Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2017.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2017 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 9 - 2017 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2017 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 9 horoscoop: Maandag 27 februari 2017 t/m Zondag 5 maart 2017.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 9 - 2017 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: De invloed van de sterren doet je deze week naar iets opwindends zoeken Ram. Je wilt de dagelijkse sleur onderbreken. Je staat open voor nieuwe vriendschappen en je laat daarvoor een tot nu toe onbekende kant van jezelf zien. Die kant blijkt voor anderen fascinerender te zijn dan de kant, die je tot op heden toont en dat heeft tot gevolg dat je ook anders denkende mensen aantrekt. Dat kan ertoe leiden dat je af en toe wat meer aan het dagdromen bent en in het meest extreme geval kun je de werkelijkheid echt onvluchten. Wees daar niet bang voor en als je een partner hebt, hoeft hij of zij daar evenmin enige angst voor te hebben. Want je keert na deze korte opwinding makkelijk in jouw gewone ritme terug.
 
week 9 - 2017 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Jouw horoscoop bereikt deze week een sterrenstand, waardoor je ineens aan jouw pensioenvoorziening denkt. Los daarvan begin je wellicht deze week al met het maken van grootse plannen. Jouw vooruitziende blik en het vermogen deze plannen goed over te brengen aan de geÔnteresseerde omgeving, maken dat die plannen geschikt zijn voor interessante commerciŽle toepassingen. Dit aspect heeft uitsluitend positieve kanten Stier! Let er wel op dat je de details goed uitwerkt en laat niets aan het toeval over. In jouw contact met anderen kun je de komende weken wel enigszins arrogant en eigenzinnig overkomen. Er is niet veel fantasie voor nodig om te concluderen dat je daardoor wat mensen tegen je in het harnas zult jagen. Misschien moet je daarom even in de spiegel kijken.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 9 - 2017 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Je lijkt een beetje bij te komen van de uitgaven in november en december en als je aan het eind van maart jouw salaris hebt ontvangen, zijn de problemen voor een groot deel opgelost. Je zult in de komende maanden nog een beetje moeten oppassen met je impulsieve uitgaven, want er staat een flinke onvoorziene uitgave in april op je te wachten. Troost je met de gedachte dat je financieel gezien veel dichter bij de superrijken van deze wereld staat, dan dat grote groepen vluchtelingen in Afrika en elders in de wereld van jou af staan. Die zijn vandaag niet eens zeker dat ze schoon water zullen kunnen drinken of iets zullen eten.
 
week 9 - 2017 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: De Kreeft is deze week het zonnetje in huis en dat straal je ook op jouw omgeving uit. Je familie, vrienden en/of gezin zal c.q. zullen daar blij mee zijn. Je bent deze dagen een slechte bewaker van jouw portomonnaie. Sterker, jij kunt deze week geld uitgeven als water en je zult er over enkele weken flink spijt van krijgen. Dus probeer deze week wat geld in jouw zak te houden! Die Ipad 2 of Samsung Galaxy komt later wel Jouw hormonen - juist de Kreeft heeft die in grote hoeveelheden - spelen deze week ook een belangrijke rol, maar het kan aan het eind van de week een eigen hersenspinsel blijken te zijn, waar je jouw zinnen op had gezet en dan heb je je opgewonden zonder het beoogde resultaat. Pas er voor op dat jouw imago geen deuk oploopt!
 
 
week 9 - 2017 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Je krijgt deze week een uitstekende kans om wat oud zeer op te lossen Leeuw! Daarvoor moet je alle diplomatie uit de kast halen en dan zul je zien dat het probleem tot een klein, onbelangrijk akkevietje wordt gereduceerd. Probeer ook eens wat te doen aan jouw financiŽle positie. Vraag opslag aan je werkgever, als je denkt dat je dat verdient of te hebben verdiend en luister niet naar de goedbedoelde hulp en adviezen uit jouw omgeving, want die is veel te bang. Het is natuurlijk mogelijk dat jouw baas aangeeft dat hij je eigenlijk niet meer nodig heeft, omdat er te weinig werk is, maar dŠt moet je van te voren even verifiŽren. Ga bij jezelf te rade. Als je het onderste uit de kan vraagt, krijg je - op zeker - de deksel op je neus!
 
week 9 - 2017 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Jouw intuÔtie werkt uitstekend en als iemand een probleem heeft, is hij deze week bij jou aan het goede adres om hulp te vragen. Gebruik die intuÔtie ook bij het nemen van beslissingen met een langdurig karakter. Je moet daarbij de rationele gedachten volledig opzij zetten en uitsluitend op je gevoel afgaan, want dat zal zinvolle gedachten geven en uiteindelijk veel meer profijt brengen dan een rationele beslissing. Als je in december een financiŽle planning hebt gemaakt, is het nu de tijd om het resultaat ervan aan de omgeving te laten zien. Die dacht altijd dat je niet met geld kon omgaan, maar nu zal blijken dat jij er veel meer verstand van hebt.
 
week 9 - 2017 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Met jouw spraakzaamheid zul je deze week heel wat leuke en interessante gesprekken kunnen voeren Weegschaal! Je hebt, meer dan anders, de neiging om van alles het naadje van de kous te willen weten en je stelt daardoor vragen, die je anders voor je houdt. Je merkt dat dat je beter bevalt dan jouw mond te houden, want sommige vragen zijn in het geheel niet zo indringend en onbeschaafd als je tot op heden hebt verondersteld. Je zult zien dat je emotioneel sterker wordt, als je constateert dat niemand verstelt staat van de vragen, die je op hen hebt afgevuurd. Het is natuurlijk ook een beetje de toonzetting, die een vraag al of niet te privť en/of te indringend maakt. Het spreekwoord zegt dat al jaren: "c'est le ton qui fait la musique". Zorg ervoor dat die toon goed is.
 
week 9 - 2017 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Je moet deze week beginnen met het ritme op te bouwen om regelmatig een flinke wandeling te maken. Juist de Schorpioen heeft de afgelopen weken een chronische behoefte aan enige verbetering van zijn of haar conditie, want ook je mentale veerkracht zal er door worden verbeterd. Begin deze week met twee keer een kwartier tot een halfuur in een flinke wandelpas een paar straten om te lopen. Je hoeft niet hard te lopen en ook geen snelwandelaar te worden om je fitheid te verbeteren. Je seksuele leven zal er een positieve impuls door krijgen. In het algemeen is dat een drijfveer voor de Schorpioen. Dat is overigens geen nieuws voor jouw omgeving.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 9 - 2017 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Je krijgt een flinke financiŽle meevaller deze week. Dat wil zeggen je krijgt er deze week bericht over. En dat komt je zeer goed uit, want die kun je goed gebruiken om iets aan je huis te verbeteren. Echter, het lijkt of je een andere prioriteit hebt, die steeds belangrijker voor je wordt. Een weekendje weg zal je goed doen. Buiten worden de problemen niet beÔnvloed door de associaties, die je in jouw huis hebt en elders zul je ook telkens nieuwe ideeŽn opdoen, die er wellicht toe zullen leiden dat je de bakens in het leven volledig gaat verzetten. Dit gehele proces zal meerdere maanden in beslag nemen en pas in augustus tot zijn volle omvang tot je doordringen. Geef het de tijd!
 
week 9 - 2017 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Je hebt deze week een groter wordende interesse in een flirt en dan vooral voor de seksuele kant daarvan. Het lijkt wel of er verborgen spanningen zijn, die dit veroorzaken. Je hebt hopelijk een hechte verbintenis en dan heb je weinig moeilijkheden te vrezen, maar als er wat problemen in je relatie zijn, dan kunnen er gemakkelijk meningsverschillen, (bijna) ruzies en andere onaangenaamheden uit ontstaan. Je onderdrukt daarmee je seksualiteit en je raakt de spanning niet kwijt door de ontlading, die dat soort seksueel kontakt met zich mee behoort te brengen. Als je op dit moment ogenblik geen seksuele relatie hebt, dan voel je je wellicht sterk aangetrokken door iemand uit je directe omgeving. Het is iemand die je al langere tijd kent. Let wel op een mogelijke kater, als diegene niet in je ideale partnerbeeld past!
 
week 9 - 2017 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Deze week is gunstig voor alle contacten met anderen. Jouw relaties zijn vol warmte en gevoel en verder zonder oppervlakkige, formele contacten. Je lijkt een persoonlijke band te willen hebben met iedereen, die je deze week tegenkomt. Daarbij heb je een sterke behoefte om de mensen op wie je gesteld bent te beschermen en te verzorgen. De manier waarop je voor anderen zorgt, heeft iets moederlijks Waterman! Jouw innerlijke evenwichtig wordt door anderen gezien en zij voelen zich meer dan gewoonlijk tot jou aangetrokken. De contacten met de andere sekse zijn deze week aanzienlijk makkelijker dan anders. Nodig dit of komend weekend wat vrienden bij je thuis uit voor een gezellige avond!
 
week 9 - 2017 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Het wordt een week vol technische communicatie problemen Vissen! Het kan zijn dat je computer of mobieltje het begeeft, of gedeeltelijk begeeft. Jouw internet verbinding kan verstoord zijn. Virussen of spyware kunnen zich diep in jouw computer genesteld hebben. Het kan ook zijn dat je op jouw mobieltje alle nummers kwijt bent of dat het ding voortdurend andere dingen doet dan dat je verwacht. Het is in ieder geval een tijdrovende, stressvolle zaak om alles weer op het orde te krijgen en het lijkt dat geen enkele oplossing lukt. Echter, net als je het dreigt op te geven, doet alles het weer. De remedie is dat je je deze week niet moet laten opjagen door zaken, die je niet of nauwelijks kunt beÔnvloeden en je beter met de echt belangrijke zaken van het leven kunt bezighouden.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 9 2017