Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2014.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2014 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Thema spreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 44 - 2014 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2014 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
Week 44 horoscoop: Maandag 27 oktober t/m Zondag 02 november 2014.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Week 44 - 2014 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Je hebt soms de neiging om van een mug een olifant te maken beste Ram. Met name als er commentaar komt op iets dat jou direct, maar wat vervelender is, ook indirect aangaat. Negatieve kritiek op iets dat van jou is en met name op iemand, die bij jou hoort, kun je deze week helemaal niet hebben. Probeer dat eens los te laten. Leer objectief te beoordelen en te veroordelen en bekijk de zaak ook eens van een andere kant. Jouw waarheid hoeft niet persé de waarheid van een ander te zijn. Je vindt dat anderen je moeten nemen zoals je bent. Dat zou niet moeten inhouden dat je zelf niet zou willen en kunnen veranderen. Dat wil je best, maar die emotionele knop tussen jouw oren wil niet altijd om, terwijl je rationeel gezien, wel weet dat hij om moet. Deze week moet je er maar eens een keer of wat proberen daarbij stil te staan. Maak zaterdag een evaluatie!
 
Week 44 - 2014 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Het is tijd om de financiën eens goed op orde te krijgen Stier. Je hebt de wens te weten waaraan je jouw geld uitgeeft en je hebt de komende weken de kracht om jouw uitgaven dagelijks op te schrijven en aan het eind alles op te tellen per soort uitgave. Je weet dat als je tien procent van jouw uitgaven zou kunnen wegstrepen, dat tot gevolg heeft dat jouw financiën op orde zijn. De komende week zul je sterk genoeg zijn om de minder nodige uitgaven eruit te halen en jezelf een budget te geven, waarbij je vaststelt hoeveel je aan iedere soort van uitgave gaat besteden. Het overhouden van wat geld zal je doen opfleuren en wat je ermee kunt doen helemaal. Vrijdag is flirtdag!
 
Week 44 - 2014 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Jouw vrijetijdsbesteding gaat een opmerkelijke verandering doormaken Tweelingen, en wellicht is het deze week al zo ver. Lang geleden heb je dat ook al eens gedaan en dat is je toen goed bevallen. De tijd zal leren of dat nu ook weer het geval zal zijn. Alles is afhankelijk van de mensen met wie je na de verandering in contact komt. In het begin zal het moeilijk zijn en moet je eraan wennen, vervolgens vind je het echt leuk, maar wat er daarna gebeurt, is nu nog een vraag zonder antwoord. Dat heeft te maken met het gegeven dat je ook iets gaat doen, waarbij je zo veel geld nodig hebt, dat je het onmogelijk kunt volbrengen zonder de hulp van een groot bedrijf of instelling. Een bank wellicht? Het gaat in ieder geval om veel meer geld dan dat je zelf voorhanden hebt en je zult moeten lenen. Misschien voor een huis of een auto en anders wel voor een groter huishoudelijk apparaat. Het lijkt een probleem te zijn, maar is dat uiteindelijk helemaal niet. Als Tweelingen kun je dit probleem gemakkelijk aan.
 
Week 44 - 2014 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Zonder naar een sportschool te gaan, kun je deze week flink aan je conditie werken door geen gebruik van de lift te maken en/of je auto te laten staan en de fiets te nemen. Het zal je achteraf grote voldoening geven. Een kennismaking met een landgenoot in het buitenland zal het begin kunnen zijn van een langdurige vriendschap en zelfs een relatie. Je conditie heeft ook daarvoor een duwtje in de rug nodig. Leen deze weken geen geld aan die vriend of vriendin, die aangeeft dat over een aantal maanden terug te betalen en doe dat abosluut niet als het minder dan een paar honderd euro is. Dat is namelijk nooit het bedrag dat iemand voor zo'n periode tekort komt. Hij of zij heeft een structureel probleem, dat veel groter is dan wat hij of zij aan jou vraagt. Als je hem of haar toch geld leent, zul je het zeker kwijt zijn.
 
 
Week 44 - 2014 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Als je voor jouw gevoel te zwaar wordt, Leeuw, dan kun je er zelf ook wat aan doen zonder direct aan een dieet te beginnen. Allereerst zul je moeten beginnen door een week lang exact op te schrijven wat je allemaal eet. Niet alleen de maaltijden, maar ook of juist alle "tussendoortjes". Aan het eind van deze week bekijk je kritisch wat je van dag tot dag hebt gegeten en je moet een deel daarvan wegstrepen. Niet gelijk de helft, maar bijv. 10%, waarbij je niet de voedingsmiddelen eruit haalt. Wat er overblijft vormt jouw budget voor de komende week. Over een paar maanden is het wenselijk dat je op jouw streefgewicht zit. Een ontmoeting zal in de relationele sfeer zijn, maar het kan net zo goed zijn dat je de relatie met jouw partner nieuw leven inblaast. Blijf echter op je hoede voor iemand, die je met oneerlijke bedoelingen claimt. Leen deze week geen geld uit. Je krijgt het nooit meer terug en de vriendschap gaat verloren.
 
Week 44 - 2014 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Er is de mogelijkheid dat jij je deze week ergens flink aan stoot. Let op jouw ellebogen, knieën en schouders. Er gaat ook één van de huishoudelijke apparaten kapot, dat wil zeggen: hij weigert tijdelijk goed te werken. Hoewel het een machine is en daardoor anders in elkaar steekt dan een mens, kun je hem ook even met rust laten en het volgende week weer proberen. Hij zal het dan, heel opmerkelijk, weer doen. Maar helaas niet voor lang. Je laat ook iets uit jouw handen vallen en dat is maar gelukkig ook, want scherven brengen ook de Maagd het geluk en dat zul je aan het eind van de week nodig hebben. En niet zo'n beetje ook.
 
Week 44 - 2014 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Je bent iets kwijt en je dreigt het zoeken inmiddels op te geven. Je ervaart het als onbegrijpelijk dat je zoiets kwijt kunt raken. Het heeft gelukkig geen enkele emotionele waarde, maar je vindt het niet anders dan lastig dat het ineens verdwenen is. Je zult het over enkele weken terugvinden, maar dan heb je dan al een nieuwe gekocht. Je zult dat achteraf wel zonde van het geld vinden. Wat je ervan leert is dat als je iets kwijt bent, je echt overal moet zoeken. De Weegschaal is geneigd sommige plekken over te slaan, omdat het daar voor zijn of haar gevoel toch niet kán liggen. Deze week gaat er thuis iets kapot op het moment dat je het wilde gebruiken of als je het aan het gebruiken bent. Dat komt altijd slecht uit.
 
Week 44 - 2014 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Je hebt een bijzonder gunstige periode voor de boeg om, samen met anderen, tot uitstekende resultaten te komen. Zowel zakelijk als privé. Zakelijk zal het je voor de wind gaan als je anderen erin betrekt en niet alles alleen wilt doen. Ga vandaag of morgen ook weer eens naar de sportschool of doe iets anders dan achter jouw bureau zitten. Je conditie holt achteruit, als je er niet continu aan werkt. Alle spieren, die je niet gebruikt, raken in verval en dat kun je makkelijk voorkomen. Met de energie, die je dan hebt, kun je de hele omgeving, zowel op je werk als privé, versteld doen staan. Geestelijk zul je ook profijt hebben van een goede conditie. Ach, je weet het eigenlijk wel Schorpioen, maar doen is altijd een tweede. Als je deze week een avond op stap gaat, kun je leuke mensen ontmoeten.
 
 
Week 44 - 2014 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Jij botst deze week met een collega Boogschutter, omdat je veronderstelt, dat jij iets anders hebt gezegd, dan dat hij heeft gehoord. Er is echter niets mis met zijn gehoor. Het probleem zit tussen jouw oren. Enfin, de tijd zal het probleem spoedig oplossen, want de spraakverwarring is snel uit de wereld. Je voelt je deze week wel op je gemak. Het wordt privé een heerlijke week met als apotheose de zaterdag. Dat komt je deze week echt goed van pas. Opmerkelijk is wel dat een zinnenprikkelende Tweelingen jou geheel inpakt, terwijl jouw hormonen normaliter niet zo gemakkelijk het roer overnemen. Het weer kan je niet slecht genoeg zijn en als het regent zul je jouw bed niet uitkomen, maar dat stoort je allerminst. Haal wijn en tappas in huis! Het wordt "smullen".
 
Week 44 - 2014 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Deze week sta je onder een heel prettige aanvoelende invloed. Je bent graag samen met anderen en geniet van sociale contacten. Door deze kracht heb je als Steenbok een hechte gevoelsband met jouw partner, met een sterke neiging die te willen steunen en voor hem of haar te willen zorgen. Let deze week ook een beetje op je eetgedrag en ga je niet te buiten aan overdadige maaltijden. Het zal je niet makkelijk vallen, Steenbok, maar het moet. Donderdag is je beste dag deze week, want dan is er een heerlijk gevoel dat je, helaas maar heel kort, zal “pakken”. Je trekt daardoor wel echt gelukkige en positief ingestelde mensen aan met wie je een heel prettig contact zult hebben.
 
Week 44 - 2014 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Je gaat over één van de onderwerpen in jouw werk een heel nieuwe mening vormen en daarmee toon je jouw feitelijke onafhankelijkheid. Reken erop dat er weerstand zal zijn! De wereld om je heen is wat besluitelozer dan jij en de traagheid om zaken te veranderen, doet je gruwelen. Dat kan deze week tot gevolg hebben dat je nogal hard reageert op iets dat iemand uit jouw omgeving verkeerd heeft gedaan. In tegenstelling tot jou heeft diegene zeer veel moeite om zijn fout toe te geven. Hij vindt dat hij het probleem korrekt heeft afgehandeld. Twaalf en zeventien november zijn gelukkige dagen voor je. Wat je ermee kunt, zul je zelf moeten bedenken. Ga eens op één van die dagen op stap Waterman!
 
Week 44 - 2014 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Je werk lijkt te stagneren. Het gaat niet zoals je graag zou willen. Tenminste dat denk je. Anderen hebben daar een heel ander idee over. Luister deze dagen eens goed naar wat de omgeving erover meldt en handel dienovereenkomstig. Het is sowieso goed deze week met anderen te overleggen, maar soms wil je dat als Vissen niet. Een andere Vissen is je goedgezind als het om jouw werk gaat. Voor het oog van de wereld heb je geen enkele onzekerheid, maar jij weet zelf wel beter. Je doet je best om het te maskeren. Zet jouw onzekerheden even overboord, daar is het nu de tijd voor. Blijf bij de les is deze week. En houd jouw conditie in de gaten. Een beetje joggen zou geen kwaad kunnen. Het weer mag daarbij niet van invloed zijn.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Anoniem Online Hulpverlening Nederland