Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2015.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2015 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 31 - 2015 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2015 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 31 horoscoop: Maandag 27 juli 2015 t/m Zondag 02 augustus 2015.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 31 - 2015 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Je raakt de gehele week snel geirriteerd Ram! Iemand krijgt van jou de wind van voren, maar diegene weet eigenlijk niets van de zaak af. Eigenlijk weet je dat zelf ook wel, maar je reageert toch op die persoon af. Echter, dat kun je beter doen naar diegene, die deze irritatie veroorzaakt. Eén van de komende weken wordt dat je wellicht duidelijk, maar dan moet je wel goed analyseren wat er aan de hand is. Koop ook eens een aardigheidje voor die Steenbok die je lief is. Hij of zij kan een familielid, vriend of mogelijk toekomstige partner zijn. Uit ervaring weet je dat het niet veel geld hoeft te kosten. De aandacht, die je ermee overbrengt, is meer dan genoeg en geeft veel meer voldoening en waardering bij de ontvanger dan het aardigheidje op zich.
 
week 31 - 2015 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Op de komende vakantie zul je een aantal nieuwe kennissen opdoen, het kan ook een echtpaar zijn en eveneens een echt paar zijn met wie je een lange vriendschap gaat opbouwen. Het is een soort van vriendschap, zoals je er maar een paar in je leven zult hebben. Het zijn mensen, waarvan je na een paar dagen denkt en zegt, dat je ze al jaren kent, omdat het allemaal zo vertrouwd is. Druk jouw wil niet helemaal door, want de kritiek van anderen wordt daardoor niet eens door je geregistreerd en daar zul je al snel spijt van krijgen. Eerst zul je zeggen, dat er in het geheel geen kritiek is geweest, maar je moet dat standpunt al snel bijstellen, nadat je je hebt gerealiseerd, dat die kritiek wel degelijk geuit is. Het komt allemaal toch op zijn pootjes terecht, maar het had een stuk gemakkelijker gekund.
 
week 31 - 2015 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Deze week besteed je nogal wat tijd aan de liefde, tenminste dat denk je, want je scheidt liefde en seks niet meer zo duidelijk als dat je dat gewend was. Daar is op zich niets mis mee, maar weet wat je doet. Je zoekt liefde en compenseert het met seks. Daardoor zul je uiteindelijk gaan denken, dat je geen voldoening van liefde hebt en dat is dan een verkeerde conclusie. Er is iemand met ook het sterrenbeeld Tweelingen, in wie je heel erg geďnteresseerd bent. Dat komt vast niet omdat het je eigen sterrenbeeld is. Normaliter ben je met de 'Tweelingen' mens niet zo dik. Ga joggen of wandelen om je gedachten tot rust te brengen.
 
week 31 - 2015 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Je tobt vaak met het probleem 'tijd'. Je denkt en je vindt dat jouw agenda zo vol is dat er geen tijd meer is voor ontspanning. Echter, je kunt best beslissen die tijd anders te besteden, maar daar is een volledig andere instelling voor nodig. Het enige, dat je fout doet, is de planning. Dat wil zeggen je plant in feite in het geheel niet. Je zet je agenda domweg vol en je gebruikt te veel tijd voor onbelangrijke zaken en je laat telkens de wezenlijk belangrijke zaken liggen. Doordat je goed improviseert, kom je wel altijd uit de problemen, maar het is voortdurend op het nippertje. Bedenk anderzijds dat in de grand cafés de leukste mensen komen en juist de Kreeft heeft deze week een ontmoeting met een prachtig mens in zijn of haar horoscoop staan.
 
 
week 31 - 2015 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Zo Leeuw! Deze week of in één van de komende weken kun je een ervaring rijker worden. Een ervaring die je een bevrijdend gevoel kan geven, zoals je nog niet zo vaak hebt meegemaakt. Je zult er meer plezier in jouw leven van krijgen en waarom kunnen de sterren je op dit moment nog niet zeggen. Je zou zo maar iemand kunnen ontmoeten, al of niet met jouw partner en tijdens of door die ontmoeting zul je iets van jezelf te weten komen, dat je nog niet eerder wist of waar je nog nooit met iemand over hebt gesproken. Tegelijkertijd zul je in de komende weken of misschien wel maanden merken dat je veel gevoeliger bent dan voorheen. Je bent normaliter nogal rationeel of in ieder geval zo kom je bij de mensen uit jouw omgeving vaak over. Een of enige paranormale ervaringen zouden jou kunnen overkomen in de komende periode, die zich verder door een hoge evenwichtigheid in jouw persoonlijkheid laat kenschetsen.
 
week 31 - 2015 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Deze week is uitermate geschikt om tot rust te komen. Zelfs als je geen vaste klant bij de psycholoog bent, kun je op dit moment worden geconfronteerd met jouw onderbewustzijn. Je kunt je bewust worden van oude gedragspatronen, die je nu niet meer nodig hebt. Als je ooit van plan bent geweest een weekje in het klooster te gaan zitten, dan is dit dé week om dat te gaan doen. Als je bereid bent jouw emoties te laten gaan, kun je tot oplossingen komen van problemen, die je al tijden met je meedraagt. Oude gewoonten voldoen niet meer en als je ze nu begint af te schaffen, doe je er iedereen, inclusief jezelf, een groot plezier mee. Valt het klooster niet binnen jouw bereik, dan zou je wat extra energie aan andere mensen kunnen besteden. Hun noden vallen nu sneller op dan normaal en je bent, meer dan anders, bereid een handje te helpen.
 
week 31 - 2015 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Er is iemand in de familie- of kennissenkring die ziek is Weegschaal! En je moet aan diegene in de komende tijd daarom meer aandacht geven. Met jouw werk gaat het in de komende weken uitstekend. Je bent van nature wel lui, maar je krijgt nu de kans niet. Er wordt goed op jou gelet en dat maakt dat je tot grote hoogten stijgt. Jouw werk gaat zich in de komende maanden tot buiten jouw oorspronkelijke 'horizon' uitbreiden en bereid je daarop dan ook maar vast voor. Als Weegschaal kun jij in de periode tot eind oktober een groei doormaken, die jij in jouw leven tot nu toe niet hebt gekend en dat betreft dan met name de groei in maatschappelijk opzicht. Maak van deze sterrenconstellatie dan ook gebruik door alle mogelijkheden op maatschappelijk aan te grijpen. Pak iedere kans met beide handen aan. Ze worden in grote hoeveelheden aangereikt.
 
week 31 - 2015 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: emand kan proberen je te overtuigen en je wilt daar eigenlijk niet aan toegeven. Echter, jij Schorpioen doet precies hetzelfde met een ander. Wees daar wat voorzichtig mee. Het kan de oorzaak zijn van een langdurige onenigheid, waarbij de kern van de zaak ligt in het gegeven dat het jou meer dan die ander om macht gaat, terwijl je normaliter niets hebt of lijkt te hebben met macht. Dat ligt toch iets anders dan je denkt Schorpioen. Macht is wel degelijk een onderdeel van het karakter van de Schorpioen. Je kunt wat problemen hebben met de omgang van mensen, met name met hen die in jouw direct omgeving verkeren. Er is de mogelijkheid dat niemand meer begrijpt wat je zegt, terwijl jij graag jouw emoties met anderen wilt delen. Alles komt eind september op zijn pootjes terecht. Ga joggen om helder te blijven!
 
week 31 - 2015 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Je zou komende week het liefst uitgebreid willen vrijen met iemand, die je alleen van de tv kent of met die onbereikbare man of vrouw uit jouw vrienden- of kennissenkring. Dat zit er niet in Boogschutter! Je zult deze week wel een flirt hebben met iemand, die je onderweg ontmoet. Dat kan in de bus, trein of tram zijn, maar ook in de supermarkt of bij de bakker op de hoek. Geniet van dat moment. Laat het tot in de toppen van je vingers dóórdringen. Dan kun je er weer even tegen. Je zult zien dat je daardoor maatschappelijk ook enig succes zult hebben. Hoe gek dat ook klinkt. Zeg wat je wilt, en beperk je niet door te zeggen wat je niet wilt, in de veronderstelling dat diegene daaruit ook begrijpt wat je wel wilt. Een enkele Boogschutter zal moeite hebben met de achterliggende gedachte van deze raad. Laat het goed tot je doordringen en probeer het eens in de praktijk uit.
 
week 31 - 2015 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Je dagdroomt deze weken Steenbok! Soms zijn het vrolijke gedachten, die je midden op de dag bezighouden en andere momenten bedenk je onmogelijke oplossingen voor zaken die je nooit naar jouw hand zou kunnen zetten. Op jouw werk lijkt alles op rolletjes te lopen, maar dat is schijn! Je kunt de komende weken met een probleem worden geconfronteerd dat je niet zonder slag of stoot kunt oplossen. Je zult daarbij jouw collega's nodig hebben en met name ook die collega's aan wie je niet direct zou vragen jou te helpen bij het oplossen van een dergelijk probleem. Al met al loopt het met een sisser af en in oktober zul je je afvragen waarom je je nu zo hebt getobt. Een leuke Leeuw, Weegschaal of Steenbok kruist jouw pad, eigenlijk al tijden, maar je hebt het niet opgemerkt. Diegene woont of werkt in jouw buurt. Pas op, want er zit een addertje onder het gras. Hij of zij heeft al een relatie en vertelt dat niet aan jou.
 
week 31 - 2015 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Je gaat deze week uitermate losjes met de liefde om en juist dat maakt je bijzonder aantrekkelijk. Over aandacht hoef jij echt niet te klagen. In de tweede helft van deze week heb je een heerlijk contact. Het is op het werk en er vloeit een serieuze date uit voort. Licht vooralsnog geen van de andere collega’s erover in, want de praatjes doen toch al de ronde. Pas wat op voor de gevolgen. Het brengt natuurlijk andere spanningen met zich mee. De prettige wint het vooralsnog en geniet daarvan. Het overkomt je, dus pak het en laat het jou pakken. Je wordt er een stuk zelfverzekerder van en dat maakt je ook weer aantrekkelijker voor de rest van de omgeving. Als je wacht, kun je wachten tot je een ons weegt. Twee dates met twee verschillende partners is misschien wel even iets te losjes. Maar jij beslist.
 
week 31 - 2015 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Je kunt deze week boven jezelf uit stijgen. Op het werk betekent dit dat je meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt of hebt gekregen. Je weet immers heel goed wat je wilt en hoe je het wilt. Je hebt zelfs het idee eerst een nieuwe opleiding te beginnen. Je start deze week een actie, waardoor je in de loop van september veranderingen zult zien op je werk en jouw werkomstandigheden. Het zal je goed doen. Iemand flirt met je en dat raakt je onverwacht op de juiste plek. Die flirt is fantastisch, maar hij is van te korte duur. Dat is niet echt spijtig, want je bent meer in voor iets met echte liefde en vriendschap. Op de lange duur past dat beter bij de Vissen.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Anoniem Online Hulpverlening Nederland