Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2017.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2017 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 50 - 2017 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2017 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 50 horoscoop: Maandag 11 december 2017 t/m Zondag 17 december 2017.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 50 - 2017 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Het is verstandig om allerlei beslissingen uit te stellen. Jouw gemoedsrust verstoort het nemen van de juiste beslissing en dan is het beter een beslissing even uit te stellen. Niets is zo slecht als een snelle beslissing, ook al blijkt het later een juiste te zijn geweest. Je komt er namelijk telkens achteraf achter, dat er ook andere factoren hebben meegespeeld in het uiteindelijke resultaat. Als achteraf het resultaat goed blijkt te zijn, heb je domweg geluk gehad en niet het inzicht in de goede afloop. Snelle beslissingen zijn niet anders dan een gok. Let op in het verkeer, met name in het woon-werk verkeer kun je worden verrast!
 
week 50 - 2017 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: In de komende week zal de Stier op de proef worden gesteld, niet alleen financieel, maar vooral op de gebieden die een paar jaar geleden belangrijk werden. Je zou in een soort identiteitscrisis kunnen komen, waarin je jezelf gaat afvragen wat je aan het doen bent. Wellicht denk je zelfs dat je dingen fout hebt aangepakt of hebt ingelaten met iets dat inmiddels verkeerd blijkt te zijn geweest. Collega’s zien dat je minder zeker bent van jezelf en twijfelen aan je vaardigheid. Bedenk dat er aspecten in jouw leven zijn die moet analyseren en neem de nodige maatregelen om chaos te voorkomen. Laat de dingen uit het verleden los en geef de toekomst de kans om iets nieuws te bouwen. Liefdesperikelen kunnen in de komende weken ook flink wat moeilijkheden geven.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 50 - 2017 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Een oud maar nog steeds geldend en bekend spreekwoord zegt: Kleren maken de man. Je weet nooit wie je tegenkomt, Tweelingen! Je zult een voldaan gevoel hebben, als je in het tweede deel van deze week iemand tegenkomt, bij wie je juist op die manier wilde overkomen. Het is een bijzonder mens en hopelijk is het een Weegschaal of een Waterman, die jouw pad kruist. Met hun heb je iets dat je aan hun bindt. Je hebt ook een kledingstuk in jouw kast hangen, dat je al een tijd niet hebt gedragen, terwijl je er destijds veel plezier van had. Laat het eens stomen en hang het bij de kleding, die je regelmatig draagt. Jouw omgeving zal je laten weten, wat zij ervan vindt. En dat maakt echt indruk. Zeker bij die Weegschaal en Waterman. Laat deze dagen de koffie eens staan.
 
week 50 - 2017 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Deze week kun je snel geïrriteerd raken en je beschouwt alles dat anderen zeggen als kritiek. Zelfs als iemand jou een compliment geeft, zul je negatief kunnen reageren. Als een goede vriend je bijv. een compliment over jouw haar geeft, heb je de neiging te vragen of het anders dan zo slecht zit. Probeer dit soort reacties voor je te houden! Juist de mensen die om je geven, zullen het deze week niet gemakkelijk met je hebben. Pas ervoor op dat je geen conflicten forceert met mensen van wie je houdt. Die hebben beter verdiend. Kom op Kreeft, je hebt energie genoeg om dit soort reacties te onderdrukken. Daag niemand uit tot een spel dat je niet kunt winnen. Jouw gemoedstoestand zal er niet door verbeteren. Geniet liever van het weer in dit jaargetijde. Nee, dat kan wel! 40 jaar geleden was het rond deze tijd van het jaar vaak véél slechter weer dan in deze éénentwintigste eeuw.
 
 
week 50 - 2017 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Als Leeuw kun je er moeite mee hebben het verleden los te laten, terwijl het juist deze weken beter is dat wel te doen. Gooi de schuld van alles dat er nu gebeurt niet op de mensen uit jouw omgeving, maar kijk eens meer in de spiegel om de oorzaken op te sporen. Kijk slechts naar het verleden om te ontdekken wanneer de basis voor jouw huidige gedrag is gelegd. Ook de Leeuw is het resultaat van opvoeding en opleiding. Als je nu weinig zelfdiscipline hebt, dan laat je alles zijn beloop en je gaat daarbij veel te ver. Je denkt dat alles wel goed zal aflopen, maar pas op Leeuw! Het kon deze weken wel eens anders gaan. Voor de Leeuw met meer zelfdiscipline geldt dat jouw hersens deze weken uitstekend werken en je lost zowel jouw zakelijke als privé problemen volledig op. Denk een beetje aan jouw conditie. Ga wandelen en neem de trap in plaats van de lift.
 
week 50 - 2017 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Door het contact met een vrouwelijk familielid, een goede vriendin of zelfs een kennis zul je iets over jezelf kunnen leren, dat je tot nu toe niet voor mogelijk hield. Je bent soms aan het dromen en fantaseren, maar het is goed deze week het hoofd koel te houden. Je zou je onzeker en angstig kunnen voelen, de greep kunnen verliezen of zelfs gedesoriënteerd raken, maar de omstandigheden geven daar geen reden toe. Trek je daarom niet terug van allerlei zaken (zakelijk en privé) waarmee je bezig bent, want je kunt de situatie best aan. Breek slechts het contact met diegenen af, die jou in onzekerheid brengen en richt je op de mensen om jou heen, die het goed met je voor hebben en je positief benaderen c.q. beïnvloeden. Geld speelt in dit alles geen rol. Je hebt genoeg, zeker als je het objectief bekijkt. De mensen in jouw omgeving moeten het vrijwel allemaal met minder doen en die redden het ook.
 
week 50 - 2017 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: In de komende week en weken zul je je gemakkelijk kunnen ontspannen en je zult veel plezier maken met vrienden. Je vindt het net als in je beste jaren leuk om pret te maken en je gaat naar veel theater- en muziekvoorstellingen. Het is een luchthartige tijd waarin je jezelf ontspant en tegelijkertijd toch veel werk verzet. Je maakt gemakkelijk nieuwe kennissen en vrienden - er zit er misschien wel eentje bij die je beter ligt. Je vertelt anderen honderduit over jouw gevoelens voor hem of haar. Je maakt in ieder geval veel plezier deze weken. Angst en verlegenheid zijn je volledig vreemd en je staat geheel in het middelpunt van jouw omgeving. Dat blijft nog even zo, zeggen de sterren en geniet er daarom van. De nachten zouden nog wel eens wat eenzaam kunnen zijn als je momenteel geen vaste partner hebt. Anders zijn die ook geweldig.
 
week 50 - 2017 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Loop niet te hard van stapel als je deze week een andere Schorpioen ontmoet. Kijk eerst de kat uit de boom. Hij lijkt te veel op je en met name de slechte eigenschappen treden erg op de voorgrond. Die spiegel zint je niet. Je hebt meerdere redenen om het leven positief zien. De oude contacten met andere mensen lopen op rolletjes, waardoor je van alles gedaan krijgt. Maak er geen misbruik van, want dan gaat het fout. Banken en andere financiële instellingen moet je niet in de maling nemen. Dat doen zij al. Er zal deze week één keer met je worden geflirt en je zal volledig overdonderd zijn. Het streelt jouw ego en het bloed stijgt naar jouw hoofd. Houd dat hoofd er goed bij, want anders heb je er volgende week flink spijt van. Bereid je goed voor op dat gesprek met die bank. Dat gesprek komt er.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 50 - 2017 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Je hebt een week met veelvuldig een goed gevoel over je en je straalt dat uit op je gehele omgeving. Van de bakker tot en met je vrienden. Deze hele week ben je warm en vriendelijk naar de mensen om je heen en je wilt graag met iedereen op de foto, om het zo maar eens te zeggen. Je straalt een vriendelijkheid en openheid uit, waaraan jouw omgeving zich zal warmen. Een oud gezegde is dat ‘wie goed doet, goed ontmoet’ en dat overkomt je dan ook de hele week en het kan zelfs tot eind januari doorgaan. Je trekt gelijkgestemde, positief denkende mensen aan met wie je een heel plezierige tijd zult hebben en wellicht lange vriendschappen zult krijgen. De eerste indruk, die zij van jou hebben, zal dan ook allesbepalend zijn.
 
week 50 - 2017 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Heb je een onbeantwoorde liefde? Loopt het met je werk niet helemaal naar wens? Dan is je overredingskracht niet optimaal deze week Steenbok. Er is echter niets ernstigs aan de hand, want dat is pas het geval als je jouw humor kwijt raakt. Als de humor uit je verdwenen is, dan moet je je zorgen gaan maken. Dan doe je iets dat tegennatuurlijk is. Je doet er dan ook goed aan deze week een soort time-out in te lassen, hoewel dat voor de bezige bij, die je normaliter bent, niet makkelijk zal zijn. Je moet de keuze maken tussen of heel hard doorgaan en niets bereiken, of maar even achterover in je stoel gaan leunen en de week uitzitten. Volgende week zul je meer resultaat hebben, want dan staan de sterren in een betere positie. Je kunt ook tot begin februari wachten, maar dat duurt je waarschijnlijk te lang.
 
week 50 - 2017 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Jouw intuïtie leidt je naar waar het feest is. Je bent heel erg in voor een feestje en misschien is dit wel het juiste moment om er zelf één te geven. Je zult voor de verandering het middelpunt ervan willen zijn en daardoor ook de ogen op je gericht zien. Pas op dat je niet iemand beledigt, want je kunt met wat alcohol op een wat “losse” tong krijgen. Je kunt ook wat losbandig worden. Het eerste kan wat ongelukkig zijn voor degenen die bij je horen, want als jij alweer ruimschoots in het volgende onderwerp zit, is de ontvanger van je opmerking nog steeds beduusd van zo’n vernedering, terwijl dat niet je natuurlijke gedrag is. Je hebt ook niet helemaal in de gaten dat je zo bent en je schrikt ervan als iemand het tegen je zegt. Als je alleen wat losbandig wordt kan dat met jouw normale ’do’s and dont’s’ wel heel leuke taferelen geven. Er zit in ieder geval wel wat leven in de brouwerij voor de Waterman.
 
week 50 - 2017 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Een toevallige ontmoeting kan tot een echte relatie uitgroeien Vissen! Jouw behoefte aan intimiteit is zo sterk, dat je de grenzen van jouw eigen regels wat verlegt. Hoewel dat een flink feestje tot gevolg kan hebben, moet je wel een beetje nuchter blijven Vissen! Houd realiteit en fantasie gescheiden. Jouw ideeën over liefde en seks veranderen daarbij de laatste tijd. Vroeger was het strak met en aan elkaar verbonden, maar die verbintenis vind je niet altijd meer nodig. Denk erom dat jij de baas over je eigen lijf bent en laat je niet beïnvloeden door een echt vurige Schorpioen! Hoewel, het lijkt of je er aan toe bent om (weer) een soort van anoniem kontakt op te bouwen. Als er een thuisfront is, moet je goed opletten wat je vertelt en wat niet.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 50 2017