Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2017.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2017 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 42 - 2017 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2017 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 42 horoscoop: Maandag 16 oktober 2017 t/m Zondag 22 oktober 2017.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 42 - 2017 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Je houdt wel van wat spanning in je leven, maar dat zul je zeker enige weken moeten missen. Met name deze week zul je die spanning wel willen opzoeken, maar echt vinden is er niet bij. Ga joggen of wandelen om jouw energie kwijt te raken, want de andere spannende momenten zijn ver van je bed. Je wordt tegelijkertijd van hot naar her gesleept door een Waterman, die je echt op je huid zit. Dat vind je in het geheel niet prettig, maar je er aan onttrekken is lastiger dan je denkt. Die Waterman is nét even te groot en (verbaal) te sterk voor je, ondanks dat jij verbaal niet snel uit het veld bent te slaan, met name als iemand denkt jóu te kunnen manipuleren. Medio november gaat het je lukken om deze lastpost van je af te schudden!
 
week 42 - 2017 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Je lijkt wel zo’n nuchtere Stier, maar dat is deze week niet het geval. De emoties overheersen en dat is echt goed voor je. De oorzaak is niet moeilijk te raden, want als een voor de buitenwereld nuchter ogende persoon zijn of haar emoties de vrije loop laat, is er echt iets aan de hand. Een goede vriend of een familielid is de oorzaak. Het zijn wellicht geen tranen van verdriet, maar wel van emotie. Het kan net zo goed een onstuitbare lachbui zijn of een woede aanval. Enfin, jouw directe omgeving is in ieder geval verbaasd van de emotie, die je laat zien. Achteraf zul je blij zijn dat je je weer eens een keertje helemaal hebt laten gaan, terwijl je op dit moment wellicht denkt dat dat uit den boze is. Ga ook eens fietsen of wandelen om wat energie kwijt te raken en tegelijkertijd op te doen. Het lijkt allemaal zo in tegenspraak met elkaar, maar dat is het niet.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 42 - 2017 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Iemand uit jouw omgeving zal deze week uiterst onaangenaam over jou of over jouw gezin gaan roddelen. Je weet niet wie het is, maar de roddel verspreidt zich razendsnel in jouw vrienden- en kennissenkring. Het zal je veel moeite kosten om deze kwaadsprekerij te weerleggen en het kan nog wel tot december duren, voordat je de gemoederen weer tot rust hebt gebracht. In januari zul je per ongeluk te horen krijgen wie de aanstichter is en je zult haar dan ook flink de oren wassen. Van je vrienden moet je het maar hebben! Deze dame (!) hoort daar dan ook niet meer bij. Jouw financiële situatie is iets minder goed dan dat je zou willen. De sterren staan domweg even wat minder goed. Ook wat de centjes betreft komt het allemaal in begin december weer goed en dan heb je het ’gat in jouw begroting’ volledig gedicht.
 
week 42 - 2017 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Doe geen uitspraken in het bijzijn van mensen, die het voor het zeggen hebben, anders pakt dat volledig verkeerd uit! Probeer je daarom af en toe wat terug te trekken om tot jezelf te komen. Blijf je intuïtie volgen; die is uitstekend. Als je jouw relatie wilt beëindigen, dan moet je je niet direct in een andere storten, want dat heeft echt geen toekomst. De basis is dan volstrekt verkeerd. Blijf liever even alleen. Sommige kontakten verlopen deze week ook niet helemaal volgens wens. Het devies voor de Kreeft is om deze week op je plek te blijven zitten en af te wachten wat er gaat komen. Wees gerust, het komt goed! Een gok je zou wel eens een uitstekend resultaat kunnen hebben.
 
 
week 42 - 2017 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Je hebt het druk op je werk en iedereen trekt aan je alsof jij de ’anchor man’ bent. Je kunt heel wat hebben, want jouw energie is volop aanwezig, je staat er zelf versteld van. Niet alleen directe collega’s hebben jou nodig, maar ook anderen. Zij hebben het idee hebben dat jij degene bent, die al hun problemen en moeilijkheden kan oplossen. Vergeet niet ook wat aandacht aan jouw privé omgeving te besteden, want daar heeft iemand wat meer aandacht van je nodig dan op het eerste gezicht lijkt. Je hebt al wekenlang in jouw hoofd dat je een vriend of vriendin moet bellen, maar het komt er steeds niet van. Doe dat deze week nu eens Leeuw! Je zult zien dat het een heel aangenaam gesprek zal zijn met een verrassend nieuwtje, waardoor je de rest van de week op een roze wolk zit.
 
week 42 - 2017 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Ook al wil je nog zo graag jouw diepste gevoelens voor iemand uit jouw omgeving verborgen houden, het zal je niet lukken Maagd. Jij kunt domweg jouw gevoelens voor die ene Vissen of Tweelingen, of misschien wel die Maagd niet wegstoppen. Dat komt omdat je je het liefste volledig zou willen overgeven aan hem of haar. Als je probeert het verborgen te houden, valt het ook voor anderen op, want je krijgt er regelmatig zelfs een brok van in jouw keel. Het leuke gevolg daarvan is echter dat diegene daardoor juist geïnteresseerd in jou raakt. Feit is dat het niet verstandig is gevoelens weg te drukken. Deze week zeker niet. Want je zult anders niet het respons krijgen dat je graag zou willen ontvangen.
 
week 42 - 2017 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Het is niet een week om je druk te maken. Je hebt een goed humeur en je kunt heerlijk genieten van de gewone dingen van het leven. Carrière maken en geld verdienen zijn niet de dingen waar de Weegschaal deze week mee bezig moet zijn. Je hoeft niet echt belangrijke beslissingen te nemen, alhoewel het zakelijke leven wel gewoon doorgaat. Geniet van de mooie dingen, die deze week jouw pad kruisen. Vooral aan het eind van de week kun je nieuwe kennissen maken door erop uit te gaan. Zaterdag is de beste dag voor de liefde. Dat betekent dat je op stap moet gaan. Kom op Weegschaal! Snuif eens wat meer frisse lucht op!
 
week 42 - 2017 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Doe volgende week zondag eens iets totaal anders dan op andere zondagen. Laat je niet afremmen door het weer en ga erop uit. Ook in dit jaargetijde heeft de natuur iets bijzonders. Snuif die lucht eens op! De ervaring om in de buitenlucht te zijn, is net zoals het bezoek aan een theater of een stadion. Het is volstrekt anders dan wanneer je voor de tv zit en hetzelfde ziet. Dat lijkt onvergelijkbaar, maar als je het hebt ervaren, weet je wat het is. Dus, kom op uit die luie stoel of bank Schorpioen! Leg die afstandsbediening eens weg en doe je computer dit weekend niet aan, maar stap op de fiets, of ga een eind wandelen met jouw partner, of doe dat met één of meer goede vrienden. Achteraf zal iedereen een tevreden gevoel hebben.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 42 - 2017 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Het wordt een zeer positieve week voor de Boogschutter, waarin vrijwel alles voor de wind gaat. Leef niet zo gehaast, dat je de leuke dingen uit het leven mist. Het zijn vaak eenmalige momenten, die daarna nooit meer zullen voorkomen. Je leest het wel eens in een krant of ziet het op tv. Sommige mensen hebben spijt, dat zij hun kinderen niet hebben zien opgroeien. Dat kan, en niet alleen bij wijze van spreken, ook jou gebeuren, maar het kan net zo goed iets zijn dat totaal iets anders is en toch vergelijkbaar. Niet iedere Boogschutter heeft immers opgroeiende kinderen. In één van de komende weken, maar zeker voor begin december, zul je een heel aardige vrouw tegenkomen. Zij wordt een vriendin voor het leven als ook jij er wat energie in stopt. De mannelijke Boogschutter kan een seksueel kontakt met deze vrouw vergeten. Het is puur platonisch en dat blijft het. Je hebt iemand in jouw omgeving die een heel warm gevoel voor jou heeft.
 
week 42 - 2017 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: De Steenbok kan deze week flink heen en weer worden geslingerd tussen hoop en vrees. Je zou graag iets nieuws willen doen, maar je hebt geen enkele zekerheid achter de hand als het onverhoopt mis gaat. Deze situatie is niet van korte duur, maar kan wel tot augustus duren, hoewel je er in januari al wel tegen opgewassen bent. Wat heb je toch met die Vissen? Laat die eens los! Je kunt je dan ook maar beter met de leuke dingen van het leven bezighouden, door bijvoorbeeld regelmatiger erop uit te gaan. Dat kan een weekendje weg zijn of een avondje naar het theater of de bioscoop. Vermijd het casino, ga überhaupt niet gokken en houd het geld van de loterijen in je zak. Het levert niet op wat je zou willen.
 
week 42 - 2017 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Deze week bekijk je alles door een roze bril. Het leven lacht je toe. Je kunt het haast niet geloven, maar toch is het zo. Look on the bright side of life Waterman! Zo goed is het de laatste jaren nog niet geweest. Een vrolijke buurman of -vrouw kan je zelfs op een roze wolk zetten. Je moet wel realistisch blijven en alles op zijn waarde blijven inschatten, maar wat jouw buurman of -vrouw wil, is wellicht even te veel van het goede. Laat het niet uit de hand lopen, want je zult nog lange tijd op die plaats wonen. Ga joggen of wandelen om het hoofd wat helderder te krijgen!
 
week 42 - 2017 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Je zou de dupe kunnen worden van jouw eigen dadendrang. Je neemt te veel hooi op jouw vork en denkt deze week veel te weinig aan de mensen uit jouw omgeving. Maar je hebt het idee dat je juist heel erg met die omgeving bezig bent. Dat kan negatieve, maar ook positieve gevolgen hebben, maar uiteindelijk vind je zelf dat jij te kort bent geschoten. Je vindt het deze week meer dan anders prettig om onder vrienden en vriendinnen te zijn. Ondanks de zakelijke problemen wil je lol maken en de beest uithangen. Het is goed het zakelijke van het persoonlijke te scheiden, maar je kunt ook te ver gaan. Het wordt tijd een fundamentele wijziging te maken in jouw zakelijke bezigheden. Volg jouw gevoel daarin en hak die knoop eens door Vissen!
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 42 2017