Online Chat Hulpverlening Nederland
  Online Hulp Bij Relaties Nederland  
Anoniem Online Hulp Bij Relaties Nederland
 
Deskundige & professionele hulp of therapie bij relatieproblemen en scheidingen
 
 
 
    Klik voor anoniem en online hulp.
Dag en nacht bereikbaar!
 
 
 
Anoniem bij relatieproblemen en scheidingen.
 
 
   
Voor iedereen.  
Hulp bij relaties
 
Voor iedereen.
 
Zeer eenvoudig in gebruik en dus
geschikt voor iedereen
.
 
 
   
Dag en nacht bereikbaar.  
Hulp bij relaties
 
24/7 bereikbaar.
 
U kunt hier dagelijks dag en nacht
terecht voor hulp bij relaties
.
 
 
   
Veilig en betrouwbaar.  
Hulp bij relaties
 
Safe & solide.
 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en
veiligheid zijn onze kenmerken
.
 
 
   
Android gereed.  
Hulp bij relaties
 
Smartphone gereed.
 
Geschikt voor smartphones met
b.v. Android & Windows Phone
.
 
 
 
  Klik voor onze startpagina van relatietip.nl Welkom
 
Informatie over onze organisatie. Wie zijn wij
 
Klik voor anoniem online hulp. Anoniem online hulp
 
Online praten in een groep met een hulpverlener over een thema. Online groepssessies
 
Klik voor onze hulpverleners. Onze hulpverleners
 
Klik voor aanmelden als deskundige hulpverlener. Aanmelden hulpverleners
 
Klik voor ons team vrijwilligers. Het team vrijwilligers
 
Meldt u zich hier aan als vrijwilliger. Aanmelden vrijwilligers
 
Klik hier als u een klacht heeft. Klachten
 
Tips en adviezen bij problemen binnen relaties of andere problemen. Tips bij problemen
 
Lees hier ervaringen van lotgenoten. Ervaringsverhalen
 
    Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor anoniem online hulp.
 
Beginnen met veillig daten via internet.
 
Veilig daten via internet
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
Gratis week horoscoop 2014 voor liefde en relaties. Klik voor hulp.
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe week horoscoop 2014 lezen voor uw liefde en relaties. Deze gratis week horoscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis week horoscoop lezen.
 
Gratis week 40 horoscoop 2014: Maandag 29 september t/m Zondag 05 oktober.
 
 
Ram Stier Tweelingen Kreeft Leeuw Maagd
 
Klik hier voor uw Ram Horoscoop Klik hier voor uw Stier Horoscoop Klik hier voor uw Tweelingen Horoscoop Klik hier voor uw Kreeft Horoscoop Klik hier voor uw Leeuw Horoscoop Klik hier voor uw Maagd Horoscoop
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Klik hier voor uw Weegschaal Horoscoop Klik hier voor uw Schorpioen Horoscoop Klik hier voor uw Boogschutter Horoscoop Klik hier voor uw Steenbok Horoscoop Klik hier voor uw Waterman Horoscoop Klik hier voor uw Vissen Horoscoop
 
Week 40 - 2014 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Jouw problemen zijn voor jezelf soms heel overheersend, terwijl ze volstrekt onbelangrijk zijn in het wereldgebeuren. Deze week zul je dat meer dan eens ervaren en je zult er direct achter komen dat je jouw zaken enigszins moet relativeren. Je bent altijd zeer tevreden geweest met jouw interieur, maar je ziet nu kleine tekortkomingen, die je zo opvallen dat het lijkt, alsof er niets klopt van jouw huis. Laat het overwaaien. Jouw vrienden voelen zich altijd op hun gemak. Je kunt niet alles hebben en dat weet iedere Ram. Vergroot jouw kennis van die vreemde taal eens door een cursus. Je hebt het al te lang laten liggen, maar ook in deze situatie geldt: Beter laat dan nooit.
 
Week 40 - 2014 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Deze weken hoef jij niet altijd de BOB te zijn. Dat houdt niet direct in dat je stevig kunt blijven drinken, want dat breekt je op. Volg de oude leuzen van één van de bierbrouwers, te weten: Drink, maar met mate! En als je ziet dat jouw BOB zich toch waagt aan een paar drankjes, moet je de BOB absoluut overnemen, want diegene is dus niet te vertrouwen. Hij legt ook jouw leven in de waagschaal. Je ontmoet een leuke Leeuw van het rustige soort. Niet die Leeuw, die een al te theatrale houding en verschijning heeft met wapperende manen langs zijn of haar hoofd en overduidelijk de koning van de dierenriem uithangt. De meeste Leeuwen denken dat ze dat zijn en het is het beste dat maar zo te laten. Jij zult aan jouw Leeuw een goede makker hebben.
 
Week 40 - 2014 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Een charitatieve instelling doet een beroep op je. Als je hun doelstelling in het geheel niet deelt, moet je hen ook niet gaan steunen, maar als dat wel het geval is, dan kun je ook jouw steun geven door iets anders dan geld over te maken. Laat dit jaar jouw creativiteit eens werken en verzin een oplossing, waardoor je een veel grotere bijdrage levert aan die instelling dan menig ander. Met alle respect voor hen. Je kunt aan het eind van deze maand een uitbreiding van jouw werkterrein verwachten. Dat geeft niet direct een financieel voordeel, maar dat komt absoluut later. Accepteer daarom de uitbreiding, want ook dat wat financieel in het vat zit, verzuurt niet. Pas op voor valse vrienden.
 
Week 40 - 2014 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Je hebt er meer dan eens over gedacht een donorcodicil in te vullen, maar voor de Kreeft, die het nog niet heeft gedaan, is het nu de tijd om die beslissing op papier te zetten. De komende weken zul je meer dan eens lang een apotheek komen en je weet dat je niet in de rij hoeft te staan om een foldertje, of een blanco codicil, mee te nemen. Misschien moet je het nog even overdenken, maar je komt tot een voor jou juist besluit. Als je van plan was jouw haar te veranderen dan is het goed dat deze week te gaan doen. Jouw vrienden en kennissen zullen de wijziging meer dan positief ontvangen en de enkeling, die het niet aanspreekt, heeft geen invloed op de voldoening, die je hebt door de reactie van de anderen.
 
Week 40 - 2014 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Deze weken staan in het teken van ontmoetingen Leeuw! Het kan een ontmoeting zijn met iemand die je al lang kent, maar ook met iemand die je nog niet eerder hebt ontmoet. Het is in ieder geval een ontmoeting, die een hechte vriendschap tot gevolg kan hebben, ondanks het feit dat je diegene al lang kent. Het kan een vreemde ervaring zijn, maar je zult jezelf aan een dergelijke ontmoeting moeten overgeven. Ga hem dus niet uit de weg. Er staat veel voldoening op je te wachten. Deze week zal ook het begin te zien zijn van de verandering van je relatie, als je die hebt. Als je die niet hebt, zul je deze week wellicht het begin zien van een nieuwe relatie. In ieder geval zul je je meer gaan hechten aan iemand, die tot voor kort geen enkele rol speelde in jouw gevoelens voor wat betreft een relatie. Jouw gevoelens en stemmingen raken daardoor in deze week of in de komende weken flink van slag.  
 
Week 40 - 2014 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Iemand uit je vrienden of kennissenkring is jaloers op je. Deze week komt dat op een vervelende manier naar voren. Het zal je flink raken en dat laat je ook goed merken. Let erop dat je niet op de verkeerde personen afreageert, maar op diegene, die jou mentaal heeft geraakt. Het is jammer dat sommige, zich vrienden noemende, mensen zo'n afgunst kunnen uiten. Wees eerlijk tegenover jezelf en dan zul je zien wie je moet buitensluiten. Let op in het verkeer en kijk je verlichting eens na of laat dat doen. Fleur je huiskamer eens op met een kleurige bos bloemen of een mooie plant. Het zal je humeur telkens weer positief beïnvloeden en dat zullen de mensen uit jouw omgeving zeker waarderen.
 
Week 40 - 2014 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Een deel van je huis is aan de binnenzijde aan een opknapbeurt toe. Je doet er goed aan de gebruikte kleuren, waarop je tot nu toe trots was, volledig te wijzigen. Geen pasteltinten meer, maar felle primaire kleuren. Je zult kritiek krijgen uit je omgeving, maar uiteindelijk zal iedereen het toch kunnen waarderen. Eén persoon in het bijzonder en met diens positieve kritiek ben je zeer in je nopjes. Het kan zijn dat je een plannetje had om voor dit weekend een probleem op te lossen. Je moet het helemaal uitvoeren. Van A tot Z. Het zal je lukken en je zult er veel voldoening van hebben. Als je buitenshuis bent dan lossen problemen makkelijker op, omdat je dan uit de sleur bent van de dagelijks dingen. Bovendien kun je thuis het probleem niet loslaten, want je bent zo geconditioneerd, dat je daar het probleem niet los kunt zien van de omgevingsfactoren en dus helemaal niet goed kunt analyseren.
 
Week 40 - 2014 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Je kunt een liefdesrelatie of een ontmoeting met een wildvreemde verwachten. Jij verbindt je op zielsniveau met diegene. De kans bestaat dat je een onrustige week krijgt met hoge emotionele pieken. Deze onrust houd je wel flexibel en alert. Je kunt geluk proeven zoals maar weinigen meemaken. Ook in jouw werksfeer zul je flink vooruit komen als je meer samenwerkt. Het persoonlijke contact wordt in jouw werk steeds belangrijker en daar ga je ook aan werken. Het is een goede week voor je carrière. De beste dag voor je liefdesleven is de zaterdag. Je zult een leuke flirt krijgen deze week. Die zal helaas zo kortstondig zijn, dat hij voorbij is, voordat je in de gaten hebt, dat iemand aan het flirten was. De herinnering is er daarom niet minder prettig van.
 
Week 40 - 2014 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Zo Boogschutter, de communicatie met jouw werkgever is weer in orde, dus kom maar op met die plannen. Zet anderen een beetje in de bloemetjes, een beetje Boogschutter weet hoe dat moet. Hun dank zal groot zijn. Door jezelf een beetje op de achtergrond te houden en anderen de eer te gunnen, verhoog je jouw aanzien en prestige bij jouw werkgever, waardoor je een enorme voorsprong hebt als er ooit een keuze gemaakt moet worden bij een sanering. En dan gaat het alleen om de punten. Deze week is prima voor alles wat je van plan bent, zolang je jezelf maar wat op de achtergrond houdt. Voor anderen blijft er dan nog genoeg over. Als je wilt gaan werken met mooie dingen, zul je voorzichtig moeten zijn. Ook voor jouw geldzaken lijkt dit een heel prettige week te worden. Doe er jouw voordeel mee.  
 
Week 40 - 2014 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Zoek deze week naar wat afleiding, waardoor je duidelijk met wat anders bezig zult zijn dan normaal is in deze tijd van het jaar. Daarvoor moet je waarschijnlijk met mensen in contact komen, die anders zijn dan die je nu om je heen hebt. Ga deze week eens een dag of avond naar een plek in een totaal andere omgeving. En hoewel je niet altijd impulsief bent, zul je dat nu wel zijn en dat zal het gevolg hebben dat je echt lééft voor jouw gevoel. Accepteer dat gevoel! Het is niet de bedoeling om volledige veranderingen in jouw privé leven of je huiselijke omstandigheden aan te brengen. Zulke veranderingen zullen de situatie juist niet verbeteren en ze zullen door je huisgenoten dan ook niet worden geaccepteerd. Overigens doet ieder mens met het sterrenbeeld Steenbok er goed aan die éne echte eens wat vaker te bellen!
 
Week 40 - 2014 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Het is niet verstandig deze week beslissingen te nemen, die langdurige gevolgen kunnen hebben. Dat houdt in dat je het moment van het ondertekenen van contracten voor een lening, het ondertekenen van een koopcontract van een huis en zelfs de dag van een voorgenomen huwelijk niet gedurende deze week moet vastleggen. Verplaats de afspraak om het te bespreken, te tekenen enz. naar volgende week, dan is het addertje onder het gras verdwenen. Over niet al te lange tijd zal jouw levensvisie een volledige verandering in positieve zin ondergaan, waardoor je een totaal ander idee hebt over dit soort zaken. Je kunt je dat op dit moment waarschijnlijk in het geheel niet voorstellen, maar zelfs de Waterman zal het over enige jaren begrijpen.
 
Week 40 - 2014 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Om een aantrekkelijke Schorpioen ter wille te zijn, doe je iets dat zo opvallend is voor je directe omgeving, dat iedereen veronderstelt dat je een andere, volstrekt onzakelijke reden hebt. Je zult het ontkennen, maar zij hebben gelijk. Je laat je leiden door jouw hormonen in plaats van door jouw verstand. Terwijl je denkt dat je altijd rationeel handelt en je gevoel nooit laat meewegen in een zakelijke beslissing, blijkt nu dat je momenten hebt, dat je gevoel een rol speelt bij het uitoefenen van je werk. Je zult ervan leren dat jouw gevoel wel degelijk een prominente rol mag en kan spelen in een zakelijk beslissing. Zelfs, of juist, bestuurders van beursgenoteerde bedrijven doen dat veelvuldig. Schenk de koffie maar eens in voor die Schorpioen!
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |  Bezoekers aantallen |  Doneren |  Nieuwsbrief |
 
 
© Anoniem Online Hulp Bij Relaties Nederland 2014