Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2018.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2018 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 25 2018 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2018 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 25 horoscoop: Maandag 18 juni 2018 t/m Zondag 24 juni 2018.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 25 2018 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Dit wordt best wel een leuke week voor je, Ram en dat hebt je volledig aan jezelf te danken. Je ziet de wereld door een roze bril en je geniet ervan. Weg met de neerslachtigheid, weg met het pessimistische gedrag. Je zult je deze week voelen alsof je de hele wereld aan kunt. Tel de leuke momenten van een dag en zie hoe tevreden je kunt zijn. Soms kunnen mensen zelfs in tijden van volledige verwarring intens tevreden momenten beleven. Jij, als echte Ram, kunt dat deze week zeker. Koester dat gevoel, want dŪt zijn de mooie momenten van je leven. Je zou dit gevoel moeten kunnen oproepen, maar helaas kunnen maar weinig mensen dat. Maak een afspraak met je familie, een paar vrienden of kennissen om samen met hun wat leuks te gaan doen, maar ook om zo maar wat tijd met elkaar door te brengen. Het zal iedereen goed doen. Je laat jouw oog vallen op een ander huis of een Ipad!
 
week 25 2018 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Je lijkt te ontdekken dat er een spirituele dimensie is, waarvan je het bestaan tot op heden niet hebt vermoed. Je kunt daarmee gevoelsmatig veel meer opbrengen voor de mensen uit jouw omgeving. Je verplaatst je gemakkelijker in een ander en je kunt zaken vanuit diens gezichtpunten zien. Je voelt je wellicht aangetrokken tot de mystiek en het is zelfs niet uitgesloten dat jij paranormale verschijnselen gaat meemaken. Hoe de situatie verder ook is, ten aanzien van anderen ben je weinig egocentrisch en nog minder egoÔstisch. Je helpt hen zonder enige wederdienst te verwachten en met name dat maakt je tot een plezierig mens. De levensloopregeling trekt de komende week jouw aandacht, maar je ziet er niets in.
 
week 25 2018 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Je neemt ook deze week waarschijnlijk beslissingen uit rationele overwegingen, terwijl jouw intuÔtie zegt dat je daarin niet kķnt slagen. Dat kan op allerlei gebieden zijn. Als je aandelen hebt, dan voel je dat je er niets mee kunt verdienen, zelfs iets zult verliezen en toch lijk je de desbetreffende transactie aan te gaan. Op liefdesgebied weet je dat je die Kreeft nooit zult imponeren en toch doe je een poging. Het wordt daarom hoog tijd dat je naar je innerlijke stem gaat luisteren. Het is dezelfde stem, die je in het verleden keer op keer heeft gewaarschuwd om iets niet te doen of juist wel en die je tot op heden voortdurend hebt genegeerd. In de loop van deze week staan de sterren zodanig in jouw horoscoop Tweelingen, dat je wel moet luisteren. En wie niet horen wil zal moeten voelen. Tenzij je van spanking houdt, zal dat je niet bevallen.
 
week 25 2018 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Je hebt een goede tot zeer goede vriend(in), die je al geruime tijd niet meer hebt gesproken. Hij of zij zou natuurlijk zelf ook het contact kunnen leggen, maar lijkt dat niet te durven omdat jij de laatste keer het gesprek nogal abrupt hebt beŽindigd. Je was weer eens druk, druk, druk met jouw werk of jouw Ipad. Je zult nu dus het eerste contact moeten leggen, want jij hebt wat goed te maken, ook al zie je dat zelf niet. Het kan ook zijn dat je denkt dat je wel contact hebt, maar dat is dan nogal eenzijdig. Jij praat en die Stier luistert altijd en dat heeft tot gevolg dat hij zijn c.q. zij haar ei niet bij je kwijt kan. Wellicht zul je even in je geheugen moeten graven om de juiste persoon op je netvlies te krijgen, maar die moeite moet je er maar even voor doen. Tijdens dat contact zul je namelijk een verrassend nieuwtje horen.
 
 
week 25 2018 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: De maanden februari en maart zijn maanden waar jij, Leeuw, met plezier naar kunt terugkijken. Ondanks het feit dat niet alles van een leien dakje ging, kun je toch zeggen dat het in zijn algemeenheid een leuke periode was. Het doet je weer verlangen naar de tijd, waarin er veel ontmoetingen met nieuwe mensen waren en wat dat betreft kun je als echte Leeuw je hart ophalen, want juli zal voor de Leeuw een zeker zo leuke maand worden als februari was. Een oude geliefde zal jouw pad kruisen en je zeer vriendelijk tegemoet treden. Je zult van jouw eigen reactie schrikken en hij of zij niet minder. Als je een partner hebt, zul je die even moeten inlichten, want die ontmoeting zal anders via een omweg het thuisfront bereiken en dan zijn de rapen gaar. De huizenmarkt kan jouw aandacht trekken.
 
week 25 2018 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: De invloed van de sterren doet je deze week naar iets opwindends zoeken Maagd. Je wilt de dagelijkse sleur onderbreken. Je staat open voor nieuwe vriendschappen en je laat daarvoor een tot nu toe onbekende kant van jezelf zien. Die kant blijkt voor anderen fascinerender te zijn dan de kant, die je tot op heden toont en dat heeft tot gevolg dat je ook anders denkende mensen aantrekt. Dat kan ertoe leiden dat je af en toe wat meer aan het dagdromen bent en in het meest extreme geval kun je de werkelijkheid echt onvluchten. Wees daar niet bang voor en als je een partner hebt, hoeft hij of zij daar evenmin enige angst voor te hebben. Want je keert na deze korte opwinding makkelijk in jouw gewone ritme terug.
 
week 25 2018 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Jouw horoscoop bereikt deze week een sterrenstand, waardoor je ineens aan jouw pensioenvoorziening denkt. Los daarvan begin je wellicht deze week al met het maken van grootse plannen. Jouw vooruitziende blik en het vermogen deze plannen goed over te brengen aan de geÔnteresseerde omgeving, maken dat die plannen geschikt zijn voor interessante commerciŽle toepassingen. Dit aspect heeft uitsluitend positieve kanten Weegschaal! Let er wel op dat je de details goed uitwerkt en laat niets aan het toeval over. In jouw contact met anderen kun je de komende weken wel enigszins arrogant en eigenzinnig overkomen. Er is niet veel fantasie voor nodig om te concluderen dat je daardoor wat mensen tegen je in het harnas zult jagen. Misschien moet je daarom even in de spiegel kijken.
 
week 25 2018 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Je lijkt een beetje bij te komen van de uitgaven in maart en april en als je aan het eind van juli jouw salaris hebt ontvangen, zijn de problemen voor een groot deel opgelost. Je zult in de komende maanden nog een beetje moeten oppassen met je impulsieve uitgaven, want er staat een flinke onvoorziene uitgave in augustus op je te wachten. Troost je met de gedachte dat je financieel gezien veel dichter bij de superrijken van deze wereld staat, dan dat grote groepen vluchtelingen in Afrika en elders in de wereld van jou af staan. Die zijn vandaag niet eens zeker dat ze schoon water zullen kunnen drinken of iets zullen eten.
 
week 25 2018 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: De Boogschutter is deze week het zonnetje in huis en dat straal je ook op jouw omgeving uit. Je familie, vrienden en/of gezin zal c.q. zullen daar blij mee zijn. Je bent deze dagen een slechte bewaker van jouw portomonnaie. Sterker, jij kunt deze week geld uitgeven als water en je zult er over enkele weken flink spijt van krijgen. Dus probeer deze week wat geld in jouw zak te houden! Die Ipad 2 of Samsung Galaxy komt later wel Jouw hormonen - juist de Boogschutter heeft die in grote hoeveelheden - spelen deze week ook een belangrijke rol, maar het kan aan het eind van de week een eigen hersenspinsel blijken te zijn, waar je jouw zinnen op had gezet en dan heb je je opgewonden zonder het beoogde resultaat. Pas er voor op dat jouw imago geen deuk oploopt!
 
week 25 2018 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Je krijgt deze week een uitstekende kans om wat oud zeer op te lossen Steenbok! Daarvoor moet je alle diplomatie uit de kast halen en dan zul je zien dat het probleem tot een klein, onbelangrijk akkevietje wordt gereduceerd. Probeer ook eens wat te doen aan jouw financiŽle positie. Vraag opslag aan je werkgever, als je denkt dat je dat verdient of te hebben verdiend en luister niet naar de goedbedoelde hulp en adviezen uit jouw omgeving, want die is veel te bang. Het is natuurlijk mogelijk dat jouw baas aangeeft dat hij je eigenlijk niet meer nodig heeft, omdat er te weinig werk is, maar dŠt moet je van te voren even verifiŽren. Ga bij jezelf te rade. Als je het onderste uit de kan vraagt, krijg je - op zeker - de deksel op je neus!
 
week 25 2018 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Jouw intuÔtie werkt uitstekend en als iemand een probleem heeft, is hij deze week bij jou aan het goede adres om hulp te vragen. Gebruik die intuÔtie ook bij het nemen van beslissingen met een langdurig karakter. Je moet daarbij de rationele gedachten volledig opzij zetten en uitsluitend op je gevoel afgaan, want dat zal zinvolle gedachten geven en uiteindelijk veel meer profijt brengen dan een rationele beslissing. Als je in april een financiŽle planning hebt gemaakt, is het nu de tijd om het resultaat ervan aan de omgeving te laten zien. Die dacht altijd dat je niet met geld kon omgaan, maar nu zal blijken dat jij er veel meer verstand van hebt.
 
week 25 2018 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Met jouw spraakzaamheid zul je deze week heel wat leuke en interessante gesprekken kunnen voeren Vissen! Je hebt, meer dan anders, de neiging om van alles het naadje van de kous te willen weten en je stelt daardoor vragen, die je anders voor je houdt. Je merkt dat dat je beter bevalt dan jouw mond te houden, want sommige vragen zijn in het geheel niet zo indringend en onbeschaafd als je tot op heden hebt verondersteld. Je zult zien dat je emotioneel sterker wordt, als je constateert dat niemand verstelt staat van de vragen, die je op hen hebt afgevuurd. Het is natuurlijk ook een beetje de toonzetting, die een vraag al of niet te privť en/of te indringend maakt. Het spreekwoord zegt dat al jaren: cíest le ton qui fait la musique. Zorg ervoor dat die toon goed is.
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 25 2018