Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2017.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2017 voor jouw liefdesleven en relaties.

Relatietip.nl
 

Discreet, veilig en betrouwbaar.

Wanneer het jou uitkomt.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis weekhoroscoop week 39 - 2017 voor liefde en relaties.
 
Op deze website kun jij elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2017 lezen voor jouw liefde en relaties. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kun jij de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 39 horoscoop: Maandag 25 september 2017 t/m Zondag 01 oktober 2017.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 39 - 2017 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Iemand uit je omgeving maakt je blij met een kleinigheid. Dat kun je zelf ook bij een ander doen, want zelfs een enkele bloem doet wonderen in een vriendschappelijke relatie. Het hoeft niet veel geld te kosten. Hang er een cadeaukaartje aan en je hebt voor twee euro een attentie, die hetzelfde effect heeft als een nieuwe auto. Als je aan iemand, die dat niet van je verwacht, zo’n aardigheidje geeft - bijv. een collega of je buurman, dan heeft het een grotere impact, dan dat veel te grote of dure cadeau. Doe het niet, omdat iemand iets te vieren heeft, maar zo maar. Je zult er nog jaren later om gewaardeerd worden. De beste dag voor je liefdesleven is de ’vrij’ dag.
 
week 39 - 2017 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Let op jouw gezondheid Stier! Je verzet een hoop werk en je hebt ook de financiéle behoefte om dat te doen om het maar zo te zeggen. Maar hoewel deze tijd daar uitermate geschikt voor is, moet je oppassen niet te overdrijven. Je hebt de neiging je geheel op iets te storten en dat vindt de omgeving heel prettig, want dan hoeft die niet zo hard te werken. Je let echter te weinig op jezelf en gaat te lang door. Je hebt veel behoefte aan verandering en verwacht daar ook veel van. Je wilt meer inzicht in jouw leven hebben en je werkt daar ook voor. Jij zou je bezig kunnen houden met individuele en groepstherapieën; het kan ook yoga of een andere therapie zijn, die jouw bewustzijn groter en breder maakt. Jij ziet jezelf dan niet alleen vanuit dat ene gezichtspunt, van waaruit je jezelf in het verleden altijd bekeek, maar ook vanuit vele andere, die het beeld veel aangenamer en completer maken. Dat zal op de eerste plaats voor jezelf een enorme mentale vooruitgang zijn.
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 39 - 2017 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Houd de komende week rekening met een succes op je werk Tweelingen! Je moet niets forceren, want dan dwing je het niet af. Jouw status en prestige zullen er niet door worden verhoogd. Let er hooguit op dat je emotionele beleving niet in conflict komt met jouw rationele gedachten. Pas daarom op met je geflirt op het werk. Je voelt het wellicht niet eens meer alszodanig, maar anderen doen dat wel en dat kan deze week net even verkeerd vallen. Voor de rest kun je, wat betreft je echte liefdesleven, rustig achterover leunen. Het komt allemaal vanzelf naar je toe in deze week! Wat meer lichaamsbeweging zou geen kwaad kunnen en de komende week is een goede week om een klein gokje te wagen.
 
week 39 - 2017 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Jouw liefdesleven viert hoogtij! Je fixeert je daarbij niet op het fysieke deel, dat daarbij hoort, maar meer op de intimiteit en de romantiek en dat bevalt jouw partner goed. De rest komt er na deze week vanzelf bij. Forceer niets, want dat werkt averechts. Je moet je deze weken niet al te druk maken, want alles loopt ook zonder dat je er zelf wat aan doet. Ga een dag in de week onderuit op een stoel zitten of doe iets zonder dat het je vermoeit. Het kan zijn dat je deze week een keuze moet maken tussen twee of meer mogelijkheden, die je worden voorgeschoteld. Dat kan ingrijpende gevolgen hebben, maar het kan ook onbelangrijk zijn. het is in ieder geval iets dat zich deze week voordoet. Misschien moet je kiezen tussen twee partners. Blijf in alle gevallen geduldig en wacht eerst af, wat of wie zelf afvalt.
 
 
week 39 - 2017 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Jouw liefdesleven kan een flinke injectie gebruiken en je moet het zelf ook stimuleren! Een beetje meer knuffelen, wat (andere) romantiek en een paar lieve woorden doen altijd heel veel in en insukkelende relatie. Niet alles is gewoon of natuurlijk. Als je was wordt gedaan, de boodschappen worden gehaald, je een bloemetje krijgt en als de vuilnisbak wordt buiten gezet, dan zijn dat van die vanzelfsprekende dingen voor je, maar je kunt best eens roepen dat je het wel heel prettig vindt, dat je partner dat (soms) doet. Jij zou dat zelf ook leuk vinden! Of heb jij als Leeuw daar geen behoefte aan? Deze week moet je er met je partner eens over praten. Zeg eens wat je leuk aan hem of haar vindt.
 
week 39 - 2017 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: In de loop van deze week zal er voor de Maagd een belangrijke sterrenstand worden bereikt. Deze sterrenstand zal tot de maand april werken. Onder invloed van deze stand zul je een steeds groter wordende behoefte hebben jouw leven volledig te veranderen. Een andere omgeving zal je aantrekken. Het kan zo zijn dat je wilt verhuizen of zelfs wilt emigreren. Je kunt van baan veranderen of gaan genieten van je vermogen, als je dat hebt opgebouwd. Hoe veel of weing dat ook is. Je rekent zoals je nooit eerder hebt gedaan en het blijkt dat je in een ander land met veel minder geld kunt rondkomen. Je moet ooit eens proberen jouw passie te volgen. Doe met jouw leven wat je altijd hebt willen doen en probeer al die beren op jouw weg daar naartoe niet te zien.
 
week 39 - 2017 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Luister deze week goed naar de mensen in je omgeving. Je hebt de neiging wel te luisteren, maar niets te horen en daardoor ook niets van anderen aan te nemen. Dat komt wellicht ook, omdat je deze week weer eens op je lauweren kunt rusten als het je liefdesleven aangaat. Het komt allemaal vanzelf naar je toe. Daarbij win je ook nog een kleine prijs in een loterij of iets dergelijks en dat geeft aan het eind van de week een leuk weekend. Als je een nieuwe baan zoekt, maak je deze en volgende week een goede kans, omdat je beter communiceert en je jezelf daardoor beter verkoopt. Je zegt exact wat die ander zou willen horen en je komt dus goed over. De beste dagen voor je financiën zijn de maandag en de dinsdag. Het zal met dat prijsje te maken hebben.
 
week 39 - 2017 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: De afgelopen weken heb je genoeg stress te verwerken gehad en je merkt dat je in de loop van deze week in rustiger vaarwater terecht bent gekomen. Daarbij voel je tegelijkertijd, dat je door al die stress en zorgen wederom sterker bent geworden en die mentale kracht zul je in de komende maanden dubbel en dwars nodig hebben. In de afgelopen maanden was het in de liefde al niet anders. Je droomde er zo af en toe van om samen met een partner bezweet van een heftig liefdesavontuur onder de douche te staan, maar je stond er telkens weer alleen onder. Ook daardoor ben je sterker geworden, maar je was waarschijnlijk liever zwak gebleven. Het komt goed Schorpioen en je gaat er deze week al wat van merken!!
 
Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen.
Online Groepssessie Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. Deze groepssessies zijn voor alle lotgenoten met psychische problemen, maar ook voor alle partners en familieleden van lotgenoten met psychische problemen.
 
Deze groepssessies zijn onder leiding van onze professionele hulpverleners. Voor informatie of aanmelden klikt u op: Info & aanmelden.
 
Info & aanmelden
 
 
week 39 - 2017 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: De emoties kunnen deze week hoog oplopen en dat komt met name door een conflict op jouw werk. Sommige collega’s zijn weinig coöperatief en denken uitsluitend aan zichzelf. Let echter op de Stier in die groep, want hij lijkt zeer assertief naar jou toe, maar hij streeft in feite hetzelfde doel na als jij. In ieder geval word jouw geduld danig op de proef gesteld. Met de romantiek is het al niet anders. Ook daar wordt deze week jouw geduld op de proef gesteld, maar wees niet bang dat uitstel tot afstel leidt. Het komt allemaal op zijn pootjes terecht. Gebruik je contacten goed om je netwerk in zowel jouw zakelijke als jouw privé contacten uit te breiden. Het lukt je echt deze week om daar een begin mee te maken. Rond de 5de oktober, zal het plaatje compleet zijn.
 
week 39 - 2017 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Probeer deze week je activiteiten zo veel mogelijk te spreiden, zodat je meer tijd voor jezelf hebt en het minder moeite kost om je doel te bereiken. Ga een keertje (extra) joggen of naar de sportschool, want dat zal je mentale rust geven. Het is een prima week om je financien op orde te krijgen, waarbij je zelfs moet denken aan het oversluiten van een hypotheek of het krijgen of veranderen van een lening. Hap daarbij niet al te snel in de worst, die je wordt voorgehouden, maar let op een addertje dat onder het gras verscholen ligt. Neem wat tijd om je beslissing te overdenken en laat je intuïtie meespelen!! Maak je geen zorgen over de huiselijke omstandigheden. De kleine problemen daar lossen zich na enig overleg met elkaar op. Blijf wel praten met elkaar!
 
week 39 - 2017 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Jouw leven lijkt in rustig vaarwater te zijn, maar onder water gebeurt er heel wat anders bij de Waterman! Er gaat een kleine revolutie in jouw geest plaats vinden, die deze week voorzichtig gaat beginnnen. Je kunt verwachten dat het meer dan een week zal doorwerken en waarschijnlijk zelfs tot eind oktober. De verandering kan zich in allerlei vormen uiten. Het kan zijn, dat je denkt over een wijziging in frequentie van je horecabezoek, maar het kan ook zijn dat je korter wilt gaan werken. Deze en nog veel meer ’andere’ gedachten zullen in de komende weken bij je komen bovendrijven en eind oktober een hoogtepunt bereiken. Houd jouw partner op de hoogte en laat die meebeslissen. Wie is die Leeuw op de achtergrond?
 
week 39 - 2017 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Let deze week eens wat meer op je uitgaven Vissen. Je hebt de neiging om aankopen te gaan doen, die boven jouw budget liggen en dat zal zich in één van de komende weken kunnen wreken. De financiële problemen zullen zich opstapelen als je niet beter oplet en dan kun je het tekort niet meer overzien. Je doet er dan ook verstandig aan op de voordeeltjes bij de supermarkt te letten, want er komt echt een flinke uitgave aan, die je niet kunt vermijden. Daartegenover staat dat jouw liefdesleven in deze of komende week een meer dan aangenaam hoogtepunt zal bereiken. Een Maagd kruist jouw pad en dat is precies jouw tegenbeeld in de dierenriem. De spetters zullen eraf spatten!
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis weekhoroscoop relaties en liefde week 39 2017