem niet loslaten, want je bent zo geconditioneerd, dat je daar het probleem niet los kunt zien van de omgevingsfactoren. En dus helemaal niet goed kunt analyseren.
 
 
week 43 - 2016 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Iemand uit je vrienden of kennissenkring is jaloers op je. Deze week komt dat op een vervelende manier naar voren. Het zal je flink raken en dat laat je ook goed merken. Let erop dat je niet op de verkeerde personen afreageert, maar op diegene, die jou mentaal heeft geraakt. Het is jammer dat sommige, zich vrienden noemende, mensen zo'n afgunst kunnen uiten. Wees eerlijk tegenover jezelf en dan zul je zien wie je moet buitensluiten. Let op in het verkeer en kijk je verlichting eens na of laat dat doen. Fleur je huiskamer eens op met een kleurige bos bloemen of een mooie plant. Het zal je humeur telkens weer positief benvloeden en dat zullen de mensen uit jouw omgeving zeker waarderen.
 
week 43 - 2016 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Dit kan een week zijn waarin je nieuwe ontdekkingen doet of nieuwe ontmoetingen zult hebben Maagd. De hele week leent zich er uitstekend voor om je vriendenkring uit te breiden. Stel je er wat meer voor open. Trek je mondhoeken omhoog, je schouders wat naar achteren en je zult zien dat dit jaar jou een paar aangename verrassingen zal brengen. Haal het onderste uit de kan. De beste dagen voor je liefdesleven zijn vrijdag, zaterdag en de nacht daaropvolgend. Het kan nuttig zijn een nieuwe bank te gaan zoeken. Dat belooft een drukke week te worden.
 
week 43 - 2016 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Jouw leven kan wel wat nieuws en opwinding gebruiken. Dat vindt de Weegschaal tenminste. Het komt echter nooit vanzelf. Deze weken moet je op zoek gaan naar die opwinding, als je die nodig hebt. Na het werk misschien even een (grand) caf bezoeken of misschien moet je een dag eens invullen met wat meer beweging; een fitness of sportschool misschien? Let wel op het thuisfront. Daar heeft iemand ook wat meer aandacht nodig. Er kunnen bij jou ook contacten in de familie- of vriendenkring wegvallen en daar moet je dan ook afscheid van nemen. Je krijgt wat meer kansen op het vlak van de liefde. Met name in het weekend. Een leuke flirt moet je niet uit de weg gaan.
 
week 43 - 2016 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Je zult in de komende week onderhoudend en vol charme naar anderen toe zijn. Je hebt een open mening en bent verdraagzamer dan ooit. Je kunt mensen soms manipuleren, maar pas daarmee op, omdat je in het verleden hebt geleerd, dat zoiets ook verkeerd kan uitpakken. Niet iedereen begrijpt die glimlach van jou. Zij denken dat die veel meer inhoudt dan een glimlach en sommigen denken dat het een uitnodiging is voor veel meer. En dat is deze keer niet het geval. Je ontmoet desondanks een fantastische Maagd voor wie niets te veel is. Je wordt uitgenodigd voor een brunch en de volgende dag zie je iemand, die kompleet het tegenovergestelde is en ook je aandacht trekt. Dat wordt een drukke week Schorpioen! Overdrijf niet!
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 43 - 2016 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Deze week zul je helemaal opbloeien. Je wordt gevraagd om mensen in nood te helpen en je geeft er graag gehoor aan. Je bent deze en komende weken veel bezig met het helpen van anderen. Daar zit wel het gevaar in dat je hulp voor alles en nog wat wordt ingeroepen en dat je daardoor veel te veel van je lichaam gaat vergen, terwijl je alleen maar even een handje wilde helpen en niet de complete taak wilde overnemen. Je loopt het risico dat je andere zaken verwaarloost en dat moet je wel voorkomen. Laat je niet manipuleren Boogschutter!
 
week 43 - 2016 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Iemand met het teken Kreeft weet je wakker te schudden en jou in een stoeipoes of stoeiende kater te veranderen. Dat is nogal wat, want je bent niet altijd in voor een tussentijdse wilde, hartstochtelijke, misschien wel buitenechtelijke relatie. Deze Kreeft is echter wel iemand naar jouw hart. Je laat alle remmingen varen en je blijkt een fantastische minnaar c.q. minnares te zijn. Voorlopig hoef je nog even niet te kiezen, maar als het toch zover mocht komen, dan heb je een probleem, want kiezen in zon situatie is niet je sterkste kant. Houd er rekening mee dat deze relatie wel tot april kan duren. Met jouw werk kan het de komende tijd niet verkeerd gaan. Je bent goed op dreef en jouw initiatieven worden zeer op prijs gesteld door collega's en 'bazen'.
 
week 43 - 2016 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Je staat klaar voor iemand, die f fysieke hulp f mentale hulp nodig heeft. Verlies jezelf daarbij niet uit het oog in de komende week, want je kunt ook te ver gaan in de hulpverlening en dan kom je zelf in de knel. En zoals gewoonlijk is er dan niemand om jou uit de put te helpen. Je kunt daardoor een woedeuitbarsting krijgen, die slecht is voor je maag, darmen of hoofd. Er is iemand in jouw omgeving, het zou een Leeuw kunnen zijn, die nogal druk doende is je het hof te maken. Diegene legt het er te dik bovenop en dat schrikt je deze keer af. Misschien moet je hem of haar eens duidelijk vertellen dat je er niet van houdt, dat iemand je op die manier benadert en indruk op je probeert te maken. Achteraf zul je aan die aandacht toch een prettig gevoel overhouden.
 
week 43 - 2016 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Jouw gevoelens spelen en beetje met je. Daardoor weet je niet goed wat er allemaal gebeurt. Neem rustig de tijd om dat uit te zoeken. Nieuwe ervaringen leiden vaak tot nieuwe gevoelens. En als iemand met jouw gevoelens spot, zal hij of zij vroeg of laat van jou een koekje van eigen deeg krijgen. Houd deze week jouw emoties in de hand, want die gemoedstoestand is onbeheersbaar voor je. Je voelt je nogal snel persoonlijk aangesproken. Deze week heeft iemand jouw hulp nodig en diegene vertrouwt je zijn of haar diepste geheim toe. Je hebt nooit moeite om iets geheim te houden, al denkt jouw omgeving dat je een echte flapuit bent. Zij hebben ongelijk. Als het er echt op aan komt, houd jij jouw mond.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 43 2016