Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2018.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2018 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 16 2018 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2018 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 16 horoscoop: Maandag 16 april 2018 t/m Zondag 22 april 2018.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 16 2018 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Luister deze week niet te veel naar ballads Ram! Het zal je stemming beïnvloeden en je wordt er niet vrolijker van. Rust iedere dag ook goed uit, want je hebt het nodig. Je denkt wel dat je weinig slaap nodig hebt, maar dat is onjuist. Mentaal gezien lijk je elke keer met weinig slaap en rust goed te presteren, maar fysiek breekt het je op de lange duur toch op. Het zal zich pas in de eerstvolgende vakantie manifesteren, doordat je de eerste week slap, ziek en moe bent, terwijl je die week juist helemaal niets doet. Sta deze week eens stil bij deze raadgeving. Jouw astrologische klok staat momenteel in een stand waar bezinning met hoofdletters staat geschreven.
 
week 16 2018 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Je krijgt een volstrekt onverwachte aanbieding deze week Stier! En het heeft met geld of andere financiële zaken te maken. Het kan een brief van de bank zijn, die je een hogere limiet toestaat, het kan een verzekeringskwestie zijn, waarbij je onverwacht een uitkering krijgt, die je al lange tijd geleden had afgeschreven of iets anders dat je indirect een financieel voordeel geeft. Maak je niet nerveus voor een soort van examen dat je één van de komende weken moet afleggen. Het kan een echt examen zijn, maar ook een toets voor een hobby. Denk daarbij ook aan een test om toegelaten te worden tot een bepaald niveau van een sport of hobby. Je zult ondanks jouw zenuwen met vlag en wimpel slagen, mits je blijft denken dat het maar een spelletje is en blijft.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 16 2018 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Deze week zal iemand je een compliment maken waarop je echt niet had gerekend. Daardoor krijg je ook meer sympathie voor die persoon, maar blijf op je hoede, want het kan ook zijn dat er een addertje onder het gras zit. Je hebt meer behoefte aan frisse lucht dan anders en dat is maar goed ook, want het maakt eigenlijk niet uit wat voor weer het is, van buitenlucht knapt iedere Tweelingen uiteindelijk alleen maar op. Ga anders, als je dat kunt, eens met een Schorpioen een wandeling maken. Ook als je daar eigenlijk helemaal geen zin in hebt. Je zult zien dat het allemaal reuze meevalt. Kortom, een positieve week waarvan de beste dag dinsdag of donderdag zal zijn.
 
week 16 2018 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Zorg dat je deze week niet in de stress raakt Kreeft!. Als je het achteraf analyseert, zul je tot de conclusie komen dat je het zelf hebt veroorzaakt. Sommige zaken kun je nooit beïnvloeden. Hoe graag je dat ook zou willen. Zij gaan hun eigen weg en dan heeft het geen enkele zin het tij proberen te keren. Het zal nooit lukken en je zult het resultaat moeten nemen zoals het komt. Over duizend jaar zal de menselijke geest wellicht zo ver zijn ontwikkeld dat een loterij uitslag met gedachtekracht kan worden beïnvloed, op dezelfde wijze als dat je nu vooraf weet dat je die tennis of andere sportieve wedstrijd zult winnen. Maar deze week gaat je dat nog niet lukken en volgende week evenmin.
 
 
week 16 2018 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Als je wilt dat er maandelijks meer geld op jouw bankrekening wordt bijgeschreven, zul je deze week moeten beginnen om stappen te ondernemen, die dat mogelijk gaan maken. Afwachten en van mening zijn dat het een slechte tijd is om een extra bron van inkomsten te genereren is het meest foute wat je kunt doen. De grote hoofdprijs in een loterij zul je deze week niet winnen, hooguit een kleintje, en daarom moet je voor extra inkomsten zelf aan de slag. Als je altijd al iets anders hebt willen doen met jouw leven is het deze week een goede tijd om in grote lijnen een plannetje op papier te zetten en direct een begin te maken met het uitwerken ervan. Ook op ander gebied kun je iets nieuws verwachten en dan wordt bedoeld dat je een leuk contact zult opbouwen met iemand, die je langzamerhand zult gaan vertrouwen. En rond de maand september kun je hem of haar tot een echte vriend gaan rekenen.
 
week 16 2018 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: De echte Maagd geeft zich niet snel bloot aan zijn of haar omgeving. Het lijkt wel zo, maar zelfs de goede luisteraar hoort in feite niets van de werkelijke persoon achter die soms luidruchtige Maagd. Je hebt een of meer geheimen die slechts weinigen kennen en ooit zullen kennen. Een liefdevolle relatie speelt daarbij een duidelijke rol. Neem het ervan Maagd, want het zal weinig in jouw leven voorkomen dat je iemand zult ontmoeten of hebt ontmoet, die je zo goed aanvoelt en bij wie jij je zo thuis voelt. Je hebt een ’vriend’ voor het leven aan deze man of vrouw. Zijn of haar sterrenbeeld kan het sterrenbeeld Stier, Leeuw hebben en zelfs ook een Maagd zijn. Als hij of zij ook een Maagd is, zullen jullie elkaar feilloos aanvoelen, omdat je zo gelijk bent. In alle gevallen geldt: Koester deze vriend(in)!
 
week 16 2018 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Een lening is gemakkelijk afgesloten, maar het terugbetalen is soms veel moeilijker. Probeer deze week daarom wat rust te krijgen tussen je oren. Allerlei zaken lijken door elkaar te lopen en als je zo door blijft gaan, is dat niet echt goed voor jou en evenmin voor diegene(n) met wie je dagelijks te maken hebt. Houd je bij één ding of één persoon tegelijk. Je komt er dan makkelijk uit. Je hebt al een tijd een plan voor een vakantie of uitstapje zonder dat het echt vastomlijnd is. Deze week moet je een begin maken door alles daaromtrent eens goed op een rijtje te zetten. Het plan krijgt langzamerhand een wat vastere vorm, maar het uitvoeren ervan is nog niet aan de orde. Met die lening komt het wel in orde. Maar overhaast het niet!
 
week 16 2018 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Mars maakt je de laatste tijd wat agressiever dan je normaliter bent Schorpioen. Een beetje assertiviteit kan geen kwaad, maar overdrijf daarin niet al te veel. Jouw omgeving zal meer waardering voor je hebben als je ook eens wat aardigs zegt. Eén van je vroegere vrienden heeft een probleem en wil noch kan daar makkelijk over praten. Het komt deze week weer naar voren en dan is je hulp meer dan welkom. Iemand is nogal geobsedeerd door jou. Een vasthoudende Kreeft misschien? Het moet gezegd: Als je eenmaal in de scharen van die Kreeft belandt, dan zul je moeten constateren dat hij niet meer loslaat.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 16 2018 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Hoewel het niets voor jou is, kan het zijn dat een apparaat of computerprogramma niet helemaal doet wat jij zou willen. Lees de handleiding nog eens goed door en je zult versteld staan wat je nog te weten komt. Je hebt er ondanks alle drukte van de afgelopen weken nu even de tijd voor. Pak deze week niets nieuws aan Boogschutter, maar neem de oude zaken nog eens door en je zult zien dat je eigenlijk alle problemen de baas bent. Het lijkt dat het een rustige week voor je wordt, maar een leuke ontmoeting doorbreekt dat. De rustige week krijgt daardoor een vrolijk staartje. De beste dagen voor je relatie en liefdesleven zijn de dinsdag en de donderdag. Ach, elke dag is eigenlijk goed in het liefdesleven van de Boogschutter.
 
week 16 2018 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Vroeger speelde je graag spelletjes met deze en gene en nu je wat meer volwassen bent geworden, lijkt dat minder enerverend te zijn. Deze week moet je weer even terugkeren op de sporen van vroeger. Geef eens toe aan je latente behoefte om kinder spelletjes te spelen. Verstoppertje spelen is iets dat je op deze leeftijd met je partner in huis best kunt doen.. En het hoeft niet altijd op seks uit te draaien, maar dat mag natuurlijk wel. Je zult versteld staan van het plezier dat je aan zo’n kinderspelletje beleeft. De beste dag voor je liefdesleven is zondag.
 
week 16 2018 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Iemand die al enige tijd in jouw omgeving vertoeft, voelt zich opperbest bij je en laat dat nu voor het eerst overduidelijk merken. Jij ziet het alleen nog steeds niet, terwijl er een leuk contact in de lucht hangt tussen jullie beiden. Even goed opletten Waterman! Deze desinteresse past helemaal niet bij je! Het is iemand van wie je het niet direct, en wellicht zelfs helemaal niet, zou hebben verwacht. Je droomt wel over erotische momenten, maar het is nu tijd om wakker te worden. Het een en ander kan in real life gaan plaats vinden. Wakker worden! Slapen doe je maar op dat goede matras dat je in gedachten hebt.
 
week 16 2018 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Je werk stagneert een beetje. Het gaat niet zoals je zou willen. Tenminste dat denk je. Anderen hebben daar een heel ander idee over. Leg deze dagen je oor eens goed te luisteren. Je krijgt wat kleine gebreken aan je auto of fiets, of laten we zeggen, aan een vervoermiddel in het algemeen. Het is niets bijzonders, maar je moet er wel even naar laten kijken, anders weigert hij net op het moment dat je hem nodig hebt en dat zal je op dat moment heel slecht uitkomen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. De dromen van de Vissen over het maken van korte reizen worden werkelijkheid.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 16 2018