Online Chat Hulpverlening Nederland
  Online Hulp Bij Relaties Nederland  
Anoniem Online Hulp Bij Relaties Nederland
 
Deskundige & professionele hulp of therapie bij relatieproblemen en scheidingen
 
 
 
    Klik voor anoniem en online hulp.
Dag en nacht bereikbaar!
 
 
 
Anoniem bij relatieproblemen en scheidingen.
 
 
   
Voor iedereen.  
Hulp bij relaties
 
Voor iedereen.
 
Zeer eenvoudig in gebruik en dus
geschikt voor iedereen
.
 
 
   
Dag en nacht bereikbaar.  
Hulp bij relaties
 
24/7 bereikbaar.
 
U kunt hier dagelijks dag en nacht
terecht voor hulp bij relaties
.
 
 
   
Veilig en betrouwbaar.  
Hulp bij relaties
 
Safe & solide.
 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en
veiligheid zijn onze kenmerken
.
 
 
   
Android gereed.  
Hulp bij relaties
 
Smartphone gereed.
 
Geschikt voor smartphones met
b.v. Android & Windows Phone
.
 
 
 
  Klik voor onze startpagina van relatietip.nl Welkom
 
Informatie over onze organisatie. Wie zijn wij
 
Klik voor anoniem online hulp. Anoniem online hulp
 
Online praten in een groep met een hulpverlener over een thema. Online groepssessies
 
Klik voor onze hulpverleners. Onze hulpverleners
 
Klik voor aanmelden als deskundige hulpverlener. Aanmelden hulpverleners
 
Klik voor ons team vrijwilligers. Het team vrijwilligers
 
Meldt u zich hier aan als vrijwilliger. Aanmelden vrijwilligers
 
Klik hier als u een klacht heeft. Klachten
 
Tips en adviezen bij problemen binnen relaties of andere problemen. Tips bij problemen
 
Lees hier ervaringen van lotgenoten. Ervaringsverhalen
 
    Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor anoniem online hulp.
 
Beginnen met veillig daten via internet.
 
Veilig daten via internet
Gratis week horoscoop 2014 voor liefde en relaties. Klik voor hulp.
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe week horoscoop 2014 lezen voor uw liefde en relaties. Deze gratis week horoscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis week horoscoop lezen.
 
Gratis week 16 horoscoop 2014: Maandag 21 april t/m Zondag 27 april.
 
 
Ram Stier Tweelingen Kreeft Leeuw Maagd
 
Klik hier voor uw Ram Horoscoop Klik hier voor uw Stier Horoscoop Klik hier voor uw Tweelingen Horoscoop Klik hier voor uw Kreeft Horoscoop Klik hier voor uw Leeuw Horoscoop Klik hier voor uw Maagd Horoscoop
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Klik hier voor uw Weegschaal Horoscoop Klik hier voor uw Schorpioen Horoscoop Klik hier voor uw Boogschutter Horoscoop Klik hier voor uw Steenbok Horoscoop Klik hier voor uw Waterman Horoscoop Klik hier voor uw Vissen Horoscoop
 
Week 17 - 2014 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Laat je deze week door jouw bank niet uit het veld slaan! Sta je mannetje en vecht voor je overtuiging. De mensen om je heen hebben niet altijd gelijk en zij denken dat waarschijnlijk zelf ook niet allemaal. Toon je eigen sterke wil Ram! Alles loopt deze week op rolletjes. Dat zal je extra motiveren en je zult dan ook veel meer gedaan krijgen, dan je voor mogelijk hield! Het wordt achteraf een week om tevreden op terug te kijken! Eén van deze dagen heb je een ontmoeting met een oude kennis, door wie je je graag volledig laat inpakken.  
 
Week 17 - 2014 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Je vrijheidsdrang kan in de loop van de week tot een klein probleem leiden. Je omgeving zal je echter niet tegenwerken. Wees daar dankbaar voor. Vooral op de dagen dat jouw vrijheidsdrang het sterkst aanwezig is, zul je heel bewust zijn van je vrienden en kennissen. Deze week is weer zo’n week. Je hoeft gelukkig geen belangrijke beslissingen te nemen. Het is alweer een tijdje geleden dat je de vlinders in je buik voelde en je bent, voor je gevoel, wel weer eens aan de beurt. Je zult nog even geduld moeten hebben, want de sterren staan niet gunstig voor een stout, al of niet buitenechtelijk, kontakt. Ook dát kan de Stier overkomen.
 
Week 17 - 2014 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Blijf deze week uit de buurt van banken en laat andere financiële zaken rechts liggen. De Tweelingen heeft geen reden om te klagen over aandacht. Alhoewel jouw aanpak nogal assertief is en het contact vrij snel weer verwatert, heb je het deze week toch echt naar je zin. Vooral de echt opmerkelijke mensen vallen bij jou in de smaak. Desondanks vind jij het al snel saai worden. Als je een hechte relatie wilt opbouwen, dan zul je het toch iets voorzichtiger moeten aanpakken. Je kunt deze week een paar speelse flirts verwachten. Het advies is echter: neem liever de tijd voor iemand, die je heel apart of leuk vindt en je zult zien dat een langdurige relatie heel goed tot de mogelijkheden behoort. Het ligt natuurlijk aan jezelf, waar je de voorkeur aan geeft.
 
Week 17 - 2014 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Laat goed zien wat je waard bent Kreeft, want je bent er momenteeel verbaal sterk genoeg voor. De tijd dat je je in een hoekje liet zetten door mensen met een grote mond is nu achter je, want je weet hoe je dat moet pareren. Maak je over privé zaken geen zorgen, want een aantal problemen worden in deze en komende week opgelost. Daardoor zit je zelfvertrouwen in de lift en straal je tegelijkertijd een hoop kracht uit. Probeer wat overzicht te krijgen in je werk, want anders loop je daar een beetje vast in de veelheid van zaken, die onder je aandacht worden gebracht.
 
Week 17 - 2014 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Je doet het in de liefde wel goed, want daar zit het geluk deze week. Laat je zien! Op straat en in het uitgaansleven, want je uitstraling komt over bij de andere sekse. Volg je gevoel en je zult hoog op het verlanglijstje van deze en gene staan. Laat je charme werken en toon je mooiste kant. Je zult zien dat de liefde iets nieuws zal brengen. Als je op je werk het roer wilt omgooien, dan doe je er goed aan dat deze week aan te kaarten. Ook op dit zakelijke vlak kun je je charmes goed gebruiken en doe dat dan ook! Je weet maar nooit.  
 
Week 17 - 2014 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Het is verstandig deze week op financieel en op het liefdes gebied je hoofd erbij te houden Maagd! Een ongeluk zit in een klein hoekje en op de heftige gevolgen daarvan zit niemand te wachten. Het is wel een gunstige tijd om een vakantie te plannen. Op jouw werk heb je geen noemenswaardige problemen, maar ook daar moet je je hoofd erbij houden. In het algemeen kun je zeggen dat de Maagd deze week het verstand moet volgen en niet het gevoel. De beste dagen voor jouw liefdesleven zijn dan ook niet in deze week te vinden. Wacht tot de tweede week van mei met het uitvoeren van een paar wilde plannen. Ach, wat in het vat zit verzuurt niet, moet je maar denken.
 
Week 17 - 2014 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: De sterren geven je een vrijbrief voor een heftige, erotische week. Echter, of je de ware gaat tegenkomen is een heel ander verhaal. Liefde en seksueel plezier gaan sinds mensenheugenis niet altijd samen en dat is deze week voor de Weegschaal ook het geval. Je wordt volledig verrast door een flirt. Hij is zo overweldigend, waardoor je er helemaal beduusd van bent. Het zal je de rest van de week niet loslaten en wellicht houd je er zelfs volgende week nog een broeierig gevoel van over. Door al dat geknoei is er wel een kans op een probleempje op het thuisfront, als je dat hebt. Enfin, je ziet deze week bepaalde dingen in ieder geval niet helemaal realistisch. But who cares?
 
Week 17 - 2014 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Met vele anderen heeft ook de Schorpioen dwangmatige, ingebakken handelingen, die in stand worden gehouden. Je bent er zo aan gewend, dat je niet meer zonder kunt. Vanaf dat moment is het min of meer een dwangneurose. Soms weet je niet eens waarom je iets doet en verklaar je jouw handelingen door te zeggen, dat je het altijd zo doet. Daarmee verklaar je iets, zoals je ouders vroeger deden. Je verafschuwde dat soort verklaringen altijd en het zou jou nooit overkomen. Tenminste, dat was vroeger jouw mening. Dat laatste is imiddels achterhaald. Helaas zal ook jij moeten toegeven dat je geen plausibele verklaring voor dit soort automatische handelingen hebt en het domweg doet, omdat je het altijd al zo deed. Deze conclusie zul je komende week meer dan eens trekken, als je weer in een situatie bent gekomen, waaruit je graag direct zou willen ontsnappen. Ga joggen of wandelen om het hoofd helder te maken.
 
Week 17 - 2014 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Nu Uranus in het teken Vissen staat zullen er zaken grondig veranderen bij de Boogschutter. Oude patronen zul je loslaten en daar is waarschijnlijk al een begin van te zien in deze week. Het roer moet om en niet alleen in je werk, maar ook privé. Het wordt daarom een zeer positieve week, waarin alles voor de wind gaat. Dit is het begin van de nieuwe tijden, je krijgt er nu slechts een voorproefje van. Let op wie er je pad kruisen; er zullen zeer interessante mensen bij zitten van allerlei pluimage. Voor deze week geldt, dat je niet te veel geld bij je moet hebben, want het brandt in je hand.  
 
Week 17 - 2014 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Jouw interesse in alles en iedereen, dat c.q. die voor je nieuw is, wordt deze week weer eens op de proef gesteld. Het is in ieder geval goed voor een leuke ervaring, die verrassend is. De week begint rustig, maar dan zul je iemand tegenkomen, die de moeite waard is. Je hebt hem of haar al een tijd niet gezien en je ervaart diens aanwezigheid als nieuw en daardoor als spannend. Ga van de week eens joggen of wandelen om het hoofd helder te houden.
 
Week 17 - 2014 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Het is geen week voor romantiek, maar meer voor de onderhuidse lusten. Het is dan ook flink broeierig om je heen en rationeel gezien neig je tot verzet, hoewel je emotioneel geen enkele remming zou willen hebben. Meestal wint de ratio het van de emotie, maar of dat altijd verstandig is, is maar de vraag. De sterren zeggen: Doe wat je hart je ingeeft, Waterman, want het is in feite nooit goed je te verzetten tegen je emoties. Overigens heb je voor die conclusie geen astrologie nodig. In één van de komende weken wordt het geheel anders. Je hebt een uitstekend vooruitzicht Waterman!
 
Week 17 - 2014 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Dit is een week voor het versterken van je sociale contacten. Werken komt echt op de tweede plaats. Je hebt meer zin in dat heerlijke vakantiegevoel en je loopt, als je deze week moet werken, de kantjes er volledig af. Het is ook leuker om met vrienden en kennissen van gedachten te wisselen en de besognes van je werk te laten voor wat zij zijn. Gezien het feit dat je normaliter bovengemiddeld presteert, is dat ook geen probleem voor je werkgever. In het weekend zou je erop uit moeten gaan. Je kunt dan ook een heerlijke flirt verwachten, maar dan moet je er wel zijn. Pak die kans, want van dit kaliber zul je er maar weinig in je geheugen hebben!
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |  Bezoekers aantallen |  Doneren |  Nieuwsbrief |
 
 
© Anoniem Online Hulp Bij Relaties Nederland 2014