Relatietip.nl
 

Gratis weekhoroscoop 2018.

 

Gratis elke week een nieuwe weekhoroscoop 2018 voor jouw liefdesleven en relatie.

Relatietip.nl
 

Betrouwbare horoscoop.

Relatie & liefde.

 
Start lijn Onze hulpverleners lijn Wie zijn wij lijn Inloopspreekuren lijn Tips voor je relatie lijn Klik voor hulp
 
 
  navigatie Aanmelden hulpverleners
 
navigatie Aanmelden vrijwilligers
 
navigatie Ervaringsverhalen
 
navigatie Online groepssessies
 
navigatie Blog
 
navigatie Nieuws
 
navigatie Klachten
 
Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook.
 
Klik voor hulp.
 
 
Anoniem online hulp bij:
ADHD Rouwen Financiële problemen Gokverslaving Burn-out Huiselijk geweld Depressie Anorexia Scheiden Angsten Overgewicht Paniekaanvallen relatieproblemen Abortus Pesten Verkrachting Eenzaamheid Ruzie ouders Seksverslaving Zelfmoord Traumatische ervaring Vechtscheiding Jaloersheid Koopverslaving Vreemdgaan Schulden Mishandeling Aanranding Spiritualiteit Breken familie Eetbuien Automutilatie Boulimia Stress Autisme Drugsverslaving Postnatale depressie Ontslag Alcoholverslaving Seksueel misbruik Pornoverslaving HSP Borderline
 
 
Gratis horoscoop week 29 2018 voor liefde en relatie.
 
Op deze website kunt u elke week gratis een nieuwe weekhoroscoop 2018 lezen voor jouw liefde en relatie. Deze gratis weekhoroscoop wordt wekelijks op maandag bijgewerkt. Door op de plaatjes te klikken kunt u de gratis weekhoroscoop lezen.
 
week 29 horoscoop: Maandag 16 juli 2018 t/m Zondag 22 juli 2018.
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Ram Stier Tweeling Kreeft Leeuw Maagd
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
Weegschaal Schorpioen Boogschutter Steenbok Waterman Vissen
 
week 29 2018 | Gratis Ram Horoscoop 21-3 t/m 20-4: Je zult deze week thuis wat wateroverlast kunnen krijgen. Niet dat je gelijk naar een opvangcentrum zult moeten, maar het stoort je wel. En als je een partner hebt, zal de verstoring dubbel zo groot zijn. Laat je niet in de luren leggen door een nieuw gezicht in jouw omgeving, want je gaat bij hem of haar alleen maar van het goede uit van de mens en de persoon die je bij deze ontmoeting leert kennen, is het tegenovergestelde daarvan. Uiteindelijk blijkt hij of zij de bekende wolf in schaapskleding. Dat zul je echter pas over enige weken doorzien en wellicht pas in september. Het is dan nog niet te laat, maar jij zult door deze ervaring wel weer iets van je naïviteit verliezen. Dat is jammer. Naïeve mensen hebben altijd iets vriendelijks.
 
week 29 2018 | Gratis Stier Horoscoop 21-4 t/m 20-5: Deze en komende week moet je ervoor zorgen dat je alle min of meer zakelijke gesprekken voorbereid ingaat. In het verleden heb je nog wel eens de ervaring gehad, dat je achteraf dacht, dat je een ander antwoord had moeten geven dan dat je hebt gedaan. Ontelbare keren heb je achteraf geconstateerd dat je helemaal niet hebt gereageerd op een argument of standpunt van je gesprekspartner en later bedacht dat je dat argument of standpunt makkelijk had kunnen weerleggen. Dat alles werd veroorzaakt doordat je je niet of niet goed had voorbereid. Doe dat deze week daarom wel. Tien minuten tot een kwartiertje is voldoende om de mogelijke argumenten en standpunten van je gepsprekspartner goed te kunnen pareren. Je zult er geen spijt van krijgen.
 
week 29 2018 | Gratis Tweelingen Horoscoop 21-5 t/m 21-6: Je zult deze week enige problemen met jouw computer moeten oplossen Tweelingen. Je denkt aan een virus dat zich in daarin heeft genesteld, maar je zit ernaast. De snelheidsvermindering, die je computer de laatste weken laat zien, is niet het gevolg van een virus, noch van de veroudering van jouw computer en wordt evenmin veroorzaakt door een te volle harddisk. Je zoekt het in de verkeerde hoek en denkt er zelfs even over om het ding maar uit het raam te gooien. Doe dat niet, want het probleem zal veel eenvoudiger op te lossen zijn dan dat je deze week voor mogelijk houdt. Het kan trouwens geen kwaad je een paar dagen niet met jouw toetsenbord en beeldscherm bezig te houden, want je conditie holt achteruit. Ga de deur uit en snuif de buitenlucht eens op.
 
week 29 2018 | Gratis Kreeft Horoscoop 22-6 t/m 22-7: Probeer niet om teveel aan haarkloverij te doen deze week, beste Kreeft. Zaken analyseren is prima, en je richten naar wat daaruit komt, is ook uitstekend, maar teveel uitzoekerij leidt tot niets. Teveel analyse is het einde van de analyse en je krijgt er ook geen duidelijker beeld door op de dingen waar het echt om gaat. Geef je intuïtie en gevoelens ook wat ruimte, want dat is zeer zinvol, met name voor jou. In ieder geval zinvoller dan al je prachtige intellectuele verzinsels! Je moet jouw jaloezie deze week wat in toom houden. Je zegt wel dat je totaal geen jaloezie kent, maar je weet zelf beter.
 
week 29 2018 | Gratis Leeuw Horoscoop 23-7 t/m 23-8: Het lijkt erop dat je geobsedeerd bent geraakt door een Waterman. Probeer aan andere dingen te denken beste Leeuw en val ook de mensen in zijn of haar omgeving niet lastig met jouw obsessie. Jij ziet het niet als zodanig, maar zij des te meer. Verplaats je in hen. Sommige mensen zou je door jouw vasthoudendheid juist van je kunnen gaan vervreemden. Dat kan zakelijk of privé zijn, maar het is natuurlijk iets dat je absoluut niet wilt! Kortom, kijk goed om je heen deze week, geniet van alles dat er gebeurt en wacht af. Alles komt rond oktober op zijn pootjes terecht.
 
week 29 2018 | Gratis Maagd Horoscoop 24-8 t/m 23-9: Deze week zul je je herinneren als een week vol liefde en vertier. Ondanks dat de zorgen boven jouw hoofd rijzen, zul je een hoop plezier hebben met een Vissen, die kort geleden jouw pad al eens heeft gekruist. Als je genoeg tijd neemt voor het één en ander, zul je langdurig contact met diegene hebben. Dat zal, als je al een relatie hebt, thuis enig ongenoegen tot gevolg kunnen hebben, maar de Maagd in jou trekt zich daar niet veel van aan. Dat stoort het thuisfront dan het meest. Op jouw werk gaat niet alles voor de wind. Je doet te weinig om je bij jouw directe baas te onderscheiden en dat is verkeerd. Wees voorzichtig met afspraken. Vooral met mensen, die je nog niet zo goed kent. Zij zullen je meer beloven dan dat ze waar kunnen maken en dat zou je in oktober kunnen opbreken. Verricht enig vooronderzoek om de juiste beslissing te nemen.
 
week 29 2018 | Gratis Weegschaal Horoscoop 24-9 t/m 23-10: Je kunt in de komende maanden een spirituele dimensie in jezelf ontdekken, die jouw leven en intuïtie aanzienlijk kan doen verdiepen. Tenminste als je daar een beetje voor openstaat. Als je jezelf daarvoor afsluit, gebeurt er totaal niets. Deze dimensie staat zo ver van jouw huidige leven, dat het waarschijnlijk moeilijk is om het zo maar te accepteren. Je doet er goed aan dat wel te doen, want het is onmiskenbaar van invloed op jouw ontwikkeling. Begin in deze periode zakelijk niets nieuws. Nog meer verantwoordelijkheden zouden wel eens teveel voor je kunnen zijn en dat zou nadelig op jouw gezondheid kunnen werken. Het is beter de bestaande projecten goed bij te houden en te verbeteren waar dat nodig mocht zijn. Ook een Weegschaal mens heeft zijn grenzen!
 
week 29 2018 | Gratis Schorpioen Horoscoop 24-10 t/m 22-11: Dit wordt, wat geldzaken betreft, een opmerkelijke week voor je, beste Schorpioen!. Al die samenvallende sterrenstanden in jouw horoscoop hebben weliswaar een kortstondige, maar stevige invloed op je. Pas op voor mensen, die met mooie praatjes proberen je te verleiden financieel iets te doen, waar je van weet dat het onmogelijk is. Je zult aan jouw eigen standpunten gaan twijfelen, maar de echte Schorpioen houdt voet bij stuk. Je zult al in oktober zien, dat je intuïtie en/of ideeën van nu juist blijken te zijn. Je zult deze week nog lang in je geheugen houden, doordat je een heerlijke, maar kortstondige flirt hebt. Geniet ervan!
 
week 29 2018 | Gratis Boogschutter Horoscoop 23-11 t/m 21-12: Deze week is het gunstig om met niet geleend geld iets leuks te gaan doen. Daarbij moet je bedenken dat het van korte duur moet zijn. De lopende bankzaken blijven domweg liggen en die moeten immers ook worden afgehandeld. Het is ook een heel geschikte tijd om als leider van groepen mensen op te treden. Je voelt exact aan wat moet worden gedaan en je kunt jouw belang en dat van de groep goed met elkaar verenigen door de groep van één bepaald standpunt te overtuigen. In het overleg met deze groep straal je enthousiasme uit, waardoor iedereen direct tot actie kan overgaan. Je bent heel direct en krachtig in je optreden, zonder al te assertief te zijn, hetgeen anderen zeer in je zullen waarderen.
 
week 29 2018 | Gratis Steenbok Horoscoop 22-12 t/m 20-1: Zo Steenbok, de communicatie met jouw werkgever is weer in orde, dus kom maar op met die plannen. Zet anderen een beetje in de bloemetjes, een beetje Steenbok weet hoe dat moet. Hun dank zal groot zijn. Door jezelf een beetje op de achtergrond te houden en anderen de eer te gunnen, verhoog je jouw aanzien en prestige bij jouw werkgever, waardoor je een enorme voorsprong hebt als er ooit een keuze gemaakt moet worden bij een sanering. En dan gaat het alleen om de punten. Deze week is prima voor alles wat je van plan bent, zolang je jezelf maar wat op de achtergrond houdt. Voor anderen blijft er dan nog genoeg over. Als je wilt gaan werken met mooie dingen, zul je voorzichtig moeten zijn. Ook voor jouw geldzaken lijkt dit een heel prettige week te worden. Doe er jouw voordeel mee.
 
week 29 2018 | Gratis Waterman Horoscoop 21-1 t/m 19-2: Je kunt een liefdesrelatie of een ontmoeting met een wildvreemde verwachten. Jij verbindt je op zielsniveau met diegene. De kans bestaat dat je een onrustige week krijgt met hoge emotionele pieken. Deze onrust houd je wel flexibel en alert. Je kunt geluk proeven zoals maar weinigen meemaken. Ook in jouw werksfeer zul je flink vooruit komen als je meer samenwerkt. Het persoonlijke contact wordt in jouw werk steeds belangrijker en daar ga je ook aan werken. Het is een goede week voor je carrière. De beste dag voor je liefdesleven is de zaterdag. Je zult een leuke flirt krijgen deze week. Die zal helaas zo kortstondig zijn, dat hij voorbij is, voordat je in de gaten hebt, dat iemand aan het flirten was. De herinnering is er daarom niet minder prettig van.
 
week 29 2018 | Gratis Vissen Horoscoop 20-2 t/m 20-3: Zoek deze week naar wat afleiding, waardoor je duidelijk met wat anders bezig zult zijn dan normaal is in deze tijd van het jaar. Daarvoor moet je waarschijnlijk met mensen in contact komen, die anders zijn dan die je nu om je heen hebt. Ga deze week eens een dag of avond naar een plek in een totaal andere omgeving. En hoewel je niet altijd impulsief bent, zul je dat nu wel zijn en dat zal het gevolg hebben dat je echt lééft voor jouw gevoel. Accepteer dat gevoel! Het is niet de bedoeling om volledige veranderingen in jouw privé leven of je huiselijke omstandigheden aan te brengen. Zulke veranderingen zullen de situatie juist niet verbeteren en ze zullen door je huisgenoten dan ook niet worden geaccepteerd. Overigens doet ieder mens met het sterrenbeeld Vissen er goed aan die éne echte eens wat vaker te bellen!
 
 
 
| Gedichten |  Disclaimer |  Horoscoop |  Contact |  Weblog |  Links |
 
© Gratis horoscoop relatie en liefde week 29 2018