Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2015.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2015 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Thema spreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 5 - 2015 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2015 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
Week 5 horoscoop: Maandag 26 januari 2015 t/m Zondag 01 februari 2015.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 5 - 2015 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Iemand uit jouw omgeving zal deze week uiterst onaangenaam over jou of over jouw gezin gaan roddelen. Je weet niet wie het is, maar de roddel verspreidt zich razendsnel in jouw vrienden- en kennissenkring. Het zal je veel moeite kosten om deze kwaadsprekerij te weerleggen en het kan nog wel tot maart duren, voordat je de gemoederen weer tot rust hebt gebracht. In april zul je per ongeluk te horen krijgen wie de aanstichter is en je zult haar dan ook flink de oren wassen. Van je vrienden moet je het maar hebben! Deze dame (!) hoort daar dan ook niet meer bij. Jouw financiële situatie is iets minder goed dan dat je zou willen. De sterren staan domweg even wat minder goed. Ook wat de centjes betreft komt het allemaal in begin maart weer goed en dan heb je het 'gat in jouw begroting' volledig gedicht.
 
week 5 - 2015 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Doe geen uitspraken in het bijzijn van mensen, die het voor het zeggen hebben, anders pakt dat volledig verkeerd uit! Probeer je daarom af en toe wat terug te trekken om tot jezelf te komen. Blijf je intuïtie volgen; die is uitstekend. Als je jouw relatie wilt beëindigen, dan moet je je niet direct in een andere storten, want dat heeft echt geen toekomst. De basis is dan volstrekt verkeerd. Blijf liever even alleen. Sommige kontakten verlopen deze week ook niet helemaal volgens wens. Het devies voor de Stier is om deze week op je plek te blijven zitten en af te wachten wat er gaat komen. Wees gerust, het komt goed! Een gok je zou wel eens een uitstekend resultaat kunnen hebben.
 
week 5 - 2015 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Je hebt het druk op je werk en iedereen trekt aan je alsof jij de 'anchor man' bent. Je kunt heel wat hebben, want jouw energie is volop aanwezig, je staat er zelf versteld van. Niet alleen directe collega's hebben jou nodig, maar ook anderen. Zij hebben het idee hebben dat jij degene bent, die al hun problemen en moeilijkheden kan oplossen. Vergeet niet ook wat aandacht aan jouw privé omgeving te besteden, want daar heeft iemand wat meer aandacht van je nodig dan op het eerste gezicht lijkt. Je hebt al wekenlang in jouw hoofd dat je een vriend of vriendin moet bellen, maar het komt er steeds niet van. Doe dat deze week nu eens Tweelingen! Je zult zien dat het een heel aangenaam gesprek zal zijn met een verrassend nieuwtje, waardoor je de rest van de week op een roze wolk zit.
 
week 5 - 2015 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Doe volgende week zondag eens iets totaal anders dan op andere zondagen. Laat je niet afremmen door het weer en ga erop uit. Ook in dit jaargetijde heeft de natuur iets bijzonders. Snuif die lucht eens op! De ervaring om in de buitenlucht te zijn, is net zoals het bezoek aan een theater of een stadion. Het is volstrekt anders dan wanneer je voor de tv zit en hetzelfde ziet. Dat lijkt onvergelijkbaar, maar als je het hebt ervaren, weet je wat het is. Dus, kom op uit die luie stoel of bank Kreeft! Leg die afstandsbediening eens weg en doe je computer dit weekend niet aan, maar stap op de fiets, of ga een eind wandelen met jouw partner, of doe dat met één of meer goede vrienden. Achteraf zal iedereen een tevreden gevoel hebben.
 
 
week 5 - 2015 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Als bepaalde zaken niet meezitten, kun je gaan kniezen, maar deze en komende week zul je jouw emoties echter goed kunnen beheersen door het gesprek aan te gaan met degene, die deze emoties veroorzaakt. Hij of zij heeft als sterrenbeeld het teken Weegschaal, Waterman, of ook Leeuw, maar in alle gevallen is het iemand die er oor voor heeft. Het is iemand met veel levenservaring, die je emotionele steun geeft en die je praktische aanwijzingen en raad kan geven. Het lijkt of je het moeilijk vindt om jouw eigen positie in het contact met anderen te handhaven, je twijfelt er niet echt aan, want je hebt veel zelfvertrouwen om jouw doel te bereiken. Je komt in de verleiding iedere confrontatie met degene die je lief hebt, uit de weg te gaan. Je hebt het gevoel toch niet tegen hem of haar op te kunnen. Dat is onjuist. Je maakt vreemde sprongen om jouw doel te bereiken. De beste dag voor de liefde is de zaterdag.
 
week 5 - 2015 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Je zou nieuwe mensen kunnen leren kennen in deze week en ook nieuwe vriendschappen kunnen starten, zelfs verbintenissen kunnen aangaan met mensen, die je nu nog niet kent, maar bij wie je meer dan bij andere, oude vrienden jezelf kunt zijn. Jij, Maagd-mens, staat daardoor open voor alle soorten van veranderingen en je zult deze week daarvoor de basis leggen. Laat deze week dan ook niet als andere voorbij gaan, want over enige weken is de sterrenconstellatie niet zo positief hiervoor als in deze week. Je bent deze en komende weken geestelijk creatiever dan normaal en je zult daar plezier van hebben als die creativiteit de vrije loop laat en de ideeën onthoudt of noteert. Vroeg of laat zul je er plezier van hebben en in het meest gunstige geval daar de financiële vruchten van plukken. Jouw gemoedsgesteldheid kan echter roet in het eten gooien. En je moet dan ook kiezen tussen jouw emoties laten gaan of de creativiteit in je de vrijheid geven.
 
week 5 - 2015 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Als je een grote behoefte hebt om een hoop werk te verzetten is dit de aangewezen week om daarmee te beginnen. Doe dat echter niet voor een ander, want dan is het een loterij met uitsluitend nieten. Doe het voor jezelf. Volgende week maandag zul je ook een berichtje krijgen dat je een prijs(je) hebt gewonnnen in een loterij of gokspel. Je zult het bericht meer koesteren dan het bedrag dat je ermee wint, maar zo snel kun je zoveel geld echter niet altijd verdienen. In de komende week zul je ook wat nieuwe mensen leren kennen; je zou misschien zelfs wel nieuwe vriendschappen kunnen sluiten of in het uiterste geval een begin leggen voor een langdurige en liefdevolle relatie. Dat gebeurt je niet iedere dag, dus laat het deze week eens over je heen komen of zoek het zelf op. Je zult een tevreden gevoel daaraan overhouden.
 
week 5 - 2015 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Het wordt een zeer positieve week voor de Schorpioen, waarin vrijwel alles voor de wind gaat. Leef niet zo gehaast, dat je de leuke dingen uit het leven mist. Het zijn vaak eenmalige momenten, die daarna nooit meer zullen voorkomen. Je leest het wel eens in een krant of ziet het op tv. Sommige mensen hebben spijt, dat zij hun kinderen niet hebben zien opgroeien. Dat kan, en niet alleen bij wijze van spreken, ook jou gebeuren, maar het kan net zo goed iets zijn dat totaal iets anders is en toch vergelijkbaar. Niet iedere Schorpioen heeft immers opgroeiende kinderen. In één van de komende weken, maar zeker voor begin maart, zul je een heel aardige vrouw tegenkomen. Zij wordt een vriendin voor het leven als ook jij er wat energie in stopt. De mannelijke Schorpioen kan een seksueel kontakt met deze vrouw vergeten. Het is puur platonisch en dat blijft het. Je hebt iemand in jouw omgeving die een heel warm gevoel voor jou heeft.
 
 
Week 5 - 2015 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Jij zet iemand uit jouw omgeving flink de voet dwars en wel op een zodanige manier dat het door anderen direct wordt opgemerkt. Iedereen veronderstelt dat jij daarvoor een andere, volstrekt onzakelijke reden hebt. Je zult het ontkennen, maar zij hebben gelijk. Je laat je leiden door jouw emoties in plaats van door jouw verstand. Jij denkt dat je altijd rationeel handelt en nooit jouw gevoel laat meewegen in een zakelijke handeling, maar nu blijkt dat je toch momenten hebt, dat jouw gevoel een rol speelt bij het uitoefenen van je werk. Je zult ervan leren dat jouw gevoel wel degelijk een prominente rol speelt in een zakelijk beslissing. Zelfs, of juist, bestuurders van beursgenoteerde bedrijven doen dat veelvuldig. Als je jouw hart laten meespreken in zakelijke aangelegenheden maakt dat je in ieder geval menselijker.
 
Week 5 - 2015 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Het gaat goed met jouw carriere en de financiën Steenbok. Die zit in de lift. Je zou ook met een gokspel geld kunnen winnen. Je maakt veel indruk op de leiding van jouw bedrijf. Maak je niet al te veel zorgen om de kritiek van jouw collega's, want daar zit natuurlijk wat jaloezie bij. Je hebt, als Steenbok, voldoende zelfkritiek en zeker voldoende weerstand tegen hun reacties. Echter, jouw privé leven kan wel een beetje in het gedrang komen door jouw maatschappelijke doelstellingen. Je zult dat moeten oplossen met jouw partner, als je die hebt. Als dat niet is op te lossen, zit het probleem ergens anders dan in jouw werk. Het kan door jouw partner worden gebruikt als excuus, terwijl hij of zij dat zelf niet eens alszodanig voelt.
 
Week 5 - 2015 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Het lijkt volstrekt onmogelijk in deze crisistijd.. Maar als jij een contract voor bijv een lening of hypotheek wilt afsluiten Waterman, moet je zo mogelijk deze en hooguit volgende week jouw handtekening zetten. Met name als het een langdurig gevolg heeft. Dat houdt ook in dat je contracten en dergelijke voor bijvoorbeeld een lening of het kopen van een huis deze week moet ondertekenen. Stel het niet uit, want dan is de huidige postieve sterrenstand weg en zit er een addertje onder het gras, bijvoorbeeld omdat deze of gene iets heeft veranderd. Je kunt je dit nu waarschijnlijk in het geheel niet voorstellen, maar over enige maanden zul je het begrijpen. En dan met terugwerkende kracht dit contract nog ondertekenen is dan "out of the question". De rente zal dan weer iets zijn gestegen.
 
Week 5 - 2015 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Het is alleen voor een Vissen de juiste tijd om een lening af te sluiten. Jij krijgt die lening ook! Maar je moet er wel wat voor doen. Een Schorpioen is heel erg van jou gecharmeerd en hij of zij laat dat deze week meer dan eens merken. Echter, jij ziet het niet en wat die Schorpioen ook doet; jij blijft er stoicijns onder. Hallo Vissen! Wakker worden! Ben je er wel bij met je hoofd deze week, want als je dit soort signalen al mist, dan is het met de andere signalen, die je zou moeten kunnen opvangen, ook slecht gesteld. Tja, de conclusie zal achteraf zijn, dat het niet anders dan een verloren kans is, want het betreft wel iemand naar jouw hart. Jij had al jouw remmingen kunnen laten varen en jouw vaardigheid op het amoureuze vlak weer eens kunnen laten zien. Nu zul je zeker niet met elkaar onder de douche staan, maar slechts met jezelf. Je hebt één pluspunt deze week. Op jouw werk gaat het beter dan dat je denkt en dié sterrenstand werkt nog tot april.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Anoniem Online Hulpverlening Nederland