Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2016.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2016 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 26 - 2016 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2016 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 26 horoscoop: Maandag 27 juni 2016 t/m Zondag 03 juli 2016.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 26 - 2016 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Met jouw spraakzaamheid zul je deze week heel wat leuke en interessante gesprekken kunnen voeren Ram! Je hebt, meer dan anders, de neiging om van alles het naadje van de kous te willen weten en je stelt daardoor vragen, die je anders voor je houdt. Je merkt dat dat je beter bevalt dan jouw mond te houden, want sommige vragen zijn in het geheel niet zo indringend en onbeschaafd als je tot op heden hebt verondersteld. Je zult zien dat je emotioneel sterker wordt, als je constateert dat niemand verstelt staat van de vragen, die je op hen hebt afgevuurd. Het is natuurlijk ook een beetje de toonzetting, die een vraag al of niet te privé en/of te indringend maakt. Het spreekwoord zegt dat al jaren: "c'est le ton qui fait la musique". Zorg ervoor dat die toon goed is.
 
week 26 - 2016 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Je krijgt een flinke financiële meevaller deze week. Dat wil zeggen je krijgt er deze week bericht over. En dat komt je zeer goed uit, want die kun je goed gebruiken om iets aan je huis te verbeteren. Echter, het lijkt of je een andere prioriteit hebt, die steeds belangrijker voor je wordt. Een weekendje weg zal je goed doen. Buiten worden de problemen niet beïnvloed door de associaties, die je in jouw huis hebt en elders zul je ook telkens nieuwe ideeën opdoen, die er wellicht toe zullen leiden dat je de bakens in het leven volledig gaat verzetten. Dit gehele proces zal meerdere maanden in beslag nemen en pas in december tot zijn volle omvang tot je doordringen. Geef het de tijd!
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 26 - 2016 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Je hebt deze week een groter wordende interesse in een flirt en dan vooral voor de seksuele kant daarvan. Het lijkt wel of er verborgen spanningen zijn, die dit veroorzaken. Je hebt hopelijk een hechte verbintenis en dan heb je weinig moeilijkheden te vrezen, maar als er wat problemen in je relatie zijn, dan kunnen er gemakkelijk meningsverschillen, (bijna) ruzies en andere onaangenaamheden uit ontstaan. Je onderdrukt daarmee je seksualiteit en je raakt de spanning niet kwijt door de ontlading, die dat soort seksueel kontakt met zich mee behoort te brengen. Als je op dit moment ogenblik geen seksuele relatie hebt, dan voel je je wellicht sterk aangetrokken door iemand uit je directe omgeving. Het is iemand die je al langere tijd kent. Let wel op een mogelijke kater, als diegene niet in je ideale partnerbeeld past!
 
week 26 - 2016 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Deze week is gunstig voor alle contacten met anderen. Jouw relaties zijn vol warmte en gevoel en verder zonder oppervlakkige, formele contacten. Je lijkt een persoonlijke band te willen hebben met iedereen, die je deze week tegenkomt. Daarbij heb je een sterke behoefte om de mensen op wie je gesteld bent te beschermen en te verzorgen. De manier waarop je voor anderen zorgt, heeft iets moederlijks Kreeft! Jouw innerlijke evenwichtig wordt door anderen gezien en zij voelen zich meer dan gewoonlijk tot jou aangetrokken. De contacten met de andere sekse zijn deze week aanzienlijk makkelijker dan anders. Nodig dit of komend weekend wat vrienden bij je thuis uit voor een gezellige avond!
 
 
week 26 - 2016 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Het wordt een week vol technische communicatie problemen Leeuw! Het kan zijn dat je computer of mobieltje het begeeft, of gedeeltelijk begeeft. Jouw internet verbinding kan verstoord zijn. Virussen of spyware kunnen zich diep in jouw computer genesteld hebben. Het kan ook zijn dat je op jouw mobieltje alle nummers kwijt bent of dat het ding voortdurend andere dingen doet dan dat je verwacht. Het is in ieder geval een tijdrovende, stressvolle zaak om alles weer op het orde te krijgen en het lijkt dat geen enkele oplossing lukt. Echter, net als je het dreigt op te geven, doet alles het weer. De remedie is dat je je deze week niet moet laten opjagen door zaken, die je niet of nauwelijks kunt beïnvloeden en je beter met de echt belangrijke zaken van het leven kunt bezighouden.
 
week 26 - 2016 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Als je niet uit een bepaald probleem komt, dan moet je het eens voorleggen aan een goede vriend of vriendin. Die kijkt er zonder enige associatie en daardoor onbevooroordeeld naar en zal je een verrassende oplossing geven. Gebruik één van de avonden eens om een brief of een uitgebreide mail te sturen aan een verre vriend van vroeger. Als je de gelegenheid hebt, zou je misschien zelfs even kunnen bellen. Let op, want je zult interessant nieuws horen en dat goed tot je door moeten laten dringen, want dan kun je er iets van opsteken en werkt stimulerend voor jouw eigen ontwikkeling. Vermijd het openbaar vervoer deze week!
 
week 26 - 2016 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Je zult deze week plotseling de behoefte hebben om een oude vriend(in) te gaan opzoeken. Jullie zijn echte maatjes, terwijl je elkaar gemiddeld nog niet eens één keer per jaar ziet. Het stoort je ook niet als je een tijd niets van hem of haar, gehoord hebt en het stoort diegene evenmin. Kan het een Tweelingen zijn? Feit is dat het in ieder geval iemand van de andere sekse is, waarmee je deze relatie hebt. Seksueel trekken jullie elkaar niet meer aan, omdat de spanning er na al die jaren vanaf is. Dat was wel anders toen jullie elkaar leerden kennen. Toen vloegen de hormonen over en weer, maar door allerlei omstandigheden is het telkens bij een flirt gebleven en nu is de spanning weg. Je hebt echter wel een vriend(in) voor het leven. Let op je conditie, die in de maanden juni, juli en augustus wat minder zou kunnen zijn.
 
week 26 - 2016 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Je zou deze week ruzie kunnen krijgen met iemand, met wie je samen iets aan het doen bent. Geef hem of haar even de ruimte om zijn of haar boosheid te uiten en reageer jezelf niet af op hem of haar. Doe dat zeker niet op iemand, die er in het geheel niets mee te maken heeft. Je zult je er mentaal sterker door worden, dan wanneer je nu gelijk probeert te krijgen. Het zal jouw omgeving opvallen en aan het eind van de komende week zul je op een verjaardag of ander feestje daardoor heel aantrekkelijk zijn voor een Vissen of een Kreeft. Let op! Dat wordt een vrolijk contact met een vrolijk staartje.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 26 - 2016 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Let deze week goed op in het verkeer, Boogschutter! Probeer niet via een andere route naar huis te gaan en wijk niet af van je normale patroon. Zo'n verandering zal deze week niet goed uitpakken. Voor jouw gevoel heb je op jouw werk een geweldige prestatie geleverd, maar het wordt door vrijwel niemand opgemerkt en daardoor helemaal niet gewaardeerd. Laat je niet gek maken, want daarmee maak je jezelf tot het mikpunt van hilariteit. Dat heb je deze week net niet nodig. Je zou daardoor zelfs door het toedoen van anderen in een dip kunnen raken. Maak je deze week daarom wat onzichtbaar en je zult zien dat het overwaaiende donkere wolken zijn, waaruit geen enkele druppel regen zal vallen.
 
week 26 - 2016 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Je zou er eens over kunnen denken regelmatig, maar ook weer niet al te frequent, jouw familie of een paar van jouw vrienden uit te nodigen om bij je te komen eten. Met name diegenen, die je niet al te vaak ziet, maar bijv. alleen maar op verjaardagen, verdienen meer aandacht. Je zult zien dat ook zij het heel leuk vinden. Dat geeft ook hen namelijk de gelegenheid eens over wat anders met elkaar te praten, dan waarover je op de gemiddelde verjaardag met elkaar spreekt. Het zal niet in de laatste plaats jezelf veel goed doen om te weten te komen dat zij ook goede ideeën hebben over het leven en de dingen die je niet alle dagen bezig houden.
 
week 26 - 2016 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Een vluchtige flirt van enige tijd geleden laat onverwacht van zich horen. Het doet je ego goed en je realiseert je daardoor dat het voor diegene niet zo maar een one night stand was, maar in ieder geval iets meer. Eigenlijk weet je helemaal niets van die persoon, zelfs zijn of haar leeftijd en geboortedatum zijn je niet bekend. Zelks als je er niet echt in gelooft, zou je toch met een geboortedatum iets meer van diegene te weten kunnen komen als je alleen maar zijn of haar zonneteken leest. Als het een vuurteken is - een Ram, Leeuw of Boogschutter - dan heb je te maken met iemand, die flink kan vlammen, maar ook snel weer vergeet. Met andere woorden niet snel zwaar op de hand is. De watertekens, Kreeft, Schorpioen en Vissen, zijn zonder uitzondering gevoelige mensen. Enfin, voor eind juli weet je veel meer van deze flirt.
 
week 26 - 2016 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Iemand haalt deze week een practical joke met je uit en je tuint er volledig in. Dat is opmerkelijk, want normaliter ben je als Vissen toch redelijk alert en doorzie je dit soort grappen. Het lijkt erop dat je met andere zaken bezig bent. Jouw aandacht wordt deze week dan ook meer in beslag genomen door lastige problemen op het werk, maar je weet sinds jaar en dag dat je die problemen niet naar huis moet meenemen en thuis moet afreageren op degenen, die er niets mee te maken hebben. Echter, weten is één ding en doen is iets anders. Houd jouw hoofd erbij Vissen, want anders raak je de essentie van het leven los. Je werkt om te kunnen leven en niet andersom. Een oude liefde laat één van deze weken van zich horen of kruist op één of andere wijze jouw pad. Hij of zij roept zoete herinneringen bij je op.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 26 2016