Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2015.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2015 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 49 - 2015 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2015 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 49 horoscoop: Maandag 30 november 2015 t/m Zondag 06 december 2015.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 49 - 2015 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Deze week zul je wat moeite hebben om bij de les te blijven. Je gedachten worden in beslag genomen door allerlei privé aangelegenheden en die houden je van je werk af. Echt goed functioneren doe je dan ook niet. Je moet deze week een keer of wat uitgaan. Het is de beste remedie om los te komen van die privé kwesties. Verleg even jouw aandacht naar de plezierige dingen in het leven. Als dan ook blijkt dat je in het uitgaansleven nog wat prettige contacten opdoet, zul je zien dat de problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Kom los Ram! Je kunt het best, als je wilt. Het lijkt dat je wat kunt verdienen als je voorzichtig gokt.
 
week 49 - 2015 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Doe deze week alleen de dingen waarvan je de afloop kunt voorzien Stier! Soms heb je van die weken, waarin je absoluut geen enkel risico moet opzoeken en dit is zo'n week. Het gokken moet je dan ook laten en gooi je oude schoenen niet weg voor je nieuwe hebt. Als je je aan dit advies houdt zul je een prettige week hebben. Maar sla je het in de wind dan heb je een pechweek met verkeerde aankopen en verloren geld. Daar zit geen mens op te wachten. Opmerkelijk is wel dat je anderen deze week heel goed een spiegel kunt voorhouden. Jij laat hun direct en duidelijk zien wat zij fout doen. Zij zien het zelf daardoor ook goed. Misschien moet je deze week zelf ook eens in die spiegel kijken. Dan zie je de echte eigenschappen van de Stier.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 49 - 2015 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Het lijkt dat van alles deze week in het honderd loopt, maar elke keer heb je geluk en keert het tij op het laatste moment. Je hebt een engeltje op jouw schouder zitten Tweelingen! Waag maar een gokje en probeer te luisteren naar wat je wordt ingefluisterd. Je hebt de neiging jouw eigen kijk op een probleem te laten prevaleren, terwijl het beter is te luisteren naar de innerlijke stem, die ook jij hebt. Jouw kordate optreden in een conflict op het werk zal jouw prestige doen groeien bij de collega's en vooral bij een leidinggevende. Als je zelfstandig bent zullen jouw kennis en vaardigheden bij een belangrijke klant in goede aarde vallen. Als je solliciteert, zul je deze week goed voor de dag komen en je zult een grote kans hebben om die baan te krijgen. Het lijkt allemaal in het honderd te lopen deze week, maar je hebt juist het geluk dat je nodig hebt.
 
week 49 - 2015 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Je moet in deze of in de volgende week een paar knopen doorhakken, die je financiële positie langdurig positief zullen beïnvloeden. Wacht niet te lang; blijf niet wekenlang wikken en wegen. Je hebt het al veel te lang laten liggen. Koop die kaartjes voor dat muziekuitje, waarover je ook al enige tijd twijfelt. Als je nog langer wacht met je beslissing om het al of niet te kopen, zijn er geen kaarten meer beschikbaar en dan vind je dat de tijd weer zo snel gaat dat je het nauwelijks kunt bijhouden. Achteraf klagen helpt niet. Zeker nu je nog de touwtjes in handen hebt om het goed te regelen. Eén telefoontje, één keer inloggen op de goede site en het is done!. Actie!! De tijd is altijd slecht. Het komt nooit goed uit! En je zult het altijd te druk hebben voor jouw gevoel. Deze week zul je moeten erkennen dat er tijd genoeg is, als je maar eens iets plant.
 
 
week 49 - 2015 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Deze week kun je enigszins opvliegend zijn Leeuw! En hoewel het niet door je directe omgeving wordt opgemerkt, kookt zo af en toe jouw bloed. Blijf tot tien tellen, hoewel dat op de lange termijn niet verstandig is. Boosheid en iedere andere vorm van emotie moet je de kans geven uit je lichaam te laten komen, anders wreekt het zich vroeg of laat elders in je lichaam en dan heb je een mentale kwestie overgebracht naar het fysieke. Maak deze week lange wandelingen. Het weer - of dat nu geen weer, of te warm weer is - moet geen onneembare drempel voor je zijn. Trek erop uit en snuif de frisse buitenlucht op. Die is sowieso beter dan de warme lucht in huis. Vanaf januari zal het allemaal beter gaan en zul je een begin hebben gemaakt om de spanningen in goede banen te leiden.
 
week 49 - 2015 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Een glas wijn zal deze week voor een verrassende avond zorgen. Hoe veel of hoe weinig je anders ook aan alcoholische drank nuttigt, maakt niet uit, want deze hele week ben je al met één enkel glas zo vrolijk als het maar kan zijn. Je komt na dat ene glas gevat uit de hoek, je hebt de lachers op jouw hand en je flirt er lustig op los. Niemand uit jouw omgeving stoort zich aan je. Iedereen neemt jouw vrolijkheid over. Aan het eind van die 'avond' zou je zelfs wel heerlijk willen onderdompelen in een erotische apotheose. Je hebt er ook alle kans toe. Zelfs de Ram, die jou nooit ziet staan, merkt je op en laat jou je spel spelen. Sterker, die Ram speelt jouw spel mee en brengt zelfs enige interesse in een zwoel vervolg aan je over. Pas op dat dit niet het begin is van een verslaving! Het geeft ook zo'n prettig gevoel!
 
week 49 - 2015 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Er kunnen zich flinke veranderingen in jouw huiselijke omstandigheden voordoen. Dat kan komen door de spanningen die thuis even te veel zijn geworden, maar de oorzaak kan ook zijn dat je zou kunnen gaan verhuizen dan wel iets aan jouw huis gaat veranderen. Zorg ervoor dat je niet in conflict situaties terecht komt. Je kunt die normaliter gemakkelijk ontwijken, maar nu lijkt het erop dat je telkens wordt aangetrokken tot het opzoeken ervan. Als een bepaalde persoon wat irritatie geeft, om het eufemistisch te zeggen, dan laat iedere handeling van diegene jouw haren overeind staan en ben je geneigd er direct op te reageren. "Tel tot tien, voordat je dat doet” zeggen de sterren. Let op jouw gezondheid, vat geen kou doordat je denkt wel even zo de straat op te gaan.
 
week 49 - 2015 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Je bent emotioneel gegroeid Schorpioen en de ervaringen van augustus tot oktober hebben je veel inzicht gegeven in wie en wat je bent. De spanningen die in september je dreigden te overheersen, zijn opgelost en je bent in evenwicht, waardoor je geest en lichaam meer met elkaar harmoniëren. Je kent door de ervaringen en overdenkingen van deze periode jouw werkelijke behoeften. Je weet precies hoeveel je anderen kunt bieden en wat je van hun kunt verwachten. Je gaat net zo veel tijd aan jouw werk besteden als aan jouw privé leven en deze week zul je daar een begin mee maken. Ga meer naar buiten toe. De frisse lucht zal je goed doen en de beweging zal jouw lichaam in de juiste conditie houden.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 49 - 2015 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Het is een goede week om je bezig te houden met zakelijke aangelegenheden op privé gebied Boogschutter. Dat kan de koop of verkoop van onroerend goed zijn, het opknappen van jouw huis of het reorganiseren van jouw financiën voor later. Zowel op geestelijk als op materieel gebied zul je jouw zaken goed voor elkaar krijgen als je deze en komende week begint of verder gaat met het regelen ervan. Oudere mensen en vooral vrouwen kunnen je veel begrip en inzicht geven. Emotioneel gesproken ben je in deze periode ook zelf "ouder". Je verkeert deze week in ieder geval in goed gezelschap om voordeel te halen uit de levenswijsheid van anderen.
 
week 49 - 2015 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Als je ooit enige interesse in astrologie of paranormale zaken hebt gehad dan leent deze week zich uitstekend om je daar eens echt in te gaan verdiepen. Begin eens met een het kijken naar een cursus op het gebied dat jou interesseert. Het is sowieso een goede week om je te richten op het verbreden van je kennis in het algemeen Steenbok! Stilstand is achteruitgang. Als je tien jaar niets met jouw geheugen hebt gedaan, verleer je de vaardigheid ervan. Met name jouw geheugen is iets, dat jij als Steenbok goed moet blijven trainen. Op de lagere school moest je rijtjes enz. uit je hoofd leren en dat was in eerste instantie geircht op het trainen van jouw geheugen. Niet eens op het kennen van die informatie. Houd je lichaam in conditie door te bewegen en jouw geest door het voortdurend te trainen. Het zal je deze week meer dan eens van pas komen.
 
week 49 - 2015 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Je hebt een geheugen als een olifant Waterman, maar momenteel laat het jou af en toe in de steek. Het is niet zo dat dit het begin is van de aftakeling die veroudering heet, maar het is meer een gebrek aan concentratie. Je hebt de neiging jouw aandacht snel te verliezen als een onderwerp je interesse niet heeft en dat is naar de mensen uit jouw directe omgeving niet alleen onaardig maar het maakt ook dat zij zich later minder naar jou toe zullen richten. De oorzaak ligt echter geheel bij jezelf Waterman! Je zult je meer moeten focussen op de menselijke kant van jouw relaties en niet op de zakelijke kant. Het doet er in vriendschappen lang niet altijd toe, of je er iets aan hebt of niet. Vriendschappen bestaan voor het grootste gedeelte uit irrationele, emotionele gevoelens. Houd dat in gedachten!
 
week 49 - 2015 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Deze of de komende week zul je een slecht bericht krijgen over de gezondheid van een goede vriend(in). Hij of zij stond altijd midden in het leven, deed veel aan sport en lichaamsbeweging en is nu toch geveld door een uiterst vervelende ziekte. Als je niet direct in de gelegenheid bent even langs te gaan, misschien is dat ook wel beter, dan doe je er goed aan om diegene een kaartje te sturen om hem of haar een hart onder de riem te steken. Probeer niet, als je elkaar spreekt, het onderwerp te vermijden, maar spreek er heel openlijk over, met alle scenario's die bij die ziekte passen. Je zult daardoor een echte steun en toeverlaat voor diegene zijn. Ontwijk hem of haar evenmin. Dat doet hem of haar pas echt pijn. Ga het weekend eens naar het strand of naar het bos. De buitenlucht zal je goed doen.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Anoniem Online Hulpverlening Nederland