Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2015.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2015 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 28 - 2015 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2015 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 28 horoscoop: Maandag 06 juli 2015 t/m Zondag 12 juli 2015.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 28 - 2015 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Je werk lijkt te stagneren. Het gaat niet zoals je graag zou willen. Tenminste dat denk je. Anderen hebben daar een heel ander idee over. Luister deze dagen eens goed naar wat de omgeving erover meldt en handel dienovereenkomstig. Het is sowieso goed deze week met anderen te overleggen, maar soms wil je dat als Ram niet. Een andere Ram is je goedgezind als het om jouw werk gaat. Voor het oog van de wereld heb je geen enkele onzekerheid, maar jij weet zelf wel beter. Je doet je best om het te maskeren. Zet jouw onzekerheden even overboord, daar is het nu de tijd voor. Blijf bij de les is deze week. En houd jouw conditie in de gaten. Een beetje joggen zou geen kwaad kunnen. Het weer mag daarbij niet van invloed zijn.
 
week 28 - 2015 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Jouw vrijetijdsbesteding gaat een opmerkelijke verandering doormaken Stier, en wellicht is het deze week al zo ver. Lang geleden heb je dat ook al eens gedaan en dat is je toen goed bevallen. De tijd zal leren of dat nu ook weer het geval zal zijn. Alles is afhankelijk van de mensen met wie je na de verandering in contact komt. In het begin zal het moeilijk zijn en moet je eraan wennen, vervolgens vind je het echt leuk, maar wat er daarna gebeurt, is nu nog een vraag zonder antwoord. Dat heeft te maken met het gegeven dat je ook iets gaat doen, waarbij je zo veel geld nodig hebt, dat je het onmogelijk kunt volbrengen zonder de hulp van een groot bedrijf of instelling. Een bank wellicht? Het gaat in ieder geval om veel meer geld dan dat je zelf voorhanden hebt en je zult moeten lenen. Misschien voor een huis of een auto en anders wel voor een groter huishoudelijk apparaat. Het lijkt een probleem te zijn, maar is dat uiteindelijk helemaal niet. Als Stier kun je dit probleem gemakkelijk aan.
 
week 28 - 2015 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Het is tijd om de financiŽn eens goed op orde te krijgen Tweelingen. Je hebt de wens te weten waaraan je jouw geld uitgeeft en je hebt de komende weken de kracht om jouw uitgaven dagelijks op te schrijven en aan het eind alles op te tellen per soort uitgave. Je weet dat als je tien procent van jouw uitgaven zou kunnen wegstrepen, dat tot gevolg heeft dat jouw financiŽn op orde zijn. De komende week zul je sterk genoeg zijn om de minder nodige uitgaven eruit te halen en jezelf een budget te geven, waarbij je vaststelt hoeveel je aan iedere soort van uitgave gaat besteden. Het overhouden van wat geld zal je doen opfleuren en wat je ermee kunt doen helemaal. Vrijdag is flirtdag!
 
week 28 - 2015 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Als je voor jouw gevoel te zwaar wordt, Kreeft, dan kun je er zelf ook wat aan doen zonder direct aan een dieet te beginnen. Allereerst zul je moeten beginnen door een week lang exact op te schrijven wat je allemaal eet. Niet alleen de maaltijden, maar ook of juist alle "tussendoortjes". Aan het eind van deze week bekijk je kritisch wat je van dag tot dag hebt gegeten en je moet een deel daarvan wegstrepen. Niet gelijk de helft, maar bijv. 10%, waarbij je niet de voedingsmiddelen eruit haalt. Wat er overblijft vormt jouw budget voor de komende week. Over een paar maanden is het wenselijk dat je op jouw streefgewicht zit. Een ontmoeting zal in de relationele sfeer zijn, maar het kan net zo goed zijn dat je de relatie met jouw partner nieuw leven inblaast. Blijf echter op je hoede voor iemand, die je met oneerlijke bedoelingen claimt. Leen deze week geen geld uit. Je krijgt het nooit meer terug en de vriendschap gaat verloren.
 
 
week 28 - 2015 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Zonder naar een sportschool te gaan, kun je deze week flink aan je conditie werken door geen gebruik van de lift te maken en/of je auto te laten staan en de fiets te nemen. Het zal je achteraf grote voldoening geven. Een kennismaking met een landgenoot in het buitenland zal het begin kunnen zijn van een langdurige vriendschap en zelfs een relatie. Je conditie heeft ook daarvoor een duwtje in de rug nodig. Leen deze weken geen geld aan die vriend of vriendin, die aangeeft dat over een aantal maanden terug te betalen en doe dat abosluut niet als het minder dan een paar honderd euro is. Dat is namelijk nooit het bedrag dat iemand voor zo'n periode tekort komt. Hij of zij heeft een structureel probleem, dat veel groter is dan wat hij of zij aan jou vraagt. Als je hem of haar toch geld leent, zul je het zeker kwijt zijn.
 
week 28 - 2015 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Je bent iets kwijt en je dreigt het zoeken inmiddels op te geven. Je ervaart het als onbegrijpelijk dat je zoiets kwijt kunt raken. Het heeft gelukkig geen enkele emotionele waarde, maar je vindt het niet anders dan lastig dat het ineens verdwenen is. Je zult het over enkele weken terugvinden, maar dan heb je dan al een nieuwe gekocht. Je zult dat achteraf wel zonde van het geld vinden. Wat je ervan leert is dat als je iets kwijt bent, je echt overal moet zoeken. De Maagd is geneigd sommige plekken over te slaan, omdat het daar voor zijn of haar gevoel toch niet kŠn liggen. Deze week gaat er thuis iets kapot op het moment dat je het wilde gebruiken of als je het aan het gebruiken bent. Dat komt altijd slecht uit.
 
week 28 - 2015 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Er is de mogelijkheid dat jij je deze week ergens flink aan stoot. Let op jouw ellebogen, knieŽn en schouders. Er gaat ook ťťn van de huishoudelijke apparaten kapot, dat wil zeggen: hij weigert tijdelijk goed te werken. Hoewel het een machine is en daardoor anders in elkaar steekt dan een mens, kun je hem ook even met rust laten en het volgende week weer proberen. Hij zal het dan, heel opmerkelijk, weer doen. Maar helaas niet voor lang. Je laat ook iets uit jouw handen vallen en dat is maar gelukkig ook, want scherven brengen ook de Weegschaal het geluk en dat zul je aan het eind van de week nodig hebben. En niet zo'n beetje ook.
 
week 28 - 2015 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Deze week is er die langverwachte ontmoeting. Er hangen behoorlijke veranderingen boven je hoofd. Probeer anderen te accepteren zoals zij zijn. Indien je dit niet kunt dan moet je flink oefenen. Spelletjes spelen is geen optie. Het lijkt alsof je moet kiezen tussen werk en relaties. Je moet eerlijk zijn en het risico lopen iemand kwijt te raken, of je moet doorgaan met dit spel. Je bent normaliter in staat jouw hoofd koel te houden, alleen wil het deze week niet echt lukken. Relaties staan onder spanning. Overspel, jaloezie en liefde gaan hand in hand en dat is zeer ongebruikelijk voor jou als Schorpioen. Als je slim bent houd je jouw gedachten voor je. Soms heeft niemand er wat aan als je een geheim openbaart. En denk eraan. Een geheim is geen geheim, als je laat weten dat er een geheim is.
 
week 28 - 2015 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Het heeft geen zin om boos te worden op een collega of partner, die zich niet aan zijn afspraken houdt. Gelukkig geeft het thuisfront je een steuntje in de rug. Maar je moet wel eerlijk met partner(s) omgaan Boogschutter! Jouw wens tot onafhankelijkheid heeft zijn weerslag op jouw relatie. Iets dat je niet altijd in dank wordt afgenomen. Bovendien kan het de jaloezie van een ander opwekken. Zondag kun je mensen ontmoeten en de beste dag voor de liefde is donderdag. Waar koopavonden al niet goed voor zijn! Misschien moet je even naar een supermarkt als er geen algemene koopavond is, want supermarkten zijn vaak alle avonden open. Wanneer je met collegaís over jouw werk praat, moet je voorzichtig zijn. Je weet niet wie de poten onder jouw stoel vandaan wil zagen. Maar ťťn van die lieden heeft zijn of haar cirkelzaag al klaar staan.
 
week 28 - 2015 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Probeer deze week wat vaker over je gevoelens te praten. Je zult er dan achter komen wat je diepste gevoelens zijn. Soms heb je daar wat moeite mee. De komende week zal de samenwerking met partners of collegaís gemakkelijk verlopen. Je durft veel meer. Je waardeert een partner, die in staat is zijn of haar eigen leven vorm te geven. De meest succesvolle dag voor relaties is de zondag. Dan vind je de rust bij een vriend of vriendin, die het ook heerlijk vindt om met jou een dag te luieren en naar je verhalen te luisteren. Het wordt een heerlijke afsluiting van de week, maar dan moet je er wel ťcht voor open staan.
 
week 28 - 2015 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Jouw loyaliteit wordt deze week danig op de proef gesteld. Je zit heel dichtbij het vuur. Let daarom goed op dat je jouw vingers niet brandt. Deze week krijg je ook met aangename spanningen te maken en een stoute ontmoeting met een vreemde is zeer goed mogelijk. Jouw verlangen naar een korte, maar heftige affaire is momenteel zo groot, dat jouw knieŽn ervan knikken. Probeer niet direct toe te geven bij het eerste kontakt, ondanks die knikkende knieŽn. Als Waterman zou je toch moeten weten hoe dat werkt. De ratio kan het deze keer echter van de emotie verliezen. Maar je beleeft het met deze intensiteit niet meer dan ťťn keer in de zoveel jaar. Let goed op een Leeuw!
 
week 28 - 2015 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Ben je single? Kies dan uit twee aanbidders de persoon met de meeste lef. Je bent weer toe aan een korte vakantie en het liefst met de man of vrouw van jouw dromen. Dit is dan ook een uitstekende periode om nieuwe mensen te leren kennen. Je moet dan ook veel daten en flirten, want dat kan echt iets moois opleveren. Vooral dit weekend kun je wat de liefde betreft niet stuk. De beste dag voor de liefde is zondag en die begint om middernacht. Haal voldoende lekkernijen in huis, want je zult alles uit de kast moeten halen. Anderzijds hoef je niet zo veel haast te maken. De periode duurt tot oktober. Het is geen alledaagse flirt, waarin je terecht komt. Deze zal echt veel langer duren en kunnen overgaan in iets heel moois.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Anoniem Online Hulpverlening Nederland