Online Chat Hulpverlening Nederland
  Online Hulp Bij Relaties Nederland  
Anoniem Online Hulp Bij Relaties Nederland
 
Deskundige & professionele hulp of therapie bij relatieproblemen en scheidingen
 
 
 
    Klik voor anoniem en online hulp.
Dag en nacht bereikbaar!
 
 
 
Anoniem bij relatieproblemen en scheidingen.
 
 
   
Voor iedereen.  
Hulp bij relaties
 
Voor iedereen.
 
Zeer eenvoudig in gebruik en dus
geschikt voor iedereen
.
 
 
   
Dag en nacht bereikbaar.  
Hulp bij relaties
 
24/7 bereikbaar.
 
U kunt hier dagelijks dag en nacht
terecht voor hulp bij relaties
.
 
 
   
Veilig en betrouwbaar.  
Hulp bij relaties
 
Safe & solide.
 
Kwaliteit, betrouwbaarheid en
veiligheid zijn onze kenmerken
.
 
 
   
Android gereed.  
Hulp bij relaties
 
Smartphone gereed.
 
Geschikt voor smartphones met
b.v. Android & Windows Phone
.
 
 
 
  Klik voor onze startpagina van relatietip.nl Welkom
 
Informatie over onze organisatie. Wie zijn wij
 
Klik voor anoniem online hulp. Anoniem online hulp
 
Online praten in een groep met een hulpverlener over een thema. Online groepssessies
 
Klik voor onze hulpverleners. Onze hulpverleners
 
Klik voor aanmelden als deskundige hulpverlener. Aanmelden hulpverleners
 
Klik voor ons team vrijwilligers. Het team vrijwilligers
 
Meldt u zich hier aan als vrijwilliger. Aanmelden vrijwilligers
 
Klik hier als u een klacht heeft. Klachten
 
Tips en adviezen bij problemen binnen relaties of andere problemen. Tips bij problemen
 
Lees hier ervaringen van lotgenoten. Ervaringsverhalen
 
    Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor anoniem online hulp.
 
Beginnen met veillig daten via internet.
 
Veilig daten via internet
Gratis week horoscoop 2014 voor liefde en relaties. Klik voor hulp.
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe week horoscoop 2014 lezen voor uw liefde en relaties. Deze gratis week horoscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis week horoscoop lezen.
 
Gratis week 16 horoscoop 2014: Maandag 14 april t/m Zondag 20 april.
 
 
Ram Stier Tweelingen Kreeft Leeuw Maagd
 
Klik hier voor uw Ram Horoscoop Klik hier voor uw Stier Horoscoop Klik hier voor uw Tweelingen Horoscoop Klik hier voor uw Kreeft Horoscoop Klik hier voor uw Leeuw Horoscoop Klik hier voor uw Maagd Horoscoop
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Klik hier voor uw Weegschaal Horoscoop Klik hier voor uw Schorpioen Horoscoop Klik hier voor uw Boogschutter Horoscoop Klik hier voor uw Steenbok Horoscoop Klik hier voor uw Waterman Horoscoop Klik hier voor uw Vissen Horoscoop
 
Week 16 - 2014 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Het is mogelijk dat je deze week op de één of andere manier met de wet te maken krijgt. Niet iets negatiefs in de zin dat je wordt gedaagd om voor de rechter te verschijnen. Dus wees niet bevreesd Ram, dat dit een onaangename ervaring voor je zal zijn. Het is een goed moment om op reis te gaan. De indrukken, die je dan opdoet, zullen jouw nieuwsgierigheid bevredigen. Deze week kun je veel telefoontjes en brieven verwachten met nieuwtjes van vrienden of vriendinnen. Je legt momenteel allerlei nieuwe contacten. Het is dan ook een goede week voor het schrijven van een brief of een e-mail aan diegenen met wie je een sterke band hebt.  
 
Week 16 - 2014 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Het belooft een hectische week te worden, waarin je een hoop werk zult moeten verzetten. Je adrenaline loopt torenhoog op door de spanning, die dat met zich mee brengt. De liefde in een romantische film doet je hunkeren naar wat meer emotie in je eigen liefdesleven. Daar kun je echter best zelf ook wat aan veranderen, maar dan moet je wel wat initiatief tonen op dat gebied. Het is dezelfde adrenaline, die je kennelijk wel voor je werk uit je oren laat komen, maar bij je partner in de vriezer laat zitten. Kom op Stier! Haal dat er eens uit. Vroeger was je daar zo fantasierijk in en bovendien ook nog heimelijk behoorlijk trots op!
 
Week 16 - 2014 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Deze week zul je een ongeplande uitgave moeten doen. Probeer daarbij niet meer uit te geven, dan dat strikt noodzakelijk is, want dit is het begin van een reeks van onverwachte voorvallen, die wat geld gaan kosten. Sommige zijn vervelend en andere zijn weer uiterst aangenaam. Je verwacht dat je het weekend buiten zou kunnen zijn, omdat het weer je daartoe verleidt, maar wacht met de planning daarvan nog maar even af. Zoals gebruikelijk kan het weer zo maar omslaan. Een weekendje weg zal je desondanks goed doen, maar je bent net te laat met het bespreken van de plek, waar je dat weekend graag had willen doorbrengen. Ondanks alles is zaterdag de beste dag van de week voor jouw liefdesleven.
 
Week 16 - 2014 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Normaliter ben je nogal extravert, maar deze week is het niet de echte Kreeft, die de boventoon voert. Het ligt natuurlijk ook aan je ascendant, het teken dat aan de horizon stond ten tijde van je geboorte. Je ascendant is, astrologisch gezien, eigenlijk jouw masker, d.w.z. de wijze waarop jij je aan anderen toont. Welk teken dat ook is, maakt deze week haast niet uit, want je lijkt voor de omgeving nogal introvert en dat kun je zelf heel anders beleven en voelen. Niet getreurd! Er is helemaal niets mis met je. Je hebt in de loop van de week wel het gevoel dat het thuis allemaal wat gezelliger kan. Er zijn ook wat zaken in de familie- en vriendenkring, die je bezig houden.
 
Week 16 - 2014 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Je zult in de loop van de week het gevoel krijgen, dat iedereen je graag mag. Het is goed dat je je realiseert dat jouw gevoel en stemming ook de werkelijkheid beïnvloeden. Je zou in deze heerlijke gemoedstoestand met menigeen een relatie willen aangaan en diegene ook met jou. Dat geeft dan hooguit een weelde probleem en wellicht een probleem op het thuisfront. Het is in ieder geval één en al positiviteit, dat je uitstraalt en de omgeving vangt dat hier en daar goed op. Je voelt je warm en je bent gevoelig voor allerlei indrukken en anderen zijn gevoelig voor jouw karma. En dat gaat de hele week door. Ieder dag is een goede voor jou en je zou het hooguit op vrijdag het wat rustiger aan moeten doen. Bedenk dat de leukste contacten onverwacht in jouw leven komen Leeuw!  
 
Week 16 - 2014 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Deze week krijg je de gelegenheid je contacten aanzienlijk te vergroten Maagd! Je bent duidelijk uitbundiger dan in de laatste week van maart. Het lijkt erop dat je een reisje gaat maken. Je zult mensen ontmoeten met een totaal andere achtergrond dan de jouwe, waardoor er een nieuwe wereld voor je opengaat. Met enkele van deze mensen sluit je een vriendschap, die blijvend en waardevol is. Jij profiteert ongetwijfeld van hun ervaringen en zij ook van de jouwe, maar in iets mindere mate. Feit is dat iedereen zijn kennis over andere culturen verrijkt en meer openstaat voor andere denkwijzen over dezelfde onderwerpen. Ook door het gelukje, dat je in het begin van deze week in een loterij zult hebben, heb je een goede week.
 
Week 16 - 2014 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: In plaats van te werken breng je deze week voornamelijk fantaserend door. Jouw hoofd staat bol van de creativiteit en je hebt de stellige bedoeling je dromen op dat vlak waar te maken Je bent geneigd de wensen en verlangens van anderen te laten prevaleren boven de jouwe. Daar is niets mis mee, maar overdrijf daarbij niet, want in juni kan dat jou opbreken. Als je deze week iemand tegen het lijf loopt, wiens verschijning je aanstaat, dan lijkt dat het begin van een mooie, spirituele relatie. Dat wordt dan ook een fraaie week beste Weegschaal! Let een beetje beter op de weg als je naar huis rijdt!
 
Week 16 - 2014 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Als je besluit om deze week alleen thuis te blijven, dan laat je een waardevolle kans voorbijgaan. Je kunt enorm veel plezier hebben van het samen zijn met vrienden en kennissen. Met eentje in het bijzonder, maar die draag je ook een warm hart toe. Je hebt wat ongemakkelijkheden in de liefde, maar wat in het vat zit, verzuurt niet. Je wordt misschien in de gelegenheid gesteld mee te werken aan een project, dat je persoonlijk voordeel kan geven. Zulke projecten worden gedragen door mensen, die je in het verenigingsleven ontmoet. Dat zijn in het algemeen mensen, die niet alleen voor elkaar, maar bij voorkeur met elkaar leven en werken. Oude vrienden kunnen eveneens van grote waarde voor je zijn. Maar let op Schorpioen! Ga absoluut niet(!) met één van hen een zakelijk compagnonschap aan, want dat zal het begin van het einde van de vriendschap blijken te zijn.
 
Week 16 - 2014 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: De komende dagen trek je je niets aan van discipline en verantwoordelijkheid. In plaats daarvan breng je de week waarschijnlijk fantaserend en dagdromend door. Waarschijnlijk ben je niet tevreden met de dagelijkse gang van zaken en je wilt eens uit de band springen. Als dat "uit de band springen" uit een uurtje fantaseren en dagdromen bestaat, is het alleszins redelijk en dan kun je er rustig aan toegeven. Vroeg of laat komt het iedereen ten goede. Jouw snelle stemmingswisselingen verbazen jouw omgeving deze week. Dat is opmerkelijk, want dat is juist kenmerkend voor jouw zonneteken. De directe omgeving herkent jullie beiden. De ene dag is Boogschutter één er en een dag later kan Boogschutter twee op het werk verschijnen. Je verkeert graag in gezelschap van mensen, die net zo zijn als jij.  
 
Week 16 - 2014 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Het is een week zoals er zovele zijn. De planeten hebben slechts zwakke en zeer kort durende invloeden op je. Woensdagnacht kan iets onrustiger zijn dan de andere nachten, maar daar zul je waarschijnlijk geen hinder van ondervinden, tenzij je die nacht onderweg bent. In het tweede deel van de week is het niet anders. Er kan wel wat gebeuren, maar het doet je niet veel. Pas wel op als je buiten je normale patroon komt. Met name tijdens het werk kun je dan een kleine uitglijder maken. Nou ja, soms is de wereld van onderen gezien een stuk aantrekkelijker.
 
Week 16 - 2014 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Zoek eens op het internet naar een origineel verjaardagscadeau. Laat bijv. eens een verjaardagskalender maken met (oude) foto's van de jarige of maak zelf met een foto bewerkingsprogramma een variant van wat Andy Warhol deed met Marylin Monroe, maar dan met de foto van de jarige en print dat uit. Zo kun je zelf iets maken voor een verjaardag van een vriend of vriendin, dat voor hem of haar veel meer waarde heeft dan een cadeautje uit één van de schappen van een CD-shop. Desondanks moet je toch even naar de supermarkt toe, want een flirt op straat maakt je dag tot een bijzonder mooie.
 
Week 16 - 2014 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Met het zelfvertrouwen zit het wel goed Vissen! Misschien komt dat door de mooie goud- en/of zilverprijs. Een avondje uit met een paar vrienden geeft je eveneens veel voldoening. Er is zelfs de kans op een nieuwe liefde, die langdurig zou kunnen zijn. Echter, financieel gezien moet je even oppassen in deze week! Een onverwachte uitgave in één van de komende weken ligt al op de loer. De uitgave voor dat leuke theaterstuk zul je daarom misschien even moeten uitstellen. Dat kan gemakkelijk, want het stuk zal nog meer dan een jaar blijven draaien. De beste dag voor je liefdesleven is zaterdag. Dat wordt dus niet met een DVD-tje voor de buis gaan zitten. Sta eens op uit die luie stoel en vat die koe of stier bij de horens!
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |  Bezoekers aantallen |  Doneren |  Nieuwsbrief |
 
 
© Anoniem Online Hulp Bij Relaties Nederland 2014